Sta vas najvise nervira kod vozaca

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#6626 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by konektovan »

quarterback wrote:
konektovan wrote:Maloprije na otoci, momak hladno na crvenom svjetlu izas'o iz glc-a da asikuje sa crnkom, u sestici. Upalilo se zeleno, on jos uvijek na prozoru sestice, i onda se smilova i vratio u svoje auto, dizuci ruku, ok ljudi, gotov sam, i onda je uslijedilo ispaljenje punim gasom prema alipasinu. Al' dobro starta mecka, majku mu. :mrgreen:
jesi cuo jel sta dogovorio ?
:mrgreen:

ja sam to vidjao po cijeloj evropi, najvise po njemackoj :evil:
Osmjeh od uha do uha, kad se vracao u auto. Mislim da je bio uspjesan, a nije nesto lijep, al' zato mečka, wow!!!!!! :mrgreen:
muha_sa

#6627 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by muha_sa »

jebeš ljepotu--ko još to gleda :lol:
quarterback

#6628 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by quarterback »

konektovan wrote:Osmjeh od uha do uha, kad se vracao u auto. Mislim da je bio uspjesan, a nije nesto lijep, al' zato mečka, wow!!!!!! :mrgreen:
prije jedno 10 godina jaranica pita moju tadasnju djevojku sta ti vozi momak, mi se tek poceli zabavljati, ova moja nekadasnja odgovorila - golfa 2, a jaranica - pih... pa eto, budi malo sa njim pa trazi dalje

:lol:

i tako i bi :mrgreen:
quarterback

#6629 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by quarterback »

muha_sa wrote:jebeš ljepotu--ko još to gleda :lol:
grebes i pamet i ljepotu moj Muha, nego hajmo na pik da kupimo kakvu mecku pa u ribolov :mrgreen:
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#6630 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by konektovan »

quarterback wrote:
konektovan wrote:Osmjeh od uha do uha, kad se vracao u auto. Mislim da je bio uspjesan, a nije nesto lijep, al' zato mečka, wow!!!!!! :mrgreen:
prije jedno 10 godina jaranica pita moju tadasnju djevojku sta ti vozi momak, mi se tek poceli zabavljati, ova moja nekadasnja odgovorila - golfa 2, a jaranica - pih... pa eto, budi malo sa njim pa trazi dalje

:mrgreen: :lol: :lol: :thumbup:
amar1994

#6631 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by amar1994 »

:-) :-) :lol: :lol:
muha_sa

#6632 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by muha_sa »

quarterback wrote:

:lol: :lol:

vala je bilo jebeno u moj vakat---sastanak, ako se ima za kafanu idemo a ako ne ondaK hodamo pa malo u park sjedemo pa je valja kuci pratit--prodjem pored svoje avlije pa hajd je prati, a stanovala haman na vrh Bistrika :lol: :lol:

sve pjehoke :(
quarterback

#6633 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by quarterback »

i zaboravio sam dodati da je bivsa imala tada ganz novog Citroena C3, 92 konja, HDI, jednom ona bila umorna pa pitala mene da vozim s mora, vec bilo oko ponoci, ona zaspala tamo negdje kod konjica, a ja vozio do sarajeva, nisam nigdje 40 presao, kontam joj ljepote da ja usporim da malo duze ovo traje :lol: :lol: :lol: iz golfa 2 SDI u to sjesti - isto space shuttle, to digitalna tabla, to konja, to udobno, to sve na ruku, to veliki prozori vidis sve, pa ko seljo maglenke upalio - kontam gledaj sto se dobro vidi, pa klima, siber... sve ono sto kod mene nema :D :D :D :D

jaranica joj rekla - nemoj mu davati previse da vozi, navice se pa nece htjeti izaci iz njega :lol:

:evil: :evil: :evil:

a jebiga, ja imao para, samo nisam htjeo na auto da dajem, kupovao stan
al jaranica to nije znala :evil:
muha_sa

#6634 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by muha_sa »

:lol: :lol: :lol: :thumbup: :kiss:
quarterback

#6635 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by quarterback »

muha_sa wrote:vala je bilo jebeno u moj vakat---sastanak, ako se ima za kafanu idemo a ako ne ondaK hodamo pa malo u park sjedemo pa je valja kuci pratit--prodjem pored svoje avlije pa hajd je prati, a stanovala haman na vrh Bistrika :lol: :lol:

moj Muha, radije bih zivio u to tvoje doba nego u ovo doba...

