BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- MOSALJOZE
#6651 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Opet ista priča jednostano šalke je rekao da ce ga pustiti kada dobije poziv za A selekciju.Pošto nema papire ne zele da ga puste.Momka MORAMO dobiti.Sutra pape put gelzerkirhena i da ga ufati za kapu 
- IcedMFEarth
#6652 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ma kolašinac bi bio višak, imamo ionako već 5 stopera 
- MOSALJOZE
#6653 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
IcedMFEarth wrote:Ma kolašinac bi bio višak, imamo ionako već 5 stopera
- Artest
#6654 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
On je uglavnom dovodjen u kontekst nase mlade repke. Vizionari koji sjede u savezu, skupa sa selektorom, vide samo danas... Ni na kraj pameti im nije bilo da se, u svega par mjeseci, moze odviti ovakvo nesto. (da decko sa 19 g. igra osminu finala LP)horion_bosona wrote:Momak je stvarno solidno odigrao veceras, nije uopste pokazivao vece oscilacije bez obzira na nivo takmicenja i onakvu atmosferu. Defanzivno dobar, a i gore se cesto ubacuje iz drugog plana, pravi moderni bek. Pretrcao je najvise u svojoj ekipi (po statistici na uefa.com)
I sta smo na kraju zakljucili, nema osnova za dobijanje bh drzavljanstva ili pak uefa-ina pravila onemogucavaju u ovom slucaju promjenu sportskog drzavljanstva?
Nek se kali u mladoj repki, sve i da zavrsi papire. Protiv Grcke cemo na poziciji lijevog beka suprostaviti covjeka kojem to nije prirodno mjesto i igra u Belgiji. Danas sam gledao reprizu Roma-Juve; Torosidis bi mogao silovat Lulica ili Zukanovica. Uopste nije los.
- samo_ti
#6655 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
@Zeljo ba, de malo pusti da i drugi sta napisu 
- DonVito
#6656 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Jeste u 2 ruskoj ligi klasicni zadnji vezni gdje igraca nemamo za lijeka, doduse nemamo ni na lijevom boku ali nemamo ni mladica da poduzme prvi korak..Dead Man Walking wrote:U pravu si kume, igraca iz lige prvaka kod Vlade a iz ruskih drugoligasa u prvi tim.
Kolasinac 2 tekma u LP igra zato sto je Fuchs imao misicni problema, uostalom..
Jagodic je razgovarao sa njim, u cemu je problem decko je mlad moze da igra i za mladu ali ne moze zato sto nema papira.. Sta ce Safet u Njemackoj ako mali ima drugacije planove.. neka zapne, neka ganja drz. i stim ce pokazati da se na njega racunati moze a ne Safet ovo ono, sta Jagodic sta Osim sta ovaj sta onaj ima razg. sa njim.A sta hljeba ti ima Jagodic razgovarati sa njim? Momak igra ligu prvaka na poziciji gdje smo u A timu
tarlasika. Safet treba na avion i pravac Njemacka, neka ga dovuce u Zenicu kako zna, u gepeku-u gepeku.
Last edited by DonVito on 20/02/2013 23:32, edited 1 time in total.
-
zlajapravaraja
#6657 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Kolasinac odigrao fantasticnu utakmicu, kao kakav veteran
Nevjerovatno, u odbrani rusi sve pred sobom, a naprijed isto sjajan, sa i bez lopte
Da ona picka Bastos nije onako sebicna, mogao je i puno vise uraditi.
Dobio veliki kompliment od Olivera Kahna, kao i svog trenera. Gurao se sa Drogbom u fazonu "sta je ba"
Ovaj decko ce biti jedan od najboljih na svijetu, zivi bili pa vidjeli
Nevjerovatno, u odbrani rusi sve pred sobom, a naprijed isto sjajan, sa i bez lopte
Dobio veliki kompliment od Olivera Kahna, kao i svog trenera. Gurao se sa Drogbom u fazonu "sta je ba"
- Murat Sabanovic
#6658 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
objasni ti to safetu...safet i savez nam otjerase potencijale !!!zlajapravaraja wrote:Kolasinac odigrao fantasticnu utakmicu, kao kakav veteran![]()
Nevjerovatno, u odbrani rusi sve pred sobom, a naprijed isto sjajan, sa i bez lopteDa ona picka Bastos nije onako sebicna, mogao je i puno vise uraditi.
