Farma
Moderator: anex
-
Nucleo1985
#6651 Re: Farma
KO je ovo sa Akijem, neki covjek van farme prica sa njim 
-
DooWhy
#6652 Re: Farma
Meni su nalog obrisali. WTF?
Eto dokaza koliko su slabi i jadni... Svugdje. U svakom segmentu života i životnog perioda.
- klavirdžija
#6653 Re: Farma
Savka ima još više kompleksa nego Irvas, ukoliko je to moguće.
Danas ćumura sa Usrankom, očito se nafurala da ima šanse da pobijedi…
Danas ćumura sa Usrankom, očito se nafurala da ima šanse da pobijedi…
- thesting
#6654 Re: Farma
I ja sam isto pomislio, jer je nepoznat glas, a ubrzo su ukinuli ton pa onda malo kasnije i promjenili kadar.Nucleo1985 wrote:KO je ovo sa Akijem, neki covjek van farme prica sa njim
-
jastuk1
#6655 Re: Farma
Jah guzice su svima zilule. Ja pa...DoZeN wrote:Da mu guzice nisu zinule za pare ne bi bio tamo na Farmi kao I Nazif, kao I uostalom i Goca,kao i Vesna itdNeradnik wrote:to mogu konstatovat kad budem sa njim na kafi a ovo je rialiti svak se svacim sluzi zarad jebenih 50 hiljada...DoZeN wrote:Memo je ljigava osoba,zalosno je da ga neko ovdje brani I povezuje to sa Sarajevom
- Partijaner
#6656 Re: Farma
Ovoj Saski garant cune fali, pa pustila ovaj dugacki jezik.
- klavirdžija
#6657 Re: Farma
thesting wrote:I ja sam isto pomislio, jer je nepoznat glas, a ubrzo su ukinuli ton pa onda malo kasnije i promjenili kadar.Nucleo1985 wrote:KO je ovo sa Akijem, neki covjek van farme prica sa njim
I ja sam prvo pomislio da je Fifi, ali onda ga vidim u kuhinji...
-
Igbala
#6658 Re: Farma
Partijaner wrote:Mahanje za banirane kliksovce Memo napolje Tarot do pobjede![]()
![]()
Ovo se zove čišćenje ali ne etničko.![]()
Eto sta vele oni preko.
njihov forum je genocidna tvorevina
- Neradnik
#6659 Re: Farma
svrbi sasku kokara ko vasljivog vaske 
- samo_ti
#6660 Re: Farma
Mozda se Bosna usutila sa porukama, pa zadruga malo Memu drma da se probudimo !?
Evo im qurac. Napusi se Mitrovicu
Memo ba, izadji sam sto ranije, da se vise vremena kolju izmedju sebe
Inace, Sha najgotivniji momak. Ako bi ikada glasao, to bi bilo za njega.
Evo im qurac. Napusi se Mitrovicu
Memo ba, izadji sam sto ranije, da se vise vremena kolju izmedju sebe
- Seljanka
#6661 Re: Farma
lazni liberal wrote:To neki "poskok"MLI wrote:Škutor_Mate...ili oliverov klon ili...![]()
![]()
![]()
![]()
Pozdravi te moderator...sto li Boze?
Tako ti je kod njih, banuju ako napises istinu koja im ne odgovara...
Evo pogledajte samo sta mod pozdravlja:
Škutor_Mate je napisao:
Pozdrav svima, tek sam se registrirao, a za ovaj forum sam saznao na jednom
drugom forumu, inače forum bosanskih šovinista i nacionalista koji ne podnose kritike
i činjenice na njihovog favorita, izvjesnog Memu, i ne biraju riječi za one koji se suprostave
čoku. U bosni to prati staro i mlado, citiraju vas često i tjerate im suze na oči pošto lagano se topi maska nevinog slikara kojeg možeš na ranu previti.
Nadam se da će paćenik ostati što duže i da će na kraju izvisiti za nagradu,
inače Tarot mi je favorit, ostali su ok,
pozz iz herc.
dobro dosao
Ne diraj mi poskoke, aa nije ovaj, bar se ne cini tako, 4 mi sina.
-
Dead Man Walking
#6662 Re: Farma
Aki je primio neke instrukcije od lika koji nije farmer...klavirdžija wrote:thesting wrote:I ja sam isto pomislio, jer je nepoznat glas, a ubrzo su ukinuli ton pa onda malo kasnije i promjenili kadar.Nucleo1985 wrote:KO je ovo sa Akijem, neki covjek van farme prica sa njim
I ja sam prvo pomislio da je Fifi, ali onda ga vidim u kuhinji...
- klavirdžija
#6663 Re: Farma
Ne glasajte za Memu, to smradovi i hoće!!!

-
jastuk1
#6664 Re: Farma
samo_ti wrote:Mozda se Bosna usutila sa porukama, pa zadruga malo Memu drma da se probudimo !?
Evo im qurac. Napusi se Mitrovicu![]()
Memo ba, izadji sam sto ranije, da se vise vremena kolju izmedju sebe![]()
Ma slažem se ali ja ne mogu da mu (Memi) Irvas vidi leđa.
