Aha , vidi se po rezultatimaMagarece_godine wrote:Taman da se i izofiramo, UVIJEK SMO KORAK ISPRED VASLSD wrote:Samo vi dajite bodove drugima u zadnjem kolu, ali ni to vam nece puno pomociAlkos wrote:Zivi bili pa vidjeli...![]()
Dobro dobro, samo nemojte kasnije da nas prozivate supcima sto smo dali drugima bodove, a vama uzeli titulu...Treba da odrzavate fine komsijske odnose, a ne tako!
![]()
samo ce te se bezveze opet izofirati javno.
![]()
![]()
FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
LSD
#6651 Re: FK Zeljeznicar
-
Alkos
#6652 Re: FK Zeljeznicar
Nece to nama puno pomoci, vec njima.LSD wrote:Samo vi dajite bodove drugima u zadnjem kolu, ali ni to vam nece puno pomociAlkos wrote:Zivi bili pa vidjeli...![]()
Dobro dobro, samo nemojte kasnije da nas prozivate supcima sto smo dali drugima bodove, a vama uzeli titulu...Treba da odrzavate fine komsijske odnose, a ne tako!
![]()
Elem, "cujemo" se opet za nekih mjesec dana!
Jos jednom cestitam!
- Cyrax
#6653 Re: FK Zeljeznicar
Opet uzaludni pokusaji sabotaze teme.Dzaba vam je Nijaz dominira 
-
LSD
#6654 Re: FK Zeljeznicar
Pa dobro, to je tvoje mišljenje -poštujem.Alkos wrote:Nece to nama puno pomoci, vec njima.LSD wrote:Samo vi dajite bodove drugima u zadnjem kolu, ali ni to vam nece puno pomociAlkos wrote:Zivi bili pa vidjeli...![]()
![]()
Mi se ne ofiramo javno, niti smo ikada...
![]()
Elem, "cujemo" se opet za nekih mjesec dana!![]()
Jos jednom cestitam!
Ja kažem da vaše skidanje gaćica troprstašima u zadnjem kolu nece pomoci ni vama, a ni njima
Ali eto , što kažeš i sam Živi bili pa vidjeli.
- Magarece_godine
#6655 Re: FK Zeljeznicar
Ja sam gore cestitao i cestitam jos jednom. Draze mi je Zelju u finalu gledat nego Zrinjski.
LSD: Vidi se da navijaci Zelje tek odskora prate PL... Prethodnih godina vas to nije plaho interesovalo ... Al' nema veze ... Dobro dosli ...
Over and Out ... Ne bih da mi brojite postove na ovoj temi, zovete kompleksasem itd .. CESTITKE ... I vi ste nama cestitali prolaz protiv Spartaka, Helsinborga, dobru igru protiv CLuja ...
Edit volio bih da Zelji u zadnjem kolu treba pobjeda Sarajeva nad Borcem za titulu ... Pa da Komsije s Koseva uvale tricu Banjalucanima, i da Zeljo proslavi titulu ...
LSD: Vidi se da navijaci Zelje tek odskora prate PL... Prethodnih godina vas to nije plaho interesovalo ... Al' nema veze ... Dobro dosli ...
Over and Out ... Ne bih da mi brojite postove na ovoj temi, zovete kompleksasem itd .. CESTITKE ... I vi ste nama cestitali prolaz protiv Spartaka, Helsinborga, dobru igru protiv CLuja ...
Edit volio bih da Zelji u zadnjem kolu treba pobjeda Sarajeva nad Borcem za titulu ... Pa da Komsije s Koseva uvale tricu Banjalucanima, i da Zeljo proslavi titulu ...
Last edited by Magarece_godine on 15/04/2010 00:55, edited 1 time in total.
-
Alkos
#6656 Re: FK Zeljeznicar
Kojim, ovim iz Evrope?!LSD wrote:Aha , vidi se po rezultatimaMagarece_godine wrote: Taman da se i izofiramo, UVIJEK SMO KORAK ISPRED VAS![]()
![]()
Haj da ne spamam bezveze, jedino sto mrzim kod nas jeste kada se ljudi dignu i kada ih uhvati euforija. A to su obicno oni derbi navijaci, koji su tu samo kada ima rezultata. Kada nema rezultata, kada je tim u kurcu, onda ih nigdje nema, a cim sve krene kako treba odmah iskacu iz misjih rupa! A do jucer su samo pratili Barcelonu, jer nasa liga qrcu ne valja i ne vrijedi pratiti to. To je ono sto najvise mrzim, bez obzira o kome se radilo, vama ili nama. Pravi ce uvijek ostati tu i bodriti svoj klub bez obzira na sve, a ti prolazni su tu kako vjetar pushe, jedva docekaju da izvire iz svoji rupa i pocnu se busati ko da su LP osvojili...
