danas su me pozivali u vezi moje prijave za upload. Bio sam na sastanku i nisam se mogao javiti. Uradio sam mjerenja i sad ću vam ostaviti mjerenje putem speedtesta iz šestog puta, ujedno i najbolji rezultat.

Moderator: Benq
Zašto bi ti mijenjali ako su ispravni i ako rade?kokikol wrote:pitanje za telemah korisnka-----------dali ikada imate namjeru mijenjati modeme i resivere koji su već i po 5 godina kod korisnika
da nas nebi okrivili ako dođe do kvarapuz_u_salati wrote:Zašto bi ti mijenjali ako su ispravni i ako rade?kokikol wrote:pitanje za telemah korisnka-----------dali ikada imate namjeru mijenjati modeme i resivere koji su već i po 5 godina kod korisnika
Ovo bih i ja volio znati, usutili su se u vezi tih resivera, ne spominje se vise nigdje ni u tragovimadiablobih wrote:Ja ba, dokle su oni EON resiveri sto bi trebali doci? Ima li kakvog okvirnog datuma?
mene prije nekoliko mjeseci zvali i najavili se, pa mi zamjenili oni prastari Z3375 koji je bio kod mene od novembra 2010g.puz_u_salati wrote:Zašto bi ti mijenjali ako su ispravni i ako rade?kokikol wrote:pitanje za telemah korisnka-----------dali ikada imate namjeru mijenjati modeme i resivere koji su već i po 5 godina kod korisnika
jes fakat, i ja se to vec neko vrijeme pitam, merebit bi to bio oni mali jezicak na tasu za prelazakBenq wrote:Ovo bih i ja volio znati, usutili su se u vezi tih resivera, ne spominje se vise nigdje ni u tragovimadiablobih wrote:Ja ba, dokle su oni EON resiveri sto bi trebali doci? Ima li kakvog okvirnog datuma?
nista ondak... merebit drpim oni A8 i ostanem u ovom toru di sam... fakat su se u T-machu stisli za upload k'o... pip piiiiiiipMTV wrote:U SBB je pocela digitalizacija Beograda koja ce trajati godinu i po. Dijele se PDS 2, 3, D3 Cam i D3 mini. Ni rijeci nema o EON resiverima.
Mislim da bi to najbolje znali developeri koji radi na kreiranju EON aplikacije za sve platforme, pa tako i za te najavljene resivere, a ko želi može ih kontaktirati na [email protected]diablobih wrote:Nesto im je zapelo ocigledno sa platformom ako jos nisu poceli narucivati, valjda nam odgovori @telemach, a da ne bude o svim novostima cete biti obavjesteni na portalu bla bla.
Onda neka puste EON na Smart televizore svima da nam je lakse cekatiBenq wrote:Ovo bih i ja volio znati, usutili su se u vezi tih resivera, ne spominje se vise nigdje ni u tragovimadiablobih wrote:Ja ba, dokle su oni EON resiveri sto bi trebali doci? Ima li kakvog okvirnog datuma?
EON na Smart TV-u je extra stvar, puno bolja slika u odnosu na resiver. Moj PDS3 je u penziji otkad su pustili aplikaciju za LG.typeOnegative wrote: Onda neka puste EON na Smart televizore svima da nam je lakse cekati
@kokikol,kokikol wrote:pitanje za telemah korisnka-----------dali ikada imate namjeru mijenjati modeme i resivere koji su već i po 5 godina kod korisnika
@adition;
Telemach nema nikakve veze sa 4G mrežom koja se koristi za mobilne operatere i nudi brzine do 200/50 Mbps, dakle to možeš koristiti samo kod telecom operatera: BH Mobile, m:tel, Eronet, gofree, haloo...duffy_duck wrote:Da li će i kakve koristi Telemach imati ukoliko se uvede 4G u BIH da li će se morati mjenjati modemi i da li će internet biti još brži od ovih 150 i 200 Mb/s
Znači teoretski ukoliko se uvede 4G mreža neče niko imati koristi od toga ? Sem Telekom mtel go free i eronet ? Neki su rekli da ce biti bolja slika itd.crnivrag wrote:Telemach nema nikakve veze sa 4G mrežom koja se koristi za mobilne operatere i nudi brzine do 200/50 Mbps, dakle to možeš koristiti samo kod telecom operatera: BH Mobile, m:tel, Eronet, gofree, haloo...duffy_duck wrote:Da li će i kakve koristi Telemach imati ukoliko se uvede 4G u BIH da li će se morati mjenjati modemi i da li će internet biti još brži od ovih 150 i 200 Mb/s
Korisnik na Telecom temi je rekao da će Moja TV preći na bežični prenos slike, jer sad koriste kablove i ADSL internet, a kad se uvede 4G mreža, onda će bežično da isporučuju tu uslugu, s tim da Telemach nema nikakve veze s tim, jer oni svoje usluge digitalne TV isporučuju putem koaksijalnog kabla i kanali se nalaze na frekvencijama, gdje se automatski prenose na TV/resiver, i za gledanje kanala iz Telemach ponude, nije potreban internet pristup.duffy_duck wrote:
Znači teoretski ukoliko se uvede 4G mreža neče niko imati koristi od toga ? Sem Telekom mtel go free i eronet ? Neki su rekli da ce biti bolja slika itd.
duffy_duck wrote:Znači teoretski ukoliko se uvede 4G mreža neče niko imati koristi od toga ? Sem Telekom mtel go free i eronet ? Neki su rekli da ce biti bolja slika itd.crnivrag wrote:Telemach nema nikakve veze sa 4G mrežom koja se koristi za mobilne operatere i nudi brzine do 200/50 Mbps, dakle to možeš koristiti samo kod telecom operatera: BH Mobile, m:tel, Eronet, gofree, haloo...duffy_duck wrote:Da li će i kakve koristi Telemach imati ukoliko se uvede 4G u BIH da li će se morati mjenjati modemi i da li će internet biti još brži od ovih 150 i 200 Mb/s
Smatram da bi i nama na Podrucju dobrinje trebali uvesti fiber optiku. Ja sam nedavno se preselio samo na drugi dio dobrinje i zelio bi optiku da ikako moguce ukljuce.crnivrag wrote:Korisnik na Telecom temi je rekao da će Moja TV preći na bežični prenos slike, jer sad koriste kablove i ADSL internet, a kad se uvede 4G mreža, onda će bežično da isporučuju tu uslugu, s tim da Telemach nema nikakve veze s tim, jer oni svoje usluge digitalne TV isporučuju putem koaksijalnog kabla i kanali se nalaze na frekvencijama, gdje se automatski prenose na TV/resiver, i za gledanje kanala iz Telemach ponude, nije potreban internet pristup.duffy_duck wrote:
Znači teoretski ukoliko se uvede 4G mreža neče niko imati koristi od toga ? Sem Telekom mtel go free i eronet ? Neki su rekli da ce biti bolja slika itd.