A i meni su 44, prosla mladost...

ziv mi i zdrav bio :thumbup:
amar1994

#6636 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by amar1994 »

muha_sa wrote:
quarterback wrote:

:lol: :lol:

vala je bilo jebeno u moj vakat---sastanak, ako se ima za kafanu idemo a ako ne ondaK hodamo pa malo u park sjedemo pa je valja kuci pratit--prodjem pored svoje avlije pa hajd je prati, a stanovala haman na vrh Bistrika :lol: :lol:

vjeruj da bi sad volio da je tako :roll: , osim bistrika :lol:
volim da hodam
muha_sa

#6637 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by muha_sa »

lijepo je ljeti a kad mraz stegne a valja se pentrat do kuce :-) hajd i nekako gore al valja sic niz onu strminu :lol: :lol:

živi mi i zdravi bili :-D uživajte u sve i jednom danu ovog kratkog života :-D jebo negativu, bježte od nje
dobar osjecaj

#6638 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by dobar osjecaj »

quarterback wrote:i zaboravio sam dodati da je bivsa imala tada ganz novog Citroena C3, 92 konja, HDI, jednom ona bila umorna pa pitala mene da vozim s mora, vec bilo oko ponoci, ona zaspala tamo negdje kod konjica, a ja vozio do sarajeva, nisam nigdje 40 presao, kontam joj ljepote da ja usporim da malo duze ovo traje :lol: :lol: :lol: iz golfa 2 SDI u to sjesti - isto space shuttle, to digitalna tabla, to konja, to udobno, to sve na ruku, to veliki prozori vidis sve, pa ko seljo maglenke upalio - kontam gledaj sto se dobro vidi, pa klima, siber... sve ono sto kod mene nema :D :D :D :D

jaranica joj rekla - nemoj mu davati previse da vozi, navice se pa nece htjeti izaci iz njega :lol:

Ni pepeljuga ti nije ravna :lol:
amar1994

#6639 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by amar1994 »

muha_sa wrote:lijepo je ljeti a kad mraz stegne a valja se pentrat do kuce :-) hajd i nekako gore al valja sic niz onu strminu :lol: :lol:

živi mi i zdravi bili :-D uživajte u sve i jednom danu ovog kratkog života :-D jebo negativu, bježte od nje

:thumbup: :kiss:
amar1994

#6640 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by amar1994 »

dobar osjecaj wrote:
quarterback wrote:i zaboravio sam dodati da je bivsa imala tada ganz novog Citroena C3, 92 konja, HDI, jednom ona bila umorna pa pitala mene da vozim s mora, vec bilo oko ponoci, ona zaspala tamo negdje kod konjica, a ja vozio do sarajeva, nisam nigdje 40 presao, kontam joj ljepote da ja usporim da malo duze ovo traje :lol: :lol: :lol: iz golfa 2 SDI u to sjesti - isto space shuttle, to digitalna tabla, to konja, to udobno, to sve na ruku, to veliki prozori vidis sve, pa ko seljo maglenke upalio - kontam gledaj sto se dobro vidi, pa klima, siber... sve ono sto kod mene nema :D :D :D :D

Ni pepeljuga ti nije ravna :lol:
:lol: :lol: :lol:
Optimist

#6641 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Optimist »

Sve kontam reci ces ona zaspala a ja ga ščepio uz bradinu da konji prodišu, jebote imao si haman duplo vise snage nego u svom autu, kad ono on vozio sto je sporije mogao. :-D
muha_sa

