Ja sam gledao prije P30 lite i Honor 8X, i ne primjećujem sniženje. Mada ja sam gledao ovo bez popusta, bez obaveznog trajanja, tu nisu dirali ništa sigurno, jedino da nisu smanjili, npr za stoju, samo cijene uređaja s ugovorom o obaveznom trajanju, pa kad se podjeli na rate, dođe 3-4 marke razlika mjesečno, što se i ne primjeti toliko.Ali_G wrote:Ja nesto kontam da su samo objavili vijest, a da cijene nisu updateirane.
BHTelecom All About
Moderator: Benq
-
zrakomlat
#66351 Re: BHTelecom All About
-
jarobot
#66352 Re: BHTelecom All About
Normalno da ti ne znače kad si na Telemahu . Imaš eon aplikaciju na smart tv. Trsžiš način da raskineš ugovor prijevremeno sa telemahom.Nathan Drake wrote:Lijepo je hajde što su ubacili SK, ali meni lično ništa ne znači ako nije u HD.BarbaDue wrote:iskreno, SK paket od desetak kanala, od kojih na njih 7-8 stoji samo telop je totalno njesra. ne zaslužuje ovoliku famo oko njihovog uvođenja.
- PlusSA
#66353 Re: BHTelecom All About
Nathan Drake wrote:Lijepo je hajde što su ubacili SK, ali meni lično ništa ne znači ako nije u HD.BarbaDue wrote:iskreno, SK paket od desetak kanala, od kojih na njih 7-8 stoji samo telop je totalno njesra. ne zaslužuje ovoliku famo oko njihovog uvođenja.
+1
SD a ide 2020 vrhunac operatera
- REDDEVILS
#66354 Re: BHTelecom All About
Fino odmah u dodatni paket

Trenutno postoje dva SK Golfa jedan je zakljucan a drugi nije

- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#66355 Re: BHTelecom All About
Imam ugovor na 24 mjeseca extra S potpisan 1 aprila, opcija umanjen racun, i uredjaj na rate, ostale još tacno tri...Da li mogu uzeti drugi uredjaj na 24 mjeseca, uz popust????
Pitacu sutra u poslovnici bht, ali eto da i ovdje priupitam...
-
kakaljin
#66356 Re: BHTelecom All About
Mozes ako su ti ostale tri rate, ali ces ih platiti sve uz slijedeci racunkonektovan wrote:Imam ugovor na 24 mjeseca extra S potpisan 1 aprila, opcija umanjen racun, i uredjaj na rate, ostale još tacno tri...Da li mogu uzeti drugi uredjaj na 24 mjeseca, uz popust????
-
Mehemed
- Vozim: automobil
#66357 Re: BHTelecom All About
Ako ti je ugovor na 24 mjeseca mislim da ne, jer si dobio popust uz obavezno trajanje ugovora minimalno 24 mjeseca. Možeš ti uzeti uređaj na rate ali ne možeš dobiti popust na njeg jer si već dobio popust na račun.konektovan wrote:Imam ugovor na 24 mjeseca extra S potpisan 1 aprila, opcija umanjen racun, i uredjaj na rate, ostale još tacno tri...Da li mogu uzeti drugi uredjaj na 24 mjeseca, uz popust????
