Boga mi, i mene to kopka. Da nas Azor Ahai ne fasuje cakiju u rebra? Licilo bi na debelog....sizifinho wrote: Onda ona scena s malim Olijem.. kad mu se Žon nasmije, a on ono hladno ode.. Uh, kakva njemu ovaj mali sranja sprema.
Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
- seln
#6626 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
- Rockefeller
#6627 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Zmajevi moraju još ljudi pojest 
-
swanfilter
#6628 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
A mozda i debeli baci tonu sala pred cakiju ili luk i tako zastiti Snjezaka, On je, ostavsi nag sa onom cigricom, dostigao svioj vrhunac ...
-
sizifinho
#6629 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
sumnjam da ce Samwell zaginuti, njegov lik je tu kao prototip lika kojeg svi potcjenjuju a on ipak prezivljava i uspjeva dalje.
Prezivio je napad Whitr walkera, pa pokolj kod crastera, pa je ubio Ww, pa mu se i osladilo.
Ima za njeg dosta jos da se desi.
Jebem mu
mislim da bi najnerealnija stvar u sezoni bila da se ne desi nista dobro dobrim likovima...znam da Martin zeli da pokaze koliko je sve crno, ali zivot nije skroz takav, pa ne bi trebala biti ni prica njegova
Prezivio je napad Whitr walkera, pa pokolj kod crastera, pa je ubio Ww, pa mu se i osladilo.
Ima za njeg dosta jos da se desi.
Jebem mu
mislim da bi najnerealnija stvar u sezoni bila da se ne desi nista dobro dobrim likovima...znam da Martin zeli da pokaze koliko je sve crno, ali zivot nije skroz takav, pa ne bi trebala biti ni prica njegova
-
omar little
#6630 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
kako kome zivot nije takav.
-
Juliuscezar
#6631 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Pa dobro, nekom dobro neko lose. Recimo ako Boltoni pobjede iu njihove perspektive nije sve crno
.
- AleksoMKD
#6632 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Onaj sto glumi Podrika je izjavio da ce 10ta epizoda "break the internet" tako da.......
-
1Dante1
#6633 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ma bit ce cisti pokolj na Sjeveru, Sansa ce izgleda uletit klizecim s ledja nekom od Boltona. 
-
sizifinho
#6634 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
cudo bi bilo da se ti nekad slozis s mnomomar little wrote:kako kome zivot nije takav.
i ja mislim da ce Sansa da preokrene igru... mozda naprave nekakav kosmicki osvrt gdje sansa kolje Roose-a (ovaj je direktan krivac za smrt Catelyn)
a Theon Ramseya...
a boy can hope can't he?
citao sam i ja toAleksoMKD wrote:Onaj sto glumi Podrika je izjavio da ce 10ta epizoda "break the internet" tako da.......
nije jedini rekao tako nesto
ali taj hype sto prave im se moze od glavu odbiti. Nakon smrti Neda, Red Weddinga i ubistva Tywina od strane njegovog sina..oni kazu da ce se desit nesto sto ce slomit internet... znaci mora biti vece od ovih dogadjaja.
I sta ako ne bude?
Razocarat ce se auditorij haha
-
omar little
#6635 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
hahahaha pa slazemo se, lego, kako se ne slazemo. ne mozemo uvijek, to je bez veze.sizifinho wrote:cudo bi bilo da se ti nekad slozis s mnomomar little wrote:kako kome zivot nije takav.
- wickerman
#6636 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ako si procitao knjige (a koliko me sjecanje sluzi jesi) onda znas sta Doran planira, i kakva sranja mali sprema Jonu.sizifinho wrote:ahahahahDON_eARL wrote:
![]()
Mene užasno kopka šta onaj Doran planira... Vraća jedinu kartu koja ga je držala u igri, Mirselu, još daje svog sina.. wtf. Mora da ima neki plan, ili je haos glup (u što sumnjam).
Onda ona scena s malim Olijem.. kad mu se Žon nasmije, a on ono hladno ode.. Uh, kakva njemu ovaj mali sranja sprema.
-
Juliuscezar
#6637 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Za 10 godina ocekujem clanak, necete vjerovati kako danas izgledaju likovi iz kultne serije Game of Thrones
.
- Tito_i_Partija
#6638 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ja se jos sjecam one cakijice ili noza sto je zavukla pod rukav, tako da me neko klanje Remzije ili Ruska ne bi iznenadilo.sizifinho wrote: i ja mislim da ce Sansa da preokrene igru... mozda naprave nekakav kosmicki osvrt gdje sansa kolje Roose-a (ovaj je direktan krivac za smrt Catelyn)
a Theon Ramseya...
- dječak sa šibicama
#6639 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
I sad ce svi cekati da se slomi internet, razocarenje zagarantovano, ali bas njih briga bitna je ona histerija prije zadnje epizode.
Dobra mi je zadnja ali nicim me nije iznenadila, tacno sam znao da ce onaj zrtvovati kcerku, i da ce Ilija Grahovac spasiti Khalesi, i da onaj njen na silu muz-dzuvegija negdje mora zaginuti, samim tim dojam mi nije kao nakon prosle epizode.
Jebiga, doveli su Stanisa pred svrsen cin, ni naprijed ni nazad, znalo se da ce morati kcerku zrtvovati.
Dobra mi je zadnja ali nicim me nije iznenadila, tacno sam znao da ce onaj zrtvovati kcerku, i da ce Ilija Grahovac spasiti Khalesi, i da onaj njen na silu muz-dzuvegija negdje mora zaginuti, samim tim dojam mi nije kao nakon prosle epizode.
