BHTelecom All About
Moderator: Benq
- Cossack
#66426 Re: BHTelecom All About
BH Telecom osigurao 100.000 KM za najinovativnije start up projekte
https://www.klix.ba/biznis/bh-telecom-o ... /190905102
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#66427 Re: BHTelecom All About
Bht daje vise u poredjenju sa konkurencijom. Od usluga, pa do donacija i svega ostalog. Pravi puteve, tunele, i opet svi platu redovno dobiju.

-
biglebovski
#66428 Re: BHTelecom All About
Ko kaže da nisam korisnik? Jesam. I zato kažem da je upload od kobojagi 512 kbps za 20.00 KM u 2019 g. prevara. Krenem fotku uploadati sve se sruši. Nisu kamere u telefonima odavno 1.2 megapixela. Ja bih volio, kao što rekoh, da BH Telecom, s obzirom na važnost firme, postane zaista najbolji što se ponude i odnosa sa korisnicima tiće, da bude naš ponos, i da uposlenici imaju dobre plate i da ih je još više, meni to ne smeta.Vidal89 wrote:Pa sto si na ovoj temi, sto postas ako nisi korisnik telekoma?biglebovski wrote:To ispada ja Željo imam ćevape boli glava, svi kod mene dolaze, i trebam dati recept Seji kojem baš i ne ide u zadnje vrijeme. I to džaba, jel?Tiger 033 wrote:
Mene je BH Telecom izgubio kao mušteriju sa odnosom prema meni kao potencijalnim kupcem. Kad se sjetim procedura i papirologije i svega nečega potrebnog da postaneš kupac BH Telekoma, pa onda lošeg i skupog interneta, i sad su skuplji od konkurencije, očajne službe za korisnike, jednostavno se opustili, prepustili i sad im neko drugi kriv.
Fora "domaća", naša firma kod mene više ne pali, a ćini mi se i kod ostalog naroda sve više, ne ide muda pod bubrege dovijeka prodavati.
Ako se reklamiraju onda brate neka idu prvi i neka daju više, al ono baš da budu najbolji, najpristupačniji i sve naj i eto mene nazad kod njih, biću ponosan korisnik usluga domaće firme.
Nama je telekom bolji od Telemacha i tacka, ne trebas nam ti govoriti da BH Telecom ne valja.
BH Telecom je domaca firma koja godisnje daje novac u humanitarne svrhe, sponzorira sport od malih do velikih klubova, BH Telecom puni budzet ove drzave i jos mnogo toga.
BH TELECOM JESTE PRVI I NAJBOLJI!!!
Ovo je od danas, a kad ce telemah poceti placati sto koristi stubove javne rasvjete u mojoj ulici koje smo mi postavili od svojim troskovima???
Budžet ove države punim i ja i svi mi. Telemach treba plaćati infrastrukturu koju koristi i to se mora regulisati.
Trebali bi znati prepoznati i prihvatiti dobronamjernu kritiku, nisam ja ovdje došao da se svađam.
-
biglebovski
#66429 Re: BHTelecom All About
I za ove tunele i to, BH Telekom nije građevinska firma, ja ne znam ko se više prima na te spinove oko cesta i tunela i hidroelektrana i resorta po BiH. Da nije bilo dobiti ne bi bilo ni tunela, jel to poenta? Ljudi u BH telekomu se moraju fokusirati da idu prvi i da daju više, ne da grade tunele. Ima ko da raspoređuje dobit.
-
biglebovski
#66430 Re: BHTelecom All About
Jebo vas više sport klub, to uopšte ne gledam. Ima nas i takvih, vjerovali ili ne.
-
jarobot
#66431 Re: BHTelecom All About
biglebovski@
Prvo kažeš da te bh telekom izgubio kao korisnika zbog tog tog i tog ,a post poslije tog tvrdiš da si korisnik.
De se odluči jesi li korisnik i radiš konstruktivnu kritiku ili nisi korisnik pa trolaš temu bezveze da te admin banuje
Uzmi veći paket i bit će ti i upload veći...imam osjećaj da se nekima nešto džaba da da bi opet protestvovali i bili nezadovoljni
Prvo kažeš da te bh telekom izgubio kao korisnika zbog tog tog i tog ,a post poslije tog tvrdiš da si korisnik.
De se odluči jesi li korisnik i radiš konstruktivnu kritiku ili nisi korisnik pa trolaš temu bezveze da te admin banuje
Uzmi veći paket i bit će ti i upload veći...imam osjećaj da se nekima nešto džaba da da bi opet protestvovali i bili nezadovoljni
-
biglebovski
#66432 Re: BHTelecom All About
@jarobot privatni sam korisnik Telemacha, nasljeđeno iz zeničkog telakabla, koji je još tada imao bolju ponudu od telekoma. Poslovno sam korisnik BH Telecoma, trenutna mjesečna faktura Telemachu nekih 60.00 KM, BH Telecomu 170-180.00 KM.
