Teorije zavjera, bre.... pa opletite
- JohnnyS
#6651 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Baš zato je mogla pričekati koji tjedan. Iako je sasvim moguće da je nesretna slučajnost.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#6652 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
ili je upravo zbog toga požurila jer radi na visoko rizičnom mjestu?
mnogo pitanja, a kako vidimo, gospoda ima odgovore na sve.
mnogo pitanja, a kako vidimo, gospoda ima odgovore na sve.
- Point.
#6653 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Šta je nisko? Lik visi na temi i piše čiste laži, izmišljotine i gluposti, sigurno nema ništa pametnije u životu da radi.
- Lao Ce
#6654 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Bilo je riječi ranije o ovom lijeku, ali sada je krenula konačna hajka da se on ukloni kao što se uklanja bilo koji lijek koji pomaže protiv covida.
Ako imaš bilo koji lijek, čemu cjepivo, covid putovnice, zaklučavanje itd.
Ako imaš bilo koji lijek, čemu cjepivo, covid putovnice, zaklučavanje itd.
Započela je borba protiv jeftinog i visoko učinkovitog ivermektina
https://dokumentarac.hr/novosti/zapocel ... 1cfW1Vtvt4
- Lao Ce
#6655 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Izvini molim te, ali ne širim nikave laži i fake news. Druga je stvar što si ograničenog uma, pokvarenog i zlog karaktera.Point. wrote: ↑08/02/2021 01:24Šta je nisko? Lik visi na temi i piše čiste laži, izmišljotine i gluposti, sigurno nema ništa pametnije u životu da radi.
- Lao Ce
- Lao Ce
#6657 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Pogodak u sridu

- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#6658 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Al ko mu kaze jbtPoint. wrote: ↑08/02/2021 01:24Šta je nisko? Lik visi na temi i piše čiste laži, izmišljotine i gluposti, sigurno nema ništa pametnije u životu da radi.
- Lao Ce
#6659 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Ova gore tuka je ubila svoje vlastito dijete svojom neuračunljivošću i poslušnosti sistemu i projektu.
Pitam se koliko će vas ovdje koji podržavate ove mjere spram vas samih, a posebice vlastite djece naškoditi svom vlastitom djetetu zbog vlastite sljepoće, neosvještenosti i podilaženja projektu koji je stavljen pred vas.
Nemoj da bude sutra, 'Nisam znao, nisam ja kriv...'
Vi ćete biti diretkno krtivi za zdravlje ili bolest vašeg djeteta, a ne elita, ne Gates kojeg spominjete tako često, ne krizni štab. Boli njih ona stvar za vaše djete, a i za vas same.
Samo vi nastavite da gurate glavu u pijesak i odbijate da pogledate i sagledate malo širu sliku, a ne samo šta vam se servira preko N1 i drugih medija.
Pitam se koliko će vas ovdje koji podržavate ove mjere spram vas samih, a posebice vlastite djece naškoditi svom vlastitom djetetu zbog vlastite sljepoće, neosvještenosti i podilaženja projektu koji je stavljen pred vas.
Vi ćete biti diretkno krtivi za zdravlje ili bolest vašeg djeteta, a ne elita, ne Gates kojeg spominjete tako često, ne krizni štab. Boli njih ona stvar za vaše djete, a i za vas same.
Samo vi nastavite da gurate glavu u pijesak i odbijate da pogledate i sagledate malo širu sliku, a ne samo šta vam se servira preko N1 i drugih medija.
- Point.
#6660 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Naravno da širiš. Izađi malo vani, ganjaj sebi kakvu zdravu zanimaciju, pa možda dođeš tobe nekad. Garant nemaš više od 16 godina, možda ima nade za tebe.Lao Ce wrote: ↑08/02/2021 09:41Izvini molim te, ali ne širim nikave laži i fake news. Druga je stvar što si ograničenog uma, pokvarenog i zlog karaktera.
- Dozer
#6661 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
U medjuvremenu, Izrael, koji je vec prvom dozom vakcinisao komplet stanovnistvo, a oko pola drugom dozom, ima dnevno preko 2.700 novozarazenih (tacnije, 06.02., prekjucer, bilo ih preko 4.700, a dan prije preko 5.000), i preko 1.000 teskih slucajeva.
Sta reci, koju poruku poslati...
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#6662 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Vidim, jako ti je zao sto je zena izgubila dijete.
Nekad je dovoljna jedna rijec, cak i napisana, da se vidi sitna dusa koja stoji iza nje.
