REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post Reply
propuh1975

#6626 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by propuh1975 »

propuh1975 wrote:Koliko sam ja mogao shvatiti nakon ovih informacija da se pokusalo , sanse su bile minimalne sve su zrtve trazile to .To je nesto kao kad vas postroje stotinjak da vas strljejaju i jedan se nadje i pokusa da pobijegne sanse su bile minimalne.Gospodin Bakir je preuzo odgovornost ,mada mislim da nije znao za ovo pismo mozda grijesim ali mogu misliti pod koim je pritiskom bio od ovih zrtava da se pokusa pa sta bude da bude .Njega niko od ovih udruzenja ne optuzuje za neku izdaju i slicne gluposti a to su zrtve u cije ime se je trebalo podnijeti.Nemogu da ne ustanovim da ovo najvise smeta opozicionim gradjanskim strankama al u isto vrijeme nece da vide i da priznaju ko u stvari je stopirao reviziju. Netraze se ostavke ivanica crndaka i nevidljivog 3.Skupljaju jeftine politicke poene da bi obezglavili nas Bosnjake prave zrtve genocida .I samo jos nesto kad u srbiji i hrvatskoj pobijede gradjanske stranke sto u nas i nije tako strano ja cu vam prvi dati svoj glas Samo jos jednom da dodam da smo mi Bosnjaci najcivilizovaniji narod na balkanu i ponosim se s tom cinjenicom da ni jedan rat nismo poceli niti ikoga ugrozili nikoga protjerivali i nikome nismo pravili genocide ,silovanja, logore sto nije tako strano za nase komsije . :bih:
Zamolio bih ove pismene da moj post gramaticki iprave posto je to naj vaznija kriterija gradjanskih opcija unaprijed hvala .Nisam dovoljno skolovan.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#6627 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by KatarinaKosaca »

Hamolj wrote:
JoseMujica wrote:
sad već ulazite u domen SF-a :roll:

nigdje nije Šamarđija likovao,ali ono što jeste nedvosmisleno uradio je da je upro prst tamo đe i treba u Don Neonka Izmetbey
Bakir je kriv, tu nema dvojbe. Glup je zato što je svu odgovornost preuzeo na sebe. Sad je li tako htio ili ostali nisu htjeli to ne znam, ali je krajnje licemjerno od njih javiti se nakon što je sve prošlo. Mogli su se buniti dok su trajale pripreme, davati savjete, bilo šta uraditi hinje jedne retardirane. Hinje šutjele i molile Boga da propadne da bi dobile svojih 5 minuta medijskog prostora. Želim vam što duži život i što težu bolest gamad neotesana.
to je to...srz
muha_sa

#6628 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by muha_sa »

KatarinaKosaca wrote:
muha_sa wrote:
KatarinaKosaca wrote:SDP ponovo krvozedan vlasti u punom.kapacitetu angazira,sendvic brigadu pojacanu novim uhljebljenicima koji su nas prije odluke Suda obavjestavali kako nas je ustvari Alija mucio u opsadi grada,,a sad cipelare pisrnulog covjeka sve zarad novog Hadzica, boljeg tendera, deblje koverte jace burazerske ekonomije. Crvenkasta bagra kao.i.uvihek bez srama i obraza i uvijek «prvo partija pa drzava». Poslatoizbanovicavilapoljineuposleniksda.....ddzaba ne naglasavate...
Kato--prvo da te jedared :kiss:

Imaju pravo što ga cipelare, ovo je malo šta mu se treba radit :-)

Nek izadje i demantuje Najsa i Tromp
brzo cu ja u banovice....smetam u borbi za jos jednu najvecu pobjedu poslije 45. Mojne Muha, svi su u Vijecnici bili za revizoiju, svi su danas slavni.pravnici. sta je hedino poganije od SDA? SDP!
kakva Vijecnica :-) Svašta nešto se dešavalo par godina prije ovog februara :-)

al necu više---dosta mi sikiracije za narednu heftu

kud pogledah ovo :-) :run:
PM72

#6629 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by PM72 »

Više sam vjerovao u ovu državu 1996 nego sad...ovo je odron.Naš jedini spas je da objavimo rat recimo Njemačkoj ili Austriji pa da nas napadnu.A mi bi se predali čim bi došli do granice.
detroit-mercy

