Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
-
Kralj Tvrtko I.
#66351 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ime Prezime i objavi javno...
Obavezno noga s posla i izvinjenje telemacha...
Obavezno noga s posla i izvinjenje telemacha...
- Telemach
#66352 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo crnicrnivrag wrote:@Telemach
Da li ste pročitali moju privatnu poruku.
Naime jučer sam imao jako neugodno iskustvo sa tehničarom koji je došao na osnovu reklamacije za internet brzinu, međutim isti je otišao iz stana u roku od pola minute, nakon što je test brzine bio uspješan (iako u zadnjih 2-3 sedmice redovno brzina opada u večernjem terminu od 18:00 - 23:00), i nije čak htio ni provjeriti stanje signala, te je bio jako mrzovoljan i ponašao se bahato i krajnje nedolično.
U istoj reklamaciji je napisano da treba da se uradi izmjena instalacija u stanu, na šta je on odgovorio da mu ne pada na pamet da to radi, i da tu ima mnogo posla, a on za to nema niti vremena niti živaca.
Dakle ovo ponašanje je krajnje neprimjereno, i prilično narušava ugled kompanije.
Ljubazno Vas molimo da prihvatite naše izvinjenje zbog eventualnih neugodnosti, provjerićemo Vaše navode u najkraćem roku.
Molimo Vas za malo strpljenja.
-
kakaljin
#66353 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kakvo provjeravanje navoda, posaljite mu ekipu da sve odradi sto zahtjeva korisnik jer u vasem interesu je da korisnik bude zadovoljan, a pogotovo crni vrag koji ovdje na forumu pomaze svima i koji vas je do sada hvalio na sve strane i placa najvecu pretplatu, a vi tako prema njemu. Zato hitno posaljite ekipu ljudi da odrade posao do kraja u sto kracem roku.Telemach wrote:Zdravo crnicrnivrag wrote:@Telemach
Naime jučer sam imao jako neugodno iskustvo sa tehničarom koji je došao na osnovu reklamacije za internet brzinu, međutim isti je otišao iz stana u roku od pola minute, nakon što je test brzine bio uspješan (iako u zadnjih 2-3 sedmice redovno brzina opada u večernjem terminu od 18:00 - 23:00), i nije čak htio ni provjeriti stanje signala, te je bio jako mrzovoljan i ponašao se bahato i krajnje nedolično.
U istoj reklamaciji je napisano da treba da se uradi izmjena instalacija u stanu, na šta je on odgovorio da mu ne pada na pamet da to radi, i da tu ima mnogo posla, a on za to nema niti vremena niti živaca.
Dakle ovo ponašanje je krajnje neprimjereno, i prilično narušava ugled kompanije.,
Ljubazno Vas molimo da prihvatite naše izvinjenje zbog eventualnih neugodnosti, provjerićemo Vaše navode u najkraćem roku.
Molimo Vas za malo strpljenja.
- radiša
#66354 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Tako ti je to u zivotu,ko se trudi da pomogne a pritom nista ne trazi zauzvrat u vecini slucajeva ga popusi...
- Telemach
#66355 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo kakaljin,kakaljin wrote:
Kakvo provjeravanje navoda, posaljite mu ekipu da sve odradi sto zahtjeva korisnik jer u vasem interesu je da korisnik bude zadovoljan, a pogotovo crni vrag koji ovdje na forumu pomaze svima i koji vas je do sada hvalio na sve strane i placa najvecu pretplatu, a vi tako prema njemu. Zato hitno posaljite ekipu ljudi da odrade posao do kraja u sto kracem roku.
Kao i uvijek, prioritet nam je da krajnji korisnici bude zadovoljni, kako servisom tako i odnosom prema njima.
Crni
- radiša
#66356 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
unaprijedite tog montera-mjeraca signala u direktora
doso ,pasha a nema vremena,koji si qurac i dolazio
doso ,pasha a nema vremena,koji si qurac i dolazio
-
otkrivenje
#66357 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Vidim @Crnivrag piše o padu brzine u večernjim satima. Kod mene već 20-tak dana brzina interneta ne ide iznad 90 MB/s, iako koristim DUO Net Grande Extra paket i brzine bi trebale ići do 120 MB/s, a u večernjim satima zna biti svega. Brzine spadaju ispod 40 MB/s, a ping zna otići do 800 (tko igra multiplayer zna sto to znaci). Kad već znaju uredno naplatiti, mogli bi malo ispitati ove anomalije. Ps: u pitanju je područje bivšeg Art Neta.
