BHTelecom All About
Moderator: Benq
-
predstavnik
#66376 Re: BHTelecom All About
Imam moj mini 15. Isplati li se preci na neki od ovih Extra paketa
- Cossack
#66377 Re: BHTelecom All About
Naravno. Ja sam sa m15 prešao na Extra Net i uz ugovor na 24 mjeseca za iste pare imam mjesečno 10 giga internetapredstavnik wrote:Imam moj mini 15. Isplati li se preci na neki od ovih Extra paketa
https://www.bhtelecom.ba/index.php?id=7582
Last edited by Cossack on 04/09/2019 15:59, edited 2 times in total.
- drug_profi
#66378 Re: BHTelecom All About
Isplati.predstavnik wrote:Imam moj mini 15. Isplati li se preci na neki od ovih Extra paketa
Extra S i potpiši na 24m.
15,40 KM mjesečno. Minute i sms nećeš potrošiti, a dobiješ 2 gige neta
Dodatno ce ti naplatiti pozive prema inostranstvu, MMS poruke, i pozive na specijalne brojeve (cetverocifrene) i one sa 091.
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#66379 Re: BHTelecom All About
Presao na Extra S od 22 KM isključivo zbog minuta (SMS valjda vise niko i ne šalje vise). Prezadovoljan.predstavnik wrote:Imam moj mini 15. Isplati li se preci na neki od ovih Extra paketa
Ako ti ne treba 500 minuta, onda bih na tvom mjestu isao na Extra Net paket od 25 KM.
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#66380 Re: BHTelecom All About
Extra S je pun pogodak, i prava mjera. 
-
Silos
#66381 Re: BHTelecom All About
Sve čestitke BH telecomu na zadnjih pola godine. Samo nastavite tako i nemojte se opet uspavati kao zadnjih 20 godina.
- saravara
#66382 Re: BHTelecom All About
Sve ide kako treba i onda na videoteci naplaćuju zadnji derbi zamisli 0,50 KM...Silos wrote:Sve čestitke BH telecomu na zadnjih pola godine. Samo nastavite tako i nemojte se opet uspavati kao zadnjih 20 godina.
- suad-sarajevo
- Horoskop: sarajevski seljak
#66383 Re: BHTelecom All About
Ja sam prelaskom na Extra S dobio 800 minuta razgovora!? Kako sada 500!?sime_cipol wrote:Presao na Extra S od 22 KM isključivo zbog minuta (SMS valjda vise niko i ne šalje vise). Prezadovoljan.predstavnik wrote:Imam moj mini 15. Isplati li se preci na neki od ovih Extra paketa
Ako ti ne treba 500 minuta, onda bih na tvom mjestu isao na Extra Net paket od 25 KM.
-
PS4 Share
#66384 Re: BHTelecom All About
Ako potpise na 2 godine mozessuad-sarajevo wrote:Ja sam prelaskom na Extra S dobio 800 minuta razgovora!? Kako sada 500!?sime_cipol wrote:Presao na Extra S od 22 KM isključivo zbog minuta (SMS valjda vise niko i ne šalje vise). Prezadovoljan.predstavnik wrote:Imam moj mini 15. Isplati li se preci na neki od ovih Extra paketa
1. Dobiti vise minuta, sms i neta tj. 800/800/4
2. Dobiti manju cijenu pretplate nesto oko 15,xx KM
Ili treca opcija je kada uzima mobitel da otplacujes
- suad-sarajevo
- Horoskop: sarajevski seljak
-
Silos
#66386 Re: BHTelecom All About
I da ukinute ovo Pinkovsko smeće što prije.
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#66387 Re: BHTelecom All About
Upravo tako.PS4 Share wrote:Ako potpise na 2 godine mozessuad-sarajevo wrote:Ja sam prelaskom na Extra S dobio 800 minuta razgovora!? Kako sada 500!?sime_cipol wrote: Presao na Extra S od 22 KM isključivo zbog minuta (SMS valjda vise niko i ne šalje vise). Prezadovoljan.
1. Dobiti vise minuta, sms i neta tj. 800/800/4
2. Dobiti manju cijenu pretplate nesto oko 15,xx KM
Ili treca opcija je kada uzima mobitel da otplacujes
Ja sam ostavio "joker" da mogu uzeti tel kad budem zelio.
