lafo vjernik,konzerva,a vamo tri braka,švaleracije an sve strane
Obama i SAD (2008-2016)
-
sumirprimus
#6651 Re: Obama i americki predsjednicki izbori 2012!!
kako je gingrič ukrao božić....

- ljubav_aha
#6652 Re: Obama i americki predsjednicki izbori 2012!!
CONGRESSIONAL TRAVEL
big issue,big time
75% vise zdanjih godinu dana

- corolla02
- Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
- Horoskop: Gemini
#6653 Re: Obama i americki predsjednicki izbori 2012!!
davno napisano a i danas vazi
- trafa
- jeza u ledja
#6655 Re: Obama i americki predsjednicki izbori 2012!!
Kao sto rekoh, Romney ovo lagano uzima.
Na generalnim lagano gubi od Obame. (dobro, ne bas lagano)
Tako se za sada barem cini. Vidjecemo desavanja ubuduce.
-
jefferson
#6656 Re: Obama i americki predsjednicki izbori 2012!!
Sto ova makljaza duze traje to su veci izgledi za gubitak od Obame.jeza u ledja wrote:Kao sto rekoh, Romney ovo lagano uzima.
I naravno, ona izjava juce kako ga ne brinu previse siromasni. Mislim stvarno....
- Lakat Jebić
#6657 Re: Obama i americki predsjednicki izbori 2012!!
ta izjava mu je genijalna bilajefferson wrote:Sto ova makljaza duze traje to su veci izgledi za gubitak od Obame.jeza u ledja wrote:Kao sto rekoh, Romney ovo lagano uzima.
I naravno, ona izjava juce kako ga ne brinu previse siromasni. Mislim stvarno....
-
Marketa24
#6658 Re: Obama i americki predsjednicki izbori 2012!!
dobro objasnio je covjek ne brine za one najsiromasnije jer imaju socijaluLakat Jebić wrote:ta izjava mu je genijalna bilajefferson wrote: Sto ova makljaza duze traje to su veci izgledi za gubitak od Obame.
I naravno, ona izjava juce kako ga ne brinu previse siromasni. Mislim stvarno....![]()
al isto tako - posto je fer - ne brine ni za one najbogatije (vjerovatno je
htjeo rec jos "a oni ni socijalu nemaju" al je pregrizo jezik)
nego - dobar ovaj Reality show
nikad prije nije bio ovakav
sad su bas probrali kandidate
steta sto Cain-a i perry-ja izbacise
mislim da bi bilo puno zanimljivije sa njima jos malo
Ovaj nas mi se Reality show ni ne gleda nakon ovog - ovo je top
Sta mislite hoce li se Newt razvest od Caliste prije kraja show-a
Ima li kakvih inside informacija jel bolesna - jer ako jest noga joj je prije novembra
-
Koba
#6659 Re: Obama i americki predsjednicki izbori 2012!!
Fidel Castro utrku republikanaca za predsjedničkog kandidata Amerike nazvao: "natjecanjem u gluposti i neznanju"
Nije daleko od istine
Nije daleko od istine
- Lakat Jebić
#6660 Re: Obama i americki predsjednicki izbori 2012!!
do sad dva najveca bisera, meni, u kampanji su cainovo citiranje pokemona i gingricheva izjava da ce imati bazu na mjesecu po isteku njegovog drugog mandata...
-
Marketa24
#6661 Re: Obama i americki predsjednicki izbori 2012!!
zato mi je zao sto ispadose prije kraja oni Cain i Perry - oni su kraljevi po tom pitanju biliKoba wrote:Fidel Castro utrku republikanaca za predsjedničkog kandidata Amerike nazvao: "natjecanjem u gluposti i neznanju"![]()
Nije daleko od istine
Cain - vrh sa onom "No I dont know who the president of Uekibekibekibekistan is - do you?"
ili onom (ni mjesec dana nakon onog sr*nja po libiji "Libya ...... hmmm wait .... Libya ..... Qadafi?