Dobio veliki kompliment od Olivera Kahna, kao i svog trenera. Gurao se sa Drogbom u fazonu "sta je ba"![]()
- DonVito
#6659 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Kako providno... kako ce dobiti poziv kad nema papira, kako savez moze da uputi poziv Kolasincu na adresu S04 kad on nije bosanac i hercegovac nego njemac.MOSALJOZE wrote:Opet ista priča jednostano šalke je rekao da ce ga pustiti kada dobije poziv za A selekciju.Pošto nema papire ne zele da ga puste.Momka MORAMO dobiti.Sutra pape put gelzerkirhena i da ga ufati za kapu
-
cindrlimindrli
#6660 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Cuj u cemu je problem? Evo, stavljam se u poziciju ovog momka, izlazim iz svlacionice nakon utakmice predDonVito wrote:Jagodic je razgovarao sa njim, u cemu je problem
80 000 ljudi i zvoni mi mobitel.
-Molim?
-Halo, Seade, merhaba, kako si, Vlado na telefonu.
-Koji Vlado?
-Ma Vlado, trener Celika, zar nisi nikad cuo za mene?
-Daj ba..klik.
Last edited by cindrlimindrli on 20/02/2013 23:36, edited 1 time in total.
-
Dead Man Walking
#6661 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
IcedMFEarth wrote:Ma kolašinac bi bio višak, imamo ionako već 5 stopera
Skoro sam i zaboravio da selektor ne voli da gomila stopere
- MOSALJOZE
#6662 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
O tom ti velim ja.Nek se mane i hadzica i cocalica i seferovica i ostalih ovaj dečko nam trebaDonVito wrote:Kako providno... kako ce dobiti poziv kad nema papira, kako savez moze da uputi poziv Kolasincu na adresu S04 kad on nije bosanac i hercegovac nego njemac.MOSALJOZE wrote:Opet ista priča jednostano šalke je rekao da ce ga pustiti kada dobije poziv za A selekciju.Pošto nema papire ne zele da ga puste.Momka MORAMO dobiti.Sutra pape put gelzerkirhena i da ga ufati za kapu
-
Kontra__
#6663 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Na stranu sve, ali vidjeli smo veceras tu tvoju Schalkeovu odbranu, jednu od najbolji u Evropi. Kako ljudi ispadaju, posebno Benedict!
Jest eto, treba malog Mourinho zvati da bi se odazvo. Sto ne gumo suplje price...
Jah, pa Fuchs je igrao zadnje kolo protiv Mainza, kakvi misici ba...DonVito wrote: Jeste u 2 ruskoj ligi klasicni zadnji vezni gdje igraca nemamo za lijeka, doduse nemamo ni na lijevom boku ali nemamo ni mladica da poduzme prvi korak..
Kolasinac 2 tekma u LP igra zato sto je Fuchs imao misicni problema, uostalom..
A eto Jens Keller mi je proslavljeno trenersko ime! Daj ba mani mi se te dijasporske price kako treba popljuvati sve to je nase! Taj isti Vlado, noname, je takticki razmontiro njhovog Adriona u zadnjoj utakmici kvalifikacija mladih repki, Za njih nebitna utakmica doduse, ali ko te pita...cindrlimindrli wrote:Cuj u cemu je problem? Evo, stavljam se u poziciju ovog momka, izlazim iz svlacionice nakon utakmice predDonVito wrote:Jagodic je razgovarao sa njim, u cemu je problem
-Molim?
-Koji Vlado?
-Ma Vlado, trener Celika, zar nisam nikad cuo za mene?
-Daj ba..klik.
Jest eto, treba malog Mourinho zvati da bi se odazvo. Sto ne gumo suplje price...
- It_is_a_Leclerc
#6664 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Alternativni razgovor.cindrlimindrli wrote:Cuj u cemu je problem? Evo, stavljam se u poziciju ovog momka, izlazim iz svlacionice nakon utakmice predDonVito wrote:Jagodic je razgovarao sa njim, u cemu je problem
-Molim?
-Koji Vlado?
-Ma Vlado, trener Celika, zar nisam nikad cuo za mene?
-Daj ba..klik.
- Halo ?
- Poštovano veleuvaženo, velecijenjeno nogometno božanstvo Sead Kolašinac ?
- Ja sam..
- Pokorno se klanjamo, i kao država kolektivno padamo na koljena, histerično vas molimo, o vi budući Pele, da nam dozvolite da vas vidimo uživo i da, ako to bude vašem predobrom, fudbalski pretalentovanom srcu drago, zaigrate za ovu našu usranu BiH koja je, kažem ja, daleko ispod vaših, o predobri Seade, vanzemaljski fudbalskih mogućnosti.
- Pa razmislit ću.
- Slobodno razmislite. Evo, sutra će Safet Sušić, onaj fićfirić iz rahmetli PSG-a, da bude prvi pred MUP-om i da čeka papire koje biste vi sami trebali izvaditi, ali smo svjesni da se važe ljubljene, grljene i nama predrage nožice ne trebaju zamarati takvim trivijalnostima.