-
kakaljin
#66358 Re: BHTelecom All About
Od kuda ti na broju 3 golf kanal, jesi li ga ti prebacio, pokusaj iskljuciti iz struje stb pa ponovo upali, kod mene nema dva golf kanalaREDDEVILS wrote:Fino odmah u dodatni paket![]()
- REDDEVILS
#66359 Re: BHTelecom All About
Ponovo sam pokrenuo STB i sad je sve uredukakaljin wrote:Od kuda ti na broju 3 golf kanal, jesi li ga ti prebacio, pokusaj iskljuciti iz struje stb pa ponovo upali, kod mene nema dva golf kanalaREDDEVILS wrote:Fino odmah u dodatni paket![]()
- tandrli
- Mirzareli
#66361 Re: BHTelecom All About
Nije se rodio koje narodu ugodio.. Ja sam u maju ove godine presao na MOJU TV i ne kajem se ni sekunde.Imam dva resivera za TV,fiksni i internet sve sasvim dobro frcera i sto je bitnije usluga je i vise nego stabilna.Uz to da napomenem i manje racune i ustede kada se uporedi usluga na Telemachu.Sportklub je definitivno pravi potez jer znam bruku raje koji su samo cekali SK da predju na BH Telecom to ce sada i uciniti.Nek jos malo porade na HD kanalima,kvalitetnom filmskom i dokumentarnom sadrzaju i usluga ce bit vrhDr_Help wrote:priznali ili ne ovaj potez SK je odličan , ovo je potez desetljeća . ipak upoznati smo svi sa belajom monopola.
Što se tiće mene kao zaposlenika lično ne pratim SK ali dosta ljudi u razgovoru će veoma rado platiti samo da imaju SK , dosta mojih prijatelja su imali telecom i telemach radi SK .
Sad će oni ugasiti telemach da ne plaćaju duplo . lično od 5 do 10 km za 10 sk kanala meni je sasvim ok . HBO + cinemax( 5 kanala) je 10 km mislim smiješno je tražiti da bude besplatno jer ipak znamo da sigurno bhtelecom plaća po broju korisnika kanale. sad trenutno ima oko 195.000 korisnika i taj broj korisnika raste . 2015 bilo je 150.000 jubilarnih dobro se sjećam , raste i broj adsl korisnika preko 200.000 a fixna je u padu svakako što je svakako normalno.
Broj korisnika moje tv je u konstantnom rastu tako da raspravu u vezi pada broja korisnika mogu samo da pobijem![]()
Last edited by Mirzareli on 04/09/2019 14:19, edited 1 time in total.
-
duffy_duck
#66362 Re: BHTelecom All About
Da li na malti ima katalog paketa koji nude u koji je uracunat i SportKlub htio bi da vidim sta nude i da li se pronalazim u tome.
-
jarobot
#66363 Re: BHTelecom All About
Ti si mali dosadan . Ko papagajduffy_duck wrote:Da li na malti ima katalog paketa koji nude u koji je uracunat i SportKlub htio bi da vidim sta nude i da li se pronalazim u tome.
- Radar71
#66364 Re: BHTelecom All About
Ne diraj ga, hoće da pređe
-
smartXL
#66365 Re: BHTelecom All About
De mi objasni koji su to likovi koji su plaćali duplo? Šta su to imali na moja tv što nema TM, live kamere? Hajd razumijem da će sad preći, ali da su uporedo imali oboje, to mi je teško za povjerovati....Dr_Help wrote:priznali ili ne ovaj potez SK je odličan , ovo je potez desetljeća . ipak upoznati smo svi sa belajom monopola.
Što se tiće mene kao zaposlenika lično ne pratim SK ali dosta ljudi u razgovoru će veoma rado platiti samo da imaju SK , dosta mojih prijatelja su imali telecom i telemach radi SK .
Sad će oni ugasiti telemach da ne plaćaju duplo . lično od 5 do 10 km za 10 sk kanala meni je sasvim ok . HBO + cinemax( 5 kanala) je 10 km mislim smiješno je tražiti da bude besplatno jer ipak znamo da sigurno bhtelecom plaća po broju korisnika kanale. sad trenutno ima oko 195.000 korisnika i taj broj korisnika raste . 2015 bilo je 150.000 jubilarnih dobro se sjećam , raste i broj adsl korisnika preko 200.000 a fixna je u padu svakako što je svakako normalno.
