Povorka ponosa u Sarajevu
- славянин
#6651 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Auh sad ce se ovo pretvoriti u politicki obracun irana vs cionisti amerika ovi oni 
-
hAZNADAR
#6652 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Svako na svoj nacin. Ja recimo podrzavam paradu samo zato sto je legalna, i da se ekstremi, siledzije naviknu da nisu gospodari ulice i da je policija iznad njih. Zaboli me za SDA, Bakirom, IZ,... i sta tamo neko nesto misli. Al ovu paradu ipak ne koristim da bi oblatio nesto drugo i prodao neku drugu fobiju.PeppermintSA wrote:Na stranu što podržavam svačije ljudsko pravo na okupljanje i slobodno ispoljavanje sebe, ima istine. Melem na dušu je čitati kokodakanja IZ, SDA, zastupnica Samra i sličnih kreatura.hAZNADAR wrote:
Rodjo,... valjda je jasno i tebi i meni da dobar dio ovih sto podrzava paradu to radi samo po zakonu reakcije. Ono kontra islam, IZ, SDA, zastupnica Samra, licemjerni Bosnjaci,..... i to. Vikend liberali sto rece jedan.
Svi ovi koji su iskoristili temu i prostor da generalno popljuju po primitivnoj azijskoj vjeri i zaguljenim bosnjastvom - nebih bas rekao da podrzavaju paradu zbog sloboda, prava i demokratije.
Nije svako ko je protiv parade - taliban,... a vala nije ni svako ko brani paradu - humanista i demokrata.
- salik79
#6653 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
I, kao po obicaju, bice salik kriv.славянин wrote:Auh sad ce se ovo pretvoriti u politicki obracun irana vs cionisti amerika ovi oni
- славянин
#6654 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Meni je vise kulturno pitanje jer sto se tice vjerske strane tu nemam pitanjahAZNADAR wrote:Svako na svoj nacin. Ja recimo podrzavam paradu samo zato sto je legalna, i da se ekstremi, siledzije naviknu da nisu gospodari ulice i da je policija iznad njih. Zaboli me za SDA, Bakirom, IZ,... i sta tamo neko nesto misli. Al ovu paradu ipak ne koristim da bi oblatio nesto drugo i prodao neku drugu fobiju.PeppermintSA wrote:Na stranu što podržavam svačije ljudsko pravo na okupljanje i slobodno ispoljavanje sebe, ima istine. Melem na dušu je čitati kokodakanja IZ, SDA, zastupnica Samra i sličnih kreatura.hAZNADAR wrote:
Rodjo,... valjda je jasno i tebi i meni da dobar dio ovih sto podrzava paradu to radi samo po zakonu reakcije. Ono kontra islam, IZ, SDA, zastupnica Samra, licemjerni Bosnjaci,..... i to. Vikend liberali sto rece jedan.
Svi ovi koji su iskoristili temu i prostor da generalno popljuju po primitivnoj azijskoj vjeri i zaguljenim bosnjastvom - nebih bas rekao da podrzavaju paradu zbog sloboda, prava i demokratije.
Nije svako ko je protiv parade - taliban,... a vala nije ni svako ko brani paradu - humanista i demokrata.
Sto se tice legalnosti i siledzijstva.... ne vidim kako ce ista uticati na isto jer mi imamo probleme drugih dimenzija tipa otjera policiju iz objekta kada mu dodju zavrnuti vodu za kompleks
Ps dok vrh VSTV-a podmazuje
Last edited by славянин on 05/09/2019 17:01, edited 1 time in total.
- славянин
#6655 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Ma nece ... ko je dijosalik79 wrote:I, kao po obicaju, bice salik kriv.славянин wrote:Auh sad ce se ovo pretvoriti u politicki obracun irana vs cionisti amerika ovi oni
-
Korisničkoime
#6656 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Ma ovdje i jedni i drugi lazu i sebe i druge, nisam vise ociglednih lazi procitak jos od kako sam bio na temi SDA.hAZNADAR wrote:Svako na svoj nacin. Ja recimo podrzavam paradu samo zato sto je legalna, i da se ekstremi, siledzije naviknu da nisu gospodari ulice i da je policija iznad njih. Zaboli me za SDA, Bakirom, IZ,... i sta tamo neko nesto misli. Al ovu paradu ipak ne koristim da bi oblatio nesto drugo i prodao neku drugu fobiju.PeppermintSA wrote:Na stranu što podržavam svačije ljudsko pravo na okupljanje i slobodno ispoljavanje sebe, ima istine. Melem na dušu je čitati kokodakanja IZ, SDA, zastupnica Samra i sličnih kreatura.hAZNADAR wrote:
Svako koristi terminologiju kako njemu pase itd.
