Imam telemah priključke na adresi gdje živim i na vikendici. Dolazi zimskki period kad na vikendici moram sve prebaciti na "zimski režim" tj zatvorit vodu, ozračit cijevu i sl. pošto mi je zahmetli dolaziti. Znam da postoji zamrzavanje usluge. Svratim do telemaha da pitam kako to ide i prvu stvar mi kažu za BH građane "zamrzavanje usluge" maximalno 3 mjeseca u godini, a za strane državljane do 8 mjeseci. U svojoj zemlji neko me čini osobom drugog reda. Kako sam to čuo više ništa nisam ni pitao i kontam sad oba priključka da ih odjebem.
Telemach BH
Moderator: Benq
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#6626 Uvreda za zdrav razum
UVREDA ZA ZDRAV RAZUM
Imam telemah priključke na adresi gdje živim i na vikendici. Dolazi zimskki period kad na vikendici moram sve prebaciti na "zimski režim" tj zatvorit vodu, ozračit cijevu i sl. pošto mi je zahmetli dolaziti. Znam da postoji zamrzavanje usluge. Svratim do telemaha da pitam kako to ide i prvu stvar mi kažu za BH građane "zamrzavanje usluge" maximalno 3 mjeseca u godini, a za strane državljane do 8 mjeseci. U svojoj zemlji neko me čini osobom drugog reda. Kako sam to čuo više ništa nisam ni pitao i kontam sad oba priključka da ih odjebem.
- TheWatcher
#6627 Re: Telemach BiH
ja sam postojeci korisnik 100 godina i bas me zanimaju ove pogodnosti
- Telemach
#6628 Re: Telemach BiH
Zdravo @Revolucionar ★,Revolucionar ★ wrote: ↑29/09/2021 10:21 Cime li je opravdano dizanje cijena TotalTV usluge, kralja mi, valjda rastom cijena nafte. A programska sema slabija u odnosu na proslu godinu![]()
Cijenu paketa smo prilagodili u skladu sa izmjenama, odnosno unapređenjem ponude i uslovima na tržištu. Želimo da Vam pružimo potpuni užitak gledanja TV sadržaja i što kvalitetniju ponudu, kako biste dobili najsavremeniju uslugu. Sigurni smo da ste primijetili novitete.
U prethodnom periodu obogatili smo ponudu TTV paketa sa mnoštvom novih kanala i novim EON funkcionalnostima i sadržajima – EON personalizacija – EON profili, EON Kids – bezbjedan TV prostor namijenjen djeci, Unifi Travel, besplatna WiFi mreža u inostranstvu, Tidal najbolja muzička streaming platforma, novi TV kanali i novi naslovi u Video klubu. A za sve strastvene navijače uz Sports Mode funkciju imate mogućnost da pratite rezultate i statistike mečeva na sportskim kanalima Samo putem TTV-a ste mogli gledati EURO 2020, pratiti naše košarkašice na Eurobasketu za žene, gledati finale Zvezda Granda i mnogo drugih sadržaja...Od početka godine ubacili smo nove kanale, ekskluzivno Pickbox TV kanal koji donosi zabavu u vaš dom sa najboljim filmovima i serijama svjetske produkcije.
Putem EON mobilne aplikacije također su dostupni i svi SK kanali, 13 kanala, tako da možete uživati u najgledanijim europskim i svjetskim takmičenjima, ekskluzivno pratite utakmice njemačke Bundeslige, englesku Premier ligu i FA kup, Euroleague i Eurocup, Tursku fudbalska ligu, Formulu 1 i Moto GP, ATP masterse, košarkaško Evropsko prvenstvo za muškarce 2022. godine, gdje će igrati i košarkaški Zmajevi.
