Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tomahawk11 wrote:Bila su dva gifa, iz ovog ugla izgleda ko da je golman pustio lopte u gol, odnosno nije se na vrijeme bacio.
Na utakmici mi to nije tako izgledalo.
To može reći samo neko ko u životu nije stao na gol. Ako te uhvati na pogrešnoj nozi, nema šanse da je stigneš, ako si zaklonjen iza igrača, takođe nema šanse da odbraniš. Uostalom, zašto je odbranio Krpićev šut prije ovog kornera koji je izgledao kud i kamo ozbiljniji?
Tomahawk11 wrote:Bila su dva gifa, iz ovog ugla izgleda ko da je golman pustio lopte u gol, odnosno nije se na vrijeme bacio. Na utakmici mi to nije tako izgledalo.
To može reći samo neko ko u životu nije stao na gol. Ako te uhvati na pogrešnoj nozi, nema šanse da je stigneš, ako si zaklonjen iza igrača, takođe nema šanse da odbraniš. Uostalom, zašto je odbranio Krpićev šut prije ovog kornera koji je izgledao kud i kamo ozbiljniji?
Tomahawk11 wrote:Bila su dva gifa, iz ovog ugla izgleda ko da je golman pustio lopte u gol, odnosno nije se na vrijeme bacio. Na utakmici mi to nije tako izgledalo.
Znam šta sam napisao.
Pa nisam tebi ništa rekao, govorim za ove koji tako misle
GandalfSivi wrote:Fakat ne vidim ni jedan razlog zasto bi Siroki pustio Zelju, niti vjerujem u teorije zavjere, ali cirkus golovi, oba...
Mislim da bi se i porodica Gambino tamo kod tebe postidila sta se sve ovdje radi.
I to godinama!
Nema nama na zelenu granu dok se ovo sve ne pomete i ne pohapsi.
GandalfSivi wrote:Fakat ne vidim ni jedan razlog zasto bi Siroki pustio Zelju, niti vjerujem u teorije zavjere, ali cirkus golovi, oba...
Kladionica je cudo. I za jedne i za druge. Zeljo puca na titulu a Siroki na kladionice. Ali ovo je samo teorija da se ne zalijepi neko sad na ovo ko „dokaz“. Dugo pratim fudbal ali ovo „kocenje“ pred loptom dugo ne vidjeh. Bilobrk je malo „precerao“... Opet moze biti da je Bilobrk „branio“ za kladaru a Zeljo samo pokupio ponudjeni kajmak sto ne mjenja stvar da nije regularno. Bilo bi samo tuga da nas sve kazne zbog kladionicarske mafije. Slicno smo imali i u susjedstvu....