#6642 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by muha_sa »

Optimist wrote:

Sve kontam reci ces ona zaspala a ja ga ščepio uz bradinu da konji prodišu, jebote imao si haman duplo vise snage nego u svom autu, kad ono on vozio sto je sporije mogao. :-D
ne znaš ti šta je merak :lol:
Optimist

#6643 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Optimist »

Merak mi je da ga scepim uz Bradinu, sta god da vozim. A sto jace, to bolje. :D
muha_sa

#6644 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by muha_sa »

Optimist wrote:Merak mi je da ga scepim uz Bradinu, sta god da vozim. A sto jace, to bolje. :D
vala sam isti :-) krenem merakat, al se zaboravim te po gasu :lol:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#6645 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Truba »

jučer me neka baba devojka prati 5 semafora i negdje kod televizije kad je zeleno maše rukama ali ono kao za sebe jer nisam dovoljno brzo startovao šta li
ali ono baš vozim po ograničenjima vjerojatno to ljude nervira...

skontao sam da joj se problem prestrojiti pa obično ubrza da promijeni traku :D

ne nervira me ništa nego očito ja ljude nerviram samo da kažem :D
quarterback

#6646 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by quarterback »

Optimist wrote:
joj suti, 92 konja a lagano auto, mozes misliti kako je meni bilo sa 50 preci u 90, vozio sam ga jos par puta poslije toga, ma nisam prezao ni od kakvih preticanja, isto lud :D

te veceri vozim ti ja onog C3 i kontam, jebote zar je ovoliko odmakla auto industrija od mog do ovog auta, pa nisam ni znao da je sada ovako dobro to sve, pa kontam dalje, pa jest, kod mene golf novembar 91 a projektovan je ko zna kada, sigurno 10 godina prije, a ovaj c3 je mozda iz 2000...

cudom se nisam mogao nacuditi to vece :mrgreen:

kad sam sjeo opet u golfa doslo mi da ga sutnem al mi bilo zao, taman je bilo vrijeme za zamjenu seta kvacila, nakon zamjene karika :lol: :lol: :lol:

dosao jednom na zamjenu ulja u onaj tip top servis u buca potoku, pita me onaj majstor, koje ti je godiste ovaj golf, reko 91, kaze on vidi se, mlad, a to je bila 2006 godina :lol:

jedino golf 2 moze biti 15 godina star i da ti neko kaze - vidi se, mlad :lol: :lol: :lol: :lol:
Filter

#6647 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Filter »

quarterback wrote:
jedino golf 2 moze biti 15 godina star i da ti neko kaze - vidi se, mlad :lol: :lol: :lol: :lol:
kasljo ko lampa bio :thumbup:
quarterback

#6648 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by quarterback »

Filter wrote:
quarterback wrote:
kasljo ko lampa bio :thumbup:
:thumbup:

ima ona slika kad utovaramo ormare u velesicima :lol: :D :D :D
Filter

#6649 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Filter »

quarterback wrote:
:thumbup:

ima ona slika kad utovaramo ormare u velesicima :lol: :D :D :D
ah ta mladost :D :lol: :lol: :thumbup:
buba80

#6650 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by buba80 »

a nervira me brate kako voze po ovim kruznim tokovima, drze se vanjske trake i to je to, sva druga pravila i logika padaju u vodu... i kad vidim auto-skole da uce ovu djecu da se iskljucivo drze vanjske trake, pa kruze li kruze..

jos kad se ova djecurlija zaholca pa samo sto ih centrifugalna sila ne izbaci iz kruznog, fkt me ovo pitanje sve vise i vise nervira. i jos cujem da smatraju da su u pravu sto kruze vanjskom trakom i da imaju prednost da prodje u odnosu na one koji idu iz centralne trake i hoce da se iskljuce (argument im je da oni dolaze s desne strane pa imaju prednost da se tako ispred tebe vrte :run: joj vise gdje zivimo :? :shock:
Post Reply