Iguadiola.n;hill wrote:Svaka čast sixersima, katastrofa stav Celticsa, nešto kao lako ćemo mi ovo, baš grozan osjećaj je bilo gledati kao navijač Celticsa ovu tekmu i skoro da mi drago da su izgubili, u nadi da će se opametiti, jer netko tko ima velike ambicije da napravi period od 7-8 minuta bez koša je neprihvatljivohypko_nurko wrote:drama u bostonu, teska pobjeda nad celticsima. bravo sixersi
NBA - National Basketball Association
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
seman
#6626 Re: NBA - National Basketball Association
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6627 Re: NBA - National Basketball Association
MIslis, IgBudalaseman wrote:Iguadiola.n;hill wrote:Svaka čast sixersima, katastrofa stav Celticsa, nešto kao lako ćemo mi ovo, baš grozan osjećaj je bilo gledati kao navijač Celticsa ovu tekmu i skoro da mi drago da su izgubili, u nadi da će se opametiti, jer netko tko ima velike ambicije da napravi period od 7-8 minuta bez koša je neprihvatljivohypko_nurko wrote:drama u bostonu, teska pobjeda nad celticsima. bravo sixersi
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6628 Re: NBA - National Basketball Association
01:00 Heat - Pacerskakavdanakneiskustvu wrote:u koliko je večerašnja tekma?
03:30 Spurs - Clippers
- novi.dan.nova.nafaka
#6629 Re: NBA - National Basketball Association
Ma i ne treba im Chris, imaju Pietrus-a, a LBJ i DW će sami to da riješe.kakavdanakneiskustvu wrote:http://kosarka.org/main.asp?dir=news&newsid=44313
miami bez bosha protiv indiane
-
djoni negro
#6630 Re: NBA - National Basketball Association
„Mamuze“ protiv super eksplozivnih „Clippersa“ u nastavku price od juce...
-
smijesni_ste
#6631 Re: NBA - National Basketball Association
Ode u helac i troglava(dobro veceras dvoglava
) azdaha ^^
-
seman
#6632 Re: NBA - National Basketball Association
James mi je pao u ocima u predzadnjoj akciji heata ( kao i zadnjoj ) ... nema frajer muda da ga jebes!
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6633 Re: NBA - National Basketball Association
Trebala ti je Indiana da to skontas? Davno je ustanovljeno da James nema muda.
Za razliku od patnje u Miamiju, Spursi i Clippersi odigrali odlicnu utakmicu. Pokazalo se ipak da su ovi Spursi prejak protivnik za Clipperse.
Za razliku od patnje u Miamiju, Spursi i Clippersi odigrali odlicnu utakmicu. Pokazalo se ipak da su ovi Spursi prejak protivnik za Clipperse.
- novi.dan.nova.nafaka
#6634 Re: NBA - National Basketball Association
Možda zbog toga što je preumoran - koliko je igrao u zadnje dvije utakmice minuta ?seman wrote:James mi je pao u ocima u predzadnjoj akciji heata ( kao i zadnjoj ) ... nema frajer muda da ga jebes!
- n;hill
#6635 Re: NBA - National Basketball Association
Nisam gledao tekmu ali Indiana izgleda uzduž i poprijeko bolje posložen tim, Miami ima gore rezerve od Lakersa
, kadtad to će izaći na vidjelo, a s Boshom se svi sprdali, sad kad ga nema ogromni problemi, i koje su procijene kad bi se mogao vratiti ... 10ak dana?
- n;hill
#6636 Re: NBA - National Basketball Association
ali bez obzira svim stručnjacima on je MVP, i to 3x, smiješno, kao navijač Celticsa ne mogu smisliti Lakerse, ali Kobe će uzeti i Wadea i Jamesa s bilo kakvim sporednim igračima...kad se gledaju individualci...ali volim timsku košarku i drago mi je da nikoga iz Celticsa nema među tim šminkerima što nagrade osvajajuseman wrote:James mi je pao u ocima u predzadnjoj akciji heata ( kao i zadnjoj ) ... nema frajer muda da ga jebes!