Haj uzivajte komsije, pa se vidimo!
-
LSD
#6657 Re: FK Zeljeznicar
Poštujemo te "cestitke od srca"Magarece_godine wrote:Ja sam gore cestitao i cestitam jos jednom. Draze mi je Zelju u finalu gledat nego Zrinjski.
Ja sam bio uz Želju i kad je bilo najteže nisam mu okrenuo leđa i mene je uvijek interesovao taj klub.
Ne znam kome pricaš u množini ,ali eto razumijem te...muka je gledati kako Željo dominira na zelenim terenima dok tvoj klub traži bodove za zelenim stolom, a još vece je muka navijati za svakog narednog protivnika Želje...ali ne ide ni to jer je Željo nij izgubio vec 10 utakmica zaredom
i bolje ti je to Over and Out...kad ne ide- ne ide.
-
nikad_izvini
#6658 Re: FK Zeljeznicar
Realno, nakon ovakvog niza utakmica bez poraza svi su se digliAlkos wrote:Kojim, ovim iz Evrope?!LSD wrote:Aha , vidi se po rezultatimaMagarece_godine wrote: Taman da se i izofiramo, UVIJEK SMO KORAK ISPRED VAS![]()
![]()
![]()
Haj da ne spamam bezveze, jedino sto mrzim kod nas jeste kada se ljudi dignu i kada ih uhvati euforija. A to su obicno oni derbi navijaci, koji su tu samo kada ima rezultata. Kada nema rezultata, kada je tim u kurcu, onda ih nigdje nema, a cim sve krene kako treba odmah iskacu iz misjih rupa! A do jucer su samo pratili Barcelonu, jer nasa liga qrcu ne valja i ne vrijedi pratiti to. To je ono sto najvise mrzim, bez obzira o kome se radilo, vama ili nama. Pravi ce uvijek ostati tu i bodriti svoj klub bez obzira na sve, a ti prolazni su tu kako vjetar pushe, jedva docekaju da izvire iz svoji rupa i pocnu se busati ko da su LP osvojili...![]()
Haj uzivajte komsije, pa se vidimo!![]()
Ako dobijemo Borca
PS Željina tema je uvijek bila kvalitetna i bilo je navijača, vaši kompleksaši su je malo remetili. Gle, za divno čudo, oni više ne posjećuju ovu temu
Boli ih, šta li već
- Magarece_godine
#6659 Re: FK Zeljeznicar
Pa ono jest malo muka (ne zato sto zelji dobro ide, nego sto ne ide bas najbolje sarajevu) ... Al Skoro na Grbavici se igr'o vozica prije nekoliko mjeseci ... To je vala veca muka ... A jos ce veca biti u maju ... uhhh uhhh
moro sam
Znam da si ti ovdje pisao komentare prethodnih sezona, kada je glavni veznjak u Zelji bio Dino Muharemovic (gdje je on sada ? ) ... Nije se mogo s lopotom sastaviti lik ...
moro sam
-
Alkos
#6660 Re: FK Zeljeznicar
Uvijek ste bili jaki na netu!nikad_izvini wrote: PS Željina tema je uvijek bila kvalitetna i bilo je navijača, vaši kompleksaši su je malo remetili. Gle, za divno čudo, oni više ne posjećuju ovu temu![]()
![]()
-
LSD
#6661 Re: FK Zeljeznicar
Dobio je nogu dolaskom Osima , kao i mnogi drugiMagarece_godine wrote:Pa ono jest malo muka (ne zato sto zelji dobro ide, nego sto ne ide bas najbolje sarajevu) ... Al Skoro na Grbavici se igr'o vozica prije nekoliko mjeseci ... To je vala veca muka ... A jos ce veca biti u maju ... uhhh uhhh![]()
moro sam![]()
Znam da si ti ovdje pisao komentare prethodnih sezona, kada je glavni veznjak u Zelji bio Dino Muharemovic (gdje je on sada ? ) ... Nije se mogo s lopotom sastaviti lik ...
Sad nevezano za tebe Magarece Godine......gdje su sad one komšije da nam "Zažele srecu"
Ja znam da sam bio jedan od onih 1500 bolesnika i mazohista koji su dolazili svaku utakmicu kad smo bili baš down.
Sad nam ide odlicno i imamo pravo da se radujemo uspjesima svog kluba.
I još nešto , ja uopšte ne zalazim na temu o sarajevu niti tamo bilo šta pišem a kamoli provociram.