.....Wait.... Here... what I think of Libya .... Let me see...."
Pisao sam se od smjeha - a i simpa je nekako
A Perry Amnezija OOps je prica za sebe
A ovde kad se napio podsjetio me na jednog komsiju (ne znate ga
al se spisam svaki put kad ga sretnem a on pijan i pocne nesto bulaznit
-
Koba
#6662 Re: Obama i americki predsjednicki izbori 2012!!
Rick Perry je bez konkurencije što se provala i gafova tiče
skoro kao George Bush mlađi
Zamisli samo ovom kretenu i maloumniku dati mjesto predsjednika najmoćnije sile na svijetu.
Za razliku od Obame ovaj maloumnik ni sa idiota ne bi zna čitati, iako im je ruku na srce to jedini posao
Zamisli samo ovom kretenu i maloumniku dati mjesto predsjednika najmoćnije sile na svijetu.
Za razliku od Obame ovaj maloumnik ni sa idiota ne bi zna čitati, iako im je ruku na srce to jedini posao
-
Marketa24
#6663 Re: Obama i americki predsjednicki izbori 2012!!
AAAAA pokemona sam i zaboravio dobro siLakat Jebić wrote:do sad dva najveca bisera, meni, u kampanji su cainovo citiranje pokemona i gingricheva izjava da ce imati bazu na mjesecu po isteku njegovog drugog mandata...
A Newt - ne samo da ce imati bazu nego kad ih bude gore 1300 mogu Haplicirati da budu 51 americka drzava
to je full plan

i novi promotivni plakat

-
convict
#6664 Re: Obama i americki predsjednicki izbori 2012!!
Žao mi je samo što se Palin nije kandidovala. Baš je bilo zabavno dok je bila VP kandidat, kontam bilo bi još bolje da se kandiduje za predsjednicu. Al' hajd, moćda 2016. bude više sreće.
- corolla02
- Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
- Horoskop: Gemini
- jeza u ledja
#6666 Re: Obama i americki predsjednicki izbori 2012!!
Po meni izjava izvucena iz konteksta. Na silu se pokusava progurati neka slika o out-of-touch Romneyju. On mozda to i jeste, ali mediji se hvataju za svaku glupost.jefferson wrote:Sto ova makljaza duze traje to su veci izgledi za gubitak od Obame.jeza u ledja wrote:Kao sto rekoh, Romney ovo lagano uzima.
Nije ovo nista dok ne pocne prava kampanja vs Obama. Onda cemo vidjeti cija majka...
- seln
#6667 Re: Obama i americki predsjednicki izbori 2012!!
Rasisto!jeza u ledja wrote:
Nije ovo nista dok ne pocne prava kampanja vs Obama. Onda cemo vidjeti cija majka...
-
Marketa24
#6668 Re: Obama i americki predsjednicki izbori 2012!!
seln wrote:Rasisto!jeza u ledja wrote:
Kad ih Obama pocne otresat ko malu djecu sa svim shitovima koje ovi trenutno
prosipaju to ce biti koma
kladim se da ima covjeka koji mu pravi dnevne recap-e o tome sta se desava u kuci Velikog brata
- jeza u ledja
#6669 Re: Obama i americki predsjednicki izbori 2012!!
Cinjenica je da su mnogi ljudi (ocekivano) razocarani Obamom, kao sto je i cinjenica da ima jos mnogo veci broj ljudi koji su ga mrzili in d frst plejs. No isto tako zalosna je cinjenica da na drugoj strani nema nikoga ko mu se moze kako treba suprostaviti.
Ne kazem da Romney nema sanse, naprotiv, ali ako on dobije to ce biti jedino zbog Obame, a ne zbog sebe.
Ne kazem da Romney nema sanse, naprotiv, ali ako on dobije to ce biti jedino zbog Obame, a ne zbog sebe.
