BHTelecom All About

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
Mehemed
Vozim: automobil

#66451 Re: BHTelecom All About

Post by Mehemed »

Upravo, sve što potrošiš doći će uz račun.
REDDEVILS

#66452 Re: BHTelecom All About

Post by REDDEVILS »

Jučer podnio zahtjev za zamjenu STB maloprije dođoše i zamjenise stari Albis Mini za ZTE novi :bih:
Sve pohvale za BHT montere i radnike u call centru :thumbup:
irac300

#66453 Re: BHTelecom All About

Post by irac300 »

REDDEVILS wrote:Jučer podnio zahtjev za zamjenu STB maloprije dođoše i zamjenise stari Albis Mini za ZTE novi :bih:
Mog'o si navest lokaciju, TK sigurno nisi. :D
REDDEVILS

#66454 Re: BHTelecom All About

Post by REDDEVILS »

irac300 wrote:
REDDEVILS wrote:Jučer podnio zahtjev za zamjenu STB maloprije dođoše i zamjenise stari Albis Mini za ZTE novi :bih:
Zaboravi napisati lokacija je Ilidža - Vlakovo :)
irac300

#66455 Re: BHTelecom All About

Post by irac300 »

REDDEVILS wrote:
irac300 wrote:
Zaboravi napisati lokacija je Ilidža - Vlakovo :)
Ma pretpostavio sam da si okolina Sarajeva, ovdje kod nas nema sanse da ti nesto tako brzo zavrse.
made_in_sarajevo

#66456 Re: BHTelecom All About

Post by made_in_sarajevo »

Izbacujem telekom iz kuce 9.9 cim " umjetnika", "kriminalca iz geta" , te " politicara" uvedu u program.

Znam coek radi, ja ne razumijem to, bla bla bla. Moram srati za ovo :mrgreen:

Irac prije koju godinu pricam sa jakim likom iz telekoma koji je iz tuzle. Kaze pisali u teku zahtjeve, zalbe nisu htjeli kompjuter do koriste. Kaze napravimo im programe, olaksamo umalo otkaz lik nije dobio radi toga :mrgreen: l
Last edited by made_in_sarajevo on 07/09/2019 11:27, edited 1 time in total.
Laertes

#66457 Re: BHTelecom All About

Post by Laertes »

irac300 wrote:
Pa ja sam u Tuzli sam odnio i odmah mi zamijenili dva stb-a na šalteru.
irac300

#66458 Re: BHTelecom All About

Post by irac300 »

made_in_sarajevo wrote:Izbacujem telekom iz kuce 9.9 cim " umjetnika", "kriminalca iz geta" , te " politicara" uvedu u program.

Znam coek radi, ja ne razumijem to, bla bla bla. Moram srati za ovo :mrgreen:

Irac prije koju godinu pricam sa jakim likom iz telekoma koji je iz tuzle. Kaze pisali u teku zahtjeve, zalbe nisu htjeli kompjuter do koriste. Kaze napravimo im programe, olaksamo umalo otkaz lik nije dobio radi toga :mrgreen: l
Ja kada sam uvodio MojaTv, cekao sam mjesecima, da su mi na kraju ljudi odavde morali urigirati. Na kraju se ispostavilo da moj nalog stoji preko mjesec dana u fioci neke referentice Vesne. :D
MTV

#66459 Re: BHTelecom All About

Post by MTV »

Od ponedjeljka s emitiranjem počinje tv kanal "Imperia TV"

Prve informacije, objavljene na proljeće ove godine, da mega popularni izvođači Buba Corelli i Jala Brat u saradnji sa jednom afirmiranom medijskom grupacijom pripremaju svoj televizijski kanal "Imperia TV" već su tada projektu donijele popularnost.
Isčekivanju ogromnog broja publike u BiH i regionu bliži se kraj, jer "Imperia TV", u ponedjeljak 9. septembra počinje sa emitovanjem programa.

Prvog dana emitovanja na televiziji će biti premijerno prikazani spotovi svih šest pjesama sa novog albuma Jale Brata pod nazivom "99".

