leet wrote:missko wrote:
![]()
Manchester United FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
missko
#6626 Re: Manchester United FC
- MrBega
#6627 Re: Manchester United FC

Nisam bio nesto voljan da se dovede RVP, ali kad je fergie nabrojao onu četvorku iz 99 , bilo mi je jasnije gdje se puca
-
miki.ba
#6628 Re: Manchester United FC
Kladim se po sta hocete da ce najmanje utakmica odigrati zajedno, RVP je igrac za jednu sezonu i sigurno ce uci u crnu seriju kao Tores ili ce se povrijediti u prvom dijelu takmicenja. Živi bili pa vidili 
-
missko
#6629 Re: Manchester United FC
Procepio ne procepio velika je stvar da kapiten ekipe nece da potpise produzenje ugovora bez obzira na obecano povecanje plate nego zeli veci izazov u vecem klubu et to je poenta, on bi dobio platu koliku bi trazio i u Arsenalu ali United je jedan veci level ipak i zato mi se svidja transfer. Dzeko ce ostati u Cityu zbog para jer niko ne zeli da ga placa toliko ali RvP je mogao ovu platu dobiti gdje je htio. Tako da vam je suplja prica da je otisao zbog love, prije se moze reci prodao ga Arsenal zbog love.miki.ba wrote:Kladim se po sta hocete da ce najmanje utakmica odigrati zajedno, RVP je igrac za jednu sezonu i sigurno ce uci u crnu seriju kao Tores ili ce se povrijediti u prvom dijelu takmicenja. Živi bili pa vidili
-
miki.ba
#6630 Re: Manchester United FC
Posto ja gledam svaku tekmu MANUTD mislim da su pogrješili dovodeci njega, a sto se tice para znam da nije preso zbog toga. Njima treba napadac koji je spreman sjediti na klupi neki koji i nije tako skup, doduse malo i Fergi oslabio Arsenal sto je svakako + za njih.missko wrote:Procepio ne procepio velika je stvar da kapiten ekipe nece da potpise produzenje ugovora bez obzira na obecano povecanje plate nego zeli veci izazov u vecem klubu et to je poenta, on bi dobio platu koliku bi trazio i u Arsenalu ali United je jedan veci level ipak i zato mi se svidja transfer. Dzeko ce ostati u Cityu zbog para jer niko ne zeli da ga placa toliko ali RvP je mogao ovu platu dobiti gdje je htio. Tako da vam je suplja prica da je otisao zbog love, prije se moze reci prodao ga Arsenal zbog love.miki.ba wrote:Kladim se po sta hocete da ce najmanje utakmica odigrati zajedno, RVP je igrac za jednu sezonu i sigurno ce uci u crnu seriju kao Tores ili ce se povrijediti u prvom dijelu takmicenja. Živi bili pa vidili
Ako RVP proradi Rooney ide na klupu sigurno, ko gleda MANUTD zna o cemu pricam.
- Edinho2011
#6631 Re: Manchester United FC
Nema sanse, Rooney uvijek moze malo povucenije igrati.miki.ba wrote:Posto ja gledam svaku tekmu MANUTD mislim da su pogrješili dovodeci njega, a sto se tice para znam da nije preso zbog toga. Njima treba napadac koji je spreman sjediti na klupi neki koji i nije tako skup, doduse malo i Fergi oslabio Arsenal sto je svakako + za njih.missko wrote:Procepio ne procepio velika je stvar da kapiten ekipe nece da potpise produzenje ugovora bez obzira na obecano povecanje plate nego zeli veci izazov u vecem klubu et to je poenta, on bi dobio platu koliku bi trazio i u Arsenalu ali United je jedan veci level ipak i zato mi se svidja transfer. Dzeko ce ostati u Cityu zbog para jer niko ne zeli da ga placa toliko ali RvP je mogao ovu platu dobiti gdje je htio. Tako da vam je suplja prica da je otisao zbog love, prije se moze reci prodao ga Arsenal zbog love.miki.ba wrote:Kladim se po sta hocete da ce najmanje utakmica odigrati zajedno, RVP je igrac za jednu sezonu i sigurno ce uci u crnu seriju kao Tores ili ce se povrijediti u prvom dijelu takmicenja. Živi bili pa vidili
Ako RVP proradi Rooney ide na klupu sigurno, ko gleda MANUTD zna o cemu pricam.
- skafiskafsnjak
#6632 Re: Manchester United FC
Pa Rooney moze igrati iza njega odmah, takodjer moze igrati jos nazad , vise prema sredini pa cak i krilo .... hahahah . eto Ferguson planira drzati na klupi jednog od igraca s najvecom placom.
kako da ne .
kako da ne .
- snaga_znanja
#6633 Re: Manchester United FC
Pitanje je samo jedno. Sta ce uraditi sa Berbatovom. Meni je izuzetno drag igrac ali se ocigledno nije uklopio u Aleksov sistem igre. Nadam se da ce se za njega naci neko dobro rjesenje...
- skafiskafsnjak
#6634 Re: Manchester United FC
Pa otpisan je , Fergie je to sam i rekao ... cini mi se da se spominjala Turska za odlazak .-.snaga_znanja wrote:Pitanje je samo jedno. Sta ce uraditi sa Berbatovom. Meni je izuzetno drag igrac ali se ocigledno nije uklopio u Aleksov sistem igre. Nadam se da ce se za njega naci neko dobro rjesenje...