Broj korisnika moje tv je u konstantnom rastu tako da raspravu u vezi pada broja korisnika mogu samo da pobijem![]()
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#66366 Re: BHTelecom All About
Imam ugovor na 24 mjeseca extra S potpisan 1 aprila, opcija umanjen racun, i uredjaj na rate, ostale još tacno tri...Da li mogu uzeti drugi uredjaj na 24 mjeseca, uz popust????Dr_Help wrote:bht
Da slucajno ne znas nesto o ovome???
-
made_in_sarajevo
#66367 Re: BHTelecom All About
znam lika koji ima telemach i telekom i to bas radi sportskih kanala. on sport najvise prati i sve sto se lopta. nakon ovoga kaze kad mu istekne ugovor oko kraja godine na telemachu ugasit ce njih,a ostaviti telekom.smartXL wrote:De mi objasni koji su to likovi koji su plaćali duplo? Šta su to imali na moja tv što nema TM, live kamere? Hajd razumijem da će sad preći, ali da su uporedo imali oboje, to mi je teško za povjerovati....Dr_Help wrote:priznali ili ne ovaj potez SK je odličan , ovo je potez desetljeća . ipak upoznati smo svi sa belajom monopola.
-
sencobih
#66368 Re: BHTelecom All About
imali su dugo Arena TV kanale koje nisu mogli imati na telemahu, imaju BHT premijer ligu koju ni sada nema telemahsmartXL wrote:De mi objasni koji su to likovi koji su plaćali duplo? Šta su to imali na moja tv što nema TM, live kamere? Hajd razumijem da će sad preći, ali da su uporedo imali oboje, to mi je teško za povjerovati....Dr_Help wrote:priznali ili ne ovaj potez SK je odličan , ovo je potez desetljeća . ipak upoznati smo svi sa belajom monopola.
-
noviclan
#66369 Re: BHTelecom All About
Koji mobitel uzeti na pretplatu ekstra s ulozeno-dobijeno
- diablobih
#66370 Re: BHTelecom All About
Imao sam ja prije 3-4 godine oboje, tj. moja tv televizija i telefon, a ovamo net i na drugoj tv digitalnu. Na kraju samo ovamo odlucio preci i uzeti dodatne uredjaje.smartXL wrote:
De mi objasni koji su to likovi koji su plaćali duplo? Šta su to imali na moja tv što nema TM, live kamere? Hajd razumijem da će sad preći, ali da su uporedo imali oboje, to mi je teško za povjerovati....
-
jarobot
#66371 Re: BHTelecom All About
Nek ne prelazi.Radar71 wrote:Ne diraj ga, hoće da pređe
- zateznistub
#66372 Re: BHTelecom All About
[youtube] https://youtu.be/Tp8Aj7PjumY [/youtube]Radar71 wrote:Ne diraj ga, hoće da pređe
- seoBIH
#66373 Re: BHTelecom All About
sencobih wrote: imaju BHT premijer ligu koju ni sada nema telemah
Cuj bh premijer ligu lol. Pa to se moze gledati samo kada je neki derbi, ne vjerujem da ima vise 100 gledalaca tog kanala dok traje utakmica Radnik-Mladost
I koliko znam, jedna utakmica je na Arenama, jedna na MojaTv.
-
sencobih
#66374 Re: BHTelecom All About
ma ja sigurno da je takoseoBIH wrote:sencobih wrote: imaju BHT premijer ligu koju ni sada nema telemah![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cuj bh premijer ligu lol. Pa to se moze gledati samo kada je neki derbi, ne vjerujem da ima vise 100 gledalaca tog kanala dok traje utakmica Radnik-Mladost![]()
-
kakaljin
#66375 Re: BHTelecom All About
sencobih wrote:ma ja sigurno da je takoseoBIH wrote:sencobih wrote: imaju BHT premijer ligu koju ni sada nema telemah![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cuj bh premijer ligu lol. Pa to se moze gledati samo kada je neki derbi, ne vjerujem da ima vise 100 gledalaca tog kanala dok traje utakmica Radnik-Mladost![]()
Ma jasta samo jednu utakmicu gledamo na moja tv po kolu