Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- horion_bosona
#6652 Re: Liverpool FC
-
Mustang1
#6653 Re: Liverpool FC
Jonjo vise doprinosi igri Liverpoola kao igrac Swansea nego sto je doprinosio kao igrac Liverpoola 
- BHF_Manijak
#6654 Re: Liverpool FC
Krivo mi sto primise gol, ne mogu vam opisati koliko, jebo ga gol!
Kloc slucajno napravi laznjak, k'o Osmanagic protiv Leotara. Skrtel je ondje morao iznijeti i njega i loptu u PM!
Inace Moses pokazao vise za ovo poluvrijeme nego Aspas u 2 i pol utakmice, decko prodoran, brz, strasan! Jest da je prtiv Swansea, ali odlican je zasad.
Sturridge je morao ono zabiti, nesto kao Dzeko u onoj prvoj utakmici protiv Newcastlea, kada mu je Crul sa 5 metara odbranio cist zicer!
PS Ima li ko link onog gif-a gdje Henderson izgleda kao napusen, ne mogu nigdje da nadjem, mislim da je izlazio iz igre ili nesto slicno! Sjebah se trazeci, ali ne mogu da se sjetim kad je to bilo!
Inace Moses pokazao vise za ovo poluvrijeme nego Aspas u 2 i pol utakmice, decko prodoran, brz, strasan! Jest da je prtiv Swansea, ali odlican je zasad.
Sturridge je morao ono zabiti, nesto kao Dzeko u onoj prvoj utakmici protiv Newcastlea, kada mu je Crul sa 5 metara odbranio cist zicer!
PS Ima li ko link onog gif-a gdje Henderson izgleda kao napusen, ne mogu nigdje da nadjem, mislim da je izlazio iz igre ili nesto slicno! Sjebah se trazeci, ali ne mogu da se sjetim kad je to bilo!
- vaučer
#6655 Re: Liverpool FC
Ozljedi se Coutinho.
Nadam se da nije ozbiljno.
Nadam se da nije ozbiljno.
- vaučer
#6658 Re: Liverpool FC
Jonjina utakmica.
Svaki gol njegov večeras.
Svaki gol njegov večeras.
- skafiskafsnjak
#6659 Re: Liverpool FC
Mozemo slobodno reci, Liverpool izvukao bod 
- vaučer
#6660 Re: Liverpool FC
Krvav i bitan bod.
Peto loše drugo poluvrijeme u nizu.
Peto loše drugo poluvrijeme u nizu.
-
Mustang1
#6661 Re: Liverpool FC
Samo da Coutinho nije sjebo rame .. Ako je i laksa povreda ramena sumnjam da ce sljedecu igrati .. Jebeno je kad to sjebes ..
- PrtiBeeGee
#6662 Re: Liverpool FC
E jbg pa dokle vise sa rasipanjem bodova protiv lijevih ekipa... Pa dobijemo United a jedan Swansea nam uzima bodove.... ZALOSNO !!!!!!
- vaučer
#6663 Re: Liverpool FC
Nisi ti dobar sinko.PrtiBeeGee wrote:E jbg pa dokle vise sa rasipanjem bodova protiv lijevih ekipa... Pa dobijemo United a jedan Swansea nam uzima bodove.... ZALOSNO !!!!!!
Ovaj Swansea doma može namiriti bilo kog u Premershipu - nimalo naivna ekipa.
Bod k'o kuća, neporaženi, prvi i dalje, skoro se vraća Suarez.
- BHF_Manijak
#6664 Re: Liverpool FC
Nek' se napuse qrca, kolektivno! Jebo ih otac cuvaju bod protiv Swansea, jebo ih Swansea, k'o da su Bayern!
Ovo je 4. drugo poluvrijeme da odigraju k'o kita, prve tri utakmice su uspjeli sacuvati rezultat, sada ne, jednom je moralo doci na naplatu. U sve 4 utakmice dobro do odlicno prvo poluvrijeme, u drugom slijedi katastrofa. Zduzsno sam navijao da ga na kraju prime, jer su svojim ponasanjem i branjenjem to zasluzili. Brane se!
Igraci Swansea imali su prostora koliko su htjeli, fudbaleri Liverpoola po 2 metra od igraca, fudbaler primi loptu, namjesti se i onda tek neko prileti.
Odbrana mi se bez Aggera cini uzasnom. Koordinacija nula bodova, ne zna se jesu li posli il' dosli...
Aspas jos jednom pokazuje da ce biti kita igrac, nista od njega pod milim Bogom ne vidis. Nit' zna primit, nit' predriblat, nista, jos na kraju usra sansu za pobjedu.
