Arsene Wenger wrote:
Mirza Teletovic all about
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- House
#6626 Re: Mirza Teletovic all about
-
salvatore paradise
#6627 Re: Mirza Teletovic all about
Pa dobro, nije ni nas Mirza niki' maneken... Dobro, priznajem Redzo je van konkurencijeMOSALJOZE wrote:Mi pljujemo po Redzisalvatore paradise wrote:Odlicna tekma kapitena, izgleda da se i Netsi bude, mada ne treba nista pricati da ih ne ureknemo... Nego pljujete po Redzi a covjek povratne Mirzi baca
![]()
![]()
On je naš 3 najdrazi igrač milina ga vidjet,a čovjek nako fotoslikičan ko medzed
redzo u srcu netci do groba
- MOSALJOZE
-
salvatore paradise
#6629 Re: Mirza Teletovic all about
Pa sta sam rekao? Redzo je bas znaru, a Mirza je prosjecno ruzan. A u biti obojicu ih boli kita za to

- hodža
-
SSemir
#6631 Re: Mirza Teletovic all about
ma pusti ti to, de nam strucno misljenje svoje. je li mirza sinoc bio preplacen ili potplacen? a danas?salvatore paradise wrote:Odlicna tekma kapitena, izgleda da se i Netsi bude, mada ne treba nista pricati da ih ne ureknemo... Nego pljujete po Redzi a covjek povratne Mirzi baca
-
Arsene Wenger
#6632 Re: Mirza Teletovic all about
Postoji li mogućnost da se na ovaj način gledaju ostale NBA utakmice i engleska premijer liga i slično?Butmiran wrote:http://64.32.28.69/nets.html
YES TV u HD-u. Skinite taj program neki što traži i uživajte.![]()
Samo nemojte pisati svašta na chatu da ne bi blokirali ove linkove.
-
Nuken
#6633 Re: Mirza Teletovic all about
Gdje glasati za Teleta.Ja ga nmg. nigdje pronaći?
- MOSALJOZE
#6634 Re: Mirza Teletovic all about
Moras prvo startere izabrati pa tek onda mozes glasati za MirzuNuken wrote:Gdje glasati za Teleta.Ja ga nmg. nigdje pronaći?
-
Nuken
#6635 Re: Mirza Teletovic all about
Hvala tiMOSALJOZE wrote:Moras prvo startere izabrati pa tek onda mozes glasati za MirzuNuken wrote:Gdje glasati za Teleta.Ja ga nmg. nigdje pronaći?
- House
#6636 Re: Mirza Teletovic all about
salvatore paradise wrote:Pa sta sam rekao? Redzo je bas znaru, a Mirza je prosjecno ruzan. A u biti obojicu ih boli kita za to![]()
Mirza nije ruzan , ne kontam kakav si ti maneken pa smatras Mrzu prosjecno ruznim ?
- MOSALJOZE
#6637 Re: Mirza Teletovic all about
Mi kakav smo lud narod(u pozitivnom smislu)ima da u ovom glasanju sjebemo amere
-
roboth
#6638 Re: Mirza Teletovic all about
http://allstarballot.nba.com/?referrer= ... b14_nbadrd

Ovako bi trebalo da je pravilno da bi upao Mirza.