-
kakaljin
#66433 Re: BHTelecom All About
A kako mozes porediti privatnu pretplatu sa poslovnom pretplatom.biglebovski wrote:@jarobot privatni sam korisnik Telemacha, nasljeđeno iz zeničkog telakabla, koji je još tada imao bolju ponudu od telekoma. Poslovno sam korisnik BH Telecoma, trenutna mjesečna faktura Telemachu nekih 60.00 KM, BH Telecomu 170-180.00 KM.
-
jarobot
#66434 Re: BHTelecom All About
Pa što ne preneseš i poslovne usluge na telemah imaju tamo i internet i fiksnu telefoniju a uzmeš i drugog mobilnog operatera . Ja vjeruj mi ne bi bio takav mazohista i trpio " nepravdu" koju bh telekom nanosi.biglebovski wrote:@jarobot privatni sam korisnik Telemacha, nasljeđeno iz zeničkog telakabla, koji je još tada imao bolju ponudu od telekoma. Poslovno sam korisnik BH Telecoma, trenutna mjesečna faktura Telemachu nekih 60.00 KM, BH Telecomu 170-180.00 KM.
Odgovor-prešao bi ti al telemah ili nema nikako na tvojoj poslovnoj lokaciji a i da ima internet mu je skuplji 3x nego na bh telekomu a ti naviko na 17,5 km i za te pare bi ako može nekako 100/10 internet . Što ne mogu ovih novokomponovani BiH poslovnjaka. Poslovali bi al da njima država i radnici plaćaju
- Cossack
- REDDEVILS
#66436 Re: BHTelecom All About
Imali kakvih pogodnosti povodom dana BHT, ja kao korisnik od 2010 godine dali bih mogao dobiti gratis treci STB iako sam vezan ugovorom jos 10 mjeseci
-
biglebovski
#66437 Re: BHTelecom All About
Eto ti konstruktivnog dijaloga, razguli-ako-ti-se-ne-dopada i šta-ti-tu-meni argumenti. Danas, ko god ne ulaže u razvoj proizvoda i usluga, ne da može očekivati da propadne, nego propada sigurno, I novokomponovani, i firme starog kova. I o tome se radi. Šest godina ja imam isti paket. Vjerovatno bi i uzeo skuplji a bolji da se neko sjetio nazvati, ponuditi, al to je izgleda teško, pratiti potrebe korisnika.jarobot wrote:Pa što ne preneseš i poslovne usluge na telemah imaju tamo i internet i fiksnu telefoniju a uzmeš i drugog mobilnog operatera . Ja vjeruj mi ne bi bio takav mazohista i trpio " nepravdu" koju bh telekom nanosi.biglebovski wrote:@jarobot privatni sam korisnik Telemacha, nasljeđeno iz zeničkog telakabla, koji je još tada imao bolju ponudu od telekoma. Poslovno sam korisnik BH Telecoma, trenutna mjesečna faktura Telemachu nekih 60.00 KM, BH Telecomu 170-180.00 KM.
Odgovor-prešao bi ti al telemah ili nema nikako na tvojoj poslovnoj lokaciji a i da ima internet mu je skuplji 3x nego na bh telekomu a ti naviko na 17,5 km i za te pare bi ako može nekako 100/10 internet . Što ne mogu ovih novokomponovani BiH poslovnjaka. Poslovali bi al da njima država i radnici plaćaju
Kako je fino BH Pošta unaprijedila usluge brze pošte, iskoristili postojeću infrastruturu, dala najbolju cijenu na ugovor, nabavili nova auta, zaposlili kurire, call centar odličan, pouzdani, jednostavni, ljepota.
- drug_profi
#66438 Re: BHTelecom All About
@jarobot
nakon sto procitam tvoje upise na temi ja tvoj nick tumacim kao jaro bot...
Kakva ti je ovo prica, dabogsacuva...
-
jarobot
#66439 Re: BHTelecom All About
I tebi nešto smeta što BH telekom napreduje !!drug_profi wrote:@jarobot
-
sencobih
#66440 Re: BHTelecom All About
e vala ako telekom ne ulaže ko onda ulaže,unaprijeđene usluge u svim segmentima, konstantno raste broj korisnika, pola svih pretplatnika mobilne je u telekomu, 200 hiljada korisnika Moja Tv iako su se zadnji počeli baviti tim poslom , humanitarne akcije da ne pominjemo, treba biti realan i reći kako jeste , a ne suditi cijeloj firmi na osnovu nekog svog negativnog iskustva ,bezveze ti je priča skroz, ali hajde samo nek se hrače pa po čemu bilo, da nije po ovome bilo bi po nečemu drugombiglebovski wrote:Eto ti konstruktivnog dijaloga, razguli-ako-ti-se-ne-dopada i šta-ti-tu-meni argumenti. Danas, ko god ne ulaže u razvoj proizvoda i usluga, ne da može očekivati da propadne, nego propada sigurno, I novokomponovani, i firme starog kova. I o tome se radi. Šest godina ja imam isti paket. Vjerovatno bi i uzeo skuplji a bolji da se neko sjetio nazvati, ponuditi, al to je izgleda teško, pratiti potrebe korisnika.jarobot wrote:Pa što ne preneseš i poslovne usluge na telemah imaju tamo i internet i fiksnu telefoniju a uzmeš i drugog mobilnog operatera . Ja vjeruj mi ne bi bio takav mazohista i trpio " nepravdu" koju bh telekom nanosi.biglebovski wrote:@jarobot privatni sam korisnik Telemacha, nasljeđeno iz zeničkog telakabla, koji je još tada imao bolju ponudu od telekoma. Poslovno sam korisnik BH Telecoma, trenutna mjesečna faktura Telemachu nekih 60.00 KM, BH Telecomu 170-180.00 KM.
