Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
-
Pedja Kojovic
#6651 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Kakva ironija.
Ermin Hajder, nacelnik Bosanskog Petrovca, koji je nedavno napustio Nasu stranku da bi se prikljucio SDP-u, odlukom OO SDP-a nije primljen u SDP.(10 protiv-9 za).
O njegovom slucaju ce sada navodno odluciti premijer Niksic.
p.k.
Ponosan na ponasanje nasih vjecnika u vijecu koji su i dalje nastavili da rade ono za sta zalazemo i nisu dozvolili
da ih Ermin "prevede".
Ermin Hajder, nacelnik Bosanskog Petrovca, koji je nedavno napustio Nasu stranku da bi se prikljucio SDP-u, odlukom OO SDP-a nije primljen u SDP.(10 protiv-9 za).
p.k.
Ponosan na ponasanje nasih vjecnika u vijecu koji su i dalje nastavili da rade ono za sta zalazemo i nisu dozvolili
da ih Ermin "prevede".
-
Pedja Kojovic
#6652 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Amok
Emir Suljagic, po nasem misljenju, radi vise i bolje, nego ijedan ministar u vladi KS.
Ja cak necu ni ici u to da li se mi slazemo ili ne sa svakim njegovim potezom, kao ni u stvari iz njegovog privatnog zivota.
p.k.
Emir Suljagic, po nasem misljenju, radi vise i bolje, nego ijedan ministar u vladi KS.
Ja cak necu ni ici u to da li se mi slazemo ili ne sa svakim njegovim potezom, kao ni u stvari iz njegovog privatnog zivota.
p.k.
-
detroit-mercy
#6653 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Pa sta bi sa HeideraPedja Kojovic wrote:Kakva ironija.
p.k.
da ih Ermin "prevede".
Umoris li se nekada od "politike"?
-
Pedja Kojovic
#6654 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
detroit mercy
Stojim iza onoga sto sam rekao o Hajderu tada.
Ne znam sta da kazem na pitanje da li se umorim u politici.
Preuzeo odgovornost i trudim se da je ispunim koliko mogu.
p.k.
Stojim iza onoga sto sam rekao o Hajderu tada.
Ne znam sta da kazem na pitanje da li se umorim u politici.
Preuzeo odgovornost i trudim se da je ispunim koliko mogu.
p.k.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#6655 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Pravda za Emira Hajdera!! Apel za celnike SDP-a da ga prime u svoje redove.
- madner
#6656 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Nemre, brko ga je previse ispreskakao i nece ljudi da imaju gubitnike u svojim redovima-LIBERO- wrote:Pravda za Emira Hajdera!! Apel za celnike SDP-a da ga prime u svoje redove.
- madner
#6657 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Pa da znas bar nekog od tih ljudi ne bi pricao takve nebuloze. Ljudi koji su davno dokazali ko su i sta su.
Mada ne znam da li mi je gore da neko moze povjerovat ovo za Suljagica ili ove nebuloze za NS. Obrazovanje je na kantonalnom nivou, entitetsko ministarstvo nema gotovo nikakve ingerencije.
Mada ne znam da li mi je gore da neko moze povjerovat ovo za Suljagica ili ove nebuloze za NS. Obrazovanje je na kantonalnom nivou, entitetsko ministarstvo nema gotovo nikakve ingerencije.
-
adnan.mujcic
#6658 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Jesi li ponosan na vijecnika u opcinskom vijecu Stari Grad - Sarajevo, gdje je bio glas na prevagi dali ce biti investirano u Opcinu preko 4,5 miliona maraka za 6 mjeseci izgradnje pozemne garaze preko puta Vijecnice i uredjenja tiga iznad iste, a da ce sama Opcina Stari Grad od toga direktno u budzetu osjetiti dobit od prodaje "rupe" u vrijednosti od preko 2,1 milion, te da ce se uposliti nekih 15-20 radnika u toj garazi!!!Pedja Kojovic wrote: Ponosan na ponasanje nasih vjecnika u vijecu koji su i dalje nastavili da rade ono za sta zalazemo i nisu dozvolili
da ih Ermin "prevede".
Frcas li Pedja od ponosa?!
-
Pedja Kojovic
#6659 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
adnan mujcic
Na njega sam posebno ponosan jer je uprkos ogromnim pritiscima i medijskoj hajci odbio da ucestvuje u krsenju zakona i lazima prelagaca da ce novac od toga ici za minibuseve, itd.
(Pogledati za pocetak zakon o finansijama i "mogucnostima" koristenja sredstava sa jednog za troskove drugog podracuna).
