Nego ne znam koja rijec je za nas. Kad neko podmece nogu stalno i slicno. Ono zavist itd.
Cak ni firauni za nas nije adekvatna rijec.
Moderator: Benq
ma meni dobro i bez 4GVizionar 1985 wrote:Nemojte vrijedzati fukare. Nismo mi fukare.
Nego ne znam koja rijec je za nas. Kad neko podmece nogu stalno i slicno. Ono zavist itd.
Cak ni firauni za nas nije adekvatna rijec.

pa jesno, nedavno bio u srbiji, vojvodina 4G ma ludilo, muka mi bilo kad sam se vratio kuciVizionar 1985 wrote:![]()
Jb-ga kad malo razmislim i jesmo.
Potraži uslugu promjene tarife pozivom *100# ili preuzmi m:go aplikaciju za još lakšu promjenu tarife. Prva promjena tarife je besplatna, a svaka naredna se naplaćuje 1KM sa PDV-om.
Pic or it did happen.MTV wrote:Hvala drndalo.![]()
Promijenjena tarifna opcija i aktivirano 30 GB za 3 dana, 3KM .
Nema na cemu, drago mi je da sam i ja nekad nekome pomogao... Obicno ja pitam...MTV wrote:Hvala drndalo.![]()
Promijenjena tarifna opcija i aktivirano 30 GB za 3 dana, 3KM .
Sto da ne? Ja idem naredne sedmice da potpisem ugovor s njima. Odlucio sam se na taj korak kada sam uporedio cjenovnike i vidim da nece imati vece troskove onaj ko me zove iz Bhtelecom mreze, a isto tako, moj poziv ka telekomu je po istoj cijeni kao da zovem telekom-telekom (BH).drndalo wrote:Ma nema na cemu... Sad kad znate racunajte dal vam se i koliko isplati...![]()
Ja ozbiljno razmisljam o ovoj promjeni pretplate sa BHT na Mtel...
nije bolje jer nema flat poslije potrošenih giga dok je kod GO! na 128 kbpsgetriba wrote:Ima i malo boljebumerangss wrote:Ne znam sta bi GOfree promovirao i izmišljao akcije kad za mene imaju najbolju ponudu na principu ultre a za korisnike kojima je internet prioritet u odnosu na pozive. Ja dopunim 15 KM i za cenera aktiviram 3 gige koje mi važe 30 dana a koje nemogu ni potrošiti pa sad imam oko 11 giga neta a na pozive potrošim 3 4 km i to vrlo povoljno po minuti i obracunska je 1 sekunda. Meni bolje netreba!kazo wrote:
Ljudi nemaju nikakvih akcija, nikakvih informacija o njima, mobitela ili pretplate u ponudi. Jedino sto stavljaju neke gluposti po FB profilu. Kasnije ce se cuditi sto su propali.![]()
Na hej slagalici za 10KM dobiješ 3,5GB
Ja sam prenio broj 061 xxx-xxx iz BHTelecoma sa pretplate tj Mojmini. Podnio zahtjev u BHT i za dva dana dok su fol obracunali dosao da izmirim troskove (to namjerno otegnu da se predomislišHercegoviina wrote:Gdje kupiti tu go free karticu? U zenici ne mogu da nadjem
Ja sam trazio i nisam nasao ali nisam sve ni obisao, ali na prometnim mjestima nije bilo.Hercegoviina wrote:Gdje kupiti tu go free karticu? U zenici ne mogu da nadjem
Moras preko izbornika ili one njihove valjda aplikacije.edys wrote:na koji nacin se moze provjeriti preostala kolicina interneta na mtelu
kako to da aktiviramCupko_ wrote:Od 05.11. HT Eronet je uveo dodatne tarifne opcije na Super tarifama: Super minute i Super gigabajti!
Tarifna opcija Super minute se aktivira na tarifama Super 25/35/50/80 i donosi dodatni broj minuta koje je moguće potrošiti unutar mobilne ili fiksne mreže HT Eroneta. Mjesečna naknada sa PDV-om je 4,00 KM a po tarifama donosi sljedeći broj minuta;
Super 25 (2000 minuta), Super 35 (2500), Super 50 (3200) te Super 80 (4650 minuta).
Samim tim ostale minute koje uključuju same tarife mogu se koristiti prema svim ostalim mobilnim i fiksnim mrežama, dok se za pozive unutar HT Eronet mreže troše minute iz tarifne opcije koju aktivirate uz vašu tarifu.
Tarifna opcija Super gigabajti nudi 15GB dodatnog prometa po cijeni od 4,00 KM mjesečno sa uključenim PDV-om i moguće ju je aktivirati isključivo uz tarifni model Super 25 Net! Dakle, zajedno sa samim paketom, za cijenu od 33,25 KM se dobija 20GB interneta, a uz trenutnu akciju gdje se uz prijenos broja i zasnivanje ugovora dobije dupli internet promet na svim tarifama, tarifa Super 25 Net uz aktiviranu opciju Super gigabajti bi za isti iznos (33,25) nudila 25GB interneta.
Uz mogućnost uzimanja SimOnly ponude na tarifi Super 25 Net, uz prijenos broja se za 23,40 KM dobije 125 minuta prema svima unutar BiH, 1000 SMS-ova te 10GB interneta, dok bi za još 4,00 (ukupno 27,40) pored minuta i SMS-ova bilo 25GB interneta.