-
samo_ovaj_put
#6662 Re: FK Zeljeznicar
nema vas 5 godine,i u pola sezone,tri titule uzimate
prava snaga novog zelje ce se vidjeti u drugom pretkolu lige prvaka,jer u prvom cete dobiti neke levate iz san marina ili djevicanskih ostrva
prava snaga novog zelje ce se vidjeti u drugom pretkolu lige prvaka,jer u prvom cete dobiti neke levate iz san marina ili djevicanskih ostrva
-
nikad_izvini
#6663 Re: FK Zeljeznicar
Za razliku od vas koji ste uvijek bili jaki........hmAlkos wrote:Uvijek ste bili jaki na netu!nikad_izvini wrote: PS Željina tema je uvijek bila kvalitetna i bilo je navijača, vaši kompleksaši su je malo remetili. Gle, za divno čudo, oni više ne posjećuju ovu temu![]()
![]()
U ligaškim utakmicama vas ima 800 +, na gostovanjima prijetite igračima
Odlepršaj na svoju temu, kukaj, traži bodove iz Tuzle, lamentiraj nad Nijazom, Željom.
Pa-pa
-
Dado dijasporitus
- Grijem se na: Trčanje oko zgrade
#6664 Re: FK Zeljeznicar
Pitam se da li ce Zeljo dobiti licencu da igra u Evropi i da pri tome jos na dresu reklamira fabriku duhana.
- Joey Tribbiani
#6665 Re: FK Zeljeznicar
sta se imas tu pitati?Dado dijasporitus wrote:Pitam se da li ce Zeljo dobiti licencu da igra u Evropi i da pri tome jos na dresu reklamira fabriku duhana.
-
solo1
#6666 Re: FK Zeljeznicar
Cestitam komsije!
Kad ne igra FKS uvijek navijam za vas! Amar Osim = R E S P E C T !!!
Kad ne igra FKS uvijek navijam za vas! Amar Osim = R E S P E C T !!!
-
LSD
#6667 Re: FK Zeljeznicar
To je to...nema dalje
Memić i Dino se prifatili štoperica,a Bos samo nadgleda situaciju na terenu
- Jack Be Nimble
#6668 Re: FK Zeljeznicar
Iako ne znam ni jednog igraca Borca niti kako igraju, ali ima da vas oderemo onako banjaluckim stilom
!!
- ultima_palabra
#6669 Re: FK Zeljeznicar
LSD wrote:dje su sad one komšije da nam "Zažele srecu" izostalo je to pred ovaj mec u Mostaru...neodgovorno totalno
Da su maleni bili u našoj poziciji sinoć, oni bi fasovali 4 komada u 18 minuta i onda bi 6 mjeseci proveli po komisijama, apelacijama i sličnim zajebancijama
Kako je dobro vidjeti te opet
- Charuga
- Globalni moderator
#6670 Re: FK Zeljeznicar
Da se mi okrenemo sljedecoj utakmici, drugi neka pisu o prosloj ako imaju nekih primjedbi ..
Zeljo-Borac 1:0
Zeljo-Borac 3:0
Zeljo-Borac 0:1
Borac-Zeljo 2:0
Borac-Zeljo 1:2
Borac-Zeljo 0:1
Borac-Zeljo 2:1
Zeljo-Borac 3:0
Zeljo-Borac 0:1
Borac-Zeljo 1:2
Borac-Zeljo 0:1
Borac-Zeljo 2:1
-
elSaik
#6671 Re: FK Zeljeznicar
Ljudi, 5 dana nisam imao šta čitati na ovom forum zato nemojte da se prepucavate oko gluposti sa njima - zaključat će nam temu opet.
Još mi samo fali da u subotu Napoli zapjeva:
Najbolji je on, on je šampion...
i bit će mi srce na mjestu.
Najbolji je on, on je šampion...
-
sumirprimus
#6672 Re: FK Zeljeznicar
Moze jedno pitanje:why dolina ćupova? 
-
elSaik
#6673 Re: FK Zeljeznicar
Priča koju ja znam jeste da je u Vijetnamskom ratu bila jedna dolina koja se tako zvala, a koju Amerikanci nisu mogli zauzeti nikako. U nekoj sezoni u to doba neki je novinar, upoređujući tada prejaku odbranu Želje i nepobjedivost na Grbavici napisao kao "Željina dolina ćupova".sumirprimus wrote:Moze jedno pitanje:why dolina ćupova?
- Zlocin&Kazna
#6674 Re: FK Zeljeznicar
POSLUŠAJTE ČOVJEKA, zna šta govori...elSaik wrote:Ljudi, 5 dana nisam imao šta čitati na ovom forum zato nemojte da se prepucavate oko gluposti sa njima - zaključat će nam temu opet.
Najbolji je on, on je šampion...![]()
-
elSaik
#6675 Re: FK Zeljeznicar
Jedno pitanje - jel' mi kad prekucamo BiH, možemol' preći u neku jaču ligu?