Dok god se ne rijese bezbonijh igraca tipa Henderson, Leiva i tako slicni, nema ovdje hajra, samo se bezze nerviram jebo ih otac. Henderson zuji 90 minuta, a nikakve fajde od lika, apsolutno nikakve!
Uzasno me iznervirase svojim debilizmom i cuvanjem jebenog boda protiv ovakve ekipe, koju United naguzi, uzasno!!!
PS I kapiten je danas jako los bio, pasa nije sastavio kako treba.

@Vaucer, ma jarane dokad ba opravdanje? Pa Ovom Swanseu je United utrp'o 4 komada! Ekipa je kita i ako hoces titulu ovakve bogalje moras pobjedjivati. Ali ovi ce, opce poznato, donijeti qrac, a ne titulu! Daj Boze da Ligu UEFA izbore. nemaju oni kuveta ni za sta...
Ovo je 4. drugo poluvrijeme da odigraju k'o kita, prve tri utakmice su uspjeli sacuvati rezultat, sada ne, jednom je moralo doci na naplatu. U sve 4 utakmice dobro do odlicno prvo poluvrijeme, u drugom slijedi katastrofa. Zduzsno sam navijao da ga na kraju prime, jer su svojim ponasanjem i branjenjem to zasluzili. Brane se!
Igraci Swansea imali su prostora koliko su htjeli, fudbaleri Liverpoola po 2 metra od igraca, fudbaler primi loptu, namjesti se i onda tek neko prileti.
Odbrana mi se bez Aggera cini uzasnom. Koordinacija nula bodova, ne zna se jesu li posli il' dosli...
Aspas jos jednom pokazuje da ce biti kita igrac, nista od njega pod milim Bogom ne vidis. Nit' zna primit, nit' predriblat, nista, jos na kraju usra sansu za pobjedu.
Dok god se ne rijese bezbonijh igraca tipa Henderson, Leiva i tako slicni, nema ovdje hajra, samo se bezze nerviram jebo ih otac. Henderson zuji 90 minuta, a nikakve fajde od lika, apsolutno nikakve!
Uzasno me iznervirase svojim debilizmom i cuvanjem jebenog boda protiv ovakve ekipe, koju United naguzi, uzasno!!!
PS I kapiten je danas jako los bio, pasa nije sastavio kako treba.
@Vaucer, ma jarane dokad ba opravdanje? Pa Ovom Swanseu je United utrp'o 4 komada! Ekipa je kita i ako hoces titulu ovakve bogalje moras pobjedjivati. Ali ovi ce, opce poznato, donijeti qrac, a ne titulu! Daj Boze da Ligu UEFA izbore. nemaju oni kuveta ni za sta...
- horion_bosona
#6665 Re: Liverpool FC
nije mi jasno zašto ovako padaju u drugom poluvremenu... prepustili su im posjed, ono na čemu Rodgers insistira i odmah su ranjivi nazad
ovoj ekipi itekako je potreban Suarez, on daje dimenzuju nepredvidljivosti i dodatni kvalitet u napadu, pritom će i ograničiti Sturridgeovu samovolju
do utakmice sa Arsenalom početkom novembra, trebali bi skupiti prilično bodova protiv ekipa iz donjeg dijela tabele
ovoj ekipi itekako je potreban Suarez, on daje dimenzuju nepredvidljivosti i dodatni kvalitet u napadu, pritom će i ograničiti Sturridgeovu samovolju
do utakmice sa Arsenalom početkom novembra, trebali bi skupiti prilično bodova protiv ekipa iz donjeg dijela tabele
- vaučer
#6666 Re: Liverpool FC
Ne vidim oko čega pjenite, ali ozbiljno.
Imaju očito nekih problema s fizičkom spremom, odbrana je izbušena ozljedama, fali nam najbolji igrač a opet smo na 10 od 12 bodova i prvi na tablici. Ne vidim da možemo puno lošije igrati od ovog drugog poluvremena a opet smo otišli s bodom. Bit će to dobro - ne se sekirati bezveze.
Imaju očito nekih problema s fizičkom spremom, odbrana je izbušena ozljedama, fali nam najbolji igrač a opet smo na 10 od 12 bodova i prvi na tablici. Ne vidim da možemo puno lošije igrati od ovog drugog poluvremena a opet smo otišli s bodom. Bit će to dobro - ne se sekirati bezveze.
- Towelie
#6667 Re: Liverpool FC
Nije lose, ali dosta slabo drugo poluvreme. Bice sigurno bolje u napadu kad se vrati Suarez. Prvi smo, sto je najvaznije.