Jebiga, doveli su Stanisa pred svrsen cin, ni naprijed ni nazad, znalo se da ce morati kcerku zrtvovati.
-
sizifinho
#6640 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
inace, serija vjerno prati knjigu jelde?wickerman wrote: Ako si procitao knjige (a koliko me sjecanje sluzi jesi) onda znas sta Doran planira, i kakva sranja mali sprema Jonu.
Doran u knjizi ima jedne planove, Doran u seriji nema sredstva za te planove. Gdje je Kventin? Ne sjecam se da se spominjao u seriji.
Gdje je Nymeria? Ona je u knjizi poslata na mjesto Oberyna.
Poslat kcerku je jedno, poslati sina je skroz drugo.
Tako da mi je to nelogican potez jednog jako strateski pronicljivog lika. Posto, osim imena, nista vise ne podajeca na knjigu sto se Dornea tice, ne, ne znam sta ce se desiti
ne razumijem sta hoces da kazes,
Olly uopste nema ulogu u knjizi, tako da ni tu ne razumiem sta govoris.
tito- naravno, i ja se toga sjecam. Nije dzaba prikazano. Ali mislim da ce i theon odigrat svoju ulogu u finalu.
djecak sa sibicama-
ko kaze da je muz mrtav?
Jest zboden, ali mozda ga nisu ubili...mozda je to samo spletka da se skrene sumnja s njega, kao inicijatora i vodje Harpia...
A mozda je i mrtav. No dok ne cujem to direktno, sve je moguce
- rage_guy
#6641 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Pa imas Nymeriu u seriji, ona sto bic koristi. Ali inace, upravu si. Cuj ako citas knjige znas sta Doran planira, a pola likova iz njegovog plana ne postoje 
-
sizifinho
#6642 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
znam da je to ona, ali gdje je xD u seriji je u zatvorurage_guy wrote:Pa imas Nymeriu u seriji, ona sto bic koristi. Ali inace, upravu si. Cuj ako citas knjige znas sta Doran planira, a pola likova iz njegovog plana ne postoje
tek izasla, a u knjizi je poslao u kings landing...
i sto ti kazes, pola ljudi ne postoji, iz njegovog plana.
p.s. (komparacija knjige i serije)
da mi ne bi napisao da je i u knjizi nymeria bila u zatvoru-
nije.
U pritvoru je bila, a u seriji u zatvoru. Velika razlika.
- Kinesko prkno
#6643 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Novi omiljeni lik u seriji mi je vodja Bijelih hodaca,nadam se da ce rascereciti Ramsija,vjesticu i zhuju da ih moje mubarek oci vise ne gledaju.
- karanana
#6644 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
tako je.
ako iko pobjedi u ovoj igri prijestolja neka to budu white walkersi.
a vezano za ovo...negdje procitah, nije spoiler nego teorija.....valjda je mala targerijen zhuja imala neki san/prividjenje koje je i prikazano u drugoj sezoni (ne sjecam se, ali nije ni cudo), gdje vidi polomljenu onu stolicu, kako lezi u rusevinama u snijegu i studeni.
znaci svi ginu, ledeno doba dolazi na cijeli westeros i sa winterom dolaze i bijelci na jug.
ako iko pobjedi u ovoj igri prijestolja neka to budu white walkersi.
a vezano za ovo...negdje procitah, nije spoiler nego teorija.....valjda je mala targerijen zhuja imala neki san/prividjenje koje je i prikazano u drugoj sezoni (ne sjecam se, ali nije ni cudo), gdje vidi polomljenu onu stolicu, kako lezi u rusevinama u snijegu i studeni.
znaci svi ginu, ledeno doba dolazi na cijeli westeros i sa winterom dolaze i bijelci na jug.
- karanana
#6645 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
edit: i onliko harpija i maski da se odjedonom pojavi u areni.....maske, oruzje....kako se to moglo unijeti na stadion? sto poklase onoliki narod na tribinama? harpije mi nisu jasne ni ko su ni sta hoce.
uh, mjesto da editujem ja jos jedan post. nema veze.
uh, mjesto da editujem ja jos jedan post. nema veze.
-
omar little
#6646 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
bezbeli metal detektori se pokvarili a i semso portir fuseri kad pretresa na ulazu. cuj kako su unijeli.
- Capajebo
#6647 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ta teorija ima malo drugaciji ishod. Ona vidi stolicu, i pada snijeg (Snow)karanana wrote: a vezano za ovo...negdje procitah, nije spoiler nego teorija.....valjda je mala targerijen zhuja imala neki san/prividjenje koje je i prikazano u drugoj sezoni (ne sjecam se, ali nije ni cudo), gdje vidi polomljenu onu stolicu, kako lezi u rusevinama u snijegu i studeni.
Sto opet podupire jednu drugu teoriju, ili cak 2 teorije. A preostala su nam jos 2 zmaja koji trebaju svog jahaca
-
sizifinho
#6648 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
ja mislim da je vise smislena teorija da ce westerosom vladsti vjecna zima nego da snijeg znaci da ce na prijestolju sjediti snow xD
- Capajebo
#6649 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ni jedna teorija nije smislena, zato i jes' teorija. Ja sam samo rek'o tj. prenio jedno misljenje vizavi te teorije. Ne kudi menesizifinho wrote:ja mislim da je vise smislena teorija da ce westerosom vladsti vjecna zima nego da snijeg znaci da ce na prijestolju sjediti snow xD
- dječak sa šibicama
#6650 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ja Martinu oprastam sve, samo da ne dira Jona i Aryu. Hocu osvetu!