Ovako bi trebalo da je pravilno da bi upao Mirza.
-
Son1
#6639 Re: Mirza Teletovic all about
Mirza je lafcina, i nadam se da nece uslijediti rasprava o tome.
Sve cestitke za MOTM, drago mi je vidjeti ga da postaje sve vazniji igrac u Netsima.
Sve cestitke za MOTM, drago mi je vidjeti ga da postaje sve vazniji igrac u Netsima.
-
Nuken
#6640 Re: Mirza Teletovic all about
Kako to obično i bude naši navijači su se dosjetili jedne vrlo zanimljive stvari
Naime, sada je cilj da se pokuša naš kapiten izabrati da igra na All-Star vikendu sa najvećim zvijezdama svjeske košarke!! Zadatak je težak, ali idemo glasati!! Možete glasati više puta ako izbrišete history i sa istog maila!!
Bravo za naše kreativne navijače!! Samo zajedno smo jači!!
IZIVNJAVAM SE ODMA NA BOLDU I VELIČINI SLOVA.Sa službene stranice KSBIH na faceu
edit:Isprobani i radi.Ne mora komplet historija.Moze i zadnjih sat vremena
Naime, sada je cilj da se pokuša naš kapiten izabrati da igra na All-Star vikendu sa najvećim zvijezdama svjeske košarke!! Zadatak je težak, ali idemo glasati!! Možete glasati više puta ako izbrišete history i sa istog maila!!
Bravo za naše kreativne navijače!! Samo zajedno smo jači!!
IZIVNJAVAM SE ODMA NA BOLDU I VELIČINI SLOVA.Sa službene stranice KSBIH na faceu
edit:Isprobani i radi.Ne mora komplet historija.Moze i zadnjih sat vremena
- Capajebo
#6641 Re: Mirza Teletovic all about
A kako se bira k'o ce se takmiciti u 3cama?
Tu bi ga bilo cool progurati
Tu bi ga bilo cool progurati
- bruce lee
#6642 Re: AW: Mirza Teletovic all about
ja sam preko mobilnog glasao, dovoljno mi je bilo izabrati mirzu iz optional dole i dvojicu bilo kojih drugih od ovih regularno predlozenih da mi prihvati glasanje. ne znam sad jel do mobilnog pristupa stranici ili do ceg vec. u svakom slucaju bolji je fazon gurati ovo nego spamovati redzu 
-
Rob_Atl
#6643 Re: Mirza Teletovic all about
ma kad su kinezi gurali yao minga i kad nije igrao (povrijedjen bio) valjda i mi mozemo pogurati naseg mirzu nek cijela federacija glasa i dijaspora moze se skupiti 1,000,000 glasova sto bi bilo dovoljno i za petorke 
-
nema me tamo
#6644 Re: Mirza Teletovic all about
Rob_Atl wrote:ma kad su kinezi gurali yao minga i kad nije igrao (povrijedjen bio) valjda i mi mozemo pogurati naseg mirzu nek cijela federacija glasa i dijaspora moze se skupiti 1,000,000 glasova sto bi bilo dovoljno i za petorke
Koliko pomazu ovi glasovi?
Mora da su skupili neki strucni ziri i biraju igraca...
-
kakavdanakneiskustvu
#6645 Re: Mirza Teletovic all about
gdje se može vidjeti koliko mirza ima glasova?
-
kakavdanakneiskustvu
#6646 Re: Mirza Teletovic all about
nema me tamo wrote:Rob_Atl wrote:ma kad su kinezi gurali yao minga i kad nije igrao (povrijedjen bio) valjda i mi mozemo pogurati naseg mirzu nek cijela federacija glasa i dijaspora moze se skupiti 1,000,000 glasova sto bi bilo dovoljno i za petorke
Koliko pomazu ovi glasovi?
Mora da su skupili neki strucni ziri i biraju igraca...
pomažu,po broju glasova se biraju starteri
-
Leftist
- Ironman1921
#6648 Re: Mirza Teletovic all about
Hajmo raja, obavite i vi vašu građansku dužnost. Iako su jaaaaaaaaako male šanse, hajmo probat, našeg najboljeg sportistu, ubacit na All-Star vikend.
LINK: http://allstarballot.nba.com/daily?refe ... lsearchbar
1. Sign in to vote
2. Create an account or Sign up with Facebook,Twitter,Google ,Yahoo.
3. Kada ste se registrovali, onda će vam se otvorit ovakav prozor(http://prntscr.com/2hcq8c) gdje birate petorke. Petorku zapada izaberite po volji, morate staviti 3 igrača iz kategorije "FRONTCOURT" i dvojicu iz "GUARDS". Kada odaberete petorku zapada, idite na dno stranice i ovdje(http://prntscr.com/2hcquq) odaberite Mirzu(početno slovo T). I onda odaberite po dva igrača iz kategorija "FRONTCOURT" i "GUARDS" za istočnu petorku(ali gledajte da što slabije igrače birate-jer nisu konkurencija Mirzi, najbolje bi bilo birati igrače iz Milwaukee Bucks-a ili Brook-a Lopeza(jer je povrijeđen do kraja sezone).
4. Kada imate ovako 9 slika igrača(5 zapad i 4 istok) i kada ste izabrali Mirzu dole na dodatnoj opciji, onda ispunite captcha code na dnu stranice i kliknite VOTE NOW!
5. Raširite ovo među prijateljima.
**-izbrišite history u browseru,tako možete više puta glasati!
SVI ZA MIRZU!!
LINK: http://allstarballot.nba.com/daily?refe ... lsearchbar
1. Sign in to vote
2. Create an account or Sign up with Facebook,Twitter,Google ,Yahoo.
3. Kada ste se registrovali, onda će vam se otvorit ovakav prozor(http://prntscr.com/2hcq8c) gdje birate petorke. Petorku zapada izaberite po volji, morate staviti 3 igrača iz kategorije "FRONTCOURT" i dvojicu iz "GUARDS". Kada odaberete petorku zapada, idite na dno stranice i ovdje(http://prntscr.com/2hcquq) odaberite Mirzu(početno slovo T). I onda odaberite po dva igrača iz kategorija "FRONTCOURT" i "GUARDS" za istočnu petorku(ali gledajte da što slabije igrače birate-jer nisu konkurencija Mirzi, najbolje bi bilo birati igrače iz Milwaukee Bucks-a ili Brook-a Lopeza(jer je povrijeđen do kraja sezone).
4. Kada imate ovako 9 slika igrača(5 zapad i 4 istok) i kada ste izabrali Mirzu dole na dodatnoj opciji, onda ispunite captcha code na dnu stranice i kliknite VOTE NOW!
5. Raširite ovo među prijateljima.
**-izbrišite history u browseru,tako možete više puta glasati!
SVI ZA MIRZU!!
-
kakavdanakneiskustvu
#6649 Re: Mirza Teletovic all about
Leftist wrote:Pogurajmo fejsbuk inicijativu!![]()
Bošnjaci svijeta ujedinimo se
![]()
![]()
https://www.facebook.com/allstarmirza
prije bosanci i hercegovci nego samo bošnjaci
- House
#6650 Re: Mirza Teletovic all about
Poznavajuci ovaj ludi narod , Mirza startna petorka istoka