Nije u redu. Ja ti odgovaram, a ti se praviš lud, pa opet pitaš.
Pitajte koalicione partnere. Evo, oni jedini i danas plaču za njima. Sve u duhu Valterove platforme[/quote]
Tis se praviš lud jer mi ne odgovaraš na pitanje - ja na forumu ne vidim nikog iz HSP-a ali vidim brdo Fanova HDZ-a - pošto su ova šestorica čobana HDZ-ovci lijepo bi bilo da znate u stožeru šta će vam biti sa članstvom, a ne da vas Jurišić proziva što ne brinete o svojima u Hagu.[/quote]
Pitaj ove koalicione čobane.
I šta kaže Zlatko, hoće li biti kakvih peticija za oslobađanje, bar apel koji da pošaljete, red je pomoći koalicionom partneru u nevolji. Kakve demonstracije, skupovi podrške, bilo šta?
Recimo, evo, protestna šetnja, na čelu Komšić, a u naručju slika Blaža Kraljevića, superiška.[/quote]
Banksy to su tvoji članovi, tvoja raja, tvoji susjedi, nemam ja ništa s njima - ali sramota je kako se vi iz HDZ-a tako loše odnosite prema ljudima koji su za vas stvarali erceg-bosnu - mislim haj što ih je majorizirao zli Zlaya ali da te haške uznike majorizira i stožerna stranka
pa stvarno nema smisla
Očekivao sam od čovića da organizuje neki malonogometni turnir gdje bi ekipa "jadranko prlić" pobijedila i osvojila turnir "slobodan praljak" kad ono šipak - MAJORIZACIJA na svakom ćošku.
By the way - SDP nema svojih članova u Hagu
Čini mi se da nema ni HSP
Ali ko ih ima na bacanje - MAJORIZIRANI - H - D - Z