-
Igbala
#6665 Re: Farma
karanana wrote:ma ne dam ni feninga. sta vam je ba, ko je memo? sta on ima braniti bosnu u nekom srpskom selu tamo? uopste ne gledam sa nacionalne strane, istina da mi ga je veceras bilo zao, ali sve je ovo igra da vas naloze da i one najradikalnije neglasace natjeraju da glasaju i trose pare na svog bosnjaka/bosanca. jebo to. nisu isusove muke. ako mu se ne svidja, nek izadje. on onu jednu shkrabotinu proda za 2-3 hiljade eura, zena mu ima jednu od najprometnijih cevabdzinica i opet ja trebam od svoje crkavice izdvajati da on ostane. bosne radi. jasta cu.
nikad nisam glasala i nemam namjeru, isto savjetujem svima koji ovo čitaju
ne gledaju se glasovi publike, samo se stvaraju takve okolnosti da se što više love izmami od ludog naroda
- lazni liberal
#6666 Re: Farma
Nije nece ugostiteljski lobi da zakaze nego im je zinulo dupe pa hoce jos da se sto vise glasa. Ali nema od toga nista , Memo nacionale ali nema glasova pinku !samo_ti wrote:Mozda se Bosna usutila sa porukama, pa zadruga malo Memu drma da se probudimo !?
- Picajzla
- Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png
#6667 Re: Farma
Nije niko od farmera, neko je sa strane. Ma muti se na ovoj farmi u pm.thesting wrote:I ja sam isto pomislio, jer je nepoznat glas, a ubrzo su ukinuli ton pa onda malo kasnije i promjenili kadar.Nucleo1985 wrote:KO je ovo sa Akijem, neki covjek van farme prica sa njim
- kisni indijanac
#6668 Re: Farma
ša i danhil...samo_ti wrote:Mozda se Bosna usutila sa porukama, pa zadruga malo Memu drma da se probudimo !?
- klavirdžija
#6669 Re: Farma
Dajte ljudi, kakav lobi, sad će neko davat svoje pare za nekakvog zeta svog konkurenta, da ostane na TV duže…lazni liberal wrote:Nije nece ugostiteljski lobi da zakaze nego im je zinulo dupe pa hoce jos da se sto vise glasa. Ali nema od toga nista , Memo nacionale ali nema glasova pinku !samo_ti wrote:Mozda se Bosna usutila sa porukama, pa zadruga malo Memu drma da se probudimo !?
- DoZeN
#6670 Re: Farma
Memo posle Farme ima izlozbu u Begisu dogovorenukaranana wrote:ma ne dam ni feninga. sta vam je ba, ko je memo? sta on ima braniti bosnu u nekom srpskom selu tamo? uopste ne gledam sa nacionalne strane, istina da mi ga je veceras bilo zao, ali sve je ovo igra da vas naloze da i one najradikalnije neglasace natjeraju da glasaju i trose pare na svog bosnjaka/bosanca. jebo to. nisu isusove muke. ako mu se ne svidja, nek izadje. on onu jednu shkrabotinu proda za 2-3 hiljade eura, zena mu ima jednu od najprometnijih cevabdzinica i opet ja trebam od svoje crkavice izdvajati da on ostane. bosne radi. jasta cu.
- karanana
#6671 Re: Farma
vasim glasovima finansirate buduce angazmane vesne rivas i stanije na grandu i pinku.Igbala wrote:karanana wrote:ma ne dam ni feninga. sta vam je ba, ko je memo? sta on ima braniti bosnu u nekom srpskom selu tamo? uopste ne gledam sa nacionalne strane, istina da mi ga je veceras bilo zao, ali sve je ovo igra da vas naloze da i one najradikalnije neglasace natjeraju da glasaju i trose pare na svog bosnjaka/bosanca. jebo to. nisu isusove muke. ako mu se ne svidja, nek izadje. on onu jednu shkrabotinu proda za 2-3 hiljade eura, zena mu ima jednu od najprometnijih cevabdzinica i opet ja trebam od svoje crkavice izdvajati da on ostane. bosne radi. jasta cu.
![]()
![]()
![]()
nikad nisam glasala i nemam namjeru, isto savjetujem svima koji ovo čitaju
ne gledaju se glasovi publike, samo se stvaraju takve okolnosti da se što više love izmami od ludog naroda
-
obmana
#6672 Re: Farma
U pravu siDoZeN wrote:Memo je ljigava osoba,zalosno je da ga neko ovdje brani I povezuje to sa Sarajevom
On je najljigaviji od svih.
Vidim, znas da procjenjujes ljude,i pred tobom je velika karijera.
Predvidjam ti veliku karijeru.
Ili jos bolje kada tarot izadje,vas dvojica bi mogli da predvidite smak svijeta
Nadam se da necete zasrat
-
DooWhy
#6673 Re: Farma
Hajmo jedan DOS napad na njihovu adresu...
Za to nema ban... Samo su poželjniji ovi što imaju što jači net. 
- klavirdžija
#6674 Re: Farma
Evo sad i Ljuba trača Memu Fifiju… 
Last edited by klavirdžija on 11/06/2013 00:01, edited 1 time in total.
- DoZeN
#6675 Re: Farma
Tamo je Miki Mecava bio ljudina,kakav Sha ?
Uporedi Djus-a i Sha i vidjeces razliku
Uporedi Djus-a i Sha i vidjeces razliku