Za sve dodatne informacije, tu smo
- Telemach
#6629 Re: Telemach BiH
Zdravo @TheWatcher.TheWatcher wrote: ↑29/09/2021 10:40ja sam postojeci korisnik 100 godina i bas me zanimaju ove pogodnostine pada mi na pamet da se javljam u inbox
napisite ovde JAVNO da svi vidimo
Pogodnosti za postojeće korisnike se posebno određuju u skladu s Vašim potrebama kao i paketom koji koristite. S obzirom da posjedujemo Vaše podatke, uskoro ćete biti kontaktirani
- seoBIH
- TheWatcher
#6631 Re: Telemach BiH
ukoliko ne nudite NOVE KANALE nema potrebeTelemach wrote: ↑29/09/2021 10:47Zdravo @TheWatcher.TheWatcher wrote: ↑29/09/2021 10:40
ja sam postojeci korisnik 100 godina i bas me zanimaju ove pogodnostine pada mi na pamet da se javljam u inbox
napisite ovde JAVNO da svi vidimo
Pogodnosti za postojeće korisnike se posebno određuju u skladu s Vašim potrebama kao i paketom koji koristite. S obzirom da posjedujemo Vaše podatke, uskoro ćete biti kontaktiraniPotrudit ćemo se pronaći najbolju opciju za Vas.
-
kakaljin
#6632 Re: Telemach BiH
Imaju ako im je istekao obavezni ugovor na 24 mjesecadend wrote: ↑29/09/2021 10:06Da li stari korisnici imaju pravo na prva 4 mjeseca po 1KM kada obnove ugovornu obavezu ?Telemach wrote: ↑29/09/2021 09:58
Zdravo @ElRe,
Važeća akcijska ponuda za nove korisnike je da se birani EON Duo paket tokom 4 mjeseca plaća po cijeni od 1,00 KM (uz potpisivanje Ugovora na 24 mjeseca). Postojeći korisnici obnovom Ugovora ostvaruju odlične benefite. U ovisnosti od istoga, možete nam u pp dostaviti podatke kako bismo preciznije odgovorili na upit.
- arman1
#6633 Re: Uvreda za zdrav razum
Objekt ne koristim u periodu Novembar - Mart. To je 5 mjeseci svake godine. Znači ja plačam za taj period 2 mjeseca, a neki Mustafa iz Maroka ili Luca iz Firence(oba su mi pozznanici) ne plaćaju ništa. Čemu povlašteni položaj za strance?
- seoBIH
#6634 Re: Telemach BiH
Politika firme. Ispravna ili ne, takva je. Iskorisit ono što ima, a nakon toga nemoj produziti ugovor.
Na kraju krajeva, niko te nije primorao da potpises ugovor. Mogao si placati mjesec za mjesecom, pa onda isključiti kad ti odgovara, pa opet priključiti.
Na kraju krajeva, niko te nije primorao da potpises ugovor. Mogao si placati mjesec za mjesecom, pa onda isključiti kad ti odgovara, pa opet priključiti.
Ne placas. Novembar, decembar - kalanderska godina. Nakon toga još tri mjeseca, januar, feburar, mart - kalednarska godina.
Last edited by seoBIH on 29/09/2021 11:21, edited 1 time in total.
- Telemach
#6635 Re: Uvreda za zdrav razum
Zdravo @arman1 ;arman1 wrote: ↑29/09/2021 10:24 UVREDA ZA ZDRAV RAZUM
Imam telemah priključke na adresi gdje živim i na vikendici. Dolazi zimskki period kad na vikendici moram sve prebaciti na "zimski režim" tj zatvorit vodu, ozračit cijevu i sl. pošto mi je zahmetli dolaziti. Znam da postoji zamrzavanje usluge. Svratim do telemaha da pitam kako to ide i prvu stvar mi kažu za BH građane "zamrzavanje usluge" maximalno 3 mjeseca u godini, a za strane državljane do 8 mjeseci. U svojoj zemlji neko me čini osobom drugog reda. Kako sam to čuo više ništa nisam ni pitao i kontam sad oba priključka da ih odjebem.![]()
Kolege su Vas ispravno informisale. Svakako, zamolit ćemo da nam u inbox dostavite adrese Ugovora koji koristite kako bismo izvršili dodatne provjere.
