Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply

Da li ste za posebnu temu o računarskim konfiguracijama za igre?

da
245
44%
ne
30
5%
od*ebi Chmoljo, naporan si
283
51%

Total votes: 558

RLewis

#6651 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by RLewis »

Igrali netko Americas army, inace izasao 4 nastavak I igra he free to play
Madrid

#6652 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Madrid »

Decerto wrote:
Madrid wrote:
Abid Sakalaš wrote:kako da popravim da mi na fifi 13 igrači ne trče kao duhovi. nešto sam tražio po netu i to je navodno do nekog ghosting sranja na lcd monitorima, i na jednom 1024 .... i na drugom 1366 wide ... probao sam jedan prahistorijski monitor i sve je normalno. može li se to ikako podesiti?
Ne znam bas to oko monitora, ali je fifa neoptimizirana, meni na q9650 i 4890 grafi letila (solidna konfiguracija), a na novoj fx 8350 i gtx 760 zna lag nabacit :-)

nego ovaj Rome TW prave pljuske na recenzijama dobiva :-D
Valja sacekat par paceva pa to zaigrat...
mars ! jelly monsters u meni divljalju :lol: cuj imao q9650 i 4890 i mijenjao confu,ja bih i za to ubio,gdje,koga :D
Crkla 4890ka, pa mi to bi upozorenje da promjenim i ostalo, ipak ni tehnika nije imuna na godine, a ona konfiguracija je sluzila 4 godine :D
gidra

#6653 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by gidra »

Jeboga Europa Univeralis IV da ga jebo, kako sam se samo zarazio :-)
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#6654 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Chmoljo »

Madrid wrote:
Abid Sakalaš wrote:kako da popravim da mi na fifi 13 igrači ne trče kao duhovi. nešto sam tražio po netu i to je navodno do nekog ghosting sranja na lcd monitorima, i na jednom 1024 .... i na drugom 1366 wide ... probao sam jedan prahistorijski monitor i sve je normalno. može li se to ikako podesiti?
Ne znam bas to oko monitora, ali je fifa neoptimizirana, meni na q9650 i 4890 grafi letila (solidna konfiguracija), a na novoj fx 8350 i gtx 760 zna lag nabacit :-)

hebote, dobra cijena ove tvoje grafulje ba :roll: da sam sačeko malo, mogo sam zvjerku sebi kupiti... al haj :D čovjeku zine gujca :D
Madrid

#6655 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Madrid »

Chmoljo wrote:
Madrid wrote:

hebote, dobra cijena ove tvoje grafulje ba :roll: da sam sačeko malo, mogo sam zvjerku sebi kupiti... al haj :D čovjeku zine gujca :D
Kolko si to iskesirao za 7870 (ako nisam pogrjesio) :D
Ova gura krizu 3 na max, al ja il sam corav il se ne razumijem, al mene je Sleeping Dogs najvise ocarao dosad, kisa je nevjerovatno urađena u ovoj igri...
Probam sutra novi Metro, da vidim kako ce se ponasat ...
Chmoljo

#6656 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Chmoljo »

500 kaemčića :D mogao sam i jeftinije proći, sigurno. ali sam odabrao asus i hebga, garanciju pri ruci :D sigurno da bi oni sa pika dali jeftinije... i to recimo GB, ali u slučaju kvara, fkt bi mi bila peglancija :D

doduše, uzeo u martu. i još nisam igrao sve ono što želim :D Skyrim između ostalog. kojeg gura na 45 FPS na max :D
Madrid

#6657 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Madrid »

Ma i ja sam morao uzet asus, one ponude tamo su ti sve tek tako da izbace, nisu nista drugo imali kad sam trazio :D
Al nemam problema dosad, graficka je nevjerovatno mala, dosta manja od ostalih 760-ki, sto je prednost ako je manje kuciste (mada ja sam ranije uzeo jedno vece, kontao da ce uletit veca :D )
540 kermi, plus crysis 3 origigi :D
Fps ne gledam, dok ide fino ja zadovoljan...
Bosnian Dragon1

#6658 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Bosnian Dragon1 »

Ova gura krizu 3 na max, al ja il sam corav il se ne razumijem, al mene je Sleeping Dogs najvise ocarao dosad, kisa je nevjerovatno urađena u ovoj igri...

jesuli li izbacili fix za ono kad vozis auto u sleeping dogs, ja kad sam igrao davno nisi mogao voziti auto koliko je prevelik bio sensitivity i nije se mogao smanjiti
Madrid

#6659 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Madrid »

Bosnian Dragon1 wrote:Ova gura krizu 3 na max, al ja il sam corav il se ne razumijem, al mene je Sleeping Dogs najvise ocarao dosad, kisa je nevjerovatno urađena u ovoj igri...

jesuli li izbacili fix za ono kad vozis auto u sleeping dogs, ja kad sam igrao davno nisi mogao voziti auto koliko je prevelik bio sensitivity i nije se mogao smanjiti
Ne znam kako je prije bilo, ja sam igrao sa svim pacevima, ali to i dalje nije savrseno, nije bas toliko velik, ali to je ustvari i jedina mana u igri...
Meni se sviđa sto su saketanje stavili u prvi plan, nesto slicno kao u Batmanu i to je stvarno dobro odrađeno.
Asamoah Gyan

#6660 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Asamoah Gyan »

to je do tih monitora, tj do brzine odaziva (response rate). nisu baš svi lcd monitori pogodni za igranje, gledanje filmova upravo zbog te ghosting anomalije koja se javlja
Averus

#6661 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Averus »