Parada je i skladu sa nasim zakonom, zakon ne gleda da li se Muji, Draganu, Jozi to svidja ili ne, da li je njima to po volji ili nije, da li oni to smatraju normalnim ili ne, nikome nije stalo do necijeg osobnog misljenja ili povrijedjenih osjecaja bilo vjerskih bilo drugih.
Ideja da se sve i svako pa i Ustav, zakon, medjunarodne konvencije moraju povinovati meni i mom ukusu, mom osjecaju je dosta u naseg svijeta rasirena, pored toga ako ja nesto kazem da je tako moze stotinu nobelovaca doci i reci suprotno Bosnjo se na svih njih popiski s nekim youtuberom koji ne zna gdje je supalj.
Ideja da ima nesto iznad nas, neki red, zakon, nesto sto svi moramo da slijedimo u ovom drustvu se sasvim izgubila sto nije ni cudo ali mozemo poceti da je polako vracamo u zivot.
Moje licno stajaliste prema homoseksualizmu ne igra ulogu, nije bitno.
- S4mpion
#6657 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Jadni ovi LGBT-ovci što ne mrze muslimane, islam, SDA, IZ, Iran, Irak, Pakistan, Afganistan...
Jadni ovi LGBT-ovci što svoje sugrađane ne izjednačavaju sa četnicima.
Jadni ovi LGBT-ovci što nemaju dovoljno mržnje u sebi.
Jadni oni.
U Sarajevu se, u njihovo ime, održava još jedna povorka u kojoj za njih nema mjesta.
Jadni ovi LGBT-ovci što svoje sugrađane ne izjednačavaju sa četnicima.
Jadni ovi LGBT-ovci što nemaju dovoljno mržnje u sebi.
Jadni oni.
U Sarajevu se, u njihovo ime, održava još jedna povorka u kojoj za njih nema mjesta.
- Sara03
#6658 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Pa čemu težimo?salik79 wrote:To, kada nemas nista drugo, onda cemo po Iranu... Sto li? Sto ne bi po Americi?
Šta je gore?
Da dijete vidi pimpek ili da ga pošalju na vješala?
-
Rizvan
#6659 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Ovo se iz aviona vidi da je fotomontaža.salik79 wrote:Ne, mi moramo teziti ovome.
Pitajte ove zagovornike ljudskih prava i sloboda.
Stvarno ste očajni u argumentiranju.
- insomnia78
#6660 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
A jbg. Kod tebe je kes. Mi ostali ovo radimo iz ubedjenjesalik79 wrote:I, kao po obicaju, bice salik kriv.славянин wrote:Auh sad ce se ovo pretvoriti u politicki obracun irana vs cionisti amerika ovi oni
- Sara03
#6661 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Nemirno spavajte, parade će biti.

- salik79
#6662 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Tezimo razvratu, umjesto moralu.Sara03 wrote:Pa čemu težimo?salik79 wrote:To, kada nemas nista drugo, onda cemo po Iranu... Sto li? Sto ne bi po Americi?
Šta je gore?
Da dijete vidi pimpek ili da ga pošalju na vješala?
Da su Roberta Mucistu poslali na vjesala daleko bi bolje bilo, nego da je neko neduzno dijete vidjelo pimpek.
- AleksoMKD
#6663 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Takozvani Pedosexual.Nivelacija wrote:Donijeti zakone odgovarajuce da se pederi ne smiju priblizavati djeci, vidimo na zapadu da su krnji zakoni i da ih treba apdejtovati..salik79 wrote:Ne, mi moramo teziti ovome.
Ne smiju imati mogucnost usvajanja itd, ako on to radi od svog zivota ne smije i djecu uvlaciti koju svakako ne moze imati prirodno.
Privlace ih deca ali ne slede svoje nagone.
Nikako, nema sanse da bi oni zloupotrebili i svakako nema sanse da se pedofili (koji jesu opasni) pokusavaju infiltrirati u LGBT+ pokret. Ma neeeeee.
Jeste da je nekolilko pedofila uspelo da se prikljuci grupi transvestita koji su u bibliotekama citali deci (propgresivni roditelji ih odneli) ali nema sanse inace.
https://www.bbc.com/news/world-us-canada-47203976
Drag queen story hour in America's Bible Belt
https://www.theguardian.com/world/2017/ ... ren-gender
Across the country drag queens are reading stories, and teaching tolerance, to kids – but the events have come under fire from some conservatives
https://thefederalist.com/2019/03/19/ho ... -children/
Houston Library Features Convicted Child Molester Reading Trans Books To Children

https://www.news.com.au/national/nsw-ac ... 1261719592
Netolerantni anti-trans aktivisti se cak osudjuju da osude knjigu u koko se opisuje kako se 6 godisnjak upusta u seksualne aktivnosti.
Last edited by AleksoMKD on 05/09/2019 17:14, edited 1 time in total.