-
kakaljin
#6636 Re: Uvreda za zdrav razum
Pa zar nije svaki korisnik isti i iste uslove ima!!!!!!Telemach wrote: ↑29/09/2021 11:25Zdravo @arman1 ;arman1 wrote: ↑29/09/2021 10:24 UVREDA ZA ZDRAV RAZUM
Imam telemah priključke na adresi gdje živim i na vikendici. Dolazi zimskki period kad na vikendici moram sve prebaciti na "zimski režim" tj zatvorit vodu, ozračit cijevu i sl. pošto mi je zahmetli dolaziti. Znam da postoji zamrzavanje usluge. Svratim do telemaha da pitam kako to ide i prvu stvar mi kažu za BH građane "zamrzavanje usluge" maximalno 3 mjeseca u godini, a za strane državljane do 8 mjeseci. U svojoj zemlji neko me čini osobom drugog reda. Kako sam to čuo više ništa nisam ni pitao i kontam sad oba priključka da ih odjebem.![]()
Kolege su Vas ispravno informisale. Svakako, zamolit ćemo da nam u inbox dostavite adrese Ugovora koji koristite kako bismo izvršili dodatne provjere.
- arman1
#6637 Re: Telemach BiH
A šta je s novmbrom iduće godine jer su već ispucana 3 mjeseca za nju?. Kad sam potpisivao ugovore bili su skroz drugi uslovi. Ne da mi se sad petljat ali ovakve stvari u normalnom svijetu su osnov za sudski postupak.seoBIH wrote: ↑29/09/2021 11:19 Politika firme. Ispravna ili ne, takva je. Iskorisit ono što ima, a nakon toga nemoj produziti ugovor.
Ne placas. Novembar, decembar - kalanderska godina. Nakon toga još tri mjeseca, januar, feburar, mart - kalednarska godina.
- Telemach
#6638 Re: Uvreda za zdrav razum
Zdravo @kakaljin,
Naravno da su isti uslovi za sve korisnike kada je u pitanju ova vrsta Zahtjeva. Međutim, ako usluga mirovanja nije korištena u tekućoj godini, ista se može aktivirati za preostali period kao i za tri mjeseca 2022. godine. Stoga smo željeli izvršiti provjere.
-
madridista15
#6639 Re: Telemach BiH
Nemam ja nikakvu opremu, kod mene je Eon van mreže.dječak sa šibicama wrote: ↑28/09/2021 17:11Moras do poslovnice, potpise se neki papir o razduzivanju opreme.madridista15 wrote: ↑28/09/2021 16:31 Uzeo sam EON prije dvije godine. Sad u oktobru mi ističe ugovor i ne bih želio koristiti dalje.
Mogu li online to prekinuti ili moram do najbliže poslovnice?
-
photo&video
#6640 Re: Telemach BiH
Odlicne pogodnosti? Da li mi dozvoljvate da javno napisem koje su to pogodnosti? Ako mislite na eon box na kojem nemam 4k kanale onda sam bas odlicno prosao. Provjerite kada je zadnji put taj box upaljen. Prakticno isti dan iskljucen i vise se ne koristi nikako.Telemach wrote: ↑29/09/2021 10:23Zdravo @photo&video,photo&video wrote: ↑29/09/2021 09:19
Hajde ba nemojte zezati. Pa imaju odlican internet, kakva je sinoc kriket tekma bila na SK. Od uzbudjenja nisam zaspao do jutros.
Sala naravno, i kod mene je ista situacija. Sve rezije kad skupim malo predju sam telemach. Preskupi, bezobrazni….
Po našoj evidenciji, ostvarili ste odlične pogodnosti obnovom Ugovora. Također, uvijek smo Vam na raspolaganju za sve prijedloge i sugestije. Osluškujemo Vaše potrebe i trudimo se odgovoriti na iste. Tu smo za Vas!
- arman1
#6641 Re: Uvreda za zdrav razum
Da, a šta na jesen iduće godine?Telemach wrote: ↑29/09/2021 11:40Zdravo @kakaljin,
Naravno da su isti uslovi za sve korisnike kada je u pitanju ova vrsta Zahtjeva. Međutim, ako usluga mirovanja nije korištena u tekućoj godini, ista se može aktivirati za preostali period kao i za tri mjeseca 2022. godine. Stoga smo željeli izvršiti provjere.