- Ok.
- Inače, razgovarali ste s Vladom Jagodićem koji vam se klanja i opet vam ulazi do džize u guzicu, kako biste zaigrali za BiH.
- Daj ba. Aufwiedersehen !
- Edin H.
#6665 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ja bas bi mu spustio slusalicu, a sta ako mu Dovla ponudi gutu da predje u Celik?cindrlimindrli wrote:Cuj u cemu je problem? Evo, stavljam se u poziciju ovog momka, izlazim iz svlacionice nakon utakmice predDonVito wrote:Jagodic je razgovarao sa njim, u cemu je problem
-Molim?
-Koji Vlado?
-Daj ba..klik.
- MOSALJOZE
#6666 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Šta vi nećete smisliti boze sacuvaj 
-
cindrlimindrli
#6667 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ne treba Murinjo, ne treba Vlado, treba Safet Susic, trener ekipe koja nema igraca na istoj poziciji naKontra__ wrote:Jest eto, treba malog Mourinho zvati da bi se odazvo. Sto ne gumo suplje price...
kojoj ovaj klinac nastupa u ligi sampiona. Zasto je problem otici do Njemacke i razgovarati sa frajerom?
- bingov buraz
#6668 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Kad je onaj mogo do Meke vala i Kolasinac moze sad usput iz Istanbula pjehane do nas,ako bude fin sredimo mu Air Bosnom iz Sarajeva za Gelsenkirhen neku semu.
- Mračajski proto
#6669 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
cindrlimindrli wrote:Cuj u cemu je problem? Evo, stavljam se u poziciju ovog momka, izlazim iz svlacionice nakon utakmice predDonVito wrote:Jagodic je razgovarao sa njim, u cemu je problem
-Molim?
-Koji Vlado?
-Daj ba..klik.

-
zlajapravaraja
#6670 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ja se uzdajem u nase igrace u Bundesligi, a i Dzeku i Spahu da ce biti dovoljni argumenti da Sead zaigra za nas. 
Uostalom, sto se panici - Mali je lijepo rekao da ce igrati za nas. Nema mjesta pesimizmu
Uostalom, sto se panici - Mali je lijepo rekao da ce igrati za nas. Nema mjesta pesimizmu
- Murat Sabanovic
#6671 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
da je kojim slucajem kolosinac hrvat,on bi vec bio u kockastom dresu . jbg,hrvati znaju ,nisu ko ove nase stetocine .
-
cindrlimindrli
#6672 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
On nama treba vec u martu, lijeva strana nam je izgledala presmijesno sa Slovencima, bude li Zukanoviczlajapravaraja wrote:Uostalom, sto se panici - Mali je lijepo rekao da ce igrati za nas. Nema mjesta pesimizmu
onako briljirao i sa Grcima najebali smo.
-
Kontra__
#6673 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Pa tu se slazem, ali Vlado nije reko da ce Safetu oteti momka iz A tima BiH, vec je jednostavno covjek za razliku od ljudi iz NS-a i Susica razgovarao sa momkom i zivkao ga, zbog toga se i doveo u kontekst U21 repke a ne zato sto on nije kalibar A repke i slicno.cindrlimindrli wrote:Ne treba Murinjo, ne treba Vlado, treba Safet Susic, trener ekipe koja nema igraca na istoj poziciji naKontra__ wrote:Jest eto, treba malog Mourinho zvati da bi se odazvo. Sto ne gumo suplje price...
kojoj ovaj klinac nastupa u ligi sampiona. Zasto je problem otici do Njemacke i razgovarati sa frajerom?
OK je sad, doslo je do nesporazuma u nasoj komunikaciji.
- DonVito
#6674 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Decko se nije jos odlucio
sta ce gs zvati Jagodic kad je na stadionu
Susic poziv ne moze poslati na adresu S04 i traziti da puste jednog njemca.
U suprotnom SO4 moze samo da tuži BH savez FIFI/UEFI.
Susic poziv ne moze poslati na adresu S04 i traziti da puste jednog njemca.
U suprotnom SO4 moze samo da tuži BH savez FIFI/UEFI.
-
cindrlimindrli
#6675 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ali moze sjesti na avion i pravac Dojcland, odvesti momka na pivu, u kino,DonVito wrote:Susic poziv ne moze poslati na adresu S04 i traziti da puste jednog njemca.
da ga skuha da nastupi za nas. Ako dobije potvrdu da hoce igrati, odmah sutra Ivica papire, kalasnjikov i
do vijeca majmuna, pardon, ministara.