Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
-
RLewis
#6651 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Igrali netko Americas army, inace izasao 4 nastavak I igra he free to play
-
Madrid
#6652 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Crkla 4890ka, pa mi to bi upozorenje da promjenim i ostalo, ipak ni tehnika nije imuna na godine, a ona konfiguracija je sluzila 4 godineDecerto wrote:mars ! jelly monsters u meni divljaljuMadrid wrote:Ne znam bas to oko monitora, ali je fifa neoptimizirana, meni na q9650 i 4890 grafi letila (solidna konfiguracija), a na novoj fx 8350 i gtx 760 zna lag nabacitAbid Sakalaš wrote:kako da popravim da mi na fifi 13 igrači ne trče kao duhovi. nešto sam tražio po netu i to je navodno do nekog ghosting sranja na lcd monitorima, i na jednom 1024 .... i na drugom 1366 wide ... probao sam jedan prahistorijski monitor i sve je normalno. može li se to ikako podesiti?![]()
nego ovaj Rome TW prave pljuske na recenzijama dobiva![]()
Valja sacekat par paceva pa to zaigrat...cuj imao q9650 i 4890 i mijenjao confu,ja bih i za to ubio,gdje,koga
-
gidra
#6653 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Jeboga Europa Univeralis IV da ga jebo, kako sam se samo zarazio 
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#6654 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
hebote, dobra cijena ove tvoje grafulje baMadrid wrote:Ne znam bas to oko monitora, ali je fifa neoptimizirana, meni na q9650 i 4890 grafi letila (solidna konfiguracija), a na novoj fx 8350 i gtx 760 zna lag nabacitAbid Sakalaš wrote:kako da popravim da mi na fifi 13 igrači ne trče kao duhovi. nešto sam tražio po netu i to je navodno do nekog ghosting sranja na lcd monitorima, i na jednom 1024 .... i na drugom 1366 wide ... probao sam jedan prahistorijski monitor i sve je normalno. može li se to ikako podesiti?![]()
Valja sacekat par paceva pa to zaigrat...
-
Madrid
#6655 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Kolko si to iskesirao za 7870 (ako nisam pogrjesio)Chmoljo wrote:hebote, dobra cijena ove tvoje grafulje baMadrid wrote:Ne znam bas to oko monitora, ali je fifa neoptimizirana, meni na q9650 i 4890 grafi letila (solidna konfiguracija), a na novoj fx 8350 i gtx 760 zna lag nabacitAbid Sakalaš wrote:kako da popravim da mi na fifi 13 igrači ne trče kao duhovi. nešto sam tražio po netu i to je navodno do nekog ghosting sranja na lcd monitorima, i na jednom 1024 .... i na drugom 1366 wide ... probao sam jedan prahistorijski monitor i sve je normalno. može li se to ikako podesiti?![]()
Valja sacekat par paceva pa to zaigrat...da sam sačeko malo, mogo sam zvjerku sebi kupiti... al haj
čovjeku zine gujca
Ova gura krizu 3 na max, al ja il sam corav il se ne razumijem, al mene je Sleeping Dogs najvise ocarao dosad, kisa je nevjerovatno urađena u ovoj igri...
Probam sutra novi Metro, da vidim kako ce se ponasat ...
- Chmoljo
#6656 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
500 kaemčića
mogao sam i jeftinije proći, sigurno. ali sam odabrao asus i hebga, garanciju pri ruci
sigurno da bi oni sa pika dali jeftinije... i to recimo GB, ali u slučaju kvara, fkt bi mi bila peglancija
doduše, uzeo u martu. i još nisam igrao sve ono što želim
Skyrim između ostalog. kojeg gura na 45 FPS na max 
doduše, uzeo u martu. i još nisam igrao sve ono što želim
-
Madrid
#6657 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ma i ja sam morao uzet asus, one ponude tamo su ti sve tek tako da izbace, nisu nista drugo imali kad sam trazio
Al nemam problema dosad, graficka je nevjerovatno mala, dosta manja od ostalih 760-ki, sto je prednost ako je manje kuciste (mada ja sam ranije uzeo jedno vece, kontao da ce uletit veca
)
540 kermi, plus crysis 3 origigi
Fps ne gledam, dok ide fino ja zadovoljan...
