FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
- karanana
#6651 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
ja sam za lzn imao zivaca jedno 2-3 sezone. nakon toga su me poceli zivcirati jer su se sve zgode i nezgode desavale nekako na isti kalup i na isti nacin se zakuha i razrijesi. na pocetku je bilo smijesnih stvari ali kasnije covjeka izzivcira kada se recimo svi vrte oko jedne te iste stvari i problema ali se nekako mimoilaze....tipa ovo kad su se vratili u stan a ovi drugi hodaju iz sobe u sobu, pa onda onaj crnac kad im je dosao.....
- Šveđanin
#6652 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Gledas li premier sport show? 
-
todd_smith
#6653 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
znaci za 90% serije si imao zivce, aha okkaranana wrote:ja sam za lzn imao zivaca jedno 2-3 sezone. nakon toga su me poceli zivcirati jer su se sve zgode i nezgode desavale nekako na isti kalup i na isti nacin se zakuha i razrijesi. na pocetku je bilo smijesnih stvari ali kasnije covjeka izzivcira kada se recimo svi vrte oko jedne te iste stvari i problema ali se nekako mimoilaze....tipa ovo kad su se vratili u stan a ovi drugi hodaju iz sobe u sobu, pa onda onaj crnac kad im je dosao.....
- karanana
#6654 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
par puta pogledo.
jebi ga, kad na drugim kanalima imas tekme. mada i dalje mislim da ideja nije losa, ali je koncept na koji oni rade dosadan. treba to napraviti kao sto su talijani imali za calcio. ali vjerovatno se nema love da se koncept shovuva prosiri.
jebi ga, kad na drugim kanalima imas tekme. mada i dalje mislim da ideja nije losa, ali je koncept na koji oni rade dosadan. treba to napraviti kao sto su talijani imali za calcio. ali vjerovatno se nema love da se koncept shovuva prosiri.
- karanana
#6655 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
pa koliko je sezona izaslo? neko rece 5-6. uglavnom zadnjih par godina nisam niti jednu pogledo.todd_smith wrote:znaci za 90% serije si imao zivce, aha okkaranana wrote:ja sam za lzn imao zivaca jedno 2-3 sezone. nakon toga su me poceli zivcirati jer su se sve zgode i nezgode desavale nekako na isti kalup i na isti nacin se zakuha i razrijesi. na pocetku je bilo smijesnih stvari ali kasnije covjeka izzivcira kada se recimo svi vrte oko jedne te iste stvari i problema ali se nekako mimoilaze....tipa ovo kad su se vratili u stan a ovi drugi hodaju iz sobe u sobu, pa onda onaj crnac kad im je dosao.....
-
todd_smith
#6656 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
ja kontao 3. i nedavno 4. doduse ja ne znam ni koliko ima epizoda u sezoni kod njih, svega gledao 10tak epizoda otkako se snimakaranana wrote:pa koliko je sezona izaslo? neko rece 5-6. uglavnom zadnjih par godina nisam niti jednu pogledo.todd_smith wrote:znaci za 90% serije si imao zivce, aha okkaranana wrote:ja sam za lzn imao zivaca jedno 2-3 sezone. nakon toga su me poceli zivcirati jer su se sve zgode i nezgode desavale nekako na isti kalup i na isti nacin se zakuha i razrijesi. na pocetku je bilo smijesnih stvari ali kasnije covjeka izzivcira kada se recimo svi vrte oko jedne te iste stvari i problema ali se nekako mimoilaze....tipa ovo kad su se vratili u stan a ovi drugi hodaju iz sobe u sobu, pa onda onaj crnac kad im je dosao.....
mislim da je bilo 3 na FTVu pa su se sa kreatorom nesto kacili ili sta vec, zato se zavrsilo kao idu u avion i avion pada ali nije definitvno da su oni bili u avionu, jer se tako napisalo da mogu na druze mreze da prodaju ili sta vec nemam pojma
- daky585
#6657 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
To sa avionom je kraj 6. sezone. Sad pretpostavljam da prava na prvih 6. sezona i dalje ostaju kod FTV, a Face ima pravo na 7. i ove dvije koje su najavljene (8. i 9.) Imaju ugovor za emitiranje do 2020.
A što se tiče tog Bulevara B92, koncept je možda dobro zamišljen, ali mi se realizacija ne sviđa. Prvo iritantni voditelji sa pomalo bezveznim forama, a onda zna biti i bezveznih gostiju. Bila je ta emisija jedno vrijeme na BN oko pola 7, ne znam ide li i dalje.
