al boli njih briga, oni to sjeckaju, ima i naka snasa sa strane, nesta folklor, fina rumenka...
cuj sijalice, cega se on sjetio
kako strucno gvardijan drzi one makaze....komotno bi mogo da zamijeni onog Skaku...prljavi Hare wrote:Nije dijeta u pitanju!Riječ je o posljedicama pokretanja novih investicionih cilusa.![]()
Naime,Guardian je danas otvorio fabriku LED sijalica na Palama pri čemu mu je neki budalaš stalno perio svjetlo u oči,kao da mu pokaže kako
rade LED sijalice...Seljačina jedna!Guardian je u kući imao LED rasvjetu dok je taj još kod sebe kući svjetlo sikirom gasio.
![]()
Osvjetlio je i ozračio Guardianu oči,zato ovako izgleda!Pale - Fabrika za proizvodnju LED rasvjete firme “Vajs lajt” iz Ugrinovaca kod Beograda uskoro bi trebalo da bude otvorena u krugu
paljanske industrijske zone “Famos-Koran”.
![]()
Ništa zabrinjavajuće,kesa smrznutog graška na oči večeras i sutra Guardian ko' nov.
Ma ide u p.... m...... sa ovakvim podmetanjima časnim i poštenim ljudima.Evo i Guardian je lično reagovao na Forest HD!bh.tornjak wrote:nista, cijenjeni kolega....nista im nije sveto....ni kuca,ni zena...ni djeca...ni krsna slava....prljavi Hare wrote:Te priče oko SBER banke šire britanski specijalci,a to onda koriste mešetari i špekulanti iz tzv "Saveza za unitarnu i islamsku BiH".
I šta ako je dijete zaradilo koju markicu,pa stavilo u banku i oročilo?Udaraju na djecu,pa ima li im išta sveto?
kuda ide ovaj svijet....????
Додик: Ово је напад на моју породицу
Предсједник Републике Српске Милорад Додик рекао је данас да су информације које су се појавиле данас о "рачунима Игора Додика
у Русији" најобичнија лаж и напад на његову породицу.
ajd ne seri....dok gVardijan bitku bije za biti i ne biti shumster cumhuriyeti...ti buljis u rumenkine sise....Fudo387 wrote:ajebote likova![]()
![]()
, upisa se...
al boli njih briga, oni to sjeckaju, ima i naka snasa sa strane, nesta folklor, fina rumenka...
bh.tornjak wrote:ajd ne seri....dok gVardijan bitku bije za biti i ne biti shumster cumhuriyeti...ti buljis u rumenkine sise....Fudo387 wrote:ajebote likova![]()
![]()
, upisa se...
neozbiljan si kolega...
zakazo si i kao covjek i kao sjecikesa
Pa i Srbija nece poceti raditi za nekoliko mjeseci ali morao je neko i tu vrpcu presjeci.Fudo387 wrote:ajebote likova![]()
![]()
, upisa se...
Kak'a sad srbija?Maraschino wrote:Pa i Srbija nece poceti raditi za nekoliko mjeseci ali morao je neko i tu vrpcu presjeci.Fudo387 wrote:ajebote likova![]()
![]()
, upisa se...
Ej Fudo Fudo...zalutao si na temu ali da ti pomognem, danas se otvorila bolnica u istocnom sarajevu.Fudo387 wrote:
Kak'a sad srbija?
Ja sam totalno zakazao kao postovaoc lika i djela gospodina gvardiJana i oploditelja svemira.Maraschino wrote:Ej Fudo Fudo...zalutao si na temu ali da ti pomognem, danas se otvorila bolnica u istocnom sarajevu.Fudo387 wrote:
Kak'a sad srbija?
Bolnica se zove "Srbija"!Maraschino wrote:Ej Fudo Fudo...zalutao si na temu ali da ti pomognem, danas se otvorila bolnica u istocnom sarajevu.Fudo387 wrote:
Kak'a sad srbija?
славянин wrote:
Tomahawk11 wrote:
Logovan wrote:
https://www.klix.ba/vijesti/bih/dodik-i ... /181005002
Simbolično otvaranje bolnice dan-dva pred izbore
Cudi me samo naziv - ocekivao sam nesto kreativnije - nemanjica,jugovica,karadjordja,kosovke djevojke...
Srdjan Puhalo
10 sati ·
Elem, prosetao sam sada Banjalukom,
horde pijanih Hordi zla maltretiraju djevojke na ulici, Manijaci su zauzeli igralista u parkovima i tjeraju majke sa djecom, Robijasi okupirali tocilicu za sladoled i sve redom cascavaju, Fukare iz Tuzle vicu Jugoslavija, Jugoslavija, dok clanovi Saveza za promjene u dresovima BiH reprezentacije trazi od postenih Srba da stoje mirno uz himnu BiH.
Galijasevic je bio sve u pravu!!!
Srdjan Puhalo
15 sati ·
Danas nam je divan dan, divan dan,divan dan,
Dolaze na Horde zla, Horde zla, Horde zla.
Hvala svakom Manijaku,
Sto ce rusit Banjaluku!!!
Jezik pregriz'o...GandalfSivi wrote:Tema se gasi za 20 minuta, stisle me neke crne misli da slucajno kada se otvori ne bude vise popularna...

Za koga radiš?fosna2014 wrote:Dodo i SNSD na nikad klimavijim nogama.