Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ShnjaZZZ wrote: ↑12/05/2024 11:26
Gospodin, još je zaposlio ljubavnicu i napravio joj kuću od para iz Zavoda.
Nisu to pare od Zavoda. To su pare svih nas koji uplaćujemo zdravstveno osiguranje svaki mjesec da bi ovaj krmak prokleti sebi stavio platu od 10000 maraka, da bi mogli onu kriminalku sa DIF-om plaćat 3000 da vrši kobojagi istraživački rad u bolnici i koliko još poznatih i nepoznatih koji su obični lopovi, duhovna sirotinja, moralno dno i talog društva koji otimaju poštenom narodu teško zarađeni novac i koji koče razvoj društva radi svoje pohlepe.
gentoo wrote: ↑13/05/2024 13:18
Zanimljivo je da ovi maturanti pokazuju da su novije, tiktok generacije malo manje "bogobojazne" i da nema ni 2% pokrivenih .
Dakle, nije isto kad ja kazem na djecijem igralistu od 10 mama 8 pokriveno jer je ocigledna razlika tih od 35+ i ovih od 18
Baš htjedoh reći, od 500 maturanata možda da su samo dvije bule i da sam prosto pozitivno iznenađen
na djecijem igralistu od 10 mama 8 pokriveno jer je ocigledna razlika tih od 35+ i ovih od 18
Sabur...stignu se one do 35-e pokriti.
Da, ponovo je izražen trend pokrivanja. Nekoliko bivših školskih drugarica moje kćerke, 21. i 22. godina ničim izazvane, čak nisu bile ni religiozne, mame im nisu pokrivene. Kao da se plaše da se neće udati ako se ne pokriju.
na djecijem igralistu od 10 mama 8 pokriveno jer je ocigledna razlika tih od 35+ i ovih od 18
Sabur...stignu se one do 35-e pokriti.
Da, ponovo je izražen trend pokrivanja. Nekoliko bivših školskih drugarica moje kćerke, 21. i 22. godina ničim izazvane, čak nisu bile ni religiozne, mame im nisu pokrivene. Kao da se plaše da se neće udati ako se ne pokriju.
Cuj to..ja konto da se prvo udaju guzlate i sisate .Kakvo je ovo vrijeme doslo ?
Cuj to..ja konto da se prvo udaju guzlate i sisate .Kakvo je ovo vrijeme doslo ?
Fakat ljudi su spremni svasta izgovoriti bez imalo stida. Kada se pili o "sisuljama" onda je sve sasvim normalno, ali "bula" je anomalija, jos ako je mlada djevojka, onda se sigurno radi o nekoj vrsti represije. Tragikomicno mi je ovo povlacenje nekih paralela i pozivanja na to kako je bilo ili kako ce biti.
Ja_Ja wrote: ↑13/05/2024 19:31
Fakat ljudi su spremni svasta izgovoriti bez imalo stida. Kada se pili o "sisuljama" onda je sve sasvim normalno, ali "bula" je anomalija, jos ako je mlada djevojka, onda se sigurno radi o nekoj vrsti represije. Tragikomicno mi je ovo povlacenje nekih paralela i pozivanja na to kako je bilo ili kako ce biti.
U pravu si. Nije mi jasno zašto se upućuju ovako zlonamjerni komentari pokrivenim djevojkama. Tačno me par idiota ovdje podsjetilo na ustaške i četničke idiote i uvrede koje iznose pokrivenim ženama. Valjda misle da su cool kad vrijeđaju vjersko obilježje i nečiji izbor.
Neka svako nosi šta hoće, njegov/njen lični izbor.
Pa nema nigdje više pokrivenih nego u Zenici, to se radi jer ima institucija u Radakovu koja placa određenim "damama" da se pokrivaju (na mjesecnoj bazi 5-6 stoja), svaka ravaku koju znam je se pokrila u zadnjem periodu i iz sigurnih izvora sam saznao isto. Također Arapi dolaze prave im djecu i kuce ovde, te pare od Arapa ustvari kradu iz tih muslimanskih država ustvari i tamo govore da ulažu vamo u razvoj zemlje itd a u stvari uzimaju sebi i prave po 5 djece dotičnim.