Al nemam problema dosad, graficka je nevjerovatno mala, dosta manja od ostalih 760-ki, sto je prednost ako je manje kuciste (mada ja sam ranije uzeo jedno vece, kontao da ce uletit veca
540 kermi, plus crysis 3 origigi
Fps ne gledam, dok ide fino ja zadovoljan...
-
Bosnian Dragon1
#6658 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ova gura krizu 3 na max, al ja il sam corav il se ne razumijem, al mene je Sleeping Dogs najvise ocarao dosad, kisa je nevjerovatno urađena u ovoj igri...
jesuli li izbacili fix za ono kad vozis auto u sleeping dogs, ja kad sam igrao davno nisi mogao voziti auto koliko je prevelik bio sensitivity i nije se mogao smanjiti
jesuli li izbacili fix za ono kad vozis auto u sleeping dogs, ja kad sam igrao davno nisi mogao voziti auto koliko je prevelik bio sensitivity i nije se mogao smanjiti
-
Madrid
#6659 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ne znam kako je prije bilo, ja sam igrao sa svim pacevima, ali to i dalje nije savrseno, nije bas toliko velik, ali to je ustvari i jedina mana u igri...Bosnian Dragon1 wrote:Ova gura krizu 3 na max, al ja il sam corav il se ne razumijem, al mene je Sleeping Dogs najvise ocarao dosad, kisa je nevjerovatno urađena u ovoj igri...
Meni se sviđa sto su saketanje stavili u prvi plan, nesto slicno kao u Batmanu i to je stvarno dobro odrađeno.
- Asamoah Gyan
#6660 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
to je do tih monitora, tj do brzine odaziva (response rate). nisu baš svi lcd monitori pogodni za igranje, gledanje filmova upravo zbog te ghosting anomalije koja se javljaAbid Sakalaš wrote:kako da popravim da mi na fifi 13 igrači ne trče kao duhovi. nešto sam tražio po netu i to je navodno do nekog ghosting sranja na lcd monitorima, i na jednom 1024 .... i na drugom 1366 wide ... probao sam jedan prahistorijski monitor i sve je normalno. može li se to ikako podesiti?
- Averus
#6661 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ja ne znam sto se ljudi toliko zale na fifu 13. Ja je skinuo cim je prvi tor.rent izasao i nemam do danas nikakvih problema 
- Layne
- thekupus
#6663 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
evo mene danas opet iznervirala, 5. sezona sa realom i na jednom datumu mi stalno crashujeNenjiA wrote:Ja ne znam sto se ljudi toliko zale na fifu 13. Ja je skinuo cim je prvi tor.rent izasao i nemam do danas nikakvih problema
a taman finu ekipu slozio
- Layne
#6664 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ja sam sve sportske igre uninstal
Sad će nove, PES već 19. pa da malo zaboravim igrat'
Sad će nove, PES već 19. pa da malo zaboravim igrat'
- Šveđanin
#6665 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Vrijeme da se dobro isproba novi Rome. 
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4
- Riddle
#6666 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ovo je malo off, ali zelim skrenuti paznju na ovaj jako dobar i zabavan program. Steta sto se vise ne prikazuje. Imali su sjajne vojne eksperte i kao softver za simulaciju je koristen Rome. Ja sam siguran da bih u igri pobijedio bukvalno svaku bitku na bilo kojem levelu, ali ovdje zavisis od masu stvari (tim, komunikacija i momak koji upravlja jedinicama), tako da bas ne znam kako bih zavrsio.
"I'm gonna smash the cheerleaders. I'm smashing the cheerleaders!"

"I'm gonna smash the cheerleaders. I'm smashing the cheerleaders!"