#6630 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by detroit-mercy »

Fudo387 wrote:
detroit-mercy wrote:
Fudo387 wrote:
Sta ti je ovo?
Kladionica, jarrraaaaneeee, nooovcaniceeee....?
Jesi dobar ti?
Nisam, Ridjobradi ih skupio u vijecnici, nikome nije zucunuo da zna da je Softic dobio od suda da vise nije punopravni agent koji moze zastupati BiH.
Je li ti na momente propustas dijelove price nako ili imas problem da skontas da ih sve skupio kao ikebane.
Jadni, neinformisani.
Slucajno zalutali.
Tja, nista novo.
Je li reako da je znao jos prije godinu da Softic nije ovlasten?
Je li ikome prenio svoja saznanja?
Vec sam ti rekao, da je nastupio iskreno i na stol bacio sve karte niko mu ne bi prigovorio nista. Ovako, sve sto je radio radio je samo zbog sebe i stranke na svoju ruku. Pa red je i da ispasta na svoju ruku.
Drvosjeca iz Dejcica

#6631 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

KatarinaKosaca wrote:
muha_sa wrote:
KatarinaKosaca wrote:SDP ponovo krvozedan vlasti u punom.kapacitetu angazira,sendvic brigadu pojacanu novim uhljebljenicima koji su nas prije odluke Suda obavjestavali kako nas je ustvari Alija mucio u opsadi grada,,a sad cipelare pisrnulog covjeka sve zarad novog Hadzica, boljeg tendera, deblje koverte jace burazerske ekonomije. Crvenkasta bagra kao.i.uvihek bez srama i obraza i uvijek «prvo partija pa drzava». Poslatoizbanovicavilapoljineuposleniksda.....ddzaba ne naglasavate...

brzo cu ja u banovice....smetam u borbi za jos jednu najvecu pobjedu poslije 45. Mojne Muha, svi su u Vijecnici bili za revizoiju, svi su danas slavni.pravnici. sta je hedino poganije od SDA? SDP!
Samo promaklo ti je u toj tvojoj jednačini da je Riđobradi u toj istoj vijećnici prešutio veoma važnu stvar. :oops:
detroit-mercy

#6632 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by detroit-mercy »

propuh1975 wrote:
propuh1975 wrote:Koliko sam ja mogao shvatiti nakon ovih informacija da se pokusalo , sanse su bile minimalne sve su zrtve trazile to .To je nesto kao kad vas postroje stotinjak da vas strljejaju i jedan se nadje i pokusa da pobijegne sanse su bile minimalne.Gospodin Bakir je preuzo odgovornost ,mada mislim da nije znao za ovo pismo mozda grijesim ali mogu misliti pod koim je pritiskom bio od ovih zrtava da se pokusa pa sta bude da bude .Njega niko od ovih udruzenja ne optuzuje za neku izdaju i slicne gluposti a to su zrtve u cije ime se je trebalo podnijeti.Nemogu da ne ustanovim da ovo najvise smeta opozicionim gradjanskim strankama al u isto vrijeme nece da vide i da priznaju ko u stvari je stopirao reviziju. Netraze se ostavke ivanica crndaka i nevidljivog 3.Skupljaju jeftine politicke poene da bi obezglavili nas Bosnjake prave zrtve genocida .I samo jos nesto kad u srbiji i hrvatskoj pobijede gradjanske stranke sto u nas i nije tako strano ja cu vam prvi dati svoj glas Samo jos jednom da dodam da smo mi Bosnjaci najcivilizovaniji narod na balkanu i ponosim se s tom cinjenicom da ni jedan rat nismo poceli niti ikoga ugrozili nikoga protjerivali i nikome nismo pravili genocide ,silovanja, logore sto nije tako strano za nase komsije . :bih:
Zamolio bih ove pismene da moj post gramaticki iprave posto je to naj vaznija kriterija gradjanskih opcija unaprijed hvala .Nisam dovoljno skolovan.
Hajde, makar priznas :mrgreen: .
statixx

#6633 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by statixx »

muha_sa wrote: bolje da gledo nisam--nasekirah se :-)
[/quote]