- salik79
#6665 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Po cemu?!Rizvan wrote:Ovo se iz aviona vidi da je fotomontaža.salik79 wrote:Ne, mi moramo teziti ovome.
Pitajte ove zagovornike ljudskih prava i sloboda.![]()
- salik79
#6666 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Tebi prestali placati? Sto te zena ostavila, ili?insomnia78 wrote:A jbg. Kod tebe je kes. Mi ostali ovo radimo iz ubedjenjesalik79 wrote:I, kao po obicaju, bice salik kriv.славянин wrote:Auh sad ce se ovo pretvoriti u politicki obracun irana vs cionisti amerika ovi oni
Aaaaa, svasta....
- salik79
#6667 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Ma nisu! Sve je to fotomontaza!AleksoMKD wrote:Takozvani Pedosexual.Nivelacija wrote:Donijeti zakone odgovarajuce da se pederi ne smiju priblizavati djeci, vidimo na zapadu da su krnji zakoni i da ih treba apdejtovati..salik79 wrote:Ne, mi moramo teziti ovome.
Ne smiju imati mogucnost usvajanja itd, ako on to radi od svog zivota ne smije i djecu uvlaciti koju svakako ne moze imati prirodno.
Privlace ih deca ali ne slede svoje nagone.
Nikako, nema sanse da bi oni zloupotrebili i svakako nema sanse da se pedofili (koji jesu opasni) pokusavaju infiltrirati u LGBT+ pokret. Ma neeeeee.
Jeste da je nekolilko pedofila uspelo da se prikljuci grupi transvestita koji su u bibliotekama citali deci (propgresivni roditelji ih odneli) ali nema sanse inace.
https://www.bbc.com/news/world-us-canada-47203976
Drag queen story hour in America's Bible Belt
https://www.theguardian.com/world/2017/ ... ren-gender
Across the country drag queens are reading stories, and teaching tolerance, to kids – but the events have come under fire from some conservatives
https://thefederalist.com/2019/03/19/ho ... -children/
Houston Library Features Convicted Child Molester Reading Trans Books To Children
https://www.news.com.au/national/nsw-ac ... 1261719592
Netolerantni anti-trans aktivisti se cak osudjuju da osude knjigu u koko se opisuje kako se 6 godisnjak upusta u seksualne aktivnosti.
Znas, Iran....
- Sara03
#6668 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
I vješala za maloljetnike, to je taj moral kojem težimo.salik79 wrote:Znas, Iran...
-
mirza_15
#6669 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Kako sad ovo
https://www.bbc.com/news/health-49484490
It's effectively impossible to predict an individual's sexual behaviour from their genome
Last edited by mirza_15 on 05/09/2019 17:25, edited 3 times in total.
- salik79
#6670 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Za muciste svakako, tamam da je moje dijete.Sara03 wrote:I vješala za maloljetnike, to je taj moral kojem težimo.salik79 wrote:Znas, Iran...
Amerika je na vjesalima nastala. Vjesalo se i przilo doskora svako celjade, a pogotovo tamnoputo, ponekad i potpuno nevino.
- salik79
#6671 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Vec sam postavljao i samo jedan odgovor dobio. S kojim se, usput, slazem.mirza_15 wrote:Kako sad ovo![]()
It's effectively impossible to predict an individual's sexual behaviour from their genome
-
Rizvan
#6672 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Slika preuzeta sa http://www.pi-news.net/, sajta ljubitelja AFD-a i PEGIDE. Istog onog sajta na kojem šire mržnju i teorije zavjere protiv muslimana u Europi.salik79 wrote:Po cemu?!Rizvan wrote:Ovo se iz aviona vidi da je fotomontaža.salik79 wrote:Ne, mi moramo teziti ovome.
Kao da si preuzeo sliku sa našeg Stava, izvor ti nije relevantan. Pokušaj drugi puta bolje.
- salik79
#6673 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Vidim, ne odgovaras, pa da pokusam s cijelim kadrom, posto su ondje ubacili djecicu iz vrtica, koja su morala prisustvovati paradi u Svedskoj.salik79 wrote:Po cemu?!Rizvan wrote:Ovo se iz aviona vidi da je fotomontaža.salik79 wrote:Ne, mi moramo teziti ovome.

-
mirza_15
#6674 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Baš me čudi da se forumski puk koji se poziva na nauku ne osvrne kritički na ovaj tekst. Vjerovatno im promaklosalik79 wrote:Vec sam postavljao i samo jedan odgovor dobio. S kojim se, usput, slazem.mirza_15 wrote:Kako sad ovo![]()
- AleksoMKD
#6675 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Ajatolasi montirali na fotoshopusalik79 wrote: Ma nisu! Sve je to fotomontaza!
Znas, Iran....