-
PhilCou
#66358 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Telemach
Sve je u redu, zvao je vaš kolega danas nekad, rekao je doći iza podne.
Sve je u redu, zvao je vaš kolega danas nekad, rekao je doći iza podne.
- Telemach
#66359 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@otkrivenje,otkrivenje wrote:Vidim @Crnivrag piše o padu brzine u večernjim satima. Kod mene već 20-tak dana brzina interneta ne ide iznad 90 MB/s, iako koristim DUO Net Grande Extra paket i brzine bi trebale ići do 120 MB/s, a u večernjim satima zna biti svega. Brzine spadaju ispod 40 MB/s, a ping zna otići do 800 (tko igra multiplayer zna sto to znaci). Kad već znaju uredno naplatiti, mogli bi malo ispitati ove anomalije. Ps: u pitanju je područje bivšeg Art Neta.
Dostavite nam podatke u pp kako bismo izvršili provjeru.
-
PhilCou
#66361 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Upravo su mi promijenjena dva PDS2 i postavljena dva PDS3 resivera.. Samo da pohvalim momka iz Telemacha, ja u životu nisam sreo nekog ljubaznijeg "majstora". Časom posla sve završio, ispričali se, ako je trebao šta objasniti, objasnio. Svaka mu čast, za razliku od onog prvog koji je priključivao, totalna suprotnost. Pohvale i za ekipu Telemacha s ovog foruma na ljubaznošću i otvorenosti. Čekao sam 10 dana, pa mi se učinilo da opet moram slati poruke i seljakati se, ali mi se nije nigdje žurilo. Možda je nekome i puno 10 dana čekanja, ali ja u potpunosti razumijem ove ljude, pošto popadoše s nogu svaki dan od posla.
Uglavnom, sve pohvale, sreća pa postoji ova forum ekipa Telemacha, koja je brza i efikasna, ko zna koja bi peglancija bila po mailovima. Doduše, tu je i info linija, ali neka i ove ekipe.
Uglavnom, sve pohvale, sreća pa postoji ova forum ekipa Telemacha, koja je brza i efikasna, ko zna koja bi peglancija bila po mailovima. Doduše, tu je i info linija, ali neka i ove ekipe.
- semirsar
#66362 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
ovo isto primjetih kod komsije koji sprat nize, veli on da mu ne smeta, ali meni... to je razlog sto sam se naglo ohladio od prelaska, ne bih imao snage jopet se preganjat s njima, dosta mi je ono kad su tek preuzeli elob i bhcablenetcrnivrag wrote:@Telemach
Dakle ovo ponašanje je krajnje neprimjereno, i prilično narušava ugled kompanije.
- Telemach
#66363 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@PhilCou,PhilCou wrote:Upravo su mi promijenjena dva PDS2 i postavljena dva PDS3 resivera.. Samo da pohvalim momka iz Telemacha, ja u životu nisam sreo nekog ljubaznijeg "majstora". Časom posla sve završio, ispričali se, ako je trebao šta objasniti, objasnio. Svaka mu čast, za razliku od onog prvog koji je priključivao, totalna suprotnost. Pohvale i za ekipu Telemacha s ovog foruma na ljubaznošću i otvorenosti. Čekao sam 10 dana, pa mi se učinilo da opet moram slati poruke i seljakati se, ali mi se nije nigdje žurilo. Možda je nekome i puno 10 dana čekanja, ali ja u potpunosti razumijem ove ljude, pošto popadoše s nogu svaki dan od posla.
- kokikol
#66364 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Dobar ovaj zatamnjeni sadržaj na HRT2 ---Trebate to češće ubacivati u programske šeme.....
