Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Capajebo
- Edin H.
#66503 Re: Liverpool FC
Pravo gutav raspored Liverpoola u narednim utakmicama
-
Plunkett
#66504 Re: Liverpool FC
Haos tek nastaje u prvoj sedmici aprila, ali eto nekako je top 4 opet realna opcija
- BHF_Manijak
#66505 Re: Liverpool FC
Eh sad neka ovo fino proslave, izgustiraju, a onda ide jebacina od narednog kola! Ko prezivi, pricat ce...
Nadam se da mogu energiju prenijeti i nekako Bournemoutha dobiti, a onda sex naredne 3 utakmice. City i Chelsea vani, Arsenal kuci.
Jebeno, prejebeno.
Nadam se da mogu energiju prenijeti i nekako Bournemoutha dobiti, a onda sex naredne 3 utakmice. City i Chelsea vani, Arsenal kuci.
Jebeno, prejebeno.
- vaučer
#66506 Re: Liverpool FC
Nakon ovog rezultata ih neće biti lako zaustaviti. Zrno po zrno se gradi forma, a ovo je takav udar vjetra u jedra da su sad bar sa samopouzdanjem na maksimumu. Preskoče li nas ozljede - 10/12 bodova minimalno iz te tri utakmice.
- drug_profi
#66507 Re: Liverpool FC
E, ne bih se ja baš tako kladio.
Ali hajd. Dabogda nisam u pravu.
Ali hajd. Dabogda nisam u pravu.
-
zippoo87
#66508 Re: Liverpool FC
Ma kiksati ce tu 1-2 sigurno...ovo danas je ono kada se sve poklopi.BHF_Manijak wrote: ↑05/03/2023 22:22 Eh sad neka ovo fino proslave, izgustiraju, a onda ide jebacina od narednog kola! Ko prezivi, pricat ce...
Jebeno, prejebeno.
Evo sada gledao golove (danas zaboravio totalno na utakmicu,iako sam bio kuci) i svih 7 komada su dali iz kontra napada
A pratim Liverpul ove sezone...tanko igraju...sve je toplo hladno i to ce se vjerovatno i nastaviti.
Od City-ja ce sigurno izgubiti...Arsenal i Celzi mogu dobiti sa ovakvom igrom kao danas.
-
zippoo87
#66509 Re: Liverpool FC
Kako 10-12 od mogucih 9 ? (tri utakmice si spomenuo)
- vaučer
#66510 Re: Liverpool FC
Bournemouth sam uključio, ali u pravu si, krivo sam napisao. Uglavnom u solidnom su nizu i ne primaju više lako golove, mogu pobrati dosta bodova. I devet od 12 bi bilo super za ovako nezgodan niz.
- Edin H.
#66511 Re: Liverpool FC
- BHF_Manijak
#66513 Re: Liverpool FC
Bas ovaj lakat sto Vaucer spominje nad Salahom me toliko ispizdio jucer, da bih na mjestu Salaha polomio i sudiju i onog odvratnog Lisandra.
Ja ne znam kako je United uspio toliko odvratnih firaunskih njuski skupit na jednom mjestu. Lisandro, Bruno, Garnacho, Antony sve sama ciganija! Jos im fale Richarlison i Pickford da upotpune ansambl.
Ja ne znam kako je United uspio toliko odvratnih firaunskih njuski skupit na jednom mjestu. Lisandro, Bruno, Garnacho, Antony sve sama ciganija! Jos im fale Richarlison i Pickford da upotpune ansambl.
- no_sekirli
#66514 Re: Liverpool FC
Al' kako mali Bajčetić popiša Brunu, pa onda Trent uleti klizeći, da je ovaj od huje udario linijskog sudiju 
- AmiĐa_Idriz
#66515 Re: Liverpool FC
Mislio sam da bolji dan od jučerašnjeg ne može biti, kad ono danas još nekako ljepše. Kao čokolada kada je tek ubaciš u usta, na kraju svog otapanja nekako je najslađa.
Veličanstven dan i dan za historiju. Top 3 utakmica Kloppove ere, meni bez ikakve sumnje.
Pa čak i kada bi maknuli u stranu sam rezultat, protivnika, sve, posebnu mi draž daje to u kakvom se momentu desila ova pobjeda. Gdje smo ni tamo ni vamo, malo se trzamo pa spustimo, i onda dođe najveći rival i spakuješ mu sedmicu u mrežu, poniziš ga onako kako je najbolnije. Historijski. Za knjige i za pamćenje. Za generacije. Za 150 godina kada nikoga od nas više ne bude ostaće taj rezultat.
Noć koja je probudila i ono najbitnije kako za sadašnjost, tako i za budućnost. Nije ova ekipa još uvijek gotova. Ok, nećemo se i ne trebamo ponijeti tako da zaboravimo sve ono loše iz ove sezone, ali neki momenti od sinoć ti moraju dati vjeru da ipak ima nade i za budućnost u kotekstu "opranih" igrača. Prvenstveno tu mislim na Fabinha, koji je sinoć izgledao baš kao i u primeu. Ako on uspije povratiti svoj fudbal i održati taj nivo za dalje, na konju smo.

