Manchester United FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
missko

#6626 Re: Manchester United FC

Post by missko »

leet wrote:
missko wrote:Image
Image

:thumbup: :dance:
:thumbup: :evil:
MrBega

#6627 Re: Manchester United FC

Post by MrBega »

Image

Nisam bio nesto voljan da se dovede RVP, ali kad je fergie nabrojao onu četvorku iz 99 , bilo mi je jasnije gdje se puca
miki.ba

#6628 Re: Manchester United FC

Post by miki.ba »

Kladim se po sta hocete da ce najmanje utakmica odigrati zajedno, RVP je igrac za jednu sezonu i sigurno ce uci u crnu seriju kao Tores ili ce se povrijediti u prvom dijelu takmicenja. Živi bili pa vidili :D
missko

#6629 Re: Manchester United FC

Post by missko »

miki.ba wrote:Kladim se po sta hocete da ce najmanje utakmica odigrati zajedno, RVP je igrac za jednu sezonu i sigurno ce uci u crnu seriju kao Tores ili ce se povrijediti u prvom dijelu takmicenja. Živi bili pa vidili :D
Procepio ne procepio velika je stvar da kapiten ekipe nece da potpise produzenje ugovora bez obzira na obecano povecanje plate nego zeli veci izazov u vecem klubu et to je poenta, on bi dobio platu koliku bi trazio i u Arsenalu ali United je jedan veci level ipak i zato mi se svidja transfer. Dzeko ce ostati u Cityu zbog para jer niko ne zeli da ga placa toliko ali RvP je mogao ovu platu dobiti gdje je htio. Tako da vam je suplja prica da je otisao zbog love, prije se moze reci prodao ga Arsenal zbog love.
miki.ba

#6630 Re: Manchester United FC

Post by miki.ba »

missko wrote:
miki.ba wrote:Kladim se po sta hocete da ce najmanje utakmica odigrati zajedno, RVP je igrac za jednu sezonu i sigurno ce uci u crnu seriju kao Tores ili ce se povrijediti u prvom dijelu takmicenja. Živi bili pa vidili :D
Procepio ne procepio velika je stvar da kapiten ekipe nece da potpise produzenje ugovora bez obzira na obecano povecanje plate nego zeli veci izazov u vecem klubu et to je poenta, on bi dobio platu koliku bi trazio i u Arsenalu ali United je jedan veci level ipak i zato mi se svidja transfer. Dzeko ce ostati u Cityu zbog para jer niko ne zeli da ga placa toliko ali RvP je mogao ovu platu dobiti gdje je htio. Tako da vam je suplja prica da je otisao zbog love, prije se moze reci prodao ga Arsenal zbog love.
Posto ja gledam svaku tekmu MANUTD mislim da su pogrješili dovodeci njega, a sto se tice para znam da nije preso zbog toga. Njima treba napadac koji je spreman sjediti na klupi neki koji i nije tako skup, doduse malo i Fergi oslabio Arsenal sto je svakako + za njih.
Ako RVP proradi Rooney ide na klupu sigurno, ko gleda MANUTD zna o cemu pricam.
Edinho2011

#6631 Re: Manchester United FC

Post by Edinho2011 »

miki.ba wrote:
missko wrote:
Posto ja gledam svaku tekmu MANUTD mislim da su pogrješili dovodeci njega, a sto se tice para znam da nije preso zbog toga. Njima treba napadac koji je spreman sjediti na klupi neki koji i nije tako skup, doduse malo i Fergi oslabio Arsenal sto je svakako + za njih.
Ako RVP proradi Rooney ide na klupu sigurno, ko gleda MANUTD zna o cemu pricam.
Nema sanse, Rooney uvijek moze malo povucenije igrati.
skafiskafsnjak

#6632 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

Pa Rooney moze igrati iza njega odmah, takodjer moze igrati jos nazad , vise prema sredini pa cak i krilo .... hahahah . eto Ferguson planira drzati na klupi jednog od igraca s najvecom placom.

kako da ne .
snaga_znanja

#6633 Re: Manchester United FC

Post by snaga_znanja »

Pitanje je samo jedno. Sta ce uraditi sa Berbatovom. Meni je izuzetno drag igrac ali se ocigledno nije uklopio u Aleksov sistem igre. Nadam se da ce se za njega naci neko dobro rjesenje...
skafiskafsnjak