A što se tiče tog Bulevara B92, koncept je možda dobro zamišljen, ali mi se realizacija ne sviđa. Prvo iritantni voditelji sa pomalo bezveznim forama, a onda zna biti i bezveznih gostiju. Bila je ta emisija jedno vrijeme na BN oko pola 7, ne znam ide li i dalje.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#6658 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Centralni zatvor na FTV.karanana wrote:treba night shovu. to bi bilo bas cool kad skontas. a bilo bi i materijala, samo sto ja mislim da kod nas niko nema kapaciteta da iz noci u noc uredjuje i vodi odnosno pise scenario ako se to tako zove. bilo je onih shovuva tipa ono sa onim voditeljima sa 202ke sad sam zaboravio i kako se to zvalo. pa je bio emir show pa sad ima fikret ali to nije ni blizu tipa shovuva koji bi isao 5 puta sedmicno i koji bi imao dio sa humorom a dio sa gostima. ne znam za ovo na b92, izgasili mi b92 jebo ih ja, ali govorim o necemu tipa jay leno shovuva ili dave lettermana u americi a ima i onaj shvabo na nekom shvapskom kanalu tako nesto.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#6659 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Kritikovao ga je Baho Topalbecirevic, sa posebnim osvrtom na prozivanje "miševa".Saka wrote: Ne. Da je Face TV kritikovao neki iskusan novinar, recimo lupam Goran Milić, ili Marjana neki dobar komentator, recimo, šta ja znam, Edin Avdić, njihov stav bi imao određenu težinu. A ako neko neargumentovano pljuje krijući se iza anonimnosti foruma, uz to vrijeđajući sve koji ne klimaju glavom, onda takvi komentari ne zaslužuju pažnju. Najbolje ih je, naravno, ignorisati jer se i iz prethodnog potvrdilo da svaki odgovor dodatno hrani troll-a.
- afannedim
#6660 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Propali novinar i dupeuvlakać, koje su ga sve tv stanice odjebale._BataZiv_0809 wrote:Kritikovao ga je Baho Topalbecirevic, sa posebnim osvrtom na prozivanje "miševa".Saka wrote: Ne. Da je Face TV kritikovao neki iskusan novinar, recimo lupam Goran Milić, ili Marjana neki dobar komentator, recimo, šta ja znam, Edin Avdić, njihov stav bi imao određenu težinu. A ako neko neargumentovano pljuje krijući se iza anonimnosti foruma, uz to vrijeđajući sve koji ne klimaju glavom, onda takvi komentari ne zaslužuju pažnju. Najbolje ih je, naravno, ignorisati jer se i iz prethodnog potvrdilo da svaki odgovor dodatno hrani troll-a.
-
pedeset
#6661 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Polako ljudi, i kad se prepirete imajte granicu. Meni lično je FACE TV dobar, dnevnici su im za 10 (ipak je to Senadov fah), Ostale emisije mogu proći jer se zaista vidi ogroman trud. Marjana ste vidim uzeli na zub a meni je on u top 3 komentatora na balkanu. Čovjek srčano prenosi utakmice, uvijek čujemo nešto zanimljivo, simpatično od njega. Jedino mi je kod njega zasmetalo prošle godine čini mi se kad je Sarajevo igralo pretkolo protiv nekog amaterskog kluba koliko je omalovažavao protivnika tipa (šta će oni, navalimo, dajmo im pet komada). Jedino to nisam očekivao od njega jer on kao sportista bi trebao ipak poštovati protivnika bez obzira što je Sarajevo deset puta bolje. Ali sve u svemu Marjan je legenda i to ne bi smjeli osporiti. Erna i kompanija su odlično ispekli zanat. Samo mi nije jasno kako je Senad mogao ovako pogriješiti sa LZN. To mu je definitivno promašaj što će i vrijeme pokazati. Serija sa onoliko prostakluka i vulgarnosti ipak nije za TV kuću kakvu Senad pravi. Ali eto ko radi taj i griješi. Sveukupno od 1 do 10 od mene im 9.
-
pedeset
#6662 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moram ponoviti tekst zbog slabog kolora, izvinjavam se.
