SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#6651 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by KatarinaKosaca »

Logovan wrote:
KatarinaKosaca wrote:
Logovan wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/taksista ... ook+status

Taksista se prijavio policiji, izgleda da nije znao glavatog monstruma.
Ma i da jeste...covjek zaradjivao komad kruha djeci i drzavi porez. Nije njegovo da isljedjuje i ispituje.
Ako je znao da je ubio djevojke, onda bi i on trebao biti kažnjen.
Pa bas sumnjam da netko sjedne u taxi i kaze upravo sam ubio covjeka....kako god, taxista samo radio svoj posao. Znam ja ko prodaje drogu u mojoj mahali, a murija jos bolje. Jel trebam odgovarati za to ja?
lijek-za-sve

#6652 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by lijek-za-sve »

ma kako nam je sposobna vlast i policija da sad jave da su ga u portugalu ufatili i granicu presao sa hr ja se nebi iznenadio :-?
jao_situacije

#6653 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by jao_situacije »

KatarinaKosaca wrote: Pa bas sumnjam da netko sjedne u taxi i kaze upravo sam ubio covjeka....kako god, taxista samo radio svoj posao. Znam ja ko prodaje drogu u mojoj mahali, a murija jos bolje. Jel trebam odgovarati za to ja?
to je drastična razlika ti ne učestvuješ u kd, taksista ipak učestvuje
Last edited by jao_situacije on 12/10/2016 17:26, edited 1 time in total.
kucniljubimac

#6654 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by kucniljubimac »

Zar ne reče sinoć Tercius, da je taxista uhapesn sinoc i da mu je drugar.
Innovation

#6655 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Innovation »

dječak sa šibicama wrote:Ne moze ni biti bolje kad je ministru unutrasnjih poslova kantona jedina referenca to sto je zet Hizislava Cerica.
Bivsi :oops:
KatarinaKosaca

#6656 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by KatarinaKosaca »

jao_situacije wrote:
KatarinaKosaca wrote: Pa bas sumnjam da netko sjedne u taxi i kaze upravo sam ubio covjeka....kako god, taxista samo radio svoj posao. Znam ja ko prodaje drogu u mojoj mahali, a murija jos bolje. Jel trebam odgovarati za to ja?
Moralna dilema koja me asocira na strane novinare u ratu kojo su stajali na raskrsnici kod Alipasine dzamije i «hvatali» snimke ako nekog pogodi snajper. Zvali su ih lesinari. Tad su rekli da nije njihov posao ukazivati pomoc, da je to posao zdravstvenih radnika, a njihovo je poslati snimak. Uostalom da je policija radila svoj posao ne bi on ni dosao do taksiste, a kamoli Priboja. Tako da.mi je u svemu taxista manje bitan.a da ñi je yaxista znao ili ne, to ne mozemo znati.
Pryda

#6657 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Pryda »

KatarinaKosaca wrote:
Pryda wrote: O istoj stvari razmisljam citav dan. Da li je moguce da su prosli na blef, pozvali ovog taksistu koji stalno prelazi taj granicni prelaz (samim tim zna policajce). Da li je moguce da policajci neradnici nisu pogledali faks koji su primili, ujutro onako uspavani jebu mater ko se sad sjetio da predje granicu itd.. Opet se postavlja pitanje kako kad su skenirali licnu kartu nije izaslo neko upozorenje velikim crvenim slovima NE PUSTAJ OSUMNJICENI ili tako nesto? I to sto ti kazes ako su vec placeni ili rade uslugu iz bilo kojeg drugog razloga sto su evidentirali prelazak?
Ja mislim da nisu bili svi u talu, mego jedan ili dva, pa su radi carinika i ostalih evidentirali. Da li je nemar ili mito, rezultat je isti
Sad gledam na portalu sliku ovog granicnog prelaza. Ne vjerujem da ovdje radi vise od 2 ili 3 policajca. Sad se pokusavam sjetiti, onaj granicni kad se ide u Crnu Goru sam par puta prelazio i nikad vise od 2 policajca nisam vidio. A cini mi se da je situacija i ovdje takva. Mozda granicar nije ni znao sta je ovaj majmun uradio, ono nisu svi iz Sarajeva pa ne dolazi to tako brzo do ljudi. Recimo da se ustao u 5 dosao na posao, dobio poziv ili posjetu sa recimo hiljadu maraka da samo pusti (mozda to cesto radi, samo pusta neke svercere ili sta ja znam pa mu nije bilo ni sumnjivo nema sta ni da pita).

Ne znam, tegoba neka.. tesko mi je ko da je moj neko.. pa onaj post na facebooku reunited dosle djevojke na faks 9. cimerke..... :( :( :( :(

Image
KatarinaKosaca

#6658 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by KatarinaKosaca »

Innovation wrote:
dječak sa šibicama wrote:Ne moze ni biti bolje kad je ministru unutrasnjih poslova kantona jedina referenca to sto je zet Hizislava Cerica.
Bolja si od google :kiss:
FreakyStyley

#6659 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by FreakyStyley »

kucniljubimac wrote:Zar ne reče sinoć Tercius, da je taxista uhapesn sinoc i da mu je drugar.
To su nasi uvijek dobro obavjesteni organi gonjenja. :thumbup:
JThomas

#6660 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by JThomas »

ovo je taksista iz rudog, a još uvijek je nepoznato kako je došao tamo.

teško, vrlo teško da će te u pola noći do tamo odvesti neko sa kim nisi dobar. sve je teže i vožnju do grada uganjati. velika su to gospoda.
FreakyStyley

#6661 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by FreakyStyley »

JThomas wrote:ovo je taksista iz rudog, a još uvijek je nepoznato kako je došao tamo.

teško, vrlo teško da će te u pola noći do tamo odvesti neko sa kim nisi dobar. sve je teže i vožnju do grada uganjati. velika su to gospoda.
Ima i ta.