Veličanstven dan i dan za historiju. Top 3 utakmica Kloppove ere, meni bez ikakve sumnje.
Pa čak i kada bi maknuli u stranu sam rezultat, protivnika, sve, posebnu mi draž daje to u kakvom se momentu desila ova pobjeda. Gdje smo ni tamo ni vamo, malo se trzamo pa spustimo, i onda dođe najveći rival i spakuješ mu sedmicu u mrežu, poniziš ga onako kako je najbolnije. Historijski. Za knjige i za pamćenje. Za generacije. Za 150 godina kada nikoga od nas više ne bude ostaće taj rezultat.
Noć koja je probudila i ono najbitnije kako za sadašnjost, tako i za budućnost. Nije ova ekipa još uvijek gotova. Ok, nećemo se i ne trebamo ponijeti tako da zaboravimo sve ono loše iz ove sezone, ali neki momenti od sinoć ti moraju dati vjeru da ipak ima nade i za budućnost u kotekstu "opranih" igrača. Prvenstveno tu mislim na Fabinha, koji je sinoć izgledao baš kao i u primeu. Ako on uspije povratiti svoj fudbal i održati taj nivo za dalje, na konju smo.
Drago mi je što su mi usta začepljena sinoć od strane Elliotta. Bio sam sumnjičav kako će to izgledati protiv Casemira. Pa, daj i tog Casemira:• Passing Accuracy - 85%
• Chances Created - 1
• Final 3rd Passes - 7
• Accurate Long Balls - 4/6
• Interceptions - 2
• Recoveries - 5
I na kraju, da romantika i emocija bude veća, i da kraj bude pomalo i emotivan - Roberto Firmino. To je sve što ću reći.- Assists - 1
- Chances Created - 1
- Big Chances Created - 1
- Successful Dribbles - 2/2
- Final 3rd Passes - 6
- Tackles Won - 3/4
- Interceptions - 1
- Recoveries - 9
- Duels Won - 7/10
Idemo daljeVirgil van Dijk says Bobby Firmino is teaching Cody Gakpo the false 9 position.
- King_Kenny
#66517 Re: Liverpool FC
Gakpo je i prije golova sjajno odigrao taj Bobbijev fudbal; izlazio do centra, uzimao loptu presingom; nudio se i Darwinu i Salahu za pas, otvarao im prostor izvlaceci stopera Uniteda...AmiĐa_Idriz wrote: ↑06/03/2023 17:21
I na kraju, da romantika i emocija bude veća, i da kraj bude pomalo i emotivan - Roberto Firmino. To je sve što ću reći.
Virgil van Dijk says Bobby Firmino is teaching Cody Gakpo the false 9 position.
Idemo dalje![]()
- no_sekirli
#66519 Re: Liverpool FC
Gakpo prve 3 utakmice meni izgledao kao da je zalutao, ne u Liverpool, nego u nogomet opcenito.
Ali, okrenu lik totalno. Meni je sinoc on bio prvo ime ekipe. Oba gola njegova majstorija.
Ali, okrenu lik totalno. Meni je sinoc on bio prvo ime ekipe. Oba gola njegova majstorija.
- BHF_Manijak
#66520 Re: Liverpool FC
Meni je najveca zal toga sto s tim necemo gledati Nuneza na 9, sto i jest njegova pozicija, vec ovako lijevo izvucenog na krilu. 
Ponadao sam se taman da su dobili spica, jbg...
- vaučer
#66521 Re: Liverpool FC
Mislim da je srednjeročni plan kad i ako Nunez i Gakpo igraju zajedno da u biti rotiraju tokom utakmice. Oba su komotni i lijevo i u sredini. Već vidimo Gakpoa kako ulazi u taj prostor i Nuneza kako operira i zabija u sredini. Nije baš da je Gakpo špic a Nunez krilo, daleko od tog.
- AmiĐa_Idriz
#66522 Re: Liverpool FC
Ma dobro, ja na njega i Salaha gledam kao devetke kada je Gakpo na terenu. Svaki ima neki svoj kanal, Gakpo jako puno pokriva i u sredini terena.BHF_Manijak wrote: ↑06/03/2023 18:45 Meni je najveca zal toga sto s tim necemo gledati Nuneza na 9, sto i jest njegova pozicija, vec ovako lijevo izvucenog na krilu.
Diazovim povratkom pretpostavljam da se i Darwin vraća na devetku. Sad, ovisno o situaciji i protivniku imaćemo varijantu Gakpa kao f9, Darwina kao proper devetku i Jotu kao zujalica devetku, uglavnom haos različitih varijacija, samo nam treba zadravlja
U napadu smo stvarno dobro pokriveni.
- BHF_Manijak
#66523 Re: Liverpool FC
U jebo te, fakat sta kad se Diaz vrati, steta razjebat sad ova 3 gore. 
More li se Gakpoa ikako u vezu ubacit.
More li se Gakpoa ikako u vezu ubacit.
- vaučer
#66525 Re: Liverpool FC
Gledam snimak.
Suđenje je katastrofa.
Martinez je bio zreo za crveni unutar pola sata.
Suđenje je katastrofa.
Martinez je bio zreo za crveni unutar pola sata.