Polako ljudi, i kad se prepirete imajte granicu. Meni lično je FACE TV dobar, dnevnici su im za 10 (ipak je to Senadov fah), Ostale emisije mogu proći jer se zaista vidi ogroman trud. Marjana ste vidim uzeli na zub a meni je on u top 3 komentatora na balkanu. Čovjek srčano prenosi utakmice, uvijek čujemo nešto zanimljivo, simpatično od njega. Jedino mi je kod njega zasmetalo prošle godine čini mi se kad je Sarajevo igralo pretkolo protiv nekog amaterskog kluba koliko je omalovažavao protivnika tipa (šta će oni, navalimo, dajmo im pet komada). Jedino to nisam očekivao od njega jer on kao sportista bi trebao ipak poštovati protivnika bez obzira što je Sarajevo deset puta bolje. Ali sve u svemu Marjan je legenda i to ne bi smjeli osporiti. Erna i kompanija su odlično ispekli zanat. Samo mi nije jasno kako je Senad mogao ovako pogriješiti sa LZN. To mu je definitivno promašaj što će i vrijeme pokazati. Serija sa onoliko prostakluka i vulgarnosti ipak nije za TV kuću kakvu Senad pravi. Ali eto ko radi taj i griješi. Sveukupno od 1 do 10 od mene im 9.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#6663 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Svejedno, cak i da je tacno to, za Marijana je Andy Grayafannedim wrote: Propali novinar i dupeuvlakać, koje su ga sve tv stanice odjebale.
-
Mustang1
#6664 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Kome je Marijan u top 50 a ne top 3 komentatora na balkanu taj ne prati sport uopste..Na SK svi srpski osim jednog,na b92 trojica,arenu ne pratim cesto ali svaki put kada gkedam komentator je ok tj bolji od Marijana.. Cak i kod hrvata koji su iritantnti komentatori ima boljih..
A ovaj sto mu ne valja bulevar b92 i voditelji ko mu onda valja
Ammar i Fikret ?
B92 ima vjerovatno najbolje emisije iz svoje "proizvodnje" na nasim prostorima..
A ovaj sto mu ne valja bulevar b92 i voditelji ko mu onda valja
B92 ima vjerovatno najbolje emisije iz svoje "proizvodnje" na nasim prostorima..
- ultima_palabra
#6665 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ma Marjan je dobar komentator sam po sebi, prije 5-6 godina je bio vjerovatno u vrhu što se tiče ex-yu prostora.
Problem je što se morao prilagoditi gazdi i mahalskom konceptu televizije... onda tu je i način života koji vodi, i imamo današnjeg Marjana.
Problem je što se morao prilagoditi gazdi i mahalskom konceptu televizije... onda tu je i način života koji vodi, i imamo današnjeg Marjana.
-
sumirprimus
#6666 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
moguce da se nismo razumjeli.odn da me nisi shvatio,ili jesi.BHF_Manijak wrote:Pitaj ljude koji rade na Face-u, nisu to moje rijeci. Nema to veze sa kolegijalnoscu. Ako te bas zanima kakav je kao kolega i covjek, moze i na PM, eto da ne bude kakve ljubomore.sumirprimus wrote:ipak je marjan htjeli vi to priznat il ne poznato tv sportsko komentatorsko lice u bih...pa i najpoznatije trenutno.
ili mislite da grijesim?
a da je bio imalo kolegijalan,mogo je komotno rec sta misli i bez ovog klovn,potrcko..jebte ko da mu pedro pinto prigovara...![]()
A sta mislim o njemu, mozes procitati u postovima od prije godinu, dvije, kada nisam imao apsolutno nikakvih dodirnih tacaka s poslom kojim se bavim i istog sam u potpunosti stava bio.Marjan sa SportKluba - najjaci komentator na Balkanu uz Avdica i Viskovica. Marjan sa Face-a - uzasano isforsirano, na silu i ni trunke spontanosti, dakle sve suprotno od onoga sto ga je nekad krasilo. Nazalost.
I ako ti to 15-20 prethodnika kaze, ne vidim zasto se sveza samo mog posta?! Da sam jedini ovdje koji mahanise, razumio bih, ovako ti konstatacija apsolutno ne stoji.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#6667 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Lud zbunjen normalan klasicna komedija zabune i nesporazuma. Majke mi poceo pogadjati oko cega ce nastati zajeb. Da nije Mustafinih bravura bila bi zesca nula.
Combe i Damir
Combe i Damir
- daky585
#6668 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Mustang1 wrote:A ovaj sto mu ne valja bulevar b92 i voditelji ko mu onda valjaAmmar i Fikret ?
Da, sigurno.
-
Mustang1
#6669 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Svaku epizodu znam sta ce se desiti uvijek isto_BataZiv_0809 wrote:Lud zbunjen normalan klasicna komedija zabune i nesporazuma. Majke mi poceo pogadjati oko cega ce nastati zajeb. Da nije Mustafinih bravura bila bi zesca nula.
Combe i Damir
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#6670 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ne znam ko je toMustang1 wrote: Svaku epizodu znam sta ce se desiti uvijek istoMeni je Kufe sad tito
Fakat ovo gledam samo kad sam kod nekog u gostima ko to prati ili kad mi dodje neko ko to zeli gledati.