-
predstavnik
#66388 Re: BHTelecom All About
A evo gledam bez obaveznog ugovora ima ovaj neki EXTRA XS iste cijene kao mojmini 15 i daje 150 minuta?suad-sarajevo wrote:Ja sam prelaskom na Extra S dobio 800 minuta razgovora!? Kako sada 500!?sime_cipol wrote:Presao na Extra S od 22 KM isključivo zbog minuta (SMS valjda vise niko i ne šalje vise). Prezadovoljan.predstavnik wrote:Imam moj mini 15. Isplati li se preci na neki od ovih Extra paketa
-
predstavnik
#66389 Re: BHTelecom All About
drug_profi wrote:Isplati.predstavnik wrote:Imam moj mini 15. Isplati li se preci na neki od ovih Extra paketa
Dodatno ce ti naplatiti pozive prema inostranstvu, MMS poruke, i pozive na specijalne brojeve (cetverocifrene) i one sa 091.
Ako potpises na 2 god placas 15,4 i dobijes 800 minuta. Sta bude u slucaju kad ne potrosis tih 800 minuta odnosno ne podjes uopste da trosis ove minute koje se placaju. je li se tada cijeli iznos pretplate prenosi na sljedeci mjesec?
-
apokalipso2
#66390 Re: BHTelecom All About
U svim novim Extra paketima nema više prenosa nepotrošenog dijela u naredni mjesec.predstavnik wrote:drug_profi wrote:Isplati.predstavnik wrote:Imam moj mini 15. Isplati li se preci na neki od ovih Extra paketa
Ako potpises na 2 god placas 15,4 i dobijes 800 minuta. Sta bude u slucaju kad ne potrosis tih 800 minuta odnosno ne podjes uopste da trosis ove minute koje se placaju. je li se tada cijeli iznos pretplate prenosi na sljedeci mjesec?
-
predstavnik
#66391 Re: BHTelecom All About
A koja je obracunska jedinica kod EXTRA: sekunda ili minuta?
- plagijator1975
#66392 Re: BHTelecom All About
Minutapredstavnik wrote:A koja je obracunska jedinica kod EXTRA: sekunda ili minuta?
- Cossack
- drug_profi
#66394 Re: BHTelecom All About
Ma nije.predstavnik wrote:drug_profi wrote:Isplati.predstavnik wrote:Imam moj mini 15. Isplati li se preci na neki od ovih Extra paketa
Osnovna cijena je 22 KM za Extra S bez ugovora o vjernosti i dobije se 500min/2GB.
Opcije su ti da odaberes ili vise saobracaja ili popust na pretplatu, tj. da placas 15,40 za 500 minuta/2GB ili da placas 22 KM za 800 minuta/4GB
Obracunska jedinica je 60 sec., a nepotroseni saobracaj se ne prenosi.
Imas i drugih kombinacija ali i za vise para.
Posebno se naplacuju svi MMS, posebni brojevi, pozivi u inostranstvo i pozivi na 091
- Cossack
#66395 Re: BHTelecom All About
Ovdje su sve varijante Extra paketa slikovito prikazane tako da nema fule. Samo treba klikati
- thekupus
#66396 Re: BHTelecom All About
Nestvarna situacija s BhTelecomom ovih dana, možda neko od vas ima prijedlog kako riješiti i šta raditi. Danas nam stigao odgovor na drugu reklamaciju, da je odbijena kao neosnovana, i da možemo tražiti sudskog vještaka.
Naime, mama je na Nokiji kupljenoj na rate, pod garancijom, imala problema s punjenjem. Odnijela u poslovnicu u Ferhadiji, dali joj papir s opisom manjih oštećenja na tijelu, i jasno napisanom rečenicom da na ekranu nema oštećenja. Zovu je poslije sedmicu, garancija poništena, da dođe po telefon. Mama zbunjena otišla, tamo joj rekli da je servis odbio popravku, i da je najbolje da sama ode u Azize Šaćirbegović, da ih pita zašto.