Bas mucno za gledati...i na kraju konstatacija da je Srbija pravna sila u ovim stvarima, a mi se trebamo zadovoljiti i hvaliti kako se pokusalo nesto, i to "na foru". :(
helpdesk1

#6634 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by helpdesk1 »

Nije Bake glup, politika je kurva. Potiho se u Briselu prica da je zbog povlacenja revizije presude Vucic obecao ulazak u NATO. Ko zna prilike kod nas, shvatice da cemo i mi brzo za Srbijom. Ono jest da porediti genocid sa ulaskom u NATO nije moguce, ali to ce ipak biti garant mira na duze vrijeme.
sunceKOtepsija

#6635 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by sunceKOtepsija »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:
KatarinaKosaca wrote:
muha_sa wrote:

Samo promaklo ti je u toj tvojoj jednačini da je Riđobradi u toj istoj vijećnici prešutio veoma važnu stvar. :oops:
Neko je vec primjetio, bakir je vrlo obziran, nije htio nikoga da opterecuje nekakvim tehnikalijama :bih:
O'zone
Globalni moderator

#6636 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by O'zone »

muha_sa wrote:

Za ovo dvoje smo već utvrdili da su stranjski špijuni koji su samo želili da virnu u dokumentaciju koju smo pripremali za reviziju tužbe tako da se njihova ne pika i .
Nero Histrion

#6637 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by Nero Histrion »

O'zone wrote:
muha_sa wrote:

Za ovo dvoje smo već utvrdili da su stranjski špijuni koji su samo želili da virnu u dokumentaciju koju smo pripremali za reviziju tužbe tako da se njihova ne pika i .
je l' to famElija ustvrdila da su spijuni?
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#6638 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by JoseMujica »

Hamolj wrote:
JoseMujica wrote:

nigdje nije Šamarđija likovao,ali ono što jeste nedvosmisleno uradio je da je upro prst tamo đe i treba u Don Neonka Izmetbey
Bakir je kriv, tu nema dvojbe. Glup je zato što je svu odgovornost preuzeo na sebe. Sad je li tako htio ili ostali nisu htjeli to ne znam, ali je krajnje licemjerno od njih javiti se nakon što je sve prošlo. Mogli su se buniti dok su trajale pripreme, davati savjete, bilo šta uraditi hinje jedne retardirane. Hinje šutjele i molile Boga da propadne da bi dobile svojih 5 minuta medijskog prostora. Želim vam što duži život i što težu bolest gamad neotesana.

ti si bolestan čovjek, al hajde kad nekoga ko kitu otaru od storu vazada se lakše istresti na onoga što te pita pobogu si šta ti to rade nego na onoga ko te tlači i prči.

nije Bakir sekunde glup nego su glupi oni koji mu slijepo vjeruju. Čitavo vrijeme su drkali kurac i smišljeno pravili prevaru kako bi sebi digli rejting...i usput obrnuli koju stotinu hiljada maraka za koje nikada saznati nećemo odakle su došle i gdje su završile.

Naravno ni ti, ko i 90% jedva alfabetiranog ćobanistana neče postaviti ta teška pitanja...i zato Bakiru skidam kapu kako vas majstorski guzi da mu Ron Jeremy nije ravan

štaviše toliko mi se dopao da ću rado glasati za SDA 2018te
detroit-mercy

#6639 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by detroit-mercy »

statixx wrote:
Bas mucno za gledati...i na kraju konstatacija da je Srbija pravna sila u ovim stvarima, a mi se trebamo zadovoljiti i hvaliti kako se pokusalo nesto, i to "na foru". :([/quote]
Mi se jos uvijek vodimo olimpijskom krilaticom "Vazno je ucestvovati".
prog321

#6640 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by prog321 »

statixx wrote:

Bas mucno za gledati...i na kraju konstatacija da je Srbija pravna sila u ovim stvarima, a mi se trebamo zadovoljiti i hvaliti kako se pokusalo nesto, i to "na foru". :(
sam fakt da su Srbi sa obe strane Drine doživjeli nervni slom.govori koliko je to.fenomenalan potez bio.
steta samo sto je sud tako brzo reagovao.
trebali su paniciti jos koje vrijeme :-D
O'zone
Globalni moderator