Nije ovo prica, u stilu "u jbt ja sam zajeban, ne gotivim ono sto i vecina", nego jednostavno mi se ne svidja serija. A na Damira mi se povraca. Rijetko iritantan lik
Od njega su mi gori samo Fikret i Ammar
- navedeni
#6671 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
U sta se serija pretvorila govori cinjenica da je Pivara sponzor i da se emituje na Face TV
-
sumirprimus
#6672 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
sevdah verzija pivo i gitare... 
- daky585
#6673 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pa to što je na Face je plus jer više nije na onoj slici iz osamedestih na FTV. A kvalitet serije je druga priča.
Usput, na Novoj TV je počela nova sezona koja ima 48 epizoda. Valjda će ići na Face kada se završi ova koja ima 24 epizode. Serija sada ima 216 epizoda.
Usput, na Novoj TV je počela nova sezona koja ima 48 epizoda. Valjda će ići na Face kada se završi ova koja ima 24 epizode. Serija sada ima 216 epizoda.
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#6674 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Stvarno si objektivan. Evo ja ću biti subjektivna i od mene im 9,5 od 1 do 10 !!!pedeset wrote:Moram ponoviti tekst zbog slabog kolora, izvinjavam se.
- Maharadza
#6675 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Po meni najbolji onaj darko (mes'čni da mu je tako ime) sa SK, lik ima sve što treba komentatoru: "boju" glasa, intonaciju, smirenost, profesionalnost, a mislim da to znaju i ovi iz SK jer on ugl. prenosi sve "veće" tekme (ne baš sve ali većinu)!Mustang1 wrote:Kome je Marijan u top 50 a ne top 3 komentatora na balkanu taj ne prati sport uopste..Na SK svi srpski osim jednog,na b92 trojica,arenu ne pratim cesto ali svaki put kada gkedam komentator je ok tj bolji od Marijana.. Cak i kod hrvata koji su iritantnti komentatori ima boljih..
A ovaj sto mu ne valja bulevar b92 i voditelji ko mu onda valjaAmmar i Fikret ?
Odmah poslije njega ide onaj sa Eurosport 2, prenosio Dortmund - Bayern jučer, ugl. dosta sličan glas kao gorespomenuti, samo nešto glasniji i više emocija unese, ali inače također pravi profesionalac!
Što se tiče ovih ostalih, iako daleko od ikakve profesionalnosti i zdravog razuma; definitivno onaj "tandem" također sa Eurosport2 kanala...oni što provale to niko ne može, i barem je smiješno za razliku od ovih ostalih wanna-be "šaljivdžija", iako nekada znaju pretjerati pa djeluje kao da sjede u kafani i komentarišu sve i svašta umjesto da prate tekmu!
EDIT: nađoh svoj stari post o njima kada su prenosili schalke - dortmund jedne prilike:
Maharadza wrote:Evo gledam brate, ali jebo igru kako su ludi ovi komentatori!dinooh wrote:ta svi sute, nije valjda da niko ne gleda.
Xabi kritican prvo pooluvrijeme, ali to je nista kad vidim BVB, suplji ko sir![]()
Kaže:
"Zna Klopp namjestiti tu frizuricu!"
"Pa mora jadan kad' je otišla nakon onog slavlja!"![]()
"Evo Klopp dira nos, znači da je iznerviran i ljut ko ris"
"Ti to provjereno znaš?"
"JEsi gledao seriju Lie To Me na kablovskoj...psihologija izraza lica...(5min. prepričava seriju)"
"Ih, ti ćeš to u praksi iskoristiti...malo sutra"![]()
![]()
![]()
![]()
"Evo ga, sad' će ovaj Durm DURMISATI!"![]()
"vidi bre i vučić među ovim šefovima šalkea...jel' me to oči varaju..."
"ne varaju brate, vidim ga i ja"
"šta misliš za koga navija?"
"ma šta me briga, gledaj utakmicu"
KRALJEVI!!!![]()
![]()
Maharadza wrote:Eurosport 2 - KOMEDIJA!groove wrote:koji je to program?
"Evo ti ipak pogodio rezultat kako stvari stoje...ako ostane ovako naravno"
"ovi mi dođu lovu ako pogodim....inače sam levat teški za kladionicu, nikad u životu ništa nisam pogodio..."
"kako to?"
"ne znam brate, ja šta god odigram desi se dijametralno suprotno , veze nemam s tom kladionicom"
"ma nisam u stvari ni ja ništa bolji"
"pazi...pomoćnom od klopp-a piše da je trener reprezentacije rep. srpske.."
"hmmm...niđe veze"
"Boga mi piše mu u ovoj biografiji...ne izmišljam poštovani gledaoci..."
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PLAČEM!!!
Maharadza wrote:"Klopp je sada definitivno poludio"