Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
klosar pravi wrote:Zar nemaš mozga da shvatiš da se ne poredimo s evropskim klubovima u tom smislu?
klosar pravi wrote:Ma nemaš mozga da shvatiš dosta baš od mene.
klosar pravi wrote:Pa mislim toliko si neinteligentan da mislim da me trolaš, al' po pisanju vidim da ne trolaš što je najgore.
...............
Eh hajde sad mi reci da si me trolao od pocetka jer ne vjerujem da možeš biti takav da ne možeš povezati ovo.
Banned user for reason “Kršenje pravila foruma, vrijeđanje”
» klosar pravi
auf tek sad vidjeh.
apel moderaciji, nemojte ga banovat zbog mene. nisam ga ja ni prijavio. jesam ga i ja malo trolo, sta cu vidim da je prijemciv.sta sad vidim zapeo da mi pbjasni da smo burnlei za njih a nemamo titula fakat
eto sto se mene tice. nema zle krvi.fer plej samo i zajebancija. ako moze ponistite odluku.zahvlajujem.
sumirprimus wrote:auf tek sad vidjeh.
apel moderaciji, nemojte ga banovat zbog mene. nisam ga ja ni prijavio. jesam ga i ja malo trolo, sta cu vidim da je prijemciv.sta sad vidim zapeo da mi pbjasni da smo burnlei za njih a nemamo titula fakat
eto sto se mene tice. nema zle krvi.fer plej samo i zajebancija. ako moze ponistite odluku.zahvlajujem.
Izvinjavan se što upadam, vjerovatno ima neki dio foruma, neki pdf, na kojem možete o porijeklu, hercegovcima, bosancima, demografskoj slici i slično. Izvinjavam se što ometam, ali ovo je sport, PLBiH, ...
Charuga wrote:Izvinjavan se što upadam, vjerovatno ima neki dio foruma, neki pdf, na kojem možete o porijeklu, hercegovcima, bosancima, demografskoj slici i slično. Izvinjavam se što ometam, ali ovo je sport, PLBiH, ...
sumirprimus wrote:auf tek sad vidjeh.
Ne može, pravila su takva.
Eto, smanjio sam mu jednu heftu, pa je umjesto tri dobio dvije ..
sumirprimus wrote:da se vrati ba do kraja pauze, da se malo prognozama sicamo.
i kiksovima i posjetama
Hocemo li razbit Celik ko beba zvecku?
to je anderstejtment.
ogadicemo fuzbal i njima i nama.
ugasicemo im ove preplanule nade.
vraticemo ih u bojkot drustvenih mreza.
poslje nas pricace se bio jednom jedan celik!
konzumiracemo alkohol i hukaćemo u teren!to sam zaboravio...