Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zdravo radiša,
na ovu temu smo već nekoliko puta pisali i odgovarali, nekad je dovoljno da pretražite forum.
Zbog radova na sistemu, navedena opcija još uvijek nije omogućena. O stanju na Vašoj finansijskoj kartici možete se informisati na ovaj način ili pozivom na broj 1360.
Molimo Vas za strpljenje.
Zdravo radiša,
na ovu temu smo već nekoliko puta pisali i odgovarali, nekad je dovoljno da pretražite forum.
Zbog radova na sistemu, navedena opcija još uvijek nije omogućena. O stanju na Vašoj finansijskoj kartici možete se informisati na ovaj način ili pozivom na broj 1360.
Cesto sam na temi a ovo procitah tek sad,sumnjam da je do mene,ako jest onda se izvinjavam...
Hvala za odgovor.
Zdravo radiša,
Cesto sam na temi a ovo procitah tek sad,sumnjam da je do mene,ako jest onda se izvinjavam...
Hvala za odgovor.
@telemah
arena hd paket sam aktivirao čim je došao u ponudu tako da koliko ima 7-8 mjeseci i sada hoću da ga isključim dok su ove ljetne pauze. Eh sad sam ušao u moj telemah i kaže da mi je arena HD paket aktiviran 5.4. i da ga mogu odjaviti tek 5.10. Otkud to da ste mi ga aktivirali u 4 mjesecu i molim vas da mi najkasnije sutra odjavite arena HD paket.
erotica wrote:@telemah
arena hd paket sam aktivirao čim je došao u ponudu tako da koliko ima 7-8 mjeseci i sada hoću da ga isključim dok su ove ljetne pauze. Eh sad sam ušao u moj telemah i kaže da mi je arena HD paket aktiviran 5.4. i da ga mogu odjaviti tek 5.10. Otkud to da ste mi ga aktivirali u 4 mjesecu i molim vas da mi najkasnije sutra odjavite arena HD paket.
Neka greska je na portalu. Sjecas li se kada si uzeo paket ?
Zdravo erotica,
Vašu uslugu možete deaktivirati putem portala.
Zdravo erotica,
Ne mogu da ga deaktiviram jer kaže da je moguće dekativirati 180 nakon aktivacije tj. tek u 10 mjesecu. Stavili ste mi da sam paket aktivirao u 4.2018 a aktiviran je u 2017 godini
Zdravo erotica,
Ne mogu da ga deaktiviram jer kaže da je moguće dekativirati 180 nakon aktivacije tj. tek u 10 mjesecu. Stavili ste mi da sam paket aktivirao u 4.2018 a aktiviran je u 2017 godini
1. Zbog cega u najskupljem paketu Trio Grande Premium nema makar 2 arene u HD VERZIJI već se mora posebno kupiti zar niste mogli u najjaci paket gurnuti makar 2 arene u hd.
2. Da li ce i kada početi Eon resiveri?
3. Cesto mi se navecer desi pucanje konekcije, od 19 sati je osjetan pad interneta, a sve bude ok u 22 sata. Da li treba mijenjati šta u mom stanu ili je do vas ?
1. Zbog cega u najskupljem paketu Trio Grande Premium nema makar 2 arene u HD VERZIJI već se mora posebno kupiti zar niste mogli u najjaci paket gurnuti makar 2 arene u hd.
2. Da li ce i kada početi Eon resiveri? 3. Cesto mi se navecer desi pucanje konekcije, od 19 sati je osjetan pad interneta, a sve bude ok u 22 sata. Da li treba mijenjati šta u mom stanu ili je do vas ?
2. Da li ce i kada početi Eon resiveri?
3. Cesto mi se navecer desi pucanje konekcije, od 19 sati je osjetan pad interneta, a sve bude ok u 22 sata. Da li treba mijenjati šta u mom stanu ili je do vas ?
Pozdrav duffy_duck ,
Hvala na pitanjima.
1.Arena sport HD je poseban paket kanala ,i ide isključivo uz doplatu od 6 KM.
2.Trenutno nemamo više informacija za navedeni upit,svakako ćemo Vas upoznati o svim izmjenama.
3.Da li šta treba mijenjati kod Vas u stanu ,to ne možemo ovako precizirati.Možete nas pozvati u trenutku oscilacija na 1360 ,pa će kolege provjeriti sve što je potrebno.
SmoLe wrote:Dođem kući i imam šta vidjeti... internet ne radi samo se gase i pale sve lampice na ruteru
Jel crko ruter ili je tako ovim sto je grom blizu pucao
SmoLe wrote:Dođem kući i imam šta vidjeti... internet ne radi samo se gase i pale sve lampice na ruteru
Ugasi modem iz struje na 10ak sekundi i probaj ponovo, a moguce je da modem ne dobija signal pa ti se zato pale i gase.
Zdravo SmoLe,
Molimo Vas dostavite nam korisničke podatke u pp, rado ćemo provjeriti sve što je potrebno.
Pozdrav,korisnik sam TRIO GRANDE FAMILY PAKETA dvije godine.Ugovor mi je istekao 23.3.2018, danas zovu da produzim ugovor na jos 24 mjeseca uz nekih tona kanala a cijena 62,90 KM. Ja teti fino kazem ne trebaju meni kanali meni treba manja cijena jer sam vas dugogodisnji korisnik a ona kaze to je trenutna akcija.A za nove korisnike nude isti paket za 39,80 stvarno ne kontam gdje vamje tu logika telemach. U prevodu kako sam ja skonto nas stare korisnike ko heba bas. Sramota za telemach