Lijep pozdrav od razočarane mušterije.
- seoBIH
#6642 Re: Telemach BiH
Nemaju ti sta dozvoliti, javno mozes objaviti ako zelis.
- seoBIH
#6643 Re: Uvreda za zdrav razum
Jesi tezak
Na koju satavku ugovora se pozivas a da nije ispostovana?
Last edited by seoBIH on 29/09/2021 12:45, edited 1 time in total.
- Telemach
#6644 Re: Telemach BiH
Zdravo @photo&video,photo&video wrote: ↑29/09/2021 12:38Odlicne pogodnosti? Da li mi dozvoljvate da javno napisem koje su to pogodnosti? Ako mislite na eon box na kojem nemam 4k kanale onda sam bas odlicno prosao. Provjerite kada je zadnji put taj box upaljen. Prakticno isti dan iskljucen i vise se ne koristi nikako.
Ptrije isteka Ugovora, uvijek Vam možemo ponuditi nove pogodnosti. Kao što ste upoznati, klege Vas kontaktiraju, prezentuju iste te , na osnovu Vaših potreba, se određuju bonusi.
- Telemach
#6645 Re: Uvreda za zdrav razum
Zdravo @arman1,arman1 wrote: ↑29/09/2021 12:39Da, a šta na jesen iduće godine?Telemach wrote: ↑29/09/2021 11:40
Zdravo @kakaljin,
Lijep pozdrav od razočarane mušterije.
Mirovanje usluge je moguće na period od tri mjeseca tokom jedne kalendarske godine. U kojem ćete periodu koristiti pogodnost, ovisi od Vaših potreba. Nije nužno da se cjelokupan period iskoristi jednokratno.
- arman1
#6646 Re: Uvreda za zdrav razum
Kad sam potpisivao moglo je 6 mjseci i onda se to promjeni. Nije u pitanju da nisam pročitao uslove nego se oni promjene bez obavjesti u toku trajanja ugovora.seoBIH wrote: ↑29/09/2021 12:45Jesi tezakTakvima kao što si ti ne moze niko ugoditi. Znao si da potpisujes ugovor na 24h mjeseca da bi dobio benefie. Kada si to uradio, skontao da moras placati 2 mjeseca kada ne koritis svojim izborom (5 mjeseci, tri ne placas, dva da). To je samo do tebe, ti si potpisao ugovor, u kojem je sve jasno navedeno.
Na koju satavku ugovora se pozivas a da nije ispostovana?
- seoBIH
#6647 Re: Telemach BiH
Ako imas dokaz za to, zali se. Ja koliko znam u zadnje 4 godine maksimalno tri mjeseca mirovanje.
- diablobih
#6648 Re: Telemach BiH
Pa evo kazu ti moguce je 3 mjeseca tokom jedne kalendarske godine, znaci mozes sad i u januaru opet zamrznuti 
- Benq
#6649 Re: Telemach BiH
4K kanali su vec neko vrijeme dostupni preko Smart TV aplikacije i EON Box-a.photo&video wrote: ↑29/09/2021 12:38 Ako mislite na eon box na kojem nemam 4k kanale onda sam bas odlicno prosao. Provjerite kada je zadnji put taj box upaljen. Prakticno isti dan iskljucen i vise se ne koristi nikako.
-
photo&video
#6650 Re: Telemach BiH
Da li su pustili preko eon boxa koji ima samo mrezni kabl?Benq wrote: ↑29/09/2021 13:104K kanali su vec neko vrijeme dostupni preko Smart TV aplikacije i EON Box-a.photo&video wrote: ↑29/09/2021 12:38 Ako mislite na eon box na kojem nemam 4k kanale onda sam bas odlicno prosao. Provjerite kada je zadnji put taj box upaljen. Prakticno isti dan iskljucen i vise se ne koristi nikako.