-
LionKing
#6663 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Dozer wrote: ↑08/02/2021 10:54 U medjuvremenu, Izrael, koji je vec prvom dozom vakcinisao komplet stanovnistvo, a oko pola drugom dozom, ima dnevno preko 2.700 novozarazenih (tacnije, 06.02., prekjucer, bilo ih preko 4.700, a dan prije preko 5.000), i preko 1.000 teskih slucajeva.
E jebiga sad, vakciniso ih i trećom dozom trećinu jel
- cyprus
#6664 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Ne pokušavaj se izvaditi... U prethodnim postovima si nedvosmisleno učestvovao u širenju propagande o postojanju virusa... Providan siLao Ce wrote: ↑08/02/2021 10:48 Ova gore tuka je ubila svoje vlastito dijete svojom neuračunljivošću i poslušnosti sistemu i projektu.
- Lao Ce
#6665 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Na koji način sam providan i da li si uopšte svjestan šta sam napisao u gornjem postu?cyprus wrote: ↑08/02/2021 11:17Ne pokušavaj se izvaditi... U prethodnim postovima si nedvosmisleno učestvovao u širenju propagande o postojanju virusa... Providan siLao Ce wrote: ↑08/02/2021 10:48 Ova gore tuka je ubila svoje vlastito dijete svojom neuračunljivošću i poslušnosti sistemu i projektu.
Samo vi nastavite da gurate glavu u pijesak i odbijate da pogledate i sagledate malo širu sliku, a ne samo šta vam se servira preko N1 i drugih medija.![]()
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#6666 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Na jednom mEstu....

Bre!

Bre!
- Dozer
#6667 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Poceli s vakcinacijom 19.12.20., cini mi se, a vakcinisu 150.000 dnevno, i ima ih 9M.
Danas je 08.02.21. To je 51 dan od pocetka.
51 x 150.000 = 7.650.000. Znaci da ce u narednih 15 dana svi primiti prvu dozu.
Drugu dozu su poceli primati nakon 21 dan, jel' tako? To znaci da se s drugom dozom krenulo 09.01.2021., tj. da je do sada obe doze primilo 30 x 150.000 = 4.500.000, sto je oko 50% populacije.
Eto... cekamo kraj februara da svi prime prvu dozu, a onda cemo nakon 21. marta vidjeti stanje na terenu.
-
LionKing
#6668 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
@Dozer
Malo vise od 60% je primilo prvu dozu a tek 20% drugu. Ne branim ih ja al ne možemo ništa još zaključit
Malo vise od 60% je primilo prvu dozu a tek 20% drugu. Ne branim ih ja al ne možemo ništa još zaključit
- Dozer
#6669 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Samo se vodim zvanicnim info od njih samih.
A oni su rekli da vakcinisu 150.000 dnevno, ne ja.
A oni su rekli da vakcinisu 150.000 dnevno, ne ja.
- cyprus
#6670 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Pa, providan si u svojoj false-flag misiji... Sve lafo u fazonu 'brnjičari, wake up', a zapravo si ubačeni element... Kako drugačije objasniti to što dijeliš linkove u kojima se jasno implicira da koronavirus postoji ili citiraš likove kojima to nije dovoljno, pa govore čak i da pandemija postoji?Lao Ce wrote: ↑08/02/2021 11:25Na koji način sam providan i da li si uopšte svjestan šta sam napisao u gornjem postu?cyprus wrote: ↑08/02/2021 11:17Ne pokušavaj se izvaditi... U prethodnim postovima si nedvosmisleno učestvovao u širenju propagande o postojanju virusa... Providan siLao Ce wrote: ↑08/02/2021 10:48 Ova gore tuka je ubila svoje vlastito dijete svojom neuračunljivošću i poslušnosti sistemu i projektu.
Samo vi nastavite da gurate glavu u pijesak i odbijate da pogledate i sagledate malo širu sliku, a ne samo šta vam se servira preko N1 i drugih medija.![]()
- zubi
#6671 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
cyprus wrote: ↑08/02/2021 11:38Pa, providan si u svojoj false-flag misiji... Sve lafo u fazonu 'brnjičari, wake up', a zapravo si ubačeni element... Kako drugačije objasniti to što dijeliš linkove u kojima se jasno implicira da koronavirus postoji ili citiraš likove kojima to nije dovoljno, pa govore čak i da pandemija postoji?![]()
- Lao Ce
#6672 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
hahahaha, čuj ubačeni element. Jesus
Pa ja nisam nikada rekao da virus ne postoji nti idem tom linijom. Nisam ja Davi Icke koji tvrdi da virus ne postoji. Čovjek u svakoj situaciji treba da misli svojom glavom. Da bi imao mjere, vakcine i cijelu ovu covid situaciju i platformu, moraš imati neštio na čemu to počiva, dakle sam virus.