I ta, i garaza kod Narodnog Pozorista, je projekat stranke SDA.
Ako hocete da pricamo o firmi koja je dobila koncesiju za garazu kod Narodnog i da li ce ta garaza biti izgradjena, bujrum.
p.k.
Na njega sam posebno ponosan jer je uprkos ogromnim pritiscima i medijskoj hajci odbio da ucestvuje u krsenju zakona i lazima prelagaca da ce novac od toga ici za minibuseve, itd.
(Pogledati za pocetak zakon o finansijama i "mogucnostima" koristenja sredstava sa jednog za troskove drugog podracuna).
I ta, i garaza kod Narodnog Pozorista, je projekat stranke SDA.
Ako hocete da pricamo o firmi koja je dobila koncesiju za garazu kod Narodnog i da li ce ta garaza biti izgradjena, bujrum.
p.k.
- Ridjobrki
#6660 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Ja samo malo 'nako navratio...

-
convict
#6661 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Gdje će ti duša brko?Ridjobrki wrote:Ja samo malo 'nako navratio...![]()
![]()
- ultima_palabra
#6662 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Sjeba čo'jeka, niko ga više neće
Na kraju će morati prodati dušu FahrU 
- Ridjobrki
#6663 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Ja, reko', samo 'nako malo navratio. O ovome možemo na temi o SDP-u. Ima li neka podtema o unutarstranačkoj demokratiji u toj stranci? 
- Corto Maltese
#6664 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Ima, odmah do "Talijanskih junačkih pjesama", "Prepreme mesnih jela u Etiopiji", i "Crnogorske radne etike"Ridjobrki wrote:Ja, reko', samo 'nako malo navratio. O ovome možemo na temi o SDP-u. Ima li neka podtema o unutarstranačkoj demokratiji u toj stranci?
-
Pedja Kojovic
#6665 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Malo sam gledao temu SDP-a koja se trenutno bavi slucajem Suljagic.
Ne znam sta je gore, licne uvrede i argumenti kojima ga napadaju ili nacini na koje ga brane.
p.k.
Ne znam sta je gore, licne uvrede i argumenti kojima ga napadaju ili nacini na koje ga brane.
p.k.
- Ridjobrki
#6666 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Pedja Kojovic wrote:Malo sam gledao temu SDP-a koja se trenutno bavi slucajem Suljagic.
p.k.
To su samo posljedice. Uzroci su, nažalost, u njemu samom.
-
Holms
#6667 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Ma ja sve je to isto.Pedja Kojovic wrote:Malo sam gledao temu SDP-a koja se trenutno bavi slucajem Suljagic.
p.k.
Zato nikada i nećete biti relevantna snaga jer ne znate prepoznati zlo i reći to.
-
Pedja Kojovic
#6668 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
holms
Prepoznati i reci koje zlo?
p.k.
p.k.
-
StupskaBitanga
#6669 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
hoćete li ga vi primiti u svoje jato?
-
Holms
#6670 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Pošiljaoci metka u koverti napr?Pedja Kojovic wrote:holms
p.k.
-
Pedja Kojovic
#6671 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
holms
Cudi me da nama, koji smo mozda jedini otvoreno branili ministra iz druge stranke, spocitavate nereagovanje, ako sam dobro shvatio.(Moj stav o njemu, kao ministru, mozete naci na vom forumu, u odgovoru na necije pitanje od prije nekoliko dana).
Vi mozda niste pratili nasa saopstenja u vezi sa ministrom Suljagicem u zadnjih godinu dana, s obzirom da ovo nije prvi put da mu se prijeti. Na kraju krajeva, vrlo brzo ce izaci nase saopstenje u vezi sa danasnjim ravojem dogadjaja.
Moj se komentar o desavanjima na SDP teme odnosio na sljedecu stvar: prijetnja ministru Suljagicu se mora osuditi principijelno, a ne relativizirati je licnim, pa cak ni argumentima njegove efikasnosti ili odobravanja njegovih poteza. .
p.k.
Cudi me da nama, koji smo mozda jedini otvoreno branili ministra iz druge stranke, spocitavate nereagovanje, ako sam dobro shvatio.(Moj stav o njemu, kao ministru, mozete naci na vom forumu, u odgovoru na necije pitanje od prije nekoliko dana).
Vi mozda niste pratili nasa saopstenja u vezi sa ministrom Suljagicem u zadnjih godinu dana, s obzirom da ovo nije prvi put da mu se prijeti. Na kraju krajeva, vrlo brzo ce izaci nase saopstenje u vezi sa danasnjim ravojem dogadjaja.