- just principe
#6635 Re: Manchester United FC
jel Berbatov i dalje najskuplji igrac Uniteda svih vremena 
-
missko
#6636 Re: Manchester United FC
Runi nece nikad bit na klupi, prije da ce ga tusnut Realu za 100 miliona nego ga stavit na klupu. RvP je u pravu United bas izgleda kao klub koji zivi fudbal, igraci klub nerado napustaju i kad treba u penziju.L00d wrote:Pa Rooney moze igrati iza njega odmah, takodjer moze igrati jos nazad , vise prema sredini pa cak i krilo .... hahahah . eto Ferguson planira drzati na klupi jednog od igraca s najvecom placom.
kako da ne .
- alijagoro
#6637 Re: Manchester United FC
Fabregas je bio najplaceniji igrac,nekih 130 hiljada sedmicno,tako da ta prica kako je on tu placu mogao imati u Arsenalu,ne pije vode.missko wrote:Procepio ne procepio velika je stvar da kapiten ekipe nece da potpise produzenje ugovora bez obzira na obecano povecanje plate nego zeli veci izazov u vecem klubu et to je poenta, on bi dobio platu koliku bi trazio i u Arsenalu ali United je jedan veci level ipak i zato mi se svidja transfer. Dzeko ce ostati u Cityu zbog para jer niko ne zeli da ga placa toliko ali RvP je mogao ovu platu dobiti gdje je htio. Tako da vam je suplja prica da je otisao zbog love, prije se moze reci prodao ga Arsenal zbog love.miki.ba wrote:Kladim se po sta hocete da ce najmanje utakmica odigrati zajedno, RVP je igrac za jednu sezonu i sigurno ce uci u crnu seriju kao Tores ili ce se povrijediti u prvom dijelu takmicenja. Živi bili pa vidili
-
missko
#6638 Re: Manchester United FC
dali bi i fabregasu platu ,oliko i Barca ali nije htio ni on da produzi. Jesi ti misljenja da RvP nije produzio s Arsenalom jer se nisu slozili oko plate?
- alijagoro
#6639 Re: Manchester United FC
Mislim da Fabregas ima manju ili istu platu(bio je pod ugovorom,dvije ili tri godine ugovora),on je otisao da osvoji koji trofej ali da se ne oznoji previse.Fabregas je takodze bio daleko vazniji igrac od Robina,sto znaci da nema sanse da bi on dobio vecu platu.Razloga je mnogo zasto je zelio otici,ali vjerovatno jedan od vecih je 70,000 sedmicno, vise u odnosu na ono sto mu je mogao ponuditi Arsenal.missko wrote:dali bi i fabregasu platu ,oliko i Barca ali nije htio ni on da produzi. Jesi ti misljenja da RvP nije produzio s Arsenalom jer se nisu slozili oko plate?
- Riddle
#6640 Re: Manchester United FC
United je navodno dogovorio transfer lijevog beka Vitessea Alexandera Büttnera.
-
miki.ba
#6641 Re: Manchester United FC
Imal ovaj slavni klub ovdje navijaca?
Da cujemo prognoze Everton-ManUtd.
Moja prognoza je 2-2.
Da cujemo prognoze Everton-ManUtd.
Moja prognoza je 2-2.
- MrBega
#6642 Re: Manchester United FC
E šta sad, nudi nam Real Kaku, gdje cemo ga?
- skafiskafsnjak
#6643 Re: Manchester United FC
jos je pocetak sezone...tek se razigravaju. Ali puno odbrane fali, dobro bi doslo da kupe nekoga u odbrani. Bar nekog osrednjeg igraca...
Sent from my cigla using Tapatalk 2
-
Chuckie
#6644 Re: Manchester United FC
Sta brani ovaj De Gej to nije normalno.
Sent from my iPhone
Sent from my iPhone
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#6645 Re: Manchester United FC
koji nafakaški klub, nevjerovatno
samo united može ne gubiti na poluvremenu, a kasnije vjerovatno i dobiti nakon ovakvog silovanja
samo united može ne gubiti na poluvremenu, a kasnije vjerovatno i dobiti nakon ovakvog silovanja
- skafiskafsnjak
#6646 Re: Manchester United FC
nedostajao si mi...hahahodesveuhonduras wrote:koji nafakaški klub, nevjerovatno![]()
- drug_profi
#6647 Re: Manchester United FC
Svaki drugi golman bi bar tri primio. De Gea dobar, ali napravice kiks kad tad.odesveuhonduras wrote:koji nafakaški klub, nevjerovatno![]()
Ovi u stoljnacima ne mogu saMse da valja napravit, a ovi im ubise golmana.
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#6648 Re: Manchester United FC
ma loma more, sunce, pa ramazan i toL00d wrote:nedostajao si mi...hahahodesveuhonduras wrote:koji nafakaški klub, nevjerovatno![]()
- skafiskafsnjak
#6649 Re: Manchester United FC
Ma ajd polako ... ima drugo poluvrijeme, ali i ostatak sezone. Ne mjeri se po prvoj utakmici sezona 
- skafiskafsnjak
#6650 Re: Manchester United FC
ne treba zaboraviti da United haman nema odbrane