- dr.gog
- Grijem se na: briketi kanabisa
- Horoskop: Vodolija
#6667 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Joj da mi je da te nagovorim na Team fortress 2...da nam uđeš u klan..Mani se tih tričavih pokušaja od igaraChmoljo wrote:500 kaemčićamogao sam i jeftinije proći, sigurno. ali sam odabrao asus i hebga, garanciju pri ruci
sigurno da bi oni sa pika dali jeftinije... i to recimo GB, ali u slučaju kvara, fkt bi mi bila peglancija
![]()
doduše, uzeo u martu. i još nisam igrao sve ono što želimSkyrim između ostalog. kojeg gura na 45 FPS na max
chmoljo_sarajevo bi bila savršena nadopuna
btw. PONUDA za sve ISKUSNE u FPS online mlavljenju još važi:
ostao je još jedan premium account za Team fortress 2 za saigns.de servere.
Potreban vrlo iskusan drugar za podršku u klasi Sniper.
Daklem, tražimo igrača vještog sa snajperom
-
Mustang1
#6668 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Hajd da ne otvaram novu temu posto su ovdje valjda svi "strucnjaci"
Nabavio sam za drugi stari komp neki lcd monitor sa zvucnicima .. ALi spaja se preko VGA .. Kako cu da i zvucnici rade ?
- Decerto
- Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.
#6669 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ne znam mozes li,vga ne prenosi zvuk...Mustang1 wrote:Hajd da ne otvaram novu temu posto su ovdje valjda svi "strucnjaci"Nabavio sam za drugi stari komp neki lcd monitor sa zvucnicima .. ALi spaja se preko VGA .. Kako cu da i zvucnici rade ?
-
Mustang1
#6670 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
A ima one prikljucke neke nazad in out cini mi se da su oni 3.5 od zvucnika/slusalica .. Kontam da mora nekako moci .. Nema logike da su stavili zvucnike ako znaju da ne moze zvuk 
-
l33t
#6671 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
mozda je zbog dizajnaMustang1 wrote:A ima one prikljucke neke nazad in out cini mi se da su oni 3.5 od zvucnika/slusalica .. Kontam da mora nekako moci .. Nema logike da su stavili zvucnike ako znaju da ne moze zvuk
pa probaj te Činčeve ili neki konverter, sigurno ima
-
Mustang1
#6672 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Vjerovatno ovako nesto .. Nije vrijedno zahmeta sa obzirom da nema kod nas ovo uzeti .. Ako budem nesto uzimao sa ebaya usput cu i ovo
http://www.ebay.com/itm/12ft-3-5mm-Audi ... 35c31f8db7
- gnjev
#6673 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ovo sam dobio uz Genius zvučnike ne znam gdje završi al nije ti problem ni sam da to napraviš ako imaš viška kablova od starih zvucnikaMustang1 wrote:Vjerovatno ovako nesto .. Nije vrijedno zahmeta sa obzirom da nema kod nas ovo uzeti .. Ako budem nesto uzimao sa ebaya usput cu i ovo![]()
Sent from my ST21i using Tapatalk 4
-
AmirBaa
#6674 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Total war premasila sva moja ocekivanja, slijedi mi najvazniji ispit u zivotu a ja se ne odvajam od spartanaca i napada na rimljane

- Chmoljo
#6675 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ih, da mi je malo više vremena, sigurno ne bih odoliodr.gog wrote:
Joj da mi je da te nagovorim na Team fortress 2...da nam uđeš u klan..Mani se tih tričavih pokušaja od igara![]()
chmoljo_sarajevo bi bila savršena nadopuna
btw. PONUDA za sve ISKUSNE u FPS online mlavljenju još važi:
ostao je još jedan premium account za Team fortress 2 za saigns.de servere.
Potreban vrlo iskusan drugar za podršku u klasi Sniper.
Daklem, tražimo igrača vještog sa snajperom![]()
![]()