Ja ne znam sto se ljudi toliko zale na fifu 13. Ja je skinuo cim je prvi tor.rent izasao i nemam do danas nikakvih problema :|
thekupus

#6663 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by thekupus »

NenjiA wrote:Ja ne znam sto se ljudi toliko zale na fifu 13. Ja je skinuo cim je prvi tor.rent izasao i nemam do danas nikakvih problema :|
evo mene danas opet iznervirala, 5. sezona sa realom i na jednom datumu mi stalno crashuje

a taman finu ekipu slozio
Layne

#6664 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Layne »

Ja sam sve sportske igre uninstal :D

Sad će nove, PES već 19. pa da malo zaboravim igrat' :D
Šveđanin

#6665 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Šveđanin »

Vrijeme da se dobro isproba novi Rome. :)

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4
Riddle

#6666 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Riddle »

Ovo je malo off, ali zelim skrenuti paznju na ovaj jako dobar i zabavan program. Steta sto se vise ne prikazuje. Imali su sjajne vojne eksperte i kao softver za simulaciju je koristen Rome. Ja sam siguran da bih u igri pobijedio bukvalno svaku bitku na bilo kojem levelu, ali ovdje zavisis od masu stvari (tim, komunikacija i momak koji upravlja jedinicama), tako da bas ne znam kako bih zavrsio. :D

"I'm gonna smash the cheerleaders. I'm smashing the cheerleaders!" :lol: :lol: :lol:
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#6667 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by dr.gog »

Chmoljo wrote:500 kaemčića :D mogao sam i jeftinije proći, sigurno. ali sam odabrao asus i hebga, garanciju pri ruci :D sigurno da bi oni sa pika dali jeftinije... i to recimo GB, ali u slučaju kvara, fkt bi mi bila peglancija :D

doduše, uzeo u martu. i još nisam igrao sve ono što želim :D Skyrim između ostalog. kojeg gura na 45 FPS na max :D
Joj da mi je da te nagovorim na Team fortress 2...da nam uđeš u klan..Mani se tih tričavih pokušaja od igara :D

chmoljo_sarajevo bi bila savršena nadopuna

btw. PONUDA za sve ISKUSNE u FPS online mlavljenju još važi:

ostao je još jedan premium account za Team fortress 2 za saigns.de servere.
Potreban vrlo iskusan drugar za podršku u klasi Sniper.
Daklem, tražimo igrača vještog sa snajperom :evil: :D :evil:
Mustang1

#6668 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Mustang1 »

Hajd da ne otvaram novu temu posto su ovdje valjda svi "strucnjaci" :D Nabavio sam za drugi stari komp neki lcd monitor sa zvucnicima .. ALi spaja se preko VGA .. Kako cu da i zvucnici rade ?
Decerto
Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.

#6669 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Decerto »

Mustang1 wrote:Hajd da ne otvaram novu temu posto su ovdje valjda svi "strucnjaci" :D Nabavio sam za drugi stari komp neki lcd monitor sa zvucnicima .. ALi spaja se preko VGA .. Kako cu da i zvucnici rade ?
ne znam mozes li,vga ne prenosi zvuk...
Mustang1

#6670 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Mustang1 »

A ima one prikljucke neke nazad in out cini mi se da su oni 3.5 od zvucnika/slusalica .. Kontam da mora nekako moci .. Nema logike da su stavili zvucnike ako znaju da ne moze zvuk :D
l33t

#6671 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by l33t »

Mustang1 wrote:A ima one prikljucke neke nazad in out cini mi se da su oni 3.5 od zvucnika/slusalica .. Kontam da mora nekako moci .. Nema logike da su stavili zvucnike ako znaju da ne moze zvuk :D
mozda je zbog dizajna :D furka ovo ono :D

pa probaj te Činčeve ili neki konverter, sigurno ima
Mustang1

#6672 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Mustang1 »

Vjerovatno ovako nesto .. Nije vrijedno zahmeta sa obzirom da nema kod nas ovo uzeti .. Ako budem nesto uzimao sa ebaya usput cu i ovo :D

http://www.ebay.com/itm/12ft-3-5mm-Audi ... 35c31f8db7
gnjev

#6673 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by gnjev »

Mustang1 wrote:Vjerovatno ovako nesto .. Nije vrijedno zahmeta sa obzirom da nema kod nas ovo uzeti .. Ako budem nesto uzimao sa ebaya usput cu i ovo :D

http://www.ebay.com/itm/12ft-3-5mm-Audi ... 35c31f8db7
Ovo sam dobio uz Genius zvučnike ne znam gdje završi al nije ti problem ni sam da to napraviš ako imaš viška kablova od starih zvucnika

Sent from my ST21i using Tapatalk 4
AmirBaa

#6674 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by AmirBaa »

Total war premasila sva moja ocekivanja, slijedi mi najvazniji ispit u zivotu a ja se ne odvajam od spartanaca i napada na rimljane :D :D
Chmoljo

#6675 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Chmoljo »

dr.gog wrote:
Joj da mi je da te nagovorim na Team fortress 2...da nam uđeš u klan..Mani se tih tričavih pokušaja od igara :D

chmoljo_sarajevo bi bila savršena nadopuna

btw. PONUDA za sve ISKUSNE u FPS online mlavljenju još važi:

ostao je još jedan premium account za Team fortress 2 za saigns.de servere.
Potreban vrlo iskusan drugar za podršku u klasi Sniper.
Daklem, tražimo igrača vještog sa snajperom :evil: :D :evil:
ih, da mi je malo više vremena, sigurno ne bih odolio :cry:
Post Reply