Zenica je se pretvorila u đehamiriju boli me ona stvar ko ce sta rec, ali ovo je se pocelo poremecenom brzinom dešavati ovde. Vjera se nosi za sebe u privatnosti osim kod ovih radikala kod nas. Sačekajte još par godina pa ce te vidjet šta ce se desiti sa gradom pa onda se pitajte zašto nitko ništa ne otvara ovde.
P.S Musliman sam i stid me je ovog šta se radi kod nas i u šta su vjeru pretvorili.
Mene vala ne dotiče ko se kako oblaci niti se uzbudjujem jel vako i nako, volim raznovrsnosti svakakavih oblika. Mislim kad bi vidio one Sikhi sa svojim turbanima malo bi zastao , kontam je oni onako i spavaju s turbanom na glavi ?
xPaco1337 wrote: ↑13/05/2024 20:46
Pa nema nigdje više pokrivenih nego u Zenici, to se radi jer ima institucija u Radakovu koja placa određenim "damama" da se pokrivaju (na mjesecnoj bazi 5-6 stoja), svaka ravaku koju znam je se pokrila u zadnjem periodu i iz sigurnih izvora sam saznao isto. Također Arapi dolaze prave im djecu i kuce ovde, te pare od Arapa ustvari kradu iz tih muslimanskih država ustvari i tamo govore da ulažu vamo u razvoj zemlje itd a u stvari uzimaju sebi i prave po 5 djece dotičnim.
Zenica je se pretvorila u đehamiriju boli me ona stvar ko ce sta rec, ali ovo je se pocelo poremecenom brzinom dešavati ovde. Vjera se nosi za sebe u privatnosti osim kod ovih radikala kod nas. Sačekajte još par godina pa ce te vidjet šta ce se desiti sa gradom pa onda se pitajte zašto nitko ništa ne otvara ovde.
P.S Musliman sam i stid me je ovog šta se radi kod nas i u šta su vjeru pretvorili.
Nadrobi ga i ti svega u ovom postu.
Daj neki kontakt od te tzv. institucije iz Radakova.
I šta ti je đehamirija?
Džamahirija ili ti đehamirija( ) , sekularni koncept koji nema veze sa Islamom , ali kao izraz cesto koristen od strane islamofobnih neznalica , cesto iza zadruge uz klipacu nektara ili pana, dok izrazavaju svoje gadjenje prema pokrivenim zenama, bradama , ezanima , mektebima , bajramima , iftarima itd.
xPaco1337 wrote: ↑13/05/2024 20:46
Ima li ovaj forum kakva pravila, ove nebuloze sto ovaj pise su uvrede. Veze s vezom ti nemas, nego si zadojen mrznjom prema islamu pa zato pises tako i izmisljas gluposti.
-Chesterfield- wrote: ↑13/05/2024 21:50
I šta ti je đehamirija?
Džamahirija (arap. جماهيرية) jeste arapska jezička kovanica koja označava poseban oblik vladavine i oblik političkog uređenja koji je zagovarao nekadašnji libijski vođa Muamer el Gadafi. Termin je po prvi put upotrijebljen u Zelenoj knjizi (1975).
-Chesterfield- wrote: ↑13/05/2024 21:50
I šta ti je đehamirija?
Džamahirija (arap. جماهيرية) jeste arapska jezička kovanica koja označava poseban oblik vladavine i oblik političkog uređenja koji je zagovarao nekadašnji libijski vođa Muamer el Gadafi. Termin je po prvi put upotrijebljen u Zelenoj knjizi (1975).
Danas ustat pa reci "Gadafi", iskali su, evo im ga sad.