Žena došla tamo, ovi joj rekli: "gospođo, nije naš problem, dali ste nam telefon sa razbijenim ekranom". I pokaza joj na telefonu razbijen u ćošku ekran. Stara objašnjava da nije moguće, da na onom papiru potpisanom i opečaćenom piše da nema oštećenja na ekranu. Ova iz servisa joj onda isprinta izvještaj iz telekoma na kojem je, slušajte sad, RUKOM DOPISANO DA JE EKRAN OŠTEĆEN U GORNJEM DESNOM UGLU. Dakle, samo 3 centimetra ispod štampane rečenice da nema oštećenja na ekranu. I zato je garancija odbijena.
Poslali zvaničnu reklamaciju, danas nam stiglo pismo da je odbijena kao neosnovana, i da možemo tražiti očitovanje sudskog vještaka, koji je strašno, strašno skup.
Dakle, ignorisali su činjenicu da je dopisano rukom, da na maminoj kopiji nema te rečenice, što govori da je neko iz telekoma u međuvremenu razbio ekran nakon što su preuzeli telefon.
Šta da čovjek sad radi, a da ne potroši ogroman novac na advokate i sudske vještake?
Naime, mama je na Nokiji kupljenoj na rate, pod garancijom, imala problema s punjenjem. Odnijela u poslovnicu u Ferhadiji, dali joj papir s opisom manjih oštećenja na tijelu, i jasno napisanom rečenicom da na ekranu nema oštećenja. Zovu je poslije sedmicu, garancija poništena, da dođe po telefon. Mama zbunjena otišla, tamo joj rekli da je servis odbio popravku, i da je najbolje da sama ode u Azize Šaćirbegović, da ih pita zašto.
Žena došla tamo, ovi joj rekli: "gospođo, nije naš problem, dali ste nam telefon sa razbijenim ekranom". I pokaza joj na telefonu razbijen u ćošku ekran. Stara objašnjava da nije moguće, da na onom papiru potpisanom i opečaćenom piše da nema oštećenja na ekranu. Ova iz servisa joj onda isprinta izvještaj iz telekoma na kojem je, slušajte sad, RUKOM DOPISANO DA JE EKRAN OŠTEĆEN U GORNJEM DESNOM UGLU. Dakle, samo 3 centimetra ispod štampane rečenice da nema oštećenja na ekranu. I zato je garancija odbijena.
Poslali zvaničnu reklamaciju, danas nam stiglo pismo da je odbijena kao neosnovana, i da možemo tražiti očitovanje sudskog vještaka, koji je strašno, strašno skup.
Dakle, ignorisali su činjenicu da je dopisano rukom, da na maminoj kopiji nema te rečenice, što govori da je neko iz telekoma u međuvremenu razbio ekran nakon što su preuzeli telefon.
Šta da čovjek sad radi, a da ne potroši ogroman novac na advokate i sudske vještake?
- kemox
#66397 Re: BHTelecom All About
Istekao mi ugovor na 2 godine za moja tv net, otišao zbog akcije da ponovo produžim na 2 godine i ona meni imate pored pinka plus paketa i dodatno STB, ja njoj ne treba mi STB nemam dva tekevizora, može li Multiscreen umjesto umjesto STB, kaže ona ne može, ja njoj Haj vozdra nema ništa od ugovora na 24 mjeseca hahahahhah

-
sencobih
#66398 Re: BHTelecom All About
I sta je bilo kad si se probudio?kemox wrote:Istekao mi ugovor na 2 godine za moja tv net, otišao zbog akcije da ponovo produžim na 2 godine i ona meni imate pored pinka plus paketa i dodatno STB, ja njoj ne treba mi STB nemam dva tekevizora, može li Multiscreen umjesto umjesto STB, kaže ona ne može, ja njoj Haj vozdra nema ništa od ugovora na 24 mjeseca hahahahhah
![]()
![]()
![]()
![]()
- thekupus
#66399 Re: BHTelecom All About
thekupus wrote:Nestvarna situacija s BhTelecomom ovih dana, možda neko od vas ima prijedlog kako riješiti i šta raditi. Danas nam stigao odgovor na drugu reklamaciju, da je odbijena kao neosnovana, i da možemo tražiti sudskog vještaka.
Samo da napomenem da je ovo druga reklamacija, kao ponovljena. Sad kao nemamo pravo više na reklamacije, samo sudskog vještaka možemo angažovati.
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#66400 Re: BHTelecom All About
Covjek treba traziti pravdu, ali ne znam da li se uopšte isplati u tvom slucaju....