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6637 Re: NBA - National Basketball Association
Mogao bi da se ne vrati. Izgleda da je ozbiljna povreda, pa bi sezona mogla biti gotova za njega.n;hill wrote:Nisam gledao tekmu ali Indiana izgleda uzduž i poprijeko bolje posložen tim, Miami ima gore rezerve od Lakersa, kadtad to će izaći na vidjelo, a s Boshom se svi sprdali, sad kad ga nema ogromni problemi, i koje su procijene kad bi se mogao vratiti ... 10ak dana?
-
glog
#6638 Re: NBA - National Basketball Association
Miami ima OK rezerve, igrace koji su u drugim timovima bili mnogo efikasniji, ali Miami nije uspio sagraditi tim - zbog samog nacina igre Lebrona koji jednostavno ne zna da se prilagodi ostalim igracima, nego ocekuje da se svi prilagode njemu. I dalje su favoriti i protiv Indijane i za osvajanje istoka, mozda cak i za titulu (mada San Antonio i Oklahoma izgledaju mnogo ubjedljivije), Ali mnogo zavisi od ishoda sljedece utakmice - ako Indijana dobije prvu kod kuce, eto panike u Miamiju i onda je sve moguce. Lebronu ocito nije dovoljna ni prednost domaceg terena, ni sudijska pomoc, ni prisustvo Pat Rileya u "strucnom stabu", ni jos dvije super zvijezde u timu, uz Jos tri igraca koji su bili regularni starteri u svojim timovima - Battier, Miller, Chalmers i par dobrih rezervi - Haslem, Turiaf, ni gledanje kroz prstiju za sve trokorake koje napravi... Sljedeci korak ce biti kuknjava kako mu treba dobar centar i vrhunski play, a kada mu ih nabave onda ce slijediti kuknjava kako play drzi loptu, a centar mu smeta kada krene na horuk kroz sredinu... King 
-
djoni negro
#6639 Re: NBA - National Basketball Association
Pacersi do pobjede nad heatom jedan izvestaj od utakmice 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6640 Re: NBA - National Basketball Association
Upravo je to srz problema. Nema tog playa (a ni centra) koji moze igrati sa Jamesom. Bosh je i dobar obzirom na situaciju, evo nema ga prvu tekmu i odmah problemi. Chalmers kao play - dovoljan, samo kad bi James igrao cijelu utakmicu na istom nivou. Ebo ti 30 poena kad te nema nigdje na kraju kad se utakmica lomiglog wrote:Miami ima OK rezerve, igrace koji su u drugim timovima bili mnogo efikasniji, ali Miami nije uspio sagraditi tim - zbog samog nacina igre Lebrona koji jednostavno ne zna da se prilagodi ostalim igracima, nego ocekuje da se svi prilagode njemu. I dalje su favoriti i protiv Indijane i za osvajanje istoka, mozda cak i za titulu (mada San Antonio i Oklahoma izgledaju mnogo ubjedljivije), Ali mnogo zavisi od ishoda sljedece utakmice - ako Indijana dobije prvu kod kuce, eto panike u Miamiju i onda je sve moguce. Lebronu ocito nije dovoljna ni prednost domaceg terena, ni sudijska pomoc, ni prisustvo Pat Rileya u "strucnom stabu", ni jos dvije super zvijezde u timu, uz Jos tri igraca koji su bili regularni starteri u svojim timovima - Battier, Miller, Chalmers i par dobrih rezervi - Haslem, Turiaf, ni gledanje kroz prstiju za sve trokorake koje napravi... Sljedeci korak ce biti kuknjava kako mu treba dobar centar i vrhunski play, a kada mu ih nabave onda ce slijediti kuknjava kako play drzi loptu, a centar mu smeta kada krene na horuk kroz sredinu... King
Malo o ostatku ekipe - ova prva trojica su prosjecni kosarkasi, Battier zna odigrati dobru odbranu, Miller je proslu sezonu vise bio povrijedjen, ovu nit smrdi nit mirise, vjecito se od njega nesto ocekuje, ali...puno kmeci, malo mlijeka daje
Konkluzija - vazda ce nesto faliti da se domogne prstena.
