Tako to odprilike dodje.JThomas wrote:a ustvari, fahro na drugom mjestu od bošnjačkih kandidata garantuje da će sda kandidat biti na prvom...
Ljudi biraju manje od dva zla.
Nema naprijed ni sa jednim, jos manje sa drugim. A treceg nema.
Tako to odprilike dodje.JThomas wrote:a ustvari, fahro na drugom mjestu od bošnjačkih kandidata garantuje da će sda kandidat biti na prvom...
Ne kontam kakve mehanizme ima SDP da koci autoputeve. Hajd o SBB i HDZ se da raspravljati, ali SDP? Pa nije ovo predizborni skup pa da raja pusi te price.Nurudin wrote:Bakir će, ako se pokrenu ovi radovi autoputeva, a po svoj prilici da hoće unatoč svojskom i horskom kočenju od strane
hdz-sbb-sdp i ostalih priključaka, ipak uspjeti do kraja 18-te da ima 50.000 zaposlenih . I to bez ikakve muljaže sa statistikama.
Prošla godina je, ekonomski, po svim objektivnim ekonomskim analitičarima vjerovatno bila najbolja godina. možda čak od rata.
Oboreno nekoliko rekorda, od onih turističkih pa do broja putnika na aerodromima Tz i Sa, te do rekorda rudnika u Kaknju.
Najlakše je reći kao "argument" , da je neko idiot.ultima_palabra wrote:Ne kontam kakve mehanizme ima SDP da koci autoputeve. Hajd o SBB i HDZ se da raspravljati, ali SDP? Pa nije ovo predizborni skup pa da raja pusi te price.Nurudin wrote:Bakir će, ako se pokrenu ovi radovi autoputeva, a po svoj prilici da hoće unatoč svojskom i horskom kočenju od strane
hdz-sbb-sdp i ostalih priključaka, ipak uspjeti do kraja 18-te da ima 50.000 zaposlenih . I to bez ikakve muljaže sa statistikama.
Prošla godina je, ekonomski, po svim objektivnim ekonomskim analitičarima vjerovatno bila najbolja godina. možda čak od rata.
Oboreno nekoliko rekorda, od onih turističkih pa do broja putnika na aerodromima Tz i Sa, te do rekorda rudnika u Kaknju.
Drugo, ne moze se nista znacajnije pokrenuti jer sve ide presporo. Nisu jos ni zapoceli proceduru isplate akumulirane dobiti JP. Moze se doduse postaviti par kamena temeljaca.
Ovo o najboljoj godini je stranacka propaganda za idiote.
Ma neee bolan, to je sve zbog odlazaka neradnika iz BiH.JThomas wrote:i sve to zaslugama i nadljudskim naporima jednog čovjeka i jedne stranke, dok ih svi drugi pokušavaju spriječiti u tome.
Htio je reci da ne odustaju od podjele BiH i da se u toj borbi, krmku Dodiku prikljucio i Covic, koji ima zadatak da Hercegovinu preda Hrvatskoj.ljevoruki wrote:"Pobijedio sam ga prvi put. Pobijedit ću ga u šahu. Svaku partiju ću ga pobijediti, a ne igra mi se šah. S njim mi se ne igra šah. Iako on dobro igra".
Vucic o Bakiru.
Sta je pisac htio da kaze?
nista nemijenjati...super je ovako............Haman2 wrote:Koga izabrati: Zvizdica, Fahru, Niksica, Komsica ili pak neku drugu osobu.
U jednom trenutku prišla mu je nezadovoljna Zeničanka, zatraživši da je sasluša.
- Imam komšiju koji ima tri sina. Jedan mu je od prvog dana bio u rovu, drugi mu je, nažalost, poginuo u Vozućoj. Niko od njih ne radi. Žena mu je oboljela. Pitajte, provjerite, slobodno. Je li vas sramota, to je sramota ove države?! Ujutru kada ustanem, ne mogu spavati, jer oni nemaju šta jesti – govorila je ogorčena Zeničanka, dok su cjelokupnu blamažu člana Predsjedništva BiH posmatrali okupljeni vjernici.
- Da vam dam da im ponesete malo para. Može li tako? Ja sada moram na drugu stranu, ponesite im vi jer ste blizu – rekao je Izetbegović, a potom dao 200 KM, kojima je smirio situaciju, a potom se udaljio s parkinga ispred Sultan-Ahmedove džamije
U Sultan-Ahmedovoj džamiji u Zenici jučer je džuma-namaz klanjao Bakir Izetbegović, član Predsjedništva BiH, a koji je po završetku namaza većinu vremena u džamiji proveo praveći popularne selfije s prisutnim vjernicima, piše portal 072info.
Prizor ispred džamije, ali i unutar nje, bio je neuobičajen, jer je bio preplavljen policijskim ekipama te Izetbegovićevom pratnjom koja ga je čuvala čak i u džamiji.
Nakon što je klanjao džumu, uslijedilo je pravljenje popularnih selfija. Izetbegović je tako, gotovo pola sata, pozirao vjernicima u džamiji, uživajući u fotografiranju s njima.
Iako se činilo da će dolazak u Zenicu proći bez incidenata, Izetbegović je, ipak, doživio blamažu.
Naime, u jednom trenutku prišla mu je nezadovoljna Zeničanka, zatraživši da je sasluša.
- Imam komšiju koji ima tri sina. Jedan mu je od prvog dana bio u rovu, drugi mu je, nažalost, poginuo u Vozućoj. Niko od njih ne radi. Žena mu je oboljela. Pitajte, provjerite, slobodno. Je li vas sramota, to je sramota ove države?! Ujutru kada ustanem, ne mogu spavati, jer oni nemaju šta jesti – govorila je ogorčena Zeničanka, dok su cjelokupnu blamažu člana Predsjedništva BiH posmatrali okupljeni vjernici.
Iako ga je ogorčena Zeničanka pozvala da odu do te porodice, Izetbegović je, ipak, imao preča posla.
Odlučio je posegnuti za onom narodnom „Para vrti gdje burgija neće“.
- Da vam dam da im ponesete malo para. Može li tako? Ja sada moram na drugu stranu, ponesite im vi jer ste blizu – rekao je Izetbegović, a potom dao 200 KM, kojima je smirio situaciju, a potom se udaljio s parkinga ispred Sultan-Ahmedove džamije, piše portal 072info.
Ugledao se na Palmu, tri hiljade za gospodina:criticos wrote:Ovaj stvarno nije normalan!- Da vam dam da im ponesete malo para. Može li tako? Ja sada moram na drugu stranu, ponesite im vi jer ste blizu – rekao je Izetbegović, a potom dao 200 KM, kojima je smirio situaciju, a potom se udaljio s parkinga ispred Sultan-Ahmedove džamije
Lijepo si to rekao, mi smo zemlja kontrolisanog haosa,.. ali narod ( 80 % ljudi), očito ne zaslužuje bolje.JThomas wrote:a gle čuda, "prvo" zlo stvorilo ono "drugo". upravo zato da se stvori privid izbora i uništi i mogućnost da nastane alternativa...