sta ce im dnevnica. prvo su bili kod muje na cevapima pa poslije tuljumbe, baklave sa puno agde...i jos imati obraza traziti dnevniceshbc wrote:Jebiga... Niko od ovih navijaca ne dobi dnevnicu.
Doduse... Mozda je to i razlog sto ne uradise nista. Prejeli seMaraschino wrote:sta ce im dnevnica. prvo su bili kod muje na cevapima pa poslije tuljumbe, baklave sa puno agde...i jos imati obraza traziti dnevniceshbc wrote:Jebiga... Niko od ovih navijaca ne dobi dnevnicu.
Miljan Kovač, potraži na Facebooku, ima svašta na profilu protiv precednika i snsd.shake69 wrote:Zar ima ovakvih u Banja Luci?hhaarree wrote:svaka mu castpici wrote:
uzas![]()
Sam iznenadjen. A nesto ne vjerujem ni da se lik odaziva na Mirsade ili Adnane, takvi to tamo ne bi smjeli ni pomisliti uraditi javno.
Reda mezu u TrnuGandalfSivi wrote:Opet nema Hareta, samo da primjetim
Krizni stab se tamo okupio, dosla voda do grla, mozda su ga napokon zaposlili, uvidjeli da ne mogu bez njega...Leverage wrote:Reda mezu u TrnuGandalfSivi wrote:Opet nema Hareta, samo da primjetim
prljavi Hare wrote:Ja sam na terenu,raskrinkali smo i spriječili desetine hiljada kojekakvih navijača da dođu i naprave incidente.Na Grbavici večeras ono nisu bili
Manijaci,već statisti plaćeni petro dolarima samo da glume Željine navijače dok ovi sa ostalim grupama hoće da sruše Guardiana.![]()
![]()
![]()
Narod da se ne brine,od ponedeljka kreće nova serija investicionih cirkusa...ciklusa i plate minimalno od 1200 KM!![]()
ŽiviJo Guardian!Dole izdajnici!![]()
![]()
![]()
![]()
Ma koju banku? Nije valjda Sberbank u Rusijiprljavi Hare wrote:Ja sam na terenu,raskrinkali smo i spriječili desetine hiljada kojekakvih navijača da dođu i naprave incidente.Na Grbavici večeras oni nisu bili
Manijaci,već statisti plaćeni petro dolarima samo da glume Željine navijače dok ovi sa ostalim grupama hoće da sruše Guardiana.![]()
![]()
![]()
Narod da se ne brine,od ponedeljka kreće nova serija investicionih cirkusa...ciklusa i plate minimalno od 1200 KM!![]()
ŽiviJo Guardian!Dole izdajnici!![]()
![]()
![]()
![]()
Mali vrijedan,sposoban i ne druži se s klošarima i narkomanima.Da ne pominjemo traume ostale iz vremena kada su mu Bakir i Osmica poturiliLeverage wrote:I ne drogira se
Osvjetlio je i ozračio Guardianu oči,zato ovako izgleda!Pale - Fabrika za proizvodnju LED rasvjete firme “Vajs lajt” iz Ugrinovaca kod Beograda uskoro bi trebalo da bude otvorena u krugu
paljanske industrijske zone “Famos-Koran”.
![]()
Cuj, uskoro bi trebala biti otvorena, al' prvo da se presijece traka, pa kasnije firma.prljavi Hare wrote:Nije dijeta u pitanju!Riječ je o posljedicama pokretanja novih investicionih cilusa.![]()
Naime,Guardian je danas otvorio fabriku LED sijalica na Palama pri čemu mu je neki budalaš stalno perio svjetlo u oči,kao da mu pokaže kako
rade LED sijalice...Seljačina jedna!Guardian je u kući imao LED rasvjetu dok je taj još kod sebe kući svjetlo sikirom gasio.
![]()
Osvjetlio je i ozračio Guardianu oči,zato ovako izgleda!Pale - Fabrika za proizvodnju LED rasvjete firme “Vajs lajt” iz Ugrinovaca kod Beograda uskoro bi trebalo da bude otvorena u krugu
paljanske industrijske zone “Famos-Koran”.
![]()
Ništa zabrinjavajuće,kesa smrznutog graška na oči večeras i sutra Guardian ko' nov.
nista, cijenjeni kolega....nista im nije sveto....ni kuca,ni zena...ni djeca...ni krsna slava....prljavi Hare wrote:Te priče oko SBER banke šire britanski specijalci,a to onda koriste mešetari i špekulanti iz tzv "Saveza za unitarnu i islamsku BiH".
I šta ako je dijete zaradilo koju markicu,pa stavilo u banku i oročilo?Udaraju na djecu,pa ima li im išta sveto?