"Imperia TV" ostvarila je saradnju sa jednom od najvećih kompanija i vodećim telekom operaterom u BiH - BH Telecom koji je prvi prepoznao kvalitet projekt, aktuelne trendove i veliku popularnost samog brenda. Tako će korisnici platforme BH Telecoma - Moja TV prvi imati priliku premijerno gledati i slušati "Imperia TV".

Oficijelni instagram kanal "Imperia TV" je samo tokom najave kanala okupio 17.000 ljudi fanova na svom oficijelnom instagram kanalu, a obzirom da Youtube kanal Bube Corelija i Jale Brata prati skoro milion i 300 hiljada ljudi, te da koncerte ovog dvojca, poput nedavnog u Beogradu, posjećuje i preko 100 hiljada fanova najbolje govori o popularnosti ovih izvođača i novog pravca muzike koji okuplja jednu čitavu novu generaciju mladih širom regije.

"Imperia TV" neće biti samo muzički već i zabavni kanal koji će imati svoje redovne emisije, ekskluzivne intervjue i dešavanja sa i iza scene, ali i će publiku voditi i u uzbudljivi svijet Gaminga. Zbog velikog interesa publike u cijeloj regiji Imperia TV već je u pregovorima sa još nekoliko regionalnih kabel, IPTV i satelit operatera.

https://www.klix.ba/magazin/od-ponedjel ... /190907030
irac300

#66460 Re: BHTelecom All About

Post by irac300 »

Laertes wrote:
irac300 wrote:
Pa ja sam u Tuzli sam odnio i odmah mi zamijenili dva stb-a na šalteru.
Ma drago mi je ako napreduje, ja vise pisem iz proslih iskustava. Nisam vise direktni korisnik, posto sam otisao u De, ali imam mater pa zbog nje pratim sta se desava.
crnivrag

#66461 Re: BHTelecom All About

Post by crnivrag »

MTV wrote:Od ponedjeljka s emitiranjem počinje tv kanal "Imperia TV"
Vjerovatno je onda BH Telecom uzeo ekskluzivu na ovaj kanal za područje BiH.
Benq

#66462 Re: BHTelecom All About

Post by Benq »

crnivrag wrote:
Halal im bio :D
made_in_sarajevo

#66463 Re: BHTelecom All About

Post by made_in_sarajevo »

Dajte imperiu za cinestar kanale :lol:
REDDEVILS

#66464 Re: BHTelecom All About

Post by REDDEVILS »

Prve informacije, objavljene na proljeće ove godine, da mega popularni izvođači Buba Corelli i Jala Brat u saradnji sa jednom afirmiranom medijskom grupacijom pripremaju svoj televizijski kanal "Imperia TV" već su tada projektu donijele popularnost.
Isčekivanju ogromnog broja publike u BiH i regionu bliži se kraj, jer "Imperia TV", u ponedjeljak 9. septembra počinje sa emitovanjem programa.

Prvog dana emitovanja na televiziji će biti premijerno prikazani spotovi svih šest pjesama sa novog albuma Jale Brata pod nazivom "99".

"Imperia TV" ostvarila je saradnju sa jednom od najvećih kompanija i vodećim telekom operaterom u BiH - BH Telecom koji je prvi prepoznao kvalitet projekt, aktuelne trendove i veliku popularnost samog brenda. Tako će korisnici platforme BH Telecoma - Moja TV prvi imati priliku premijerno gledati i slušati "Imperia TV".

Oficijelni instagram kanal "Imperia TV" je samo tokom najave kanala okupio 17.000 ljudi fanova na svom oficijelnom instagram kanalu, a obzirom da Youtube kanal Bube Corelija i Jale Brata prati skoro milion i 300 hiljada ljudi, te da koncerte ovog dvojca, poput nedavnog u Beogradu, posjećuje i preko 100 hiljada fanova najbolje govori o popularnosti ovih izvođača i novog pravca muzike koji okuplja jednu čitavu novu generaciju mladih širom regije.