- crnivrag
#66365 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Telemach
Upravo su mi bili tehničari u kratkom roku, brzo i efikasno su izmijenili stansku instalaciju, te su pri tome bili jako ljubazni i susretljivi, pa sam osjetio potrebu da ih moram javno pohvaliti za odličnu, brzu, efikasnu izmjenu instalacija, kao i ljubazano i prijatno ponašanje prema meni kao krajnjem korisniku Vaših usluga.
Svaka čast
Upravo su mi bili tehničari u kratkom roku, brzo i efikasno su izmijenili stansku instalaciju, te su pri tome bili jako ljubazni i susretljivi, pa sam osjetio potrebu da ih moram javno pohvaliti za odličnu, brzu, efikasnu izmjenu instalacija, kao i ljubazano i prijatno ponašanje prema meni kao krajnjem korisniku Vaših usluga.
Svaka čast
- Rugafet
#66366 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Sad ce semir ponovo da razmislja o prelasku
jbg zadever'o si coeka
- holowey
#66368 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
crnjak je sto neljubaznost i qrcobolju moras preko foruma rjesavati nakon cega isti tehnicari postanu izuzetno ljubazni i susretljivi...imao sam iskustvo poput forumasa crnivrag i na isti nacin je rijeseno...
-
probook
#66369 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Rugafet wrote:Sad ce semir ponovo da razmislja o prelaskujbg zadever'o si coeka
- semirsar
#66370 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
neka djeco, smirite seprobook wrote:Rugafet wrote:Sad ce semir ponovo da razmislja o prelaskujbg zadever'o si coeka
![]()
![]()
nek tehnicar dodje Semi mrzovoljan i nadrkan kol'ko god mu treba i 'oce, al' nek' uradi pos'o kako spada, kuzite, al' nestabilnost usluge, tacnije net-a ne merem gotivit ama ni zere... a upravo to se desava u zadnjih mjesec dana
Nikakve prekide ni sjeckanja ne podnosim, jbg, LoL-o nam naŠ me razmazio, iako se i njima zna desit povremeni kraci prekid, ipak him je i toga u zadnje vrijeme zafalilo
P.S. Jos jedna stvar mi smeta, ako him je max DL 150Mbps sto nijesu i UP stavili barem 15 Mbps, ne bi him vala glave dosl'o
Meni je i ovijeh 80Mbps download-a sasvim dovoljno i dam him svu razliku za 15Mbps upload-a i onda meremo pricat' o prelasku...

- semirsar
#66371 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Telemach... lideri jesu, al' ne u svemu 
-
Foxx
#66372 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nisam redovno pratio temu, pa se unaprijed izvinjavam ako upadam kao padobranac, al me interesuje ovo... Mogu li ja kao korisnik Trio Grande paketa od 7. mjeseca prosle godine, prebaciti na Trio Grande Family i u potpunosti ostvariti sve ove pogodnosti cak i ako ih sada koristim (recimo, besplatan internet 12 mjeseci)?
- Telemach
#66373 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Foxx.Foxx wrote:Nisam redovno pratio temu, pa se unaprijed izvinjavam ako upadam kao padobranac, al me interesuje ovo... Mogu li ja kao korisnik Trio Grande paketa od 7. mjeseca prosle godine, prebaciti na Trio Grande Family i u potpunosti ostvariti sve ove pogodnosti cak i ako ih sada koristim (recimo, besplatan internet 12 mjeseci)?
Potpisivanjem Ugovora na 24 mjeseca, ostvarili biste slijedeće pogodnosti: 12 mjeseci biste plaćali staru cijenu paketa, 24 mjeseca bez nakande biste imali pakete: Arena Sport SD, CineStar Premiere HD, Pink, Pickbox uslugu te 12 mjeseci HBO Premium paket.
- Telemach
#66374 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@crnivrag,crnivrag wrote:@Telemach
Svaka čast
Morali smo popraviti utisak
- radiša
#66375 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Fino od vas sto ste popravili utisak samo bi bilo jos bolje da odrzite koji cas ponasanja vasim radnicima da do ovog ne dolazi jer zamislite da je bas bio crni vrag u pravom smislu te rijeci taj sto mjeri brzine bi vjerovatno bez zuba otisao kuci.Telemach wrote:@crnivrag,crnivrag wrote:@Telemach
Svaka čast
Morali smo popraviti utisak![]()