Ne isplati se mecku palit od Kovaca do Malte. :wink:
jao_situacije

#6663 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by jao_situacije »

KatarinaKosaca wrote:
jao_situacije wrote:
Moralna dilema koja me asocira na strane novinare u ratu kojo su stajali na raskrsnici kod Alipasine dzamije i «hvatali» snimke ako nekog pogodi snajper. Zvali su ih lesinari. Tad su rekli da nije njihov posao ukazivati pomoc, da je to posao zdravstvenih radnika, a njihovo je poslati snimak. Uostalom da je policija radila svoj posao ne bi on ni dosao do taksiste, a kamoli Priboja. Tako da.mi je u svemu taxista manje bitan.a da ñi je yaxista znao ili ne, to ne mozemo znati.
ispade da nije znao ovaj taksista iz rudog
FreakyStyley

#6664 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by FreakyStyley »

Tuge u picku materinu..jebo ovo sve vise.
Innovation

#6665 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Innovation »

KatarinaKosaca wrote:
Innovation wrote:
Bolja si od google :kiss:
:kiss:
Nema vise tu referencu, pa da zna djecak. :oops:
KatarinaKosaca

#6666 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by KatarinaKosaca »

Iz Rudog ili sa,Alipasinog, taxista je radio svoj posao. Taxirao. Netko drugi nije radio svoj posao.
golfiista

#6667 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by golfiista »

Jimmy McNulty wrote:Dosad je mogo odplivat u El Salvador.
Ma nema šta pričat ba, idući put ako se desi "7.februar" zapalit čitavu državu, nek sve izgori. btw danas sam saznao da mojoj mami majka od ove umrle Bugojanke dođe neki daljni rod. zvala mama gore u Bugojno, kaže da su neutješni. Fuj, ja nam države i qrca.
Sta ces bolan paliti? Palili su cetnici cetiri godine, pa malo ti, jel? Ti bi da zapalis grad? Svake dvije godine imas priliku da promijenis nesposobne polticare, ministre, direktore, a ti bi da palis? Svaki put dvije trecine takvih ostanu kuci a ona jedna trecina izabere nakaze da nas vode. Na tih dvije trecine treba uticati, a ne paliti i rusiti. E svasta na ovom Svijetu.
Bullet Tooth Tony

#6668 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Bullet Tooth Tony »

KatarinaKosaca wrote:Iz Rudog ili sa,Alipasinog, taxista je radio svoj posao. Taxirao. Netko drugi nije radio svoj posao.
Rasprava je o tvojoj izjavi ..." I da je znao ... " u smislu neka ga je povezao .... A velika je razlika :)
amar1994

#6669 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by amar1994 »

FreakyStyley wrote:
Tuge u picku materinu..jebo ovo sve vise.
:roll:
JThomas

#6670 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by JThomas »

ako je znao šta radi, pomagač je poslije izvršenja.
Innovation

#6671 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Innovation »

Image

"Ovo je težak trenutak, kada one što volimo od srca otkidamo i rastajemo se od njih. Selmina mladost je prekinuta na neprimjeren način, ali je ostavila i snažnu poruku da svi razmislimo gdje je njegovo dijete i da li ugrožava život drugog
:(
KatarinaKosaca

#6672 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by KatarinaKosaca »

Bullet Tooth Tony wrote:
KatarinaKosaca wrote:Iz Rudog ili sa,Alipasinog, taxista je radio svoj posao. Taxirao. Netko drugi nije radio svoj posao.
Rasprava je o tvojoj izjavi ..." I da je znao ... " u smislu neka ga je povezao .... A velika je razlika :)
Nemoj hvatati smisao. Posao taxiste nije da hapsi. taxisti prevoze kriminalce, prostitutke, sluzbenike, studente, nece traziti uvjerenje o nekrivicnoj odgovornosti niti cv da nekog prevezu. « I da je znao» je u smislu da se ne moze dokazati da li je znao. Kad se vec hvatas za «smisao».
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#6673 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by _BataZiv_0809 »

U redu je. :-)
Bullet Tooth Tony

#6674 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Bullet Tooth Tony »

KatarinaKosaca wrote:
Bullet Tooth Tony wrote:
Nemoj hvatati smisao. Posao taxiste nije da hapsi. taxisti prevoze kriminalce, prostitutke, sluzbenike, studente, nece traziti uvjerenje o nekrivicnoj odgovornosti niti cv da nekog prevezu. « I da je znao» je u smislu da se ne moze dokazati da li je znao. Kad se vec hvatas za «smisao».

oki ...

:-) :-) :-)
al-em

#6675 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by al-em »

Pohapsiti mu i roditelje i bracu sestre drugove dok se ne preda. Svi oni znaju gdje je i svi su mu pomogli da pobjegne.
Saznasmo li koji mu kafic otac drzi?
Post Reply