- jasko_ba
#6641 Re: NBA - National Basketball Association
James je igracina, pricajte vi sta hocete

-
Mr.Fundamental
#6642 Re: NBA - National Basketball Association
James i Wade 52 poena, svi ostali zajedno 23
Ako Heat osvoji prvenstvo ja bi prsten dao Jamesu, Wadeu i Boshu, ostali ga ne zaslužuju.
-
caros
#6643 Re: NBA - National Basketball Association
Ne mogu oni ni euroligu osvojiti a ne NBA.
Bezmuda pička opet fula slobodna, opet daje zadnji šut Wadeu/Chalmersu 
-
seman
#6644 Re: NBA - National Basketball Association
Druze, vidjo sam ja to i prije, al' mislio sam da je ova sezona prelomna, da ce ove godine dobit' i na tom segmentu i iz utakmice u utakmicu isto ocekujem, al' on opet karina ... fkt me razocaro ova zadnja 2 minuta.Tomahawk11 wrote:Trebala ti je Indiana da to skontas? Davno je ustanovljeno da James nema muda.![]()
Realno, LBJ trenutno jeste najdominantniji igrac lige i kao takav je i zasluzio MVP titulu, al' ovaj nedostatak ce izgleda da ga prati kroz cijelu karijeru. Nazalost.
-
caros
#6645 Re: NBA - National Basketball Association
Po čemu je on zaslužio MVP ako u zadnjoj četvrtini ne može meda i tim mu "često" gubi zbog toga ? Više je Lin zaslužio MVP titulu nego ovaj šarlatan.seman wrote: Realno, LBJ trenutno jeste najdominantniji igrac lige i kao takav je i zasluzio MVP titulu

-
seman
#6646 Re: NBA - National Basketball Association
Kako nije? Hoces rec' da ima dominantnijeg igraca u NBA? Ni ja ga nesto pretjerano ne volim, al' kad vec Parker&co nisu MVP, nek' bude on. Durant je mozda jos jedini na tom nivou, al' mora se jos dosta u odbrani popravit da bi bio ispred LBJ.a kao kompletan igrac.caros wrote:Po čemu je on zaslužio MVP ako u zadnjoj četvrtini ne može meda i tim mu "često" gubi zbog toga ? Više je Lin zaslužio MVP titulu nego ovaj šarlatan.seman wrote: Realno, LBJ trenutno jeste najdominantniji igrac lige i kao takav je i zasluzio MVP titulu
Svakako, ove sezone u regularnom dijelu je vise puta pokazo da moze bit i taj clutch igrac i regularna sezona je ona zbog cega se dobiva MVP titula, al' jbg, playoff je ipak izgleda druga prica ...
-
caros
#6647 Re: NBA - National Basketball Association
Prije bih dao MVP titulu Durantu/Loveu/Kobiju/Parkeru/Paulu/Rondu.
Što se tiče "najdominantnijeg" igrača, to je definitivno Kobi.

- MaroonBrigade
#6648 Re: NBA - National Basketball Association
Najbolji igrac na svijetu, dok ne dodje kraj utakmice.jasko_ba wrote:James je igracina, pricajte vi sta hocete
Chalmers ima bolji sut za tri od ove dvojice.caros wrote:Prije bih dao MVP titulu Durantu/Loveu/Kobiju/Parkeru/Paulu/Rondu.Što se tiče "najdominantnijeg" igrača, to je definitivno Kobi.
-
caros
#6649 Re: NBA - National Basketball Association
2-10 protiv Pacersa zadnji meč, 0,388 kroz čitavu sezonu a LeBrick 0,362 što znači da nije ogromna razlika. U pitanju je ionako taj "clutch" momenat koji ovaj tupan neće nikada imati. 
- just principe
#6650 Re: NBA - National Basketball Association
igrac koji je MVP nikad ali bash nikad ne bi smio promasiti dva slobodna bacanja, jos posebno kad je rijec u odlucujucim tzv clutch momentima