"Imperia TV" neće biti samo muzički već i zabavni kanal koji će imati svoje redovne emisije, ekskluzivne intervjue i dešavanja sa i iza scene, ali i će publiku voditi i u uzbudljivi svijet Gaminga. Zbog velikog interesa publike u cijeloj regiji Imperia TV već je u pregovorima sa još nekoliko regionalnih kabel, IPTV i satelit operatera.

https://www.klix.ba/magazin/od-ponedjel ... /190907030
Tobe ja Rabbi :run:
Idemedosumom

#66465 Re: BHTelecom All About

Post by Idemedosumom »

Potpisah neki dan novi ugovor, uzeh 4g kartice sebi i ukućanima. Evo već 2 dana smo nedostupni/pali se govorna pošta, ne možemo ni mi nikoga dobiti. Internet radi bez problema.

Ima li iko sličnih problema?
arnes_king

#66466 Re: BHTelecom All About

Post by arnes_king »

crnivrag wrote:
Al uzimaju kanale nema dalje, cuj buba i jala :skoljka:

Pa ionako nam je omladina kakva ne treba de jos i vi pomozite promovisanjem tog debilizma.

Jadni ti roditelji koji salju djecu na takve koncerte i dozvoljavaju da to slusaju.
MTV

#66467 Re: BHTelecom All About

Post by MTV »

Za ovim kanalom je veca potraznja nego za Cinestar i Viasat kanalima zajedno.
diablobih

#66468 Re: BHTelecom All About

Post by diablobih »

Da je hoce drzati kao ekskluzivu do kraja zivota.
fusion_ba

#66469 Re: BHTelecom All About

Post by fusion_ba »

kako da nije veca potraznja, evo ljudi cekaju u redu da predju na bht zbog neke imperije, j*bo sport klub :lol:
cuj imperija :-)
crnivrag

#66470 Re: BHTelecom All About

Post by crnivrag »

fusion_ba wrote:kako da nije veca potraznja, evo ljudi cekaju u redu da predju na bht zbog neke imperije, j*bo sport klub :lol:
Nećeš vjerovati ali na njihovom instagram profilu imaš hiljade komentara u kojima se ovaj kanal traži u ponudi operatera u BiH i regiji.
fusion_ba

#66471 Re: BHTelecom All About

Post by fusion_ba »

crnivrag wrote:
fusion_ba wrote:kako da nije veca potraznja, evo ljudi cekaju u redu da predju na bht zbog neke imperije, j*bo sport klub :lol:
Nećeš vjerovati ali na njihovom instagram profilu imaš hiljade komentara u kojima se ovaj kanal traži u ponudi operatera u BiH i regiji.
pa dobro ima od klinaca i srednjoskolaca kojima roditelji placaju racune i koji prate te klovnove, mada i oni to sve gledaju na youtube, to im je eto samo neki hir da imaju. cisto sumnjam da ozbiljnije ljude ovo zanima, ali neka kanala...to je svakako samo jos jedan u nizu trash kanala na ovim prostorima
vazno je samo ponuditi i ostalima kanale koje zele.
MTV

#66472 Re: BHTelecom All About

Post by MTV »

Sport klub nisam ni pomenuo al nema veze.
jarobot

#66473 Re: BHTelecom All About

Post by jarobot »

irac300 wrote:
USK u ponedjeljak podnijet zahtjev za zamjenu stb_a u srijedu riješeno .Albis za ZTE :thumbup:
irac300

#66474 Re: BHTelecom All About

Post by irac300 »

jarobot wrote:
irac300 wrote:
USK u ponedjeljak podnijet zahtjev za zamjenu stb_a u srijedu riješeno .Albis za ZTE :thumbup:
Kod mene je mini Albis. Iz kojih razloga se mora mijenjati? Ono, kod mene radi OK, nemam nikakvih zamjerki.
BarbaDue

#66475 Re: BHTelecom All About

Post by BarbaDue »

Zahtjev za zamjenu STB se podnosi na šalteru ili telefonom?
Locked