- BHF_Manijak
#6668 Re: Liverpool FC
Pjenim, bar ja, zato sto se ovdje mogla trica uzeti, onda igras sljedecu na svom protiv Southamptona, tu uzmes i onda sa vrha gledas na levate ispod tebe, to bi itekako znacilo za ekipu na psiholoskom planu. Ovako si pokazao istu ranjivost kao u prethodnim utakmicama, a jos i ostao bez dva boda, protiv ekipe koja se realno mogla uzeti. Ja garantujem da ce svi konkurenti, ma za sta to bilo, uzeti bodove u Velsu.vaučer wrote:Ne vidim oko čega pjenite, ali ozbiljno.
-
missko
#6669 Re: AW: Liverpool FC
Rijetko je ko uzeo EPL braneci se pa tesko ce i Liverpul bar protiv hadaljskih ekipa moras igrat da gospodaris tekmom do kraja
Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk 2
Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk 2
- Towelie
#6670 Re: Liverpool FC
Ako dobijemo Sautempton, opet cemo gledati levate s vrha.
- vaučer
#6671 Re: Liverpool FC
Pa jebga BHF, napali smo čim smo mogli i stajali dobro dok je Coutinho još igrao.
Kako on izađe ni pola dobrog napada nisu sastavili.
Nek pobjede protiv Sotona i bit će super jer u narednom kolu ima par međusobnih ogleda konkurentskih ekipa.
Kako on izađe ni pola dobrog napada nisu sastavili.
Nek pobjede protiv Sotona i bit će super jer u narednom kolu ima par međusobnih ogleda konkurentskih ekipa.
- PrtiBeeGee
#6672 Re: Liverpool FC
Druze ja stvarno nez kakvim ti ocima gledas ovaj fudbal i kako ga razmatras... Pa ti pricas o Swanseau ko da je United ili Chelsea pa da moze " doma namiriti bilo koga u PL" .... Pa Liverpool B bi trebao uzeti bod protiv ovakvih ekipa, dobijes United a taj isti United napravi genocid nad Swanseaom.... Daj malo gledaj to realno a ne filozofski ko sto radis svo ovo vrijeme. Pa ovo je LIVERPOOL a ne neka vjestacka ekipa... Od svih ekipa sa kojima smo igrali do sada Swansea je daleko najlosiji od svih njih i od ove utakmice se trebalo ocekivati da Liverpool zabije 3+ golova i da pojede Swansea rutinski ali evo sta se desi... Prvo odigras dobro imas rezultat a u drugom glumis Italijane pa cuvas rezultat tacnije BR to primjenjuje i trazi od igraca jer NEMOGUCE je da u sve cetri utakmice se branis nakon vodstva a da pri tome neams ni trunke namjere da i dalje pokusavas da dominiras na terenu I AKO MOZES !!!!!!!!!!! mjesto da imas sad 12 bodova i pravis sad na startu bodovnu razliku nad konkurentima ti gubis bodova od malih ekipa i ponavljas pricu kao i svake druge godine... I do kad god se budu prosipali bodovi nad ovakvim ekipama nema od Liverpool-a NISTA ........vaučer wrote:Nisi ti dobar sinko.PrtiBeeGee wrote:E jbg pa dokle vise sa rasipanjem bodova protiv lijevih ekipa... Pa dobijemo United a jedan Swansea nam uzima bodove.... ZALOSNO !!!!!!
Ovaj Swansea doma može namiriti bilo kog u Premershipu - nimalo naivna ekipa.
Bod k'o kuća, neporaženi, prvi i dalje, skoro se vraća Suarez.
- BHF_Manijak
#6673 Re: Liverpool FC
Tacno, mene bas nervira sto se vidjelo da se brane, dakle i kad je bilo 1:2 i 2:2 vidjelo se da nece prema naprijed. Na stranu Coutinhova povreda. Ne kazem da decko nije bitan za igru prema naprijed, ali covjece ti si 40 minuta drugog dijela samo nabijao loptu prema naprijed kada si je imao u svom posjedu, k'o Stoke jebote!
A u napadu imas likve koji ne mogu ni pomocu merdevina dohvacati te lopte!
- Towelie
#6674 Re: Liverpool FC
Da vam je neko ponudio pre pocetka sezone da nakon 4 kola Liverpul ima 10 bodova i da se nalazi na celu Premijer lige, svi bi oberucke prihvatili, siguran sam. Dobra je situacija, samo neka se nastavi ovako.
- MyTao
#6675 Re: Liverpool FC
Jbg zadnje tri utakmice se brane i 9 bodova... ovaj put to nije upalilo.