Moj se komentar o desavanjima na SDP teme odnosio na sljedecu stvar: prijetnja ministru Suljagicu se mora osuditi principijelno, a ne relativizirati je licnim, pa cak ni argumentima njegove efikasnosti ili odobravanja njegovih poteza. .
p.k.
-
Holms
#6672 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Svoj prethodni post si počeo u stilu "ne znam šta je gore".Pedja Kojovic wrote:holms
Cudi me nama, koji smo mozda jedini otvoreno branili ministra iz druge stranke, spocitavate nereagovanje, ako sam dobro shvatio.
Ja se nadam da ste vi pratili nasa saopstenja u vezi sa ministrom Suljagicem u zadnjih godinu dana, s obzirom da ovo nije prvi put da mu se prijeti. Na kraju krajeva, vrlo brzo ce izaci nase saopstenje u vezi sa danasnjim ravojem dogadjaja.
Moj se komentar odnosio na sljedecu stvar: prijetnja ministru Suljagicu se mora osuditi principijelno, a ne relativizirati je licnim, pa cak ni argumentima njegove efikasnosti ili odobravanja njegovih poteza. .
p.k.
Ovdje se itekako zna šta je gore.
- Banksy
#6673 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Njegova iznenadna i neočekivana bliskost s F. Radončićem vuče vodu na drugi mlin ...StupskaBitanga wrote:hoćete li ga vi primiti u svoje jato?
Sem toga, on uvijek ide pobjednicima, ne gubitnicima.
-
Pedja Kojovic
#6674 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Ostavka ministra Suljagića dokaz je otpora
zbog sprovođenja modernih evropskih reformi
Naša stranka smatra kako je čin podnošenja ostavke ministra obrazovanja i nauke Kantona Sarajevo gospodina Emira Suljagića, dokaz na kakav otpor provođenje modernih evropskih reformi nailazi od strane onih kojima sadašnje društveno stanje koristi i dugoročno odgovara.
Naša stranka podsjeća kako je i u prvom slučaju podnošenja ostavke gospodina Suljagića, kada je sankcioniran ne samo od strane vjerskih zajednica, već i izostankom podrške vlastite partije, podržala rad ovog ministra. “Ministar Suljagić je za svog mandata uradio više nego možda ijedan drugi ministar u kantonalnoj Vladi i šteta je što on, a ne oni, odlaze. Činjenica da odlazi zbog prijetnji upućenih njemu i njegovoj porodici je posebno poražavajuća jer se pokazuje da se prijetnjom i nasiljem može mijenjati izvršna vlast”, kaže Peđa Kojović, član Predsjedništva Naše stranke.
Prijetnje nedavno upućene ministru Suljagiću za svaku su osudu. Naša stranka smatra da je zakonska obaveza policije KS da utvrdi vjerodostojnost prijetnji i identitet onoga ko ih je uputio i o tome obavijesti javnost.
Naša stranka smatra kako je čin podnošenja ostavke ministra obrazovanja i nauke Kantona Sarajevo gospodina Emira Suljagića, dokaz na kakav otpor provođenje modernih evropskih reformi nailazi od strane onih kojima sadašnje društveno stanje koristi i dugoročno odgovara.
Naša stranka podsjeća kako je i u prvom slučaju podnošenja ostavke gospodina Suljagića, kada je sankcioniran ne samo od strane vjerskih zajednica, već i izostankom podrške vlastite partije, podržala rad ovog ministra. “Ministar Suljagić je za svog mandata uradio više nego možda ijedan drugi ministar u kantonalnoj Vladi i šteta je što on, a ne oni, odlaze. Činjenica da odlazi zbog prijetnji upućenih njemu i njegovoj porodici je posebno poražavajuća jer se pokazuje da se prijetnjom i nasiljem može mijenjati izvršna vlast”, kaže Peđa Kojović, član Predsjedništva Naše stranke.
Prijetnje nedavno upućene ministru Suljagiću za svaku su osudu. Naša stranka smatra da je zakonska obaveza policije KS da utvrdi vjerodostojnost prijetnji i identitet onoga ko ih je uputio i o tome obavijesti javnost.
- Corto Maltese
#6675 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Možeš li navesti te dobre stvari koje je bivši ministar uradio. Ne mogu vjerovati da sam toliko neobaviješten, i da su mi sve do jedne promakle.Pedja Kojovic wrote:Ostavka ministra Suljagića dokaz je otpora
Hvala.