Ko jednom ode nek´ se ne vraca,lmo wrote:Nemoj da brigaš...dok bude ljudi, biće i paaaraaa..
Ko srce slomi nek´ ga ne sklapa,
Maleno je izdrzljivo, neka krvari,
Dok zivota ima, bice ljubavi.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Ko jednom ode nek´ se ne vraca,lmo wrote:Nemoj da brigaš...dok bude ljudi, biće i paaaraaa..
Pusti to bolan nego idi u Kiseljak i odmah kupi neki postdiplomski. Onda se učlaniš u stanku i eto para, a uz pare logično idu i žene jer si dobra prilika.Jimmy McNulty wrote: Jesam, ja još u Jugoslaviji rodjen, srednja ide vanredno...
lmo wrote:i toga
Ma bona ni pive nece da nosa ...Zejnep wrote:Ne daješ ništa.para u kuću?merlin246 wrote: Ja nemam nista od toga,znaci sve moji placaju, meni ide moja placa ..trosim samo za gorivo za svoje auto.. Placa nije mala ali meni nikad ne moze bit dovoljno, sve ja to potrosim, ni ne okrenem se. I to vecinom na gluposti,ne znam ni sama kako
Kako bih ja tebi akcize uveo na tu prekomjernu potrošnju .... pa ti nebi znala il si došla il si pošlamerlin246 wrote:Ja nemam nista od toga,znaci sve moji placaju, meni ide moja placa ..trosim samo za gorivo za svoje auto.. Placa nije mala ali meni nikad ne moze bit dovoljno, sve ja to potrosim, ni ne okrenem se. I to vecinom na gluposti,ne znam ni sama kakoTomahawk11 wrote:Dobar je ko ne troši više nego zarađuje.
Ako jedan mjesec nema nepredviđenih troškova, naredni u pravilu bude.
Hoće to kad imaš stan, auto, ženu....
A kontam, trosis na rezervne dijelove i tuning ... e to je opravdano ...merlin246 wrote: Ja nemam nista od toga,znaci sve moji placaju, meni ide moja placa ..trosim samo za gorivo za svoje auto.. Placa nije mala ali meni nikad ne moze bit dovoljno, sve ja to potrosim, ni ne okrenem se. I to vecinom na gluposti,ne znam ni sama kako
Jednom su me poslali da kupim jupol i ja otisla sama..gledam sve tesko kako ja to da teglim do auta kroz samoposlugu da mi se ljudi smiju.. I lijepo rekla onim muskarcima sto rade tamo nek mi odnesu to do auta i tako je i biloo..Ramzess Veliki wrote:Ma bona ni pive nece da nosa ...Zejnep wrote:Ne daješ ništa.para u kuću?merlin246 wrote: Ja nemam nista od toga,znaci sve moji placaju, meni ide moja placa ..trosim samo za gorivo za svoje auto.. Placa nije mala ali meni nikad ne moze bit dovoljno, sve ja to potrosim, ni ne okrenem se. I to vecinom na gluposti,ne znam ni sama kako
Akcize ? Moze li pojasnjenje pojmaedo_79 wrote:
Kako bih ja tebi akcize uveo na tu prekomjernu potrošnju .... pa ti nebi znala il si došla il si pošla![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
merlin246 wrote: Jednom su me poslali da kupim jupol i ja otisla sama..gledam sve tesko kako ja to da teglim do auta kroz samoposlugu da mi se ljudi smiju.. I lijepo rekla onim muskarcima sto rade tamo nek mi odnesu to do auta i tako je i biloo..
Tako bi i s gajbom pive
Naravno, nemereš ti trošit kolko ti hoćeš, i to na gluposti molim te lijepo ..... troši na pametne stvarimerlin246 wrote:Akcize ? Moze li pojasnjenje pojmaedo_79 wrote:
Kako bih ja tebi akcize uveo na tu prekomjernu potrošnju .... pa ti nebi znala il si došla il si pošla![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A sta su za tebe pametne stvari ?edo_79 wrote:Naravno, nemereš ti trošit kolko ti hoćeš, i to na gluposti molim te lijepo ..... troši na pametne stvarimerlin246 wrote:Akcize ? Moze li pojasnjenje pojmaedo_79 wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Motoredo_79 wrote:Pečenje, kolači
Ramo reče tuning i performance dijelovi
Kupiš nekad poklon lijep mami i tati
itd itd
Ma jok, na kafu, kolač, jelo u gradu mi nikad nije žao dat pare.duminjo wrote:
Podsjecas me na jarananecu da budem kao on.
Zna covjek gdje mu je svaka para. Zna unaprijed nekoliko mjeseci koliko će gdje cucnuti i koliko će ustedit. Pa od takvog je sevap izvuci iz djepaEvo jedna prica koja nije zä teme al ko ga jebe.
Dogovorimo se on i ja da odemo na kafu (seljaci da sidju Malo u grad). Pokupim ja njega i kao mi krenuli na kafu koju on placa![]()
On: hajd Svrati Do bankomata
Ja: jel to majketi nemaš u novčaniku zä kafe?
On: nemam, što bih imao?
Ja: bogaram
On: kolko je kod grka kafa? Jel dosta da Petaka dignem?
Ja: izaso iz auta. Sjeo pored i zapalio
Je li i ti vako?
Jel nemas para pa mores i sa aplikacijom upratit?lmo wrote:Neam toliko para da bez haplikacije ne mogu upratiti..
Kaš castit onda jer ispada da 67% imas para? Ne bih ja puno, more dva tri redlera menilmo wrote:more sve to..
trico ba, ne treba mi haplikacija da mi kaže đe šta trošim.
Kad je Ramo reko tuning i performance dijelovi nisam ni pomislila da je to nesto u vezi motoraedo_79 wrote:Pečenje, kolači
Ramo reče tuning i performance dijelovi
Kupiš nekad poklon lijep mami i tati
itd itd
Neke se djevojke samo umiju i budu lijepe.merlin246 wrote: Kad bi ja njima kupovala tako te poklone i svasta nesto pa sta bi onda za sminku i krpice ostalo..znas li ti koliko kosta sve to
Neka siRamzess Veliki wrote:Neke se djevojke samo umiju i budu lijepe.merlin246 wrote: Kad bi ja njima kupovala tako te poklone i svasta nesto pa sta bi onda za sminku i krpice ostalo..znas li ti koliko kosta sve to![]()
Sorry, morao sam ...
ohohomerlin246 wrote:
Neka si![]()
Cijeli dan me podjebajes nesto tocno se ne bi cudila da te ajkula zgrabi