#6641 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by O'zone »

Nero Histrion wrote:
O'zone wrote:
muha_sa wrote:

je l' to famElija ustvrdila da su spijuni?
Da. Tamo negdje prije 40-ak 50-strana ove teme Nice i Tromp su bili špijuni kojima je jedini cilj bio da vide dokumentaciju za reviziju i da to dojave "nekome"
detroit-mercy

#6642 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by detroit-mercy »

JoseMujica wrote:
Hamolj wrote:
JoseMujica wrote:

ti si bolestan čovjek, al hajde kad nekoga ko kitu otaru od storu vazada se lakše istresti na onoga što te pita pobogu si šta ti to rade nego na onoga ko te tlači i prči.

nije Bakir sekunde glup nego su glupi oni koji mu slijepo vjeruju. Čitavo vrijeme su drkali kurac i smišljeno pravili prevaru kako bi sebi digli rejting...i usput obrnuli koju stotinu hiljada maraka za koje nikada saznati nećemo odakle su došle i gdje su završile.

Naravno ni ti, ko i 90% jedva alfabetiranog ćobanistana neče postaviti ta teška pitanja...i zato Bakiru skidam kapu kako vas majstorski guzi da mu Ron Jeremy nije ravan

Kao slag na tortu, glavni odbor staje iz Baketa, Zukica i Sarajlica :mrgreen:
Kad je dernek nek i hala gori :izet: :izet: :izet: :izet: :izet: :izet:
arzuhal

#6643 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by arzuhal »

Meni je sve ovo ljudi toliko mučno da ne pratim vijesti, ništa ne mogu čitat ni slušat o reviziji, ništa...Sport, žene, piva, samo to...Igram igrica, gledam jel kiša vani i to...
Hamolj

#6644 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by Hamolj »

JoseMujica wrote:
Hamolj wrote:
JoseMujica wrote:

Tvoji postovi su se ubili za snimanje sci-fi filmova. Jebo Mladena Marića kakve ti teorije zavjere iznosiš.
O'zone
Globalni moderator

#6645 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by O'zone »

arzuhal wrote:Meni je sve ovo ljudi toliko mučno da ne pratim vijesti, ništa ne mogu čitat ni slušat o reviziji, ništa...Sport, žene, piva, samo to...Igram igrica, gledam jel kiša vani i to...
:(
PM72

#6646 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by PM72 »

Tri moderatora non stop prisutni. :D Podignuta im borbena gotovost.
arzuhal

#6647 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by arzuhal »

O'zone wrote:
arzuhal wrote:Meni je sve ovo ljudi toliko mučno da ne pratim vijesti, ništa ne mogu čitat ni slušat o reviziji, ništa...Sport, žene, piva, samo to...Igram igrica, gledam jel kiša vani i to...
:(
Ako išta, jedina sreća u nesreći je što Ivanić i Crnadak sad izluđuju Dodika i SNSD pričom "DA NISMO MI TOLIKO ZAPELI I RADILI OZBILJNO I TEMELJITO NA ZAŠTITI SRPSKIH INTERESA, OVO BI HELAĆ BIO! USPRKOS NEKIMA IZ RS KOJI SU NAS USPORAVALI I NAPADALI..."
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#6648 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by JoseMujica »

Hamolj wrote: Tvoji postovi su se ubili za snimanje sci-fi filmova. Jebo Mladena Marića kakve ti teorije zavjere iznosiš.
:? ne znam o čemu pričaš :? sve što sam napisao na početku ove teme ostvarilo se....revizija nije ni do suda došla, činjenice pokazale da je Bake svo vrijeme lagao, pa Bake promoviran u heroja itd.

jebga to nije zavjera, nije ni SF..... to je stvarnost
Qoom

#6649 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by Qoom »

Kad vidim Muniru, prosere mi se od gađenja.
muha_sa

#6650 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by muha_sa »

PM72 wrote:Tri moderatora non stop prisutni. :D Podignuta im borbena gotovost.
ne smijem ti rec ko je lani piso sudu u Hagu---fasovat ceš ban :lol: :lol:
Post Reply