Kako je fino BH Pošta unaprijedila usluge brze pošte, iskoristili postojeću infrastruturu, dala najbolju cijenu na ugovor, nabavili nova auta, zaposlili kurire, call centar odličan, pouzdani, jednostavni, ljepota.
-
biglebovski
#66441 Re: BHTelecom All About
@sencobih Super, iskreno sve najbolje BH telecomu i njegovim uposlenicima želim. Moji upisi su bili odgovor na konstataciju forumaša da je BH Telecom izgubio 15 hiljada korisnika te nekoliko miliona prihoda radi konkurencije tj. SportKlub programa. Ne dao bog da je to zbog pogrešne politike menadžmenta i vlasnika kojima firma služi za predizborne kampanje i uhljebljivanje.
- drug_profi
#66442 Re: BHTelecom All About
Jest smeta mi.jarobot wrote:I tebi nešto smeta što BH telekom napreduje !!drug_profi wrote:@jarobot
-
down4life
#66443 Re: BHTelecom All About
Ako neko od vas ima info da li u Tuzli( centar) ima prekid u Dsl-u, obzirom da mi danas od 12 nema dsl-a
Hvala puno
Hvala puno
-
THEC
#66444 Re: BHTelecom All About
Pitanje jedno, neki dan sam presao na pretplatu, uzeo paket Extra Net sa popustom, 17,50 KM mjesecna rata pa me zanima da li mogu sad otici i uzeti na rate neki mobitel ? - pitam ovo jer mi kolega na poslu rece da moram platiti najmanje dva racuna, pa tek onda mogu mobitel uzeti
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#66445 Re: BHTelecom All About
Mislim da mozes, ali cijena bez popusta za tel, nek me neko ispravi ako griješim.
-
Mehemed
- Vozim: automobil
#66446 Re: BHTelecom All About
Mislim da možeš zato što si ugovorno vezan. Da nisi vezan ugovorom morao bi platiti 3 računa da bi mogao uzeti telefon na rate. Samo, nećeš dobiti nikakav popust na telefon jer si već uzeo popust na pretplatu, plaćaš ga po cijeni bezugovornog odnosa.THEC wrote:Pitanje jedno, neki dan sam presao na pretplatu, uzeo paket Extra Net sa popustom, 17,50 KM mjesecna rata pa me zanima da li mogu sad otici i uzeti na rate neki mobitel ? - pitam ovo jer mi kolega na poslu rece da moram platiti najmanje dva racuna, pa tek onda mogu mobitel uzeti
-
allem_77
#66447 Re: BHTelecom All About
Možda bi čovjek i uzeo veći paket, ali nema tehničke mogućnosti. Kao što bih i ja uzeo veći paket i još polovina ostalih korisnika. A sve zbog toga što se dobit Bhtelecoma preusmjerila na gradnju tunela.jarobot wrote: Uzmi veći paket i bit će ti i upload veći...
Vjeruj da bi i ti isto kritikovao Bhtelecom da nemaš tehničke mogućnosti za brži internet, nemaš 3g, 4g...
A sve zbog tunela i drugih rupa bez dna, gdje se dobit sliva.
-
jarobot
#66448 Re: BHTelecom All About
De bolan koristi najsporiji paket od 17,5 km.allem_77 wrote:Možda bi čovjek i uzeo veći paket, ali nema tehničke mogućnosti. Kao što bih i ja uzeo veći paket i još polovina ostalih korisnika. A sve zbog toga što se dobit Bhtelecoma preusmjerila na gradnju tunela.jarobot wrote: Uzmi veći paket i bit će ti i upload veći...
Vjeruj da bi i ti isto kritikovao Bhtelecom da nemaš tehničke mogućnosti za brži internet, nemaš 3g, 4g...
A sve zbog tunela i drugih rupa bez dna, gdje se dobit sliva.
Mislim da u cijeloj državi nema ni 5 posto mijesta gdje ne može barem 10/1 al treba se protegnuti još cenera al poduzetnik je to đeće on platiti 30 km interneta mjesečno za firmu
- BarbaDue
#66449 Re: BHTelecom All About
To ne bi smjela privatizacija uzeti nikada!konektovan wrote:Bht daje vise u poredjenju sa konkurencijom. Od usluga, pa do donacija i svega ostalog. Pravi puteve, tunele, i opet svi platu redovno dobiju.![]()
- JavierBosnia
#66450 Re: BHTelecom All About
Extra M paket - kako se ponasa van zemlje?
Zoves koliko hoces, sve sto potrosis dodje uz racun?
Zoves koliko hoces, sve sto potrosis dodje uz racun?