Nisam.bleee_sa wrote:da nisi noseća

Moderator: anex
Nisam.bleee_sa wrote:da nisi noseća

bleee_sa wrote:Baci onda to, znaš kako je lijepo ne pušit.
12.09Boemica wrote:bleee_sa wrote:Baci onda to, znaš kako je lijepo ne pušit.
To ti šatro bacio
Čestitam.bleee_sa wrote:12.09Boemica wrote:bleee_sa wrote:Baci onda to, znaš kako je lijepo ne pušit.
To ti šatro bacio
bleee_sa wrote:Jebote hrana ima skroz drugi okus
ja već 2 termina sedmično urednoAmiĐa_Idriz wrote:Dok ne crknem jedan dan pentrajući se uz haustor...
Zašto me ignorišeš na viberubleee_sa wrote:Bacaj dok si mlada.
nemam ti brojBoemica wrote:Zašto me ignorišeš na viberubleee_sa wrote:Bacaj dok si mlada.
Cestitamhali gali halid wrote:Četeresnica
IQOS je jucer prezentovan u SA, a ulazak na trziste ce biti ubrzo.sedma_7 wrote:Ima li ovdje raje koja je probala GLO cigarete. Ili IQOS. To je jedna vrsta električnih cigareta ali koje koriste pravi duhan dakle nije u pitanju tekućina kao kod standardnih vape cigara. Radi na principu da se duhan zagrijava na temperaturu od 280-300 C i onda udises nikotin i ne znam sta kod ali su dosta manje stetne.
U uredjaj idu posebne patrone sa duhanom.
Meni licno je dosta smrada, električne ne mogu, vazda nekakav problem oko njih, te curi tečnost, te mi nadrazuju grlo, te bez potrebe unosimo glicerol u sebe.
U Zagrebu se GLO koze kupiti u svim kioscima a takodjer i patrone koje postaju oko 25 kuna.
KAD CE DOCI KOD NAS??
Prodjes kroz proces odvikavanja pri kojem se mozak prepravi na varijantu kojoj nije potreban nikotin, jest da je proces veoma nezgodan ali desava se kod ljudi koji imaju jako dobro samopouzdanjetuzlak1212 wrote:i vruc zrak je totalno opasan za pluca pri pusenju i uvlacenju dima... da se otrov u pluca ne unosi vrelim zrakom cigare bi bile manje stetne
ja ne shvatam kako ljudi skroz prestanu pusit.. mogu 2-3 dana izdrzat bez problema 4. dan cu je pojest a ne ispusit.... ali prestat skroz pa ubio bi se![]()