S tim da je virus napravljen radi mjera, a ne da su mjere zbog virusa. Dakle, virus je platforma na kojoj je izgrađen sam projekat, ali je on sam po sebi nebitan za stvaraoca projekta. Bitan je u mjeri da im služi da se ovaj hajp nastavlja i da može trajati i da može imati više faza i mjera. Mjere i sve ostalo u ovoj priči je ono što je glavno i što se računa.
- cyprus
#6673 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Pa o tom ti govorim... Taman kad je Icke počeo otvarati oči narodu, poslati ste vi u false-flag misiju, da diskeditujete čovjeka, tj. ponudite neku lažnu alternativu istini koja je udarala satanističku zvjer među rogove... Otupili ste oštricu otpora, i odgovarat ćete za to, kad-tad!
Pa čovječe, ti dijeliš citate jednog Gordana Lauca, koji je između ostalog govorio i ovo:
Fuj! Sram te bilo... Više poštujem brnjičare, oni se bar doslijedno drže svoje agende..."Mi u Hrvatskoj možemo biti sretni što smo odlučnom akcijom u ožujku izbjegli zimski val. Nije nam se dogodilo ono što se dogodilo u Bergamu ili New Yorku. Imali smo ljetnu pauzu, no virus se vraća. Ono što vidimo na sjeveru Europe, u Češkoj u Slovačkoj, Poljskoj. Sve više je teško bolesnih ljudi i ljudi umiru. Ja se nadam da nećemo morati na vlastitoj koži vidjeti da ovaj virus doista može ubiti nekoga. I da će ljudi koji ne vjeruju da virus postoji ipak biti u manjini i da će se većina ponašati odgovorno i da ćemo pokušati limitirati širenje ove pandemije", rekao je Lauc.
- Lao Ce
#6674 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
hahahahacyprus wrote: ↑08/02/2021 11:56Pa o tom ti govorim... Taman kad je Icke počeo otvarati oči narodu, poslati ste vi u false-flag misiju, da diskeditujete čovjeka, tj. ponudite neku lažnu alternativu istini koja je udarala satanističku zvjer među rogove... Otupili ste oštricu otpora, i odgovarat ćete za to, kad-tad!
Pa čovječe, ti dijeliš citate jednog Gordana Lauca, koji je između ostalog govorio i ovo:
Fuj! Sram te bilo... Više poštujem brnjičare, oni se bar doslijedno drže svoje agende..."Mi u Hrvatskoj možemo biti sretni što smo odlučnom akcijom u ožujku izbjegli zimski val. Nije nam se dogodilo ono što se dogodilo u Bergamu ili New Yorku. Imali smo ljetnu pauzu, no virus se vraća. Ono što vidimo na sjeveru Europe, u Češkoj u Slovačkoj, Poljskoj. Sve više je teško bolesnih ljudi i ljudi umiru. Ja se nadam da nećemo morati na vlastitoj koži vidjeti da ovaj virus doista može ubiti nekoga. I da će ljudi koji ne vjeruju da virus postoji ipak biti u manjini i da će se većina ponašati odgovorno i da ćemo pokušati limitirati širenje ove pandemije", rekao je Lauc.
Ti si mene pobrkao s nekim
- Industrialyzer
#6675 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Daj da lupim pa sta god, jel tako?Dozer wrote: ↑08/02/2021 10:54 U medjuvremenu, Izrael, koji je vec prvom dozom vakcinisao komplet stanovnistvo, a oko pola drugom dozom, ima dnevno preko 2.700 novozarazenih (tacnije, 06.02., prekjucer, bilo ih preko 4.700, a dan prije preko 5.000), i preko 1.000 teskih slucajeva.
Cuj vakcinisali prvom dozom citavo stanovnistvo. Zvanicne informacije Ministartstva zdravstva Izraela kazu da je prvu dozu primilo nesto vise od 60%.
Ono sto je jos vaznije:
According to data from the Israeli Ministry of Health, 531 of 750,000 fully vaccinated people over 60 years old tested positive for Covid-19 — which is just 0.07 percent. Out of the people who tested positive, only 38 were hospitalized, with symptoms ranging from moderate to critical. Another Israeli HMO, Clalit, found that Covid-19 positivity decreased by 33 percent among 200,000 people 14 days after they’d received just the first Pfizer dose compared to the same number of unvaccinated people.