- Jack Be Nimble
#6670 Re: Obama i americki predsjednicki izbori 2012!!
I zadnjeg mjeseca zaposlenost pala, sada je nize nego kada se Obama uselio u kucu. Ako bude jos takva dva tri mjeseca do Oktobra mozda bi se i Obama mogao izvuci.
- nikad_vise
#6671 Re: Obama i americki predsjednicki izbori 2012!!
zanima me koja je svrha ovog americkog cirkusa i glasanja kad na kraju ko god da pobijedi vanjsku politiku im kroji izrael.Po mom misljenju bi puno bolje bilo da ostave Obamu il bilo kojeg koca na presjednickog stolici i neka tu sjedi jer se i onako slabo ko od ovih lutaka ista pita.Dati im dozivotni mandat i nek samo citaju saopstenja i ispunjavaju one obaveze koje od njih izrael trazi i ustedjeli bi na ovim glupostima od izbora najmanje par milijardi dolara.
- jeza u ledja
#6672 Re: Obama i americki predsjednicki izbori 2012!!
Amerikancima se politicki zivot ne vrti oko Izraela i pitanja muslimanskih drzava na Bliskom Istoku, niti im se uopste vrti oko spoljne politike njihove zemlje. Logicno, kao i u svakoj drugoj zemlji.
Tvoj je problem sto na americku politiku gledas samo kroz prizmu desavanja u Iranu i okolici, pa onda ni ne razumijes svrhu americkog izbornog "cirkusa".
Tvoj je problem sto na americku politiku gledas samo kroz prizmu desavanja u Iranu i okolici, pa onda ni ne razumijes svrhu americkog izbornog "cirkusa".
- mO k3
#6673 Re: Obama i americki predsjednicki izbori 2012!!
Da priupitam jeli Obmana dobio nagradu za mir??
znam da jeste .... ironija samo koje su to kriterije po kojima nobelov komitet dodijeljuje nagrade..
Last edited by mO k3 on 06/02/2012 19:16, edited 1 time in total.
-
Marketa24
#6674 Re: Obama i americki predsjednicki izbori 2012!!
poenta je da se narod zabavi - a to sto im vanjsku politiku kroji izrael amerikancu je to najmanji problemnikad_vise wrote:zanima me koja je svrha ovog americkog cirkusa i glasanja kad na kraju ko god da pobijedi vanjsku politiku im kroji izrael.Po mom misljenju bi puno bolje bilo da ostave Obamu il bilo kojeg koca na presjednickog stolici i neka tu sjedi jer se i onako slabo ko od ovih lutaka ista pita.Dati im dozivotni mandat i nek samo citaju saopstenja i ispunjavaju one obaveze koje od njih izrael trazi i ustedjeli bi na ovim glupostima od izbora najmanje par milijardi dolara.
veci im je problem sto im kroji untrasnu politiku preko banaka korporacija i FED-a
Ben Shalom Bernanke opet nije podigao kamatu sto nezavisni investitori (ljudi koji su neuvezani u korporacije
pa da im to odgovara) su nedavno objavili da nece vise dollara ulagat jer su skontali da po svemu sudeci FED
namjerava namjerno oboriti dollar iz njima neznanih razloga
-
jefferson
#6675 Re: Obama i americki predsjednicki izbori 2012!!
Nego previse se citala naucna fantazija jel da?nikad_vise wrote:zanima me koja je svrha ovog americkog cirkusa i glasanja kad na kraju ko god da pobijedi vanjsku politiku im kroji izrael.Po mom misljenju bi puno bolje bilo da ostave Obamu il bilo kojeg koca na presjednickog stolici i neka tu sjedi jer se i onako slabo ko od ovih lutaka ista pita.Dati im dozivotni mandat i nek samo citaju saopstenja i ispunjavaju one obaveze koje od njih izrael trazi i ustedjeli bi na ovim glupostima od izbora najmanje par milijardi dolara.