kisni indijanac wrote:e sad bi bila fora da dođe adminisracija očistiti temu....
Bolje bi bilo da Marijana sada kaze: "ipak ste svo troje izbaceni, Aneta je pobjednica"
Moderator: anex
kisni indijanac wrote:e sad bi bila fora da dođe adminisracija očistiti temu....
počistite malo tamokaranana wrote:
Ta cete vi? Mislite da ne pratimo vase korake ovdje?
Ali mi na farmi smo gostoljubivi. Okrenucemo sutra jedno prasence kad nam dodjete.
Opalaopa12 wrote:Meni npr. nije jasno kako neko moze bodriti ovog Topa , ona bar prizna da joj je stalo da pobijedi , a on kao nije mu bitno , kao htio je da ispadne neki dan , a ja msm da ce umrijeti od straha , bukvalno .Unitedforever wrote:Kako neko može da podržava ovu retardiranu bogaljku?
pa brate za slijedeci vb nabavi malo brzi komp.smijesak wrote:zemskaNot My Idea wrote: joj meni si ti najsmjesniji ovdje![]()
Marijana ih trznula, rekla prvo Topu da sjedne, pa Avi, Zarko ostao sam da stoji...i onda rekla da idu reklameal mane zeve
mos mislit vi se nervirate gledajuci, a ja..cekajuci da neko konacno nesto utipka pa dje ce vam duse
jest,jestP308 wrote:Covjek je ubjedjen da ce pobijediti. Sigurno se pita kako je moguce da je u finalu sa Zarkom i pogotovo sa AvomVenomousV wrote:ova topova prica kad mu ava kaze ti ces pobjedit' "joj ava, opusteno" je cisto ono nadam se da cu pobijedit' ali cu se sad praviti da sam skroman
drop ded madafaka
ajojsmijesak wrote:zemskaNot My Idea wrote: joj meni si ti najsmjesniji ovdje![]()
Marijana ih trznula, rekla prvo Topu da sjedne, pa Avi, Zarko ostao sam da stoji...i onda rekla da idu reklameal mane zeve
mos mislit vi se nervirate gledajuci, a ja..cekajuci da neko konacno nesto utipka pa dje ce vam duse
klavirdžija wrote:(sa teme o farmi)Nucleo1985 wrote:Gradska raja sa VB stize![]()
Nedajmo da nas zavade, farmeri![]()
Farmerski klan rules
Gospodo drugovi, osujećeni su nam planovi!Od sada samo konspirativno, Mišure samo nam PP šalji.
jel se to ti uzdas u forumske glasoveVenomousV wrote:znaci, obecavam vam svima sa ove teme, ako se igdje pojavi reklama za audiciju za normalni VB prijavljujem se samo tako
RED SKY wrote:Aneta završila na urgentnoj!!!
Zapeo joj čvarak u grlu!
Zubizareta wrote:jel se to ti uzdas u forumske glasoveVenomousV wrote:znaci, obecavam vam svima sa ove teme, ako se igdje pojavi reklama za audiciju za normalni VB prijavljujem se samo tako