don_emir wrote:U prvom losa igra u drugom puno bolja, treba sacuvati ovaj zaostatak za borcem do kraja prvog dijela, u drugom trenera pod hitno mijenjati dovesti napadaca i lagano u drugom dijelu po titulu
Lijepo, ali prejednostavno rečeno....s ostvariti.....druge strane vrlo vrlo teško ostvariti......
Zašto?
Ovakvih igara će do kraja polusezone sa ovakvim trenerom još dosta biti i bojim s da ćemo zbog toga zaostati malo više zaostati za vodećim....Naredno kolo u slučaju ne daj bože poraza mi idemo na -6.....
Večeras je malo falilo da doživimo pravu, odavno neviđenu blamažu na sred Koševa (vjerovatno ste svi vidjeli njihove šanse kod 0-1

)
Djelomično rješenje po meni je dovođenje novog trenera i to ODMAH, koji će unijeti novine u ekipi, razdrmati je i donijeti jedan sasvim novi pristup u igri...... Nažalost to se ubrzo neće desiti, jer će prvi Blekić @ co. reći kako smijeniti nekoga nakon pobjede od 3-1......
Na polusezoni se mora dovesti NAJMANJE ČETIRI IGRAČA (dva napadača, jer trenutno mi nemamo nijednog, jednog klasičnog veznjaka i jednog pouzdanog štopera.....Večeras je odbrana u par navrata bila presmiješna.....
Neko će reći lako je reći, ali koga dovesti, kako???,.... e nakon večerašnje utakmice samo mogu reći ugledajmo se malo na Olimpik, par njihovih igrača su po meni poprilično kvalitetni....(Vedran Ješe i onaj argentinac npr.)
Joše ćemo mi dosta stresa doživljavati do kraja polusezone.......