Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
irac300 wrote:Ovu temu zaobilazim do jeseni, jer kladim se da će neki pametnjaković poletiti za muštulukom da nam kaže ko je zijanio u zadnjoj epizodi.
Ne može niko sa sigurnošću reći ko je zijanio/li, ja sam na stranici prije ove postavio ko sve nije viđen na snimanju poslje prve epizode (do sad je ja mislim 7-8 snimljeno) tako da raja na osnovu toga pravi pretpostavke. Mada Nicotero (jedan od producenata) je rekao kako epizode nisu snimali redosljedom. Po meni je ovo samo bomba da smiri raju jer su ljudi samo par dana prije tog intervjua provalili šta će se desit u prvoj epizodi. I treba im tako kad su sjebali raju sa šugavim cliffhangerom.
ExNihilo wrote:Joj ljudi, al' je moćan cliffhanger u današnjoj epizodi stripa.
Znaci nije se Kirkman vec istrosio?
AMC vec trlja ruke, u to sam siguran.
Zadnje dvije godine strip je mahom bio karinana. Pravi snoozefest, iako je Kirkman sve to pravdao zatišjem pred buru. Zadnja 2-3 broja daju nadu, pa ćemo vidjeti. Jučer me strip po prvi put iznenadio nakon dugo dugo vremena.
danas sam im bas gledao pressicu sa kompletnom glumackom postavom i sa glavesinama.. samo Lennie James (Morgan) nije bio.. valja docekati jos tri mjeseca da prodju... taman da procitam sve stripove