#6634 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

snaga_znanja wrote:Pitanje je samo jedno. Sta ce uraditi sa Berbatovom. Meni je izuzetno drag igrac ali se ocigledno nije uklopio u Aleksov sistem igre. Nadam se da ce se za njega naci neko dobro rjesenje...
Pa otpisan je , Fergie je to sam i rekao ... cini mi se da se spominjala Turska za odlazak .-.
just principe

#6635 Re: Manchester United FC

Post by just principe »

jel Berbatov i dalje najskuplji igrac Uniteda svih vremena :-)
missko

#6636 Re: Manchester United FC

Post by missko »

L00d wrote:Pa Rooney moze igrati iza njega odmah, takodjer moze igrati jos nazad , vise prema sredini pa cak i krilo .... hahahah . eto Ferguson planira drzati na klupi jednog od igraca s najvecom placom.

kako da ne .
Runi nece nikad bit na klupi, prije da ce ga tusnut Realu za 100 miliona nego ga stavit na klupu. RvP je u pravu United bas izgleda kao klub koji zivi fudbal, igraci klub nerado napustaju i kad treba u penziju.
alijagoro

#6637 Re: Manchester United FC

Post by alijagoro »

missko wrote:
Fabregas je bio najplaceniji igrac,nekih 130 hiljada sedmicno,tako da ta prica kako je on tu placu mogao imati u Arsenalu,ne pije vode.
missko

#6638 Re: Manchester United FC

Post by missko »

dali bi i fabregasu platu ,oliko i Barca ali nije htio ni on da produzi. Jesi ti misljenja da RvP nije produzio s Arsenalom jer se nisu slozili oko plate?
alijagoro

#6639 Re: Manchester United FC

Post by alijagoro »

missko wrote:dali bi i fabregasu platu ,oliko i Barca ali nije htio ni on da produzi. Jesi ti misljenja da RvP nije produzio s Arsenalom jer se nisu slozili oko plate?
Mislim da Fabregas ima manju ili istu platu(bio je pod ugovorom,dvije ili tri godine ugovora),on je otisao da osvoji koji trofej ali da se ne oznoji previse.Fabregas je takodze bio daleko vazniji igrac od Robina,sto znaci da nema sanse da bi on dobio vecu platu.Razloga je mnogo zasto je zelio otici,ali vjerovatno jedan od vecih je 70,000 sedmicno, vise u odnosu na ono sto mu je mogao ponuditi Arsenal.
Riddle

#6640 Re: Manchester United FC

Post by Riddle »

United je navodno dogovorio transfer lijevog beka Vitessea Alexandera Büttnera.
miki.ba

#6641 Re: Manchester United FC

Post by miki.ba »

Imal ovaj slavni klub ovdje navijaca?
Da cujemo prognoze Everton-ManUtd.
Moja prognoza je 2-2. :D
MrBega

#6642 Re: Manchester United FC

Post by MrBega »

E šta sad, nudi nam Real Kaku, gdje cemo ga?
skafiskafsnjak

#6643 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

jos je pocetak sezone...tek se razigravaju. Ali puno odbrane fali, dobro bi doslo da kupe nekoga u odbrani. Bar nekog osrednjeg igraca...

Sent from my cigla using Tapatalk 2
Chuckie

#6644 Re: Manchester United FC

Post by Chuckie »

Sta brani ovaj De Gej to nije normalno.

Sent from my iPhone
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#6645 Re: Manchester United FC

Post by odesveuhonduras »

koji nafakaški klub, nevjerovatno :D

samo united može ne gubiti na poluvremenu, a kasnije vjerovatno i dobiti nakon ovakvog silovanja
skafiskafsnjak

#6646 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

odesveuhonduras wrote:koji nafakaški klub, nevjerovatno :D

samo united može ne gubiti na poluvremenu, a kasnije vjerovatno i dobiti nakon ovakvog silovanja
nedostajao si mi...hahah

drug_profi

#6647 Re: Manchester United FC

Post by drug_profi »

Svaki drugi golman bi bar tri primio. De Gea dobar, ali napravice kiks kad tad.
Ovi u stoljnacima ne mogu saMse da valja napravit, a ovi im ubise golmana.
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#6648 Re: Manchester United FC

Post by odesveuhonduras »

L00d wrote:

nedostajao si mi...hahah

ma loma more, sunce, pa ramazan i to :)
skafiskafsnjak

#6649 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

Ma ajd polako ... ima drugo poluvrijeme, ali i ostatak sezone. Ne mjeri se po prvoj utakmici sezona :)
skafiskafsnjak

#6650 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

ne treba zaboraviti da United haman nema odbrane :P

Post Reply