SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#6626 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by KatarinaKosaca »

Dakle, od juce poslijepodne se zna da je u zoru usao u Srbiju (informaciju je , valjda nosio golub pismonosa) i jos nije Srbiji poslana, odnosno svima medjunarodna potjernica? Sta reci? Ovo je u normalnoj zemlji za ostavke kompletnog policijskog vrha i operativaca u igri...obje policije. Ali, kako, nazalost nije prvi slucaj bez takvog ishoda, javnost ce sad pusiti spin ko.mu je otac, a ko mati... Mene to ne zanima, disfunkcionalnih porodica ima svugdje, ali organi reda rade svoj posao, pa nemaju protagonizam.
Alfons Kauders

#6627 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Alfons Kauders »

Full farsa. Sve kad mislis da ne mogu gore, oni nadju nacin da iznenade...

Ovo nije za ostavke. Da sam ja na celu MUP-a i da mi se ovo desava, upucao bih se.
KatarinaKosaca

#6628 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by KatarinaKosaca »

Alfons Kauders wrote:Full farsa. Sve kad mislis da ne mogu gore, oni nadju nacin da iznenade...

Ovo nije za ostavke. Da sam ja na celu MUP-a i da mi se ovo desava, upucao bih se.
Sto ce se upucavat kad od svakog kadeta dobije 15k + narkomafija+....+.....+...... narod malo prica pa prestane platis kojeg novinara da spinuje pa usuti i tako. Ko jos spominje ubojicu Vedrana Puljica? Ponekad HZ i to je to.
dječak sa šibicama

#6629 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by dječak sa šibicama »

Ne moze ni biti bolje kad je ministru unutrasnjih poslova kantona jedina referenca to sto je zet Hizislava Cerica.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#6630 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by _BataZiv_0809 »

Nazovite me paranoicnim, ali otkud to da ga evidentiraju ako ga vec pustaju da prodje "na kafu". Samim tim uvaljuju i sebe i njega. Sebe jer ostavljaju pisani trag da mi je lik pred nosom presao granicu, a i njega ofiraju u Srbiji.

Zar nije logicno da su granicni policajci trebali samo okrenuti glavu i ne vidjeti lika koji prelazi granicu?

Meni se tu nesto ne uklapa.
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#6631 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Jimmy McNulty »

Dosad je mogo odplivat u El Salvador.
Ma nema šta pričat ba, idući put ako se desi "7.februar" zapalit čitavu državu, nek sve izgori. btw danas sam saznao da mojoj mami majka od ove umrle Bugojanke dođe neki daljni rod. zvala mama gore u Bugojno, kaže da su neutješni. Fuj, ja nam države i qrca.
dezurni_ucenik

#6632 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by dezurni_ucenik »

Jebu nas zemljaci kvalitetno.
bpsang

#6633 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by bpsang »

hrasno38 wrote:http://radio-krajina.com/video-dalje-vo ... ine-smrti/

evo jos jedan baja sa dzipom brat bratu minimalno 80 i kroz crveno!!!!
ja bi uveo eksere od po 25 cm na svakoj raskrsnici kad se upali crveno podizu se i tako redom , pa nek voze onda ko ih jebe kad imaju love za takve nakaze od automobila imaju i za sve 4 nove gume . Pa opleti ...
dezurni_ucenik

#6634 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by dezurni_ucenik »

Jimmy McNulty wrote: idući put ako se desi "7.februar" zapalit čitavu državu, nek sve izgori. .

Desilo bi se isto ko i prije dvije godine. Armija spin majstora bi odradila svoje. Zemljaci i uhljebljenici.
KatarinaKosaca

#6635 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by KatarinaKosaca »

Jimmy McNulty wrote:Dosad je mogo odplivat u El Salvador.
Ma nema šta pričat ba, idući put ako se desi "7.februar" zapalit čitavu državu, nek sve izgori.
Nemoj tako...teroristi, Fahrini.placenici, pljenumasi, zavidnici koji hoce vlast i poziciju itd. Pa naricanje nad zgradom koja se moze popraviti od kradje dva tendera, pa naricanje za arhivom za koji nitko nije znao gdje se nalazi...Zato vise nikad ni za jedan razlog necu u ovoj zemlji izaci na ulicu...
KatarinaKosaca

#6636 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by KatarinaKosaca »

dezurni_ucenik wrote:
Jimmy McNulty wrote: idući put ako se desi "7.februar" zapalit čitavu državu, nek sve izgori. .

Desilo bi se isto ko i prije dvije godine. Armija spin majstora bi odradila svoje. Zemljaci i uhljebljenici.
To je to
dezurni_ucenik

#6637 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by dezurni_ucenik »

KatarinaKosaca wrote:
Ma nema šta pričat ba, idući put ako se desi "7.februar" zapalit čitavu državu, nek sve izgori.
Nemoj tako...teroristi, Fahrini.placenici, pljenumasi, zavidnici koji hoce vlast i poziciju itd. Pa naricanje nad zgradom koja se moze popraviti od kradje dva tendera, pa naricanje za arhivom za koji nitko nije znao gdje se nalazi...Zato vise nikad ni za jedan razlog necu u ovoj zemlji izaci na ulicu...
:thumbup:

E jesu i cmizdrili bili za arhivom. Niko pojma nema sta se tamo nalazi, ali svejedno plakali su :lol: . Sjeti im se samo price "papci ruse grad", "ovo ce sve od nasih plata oduzeti".
dječak sa šibicama

#6638 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by dječak sa šibicama »

Sve je to nase zajednicko smrc
saja_dj

#6639 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by saja_dj »

Alfons Kauders wrote:Full farsa. Sve kad mislis da ne mogu gore, oni nadju nacin da iznenade...

Nista od jednog i drugog nazalost.

Na ovome ce opet jedan lanac ljudi fino zaraditi sebi sa strane (Omar, Tuzilac, par politicara i policajaca, neko u GP je vec dobar pa makar rucak jedan) kako bi Sanjin barem mogao pomalo izlaziti vikendom iz zatvora pa dok ljudi ne zaborave, eto njega opet vani kao da nista nije bilo. Dobit ce on par godina, ali nece sve odlezat.

Ne razumijem zasto je pobjegao. Ima li boljeg pravosudja za kriminalce osim naseg? Samo je tati bezveze digao troskove podmazivanja. Kriminalnoj hobotnici odgovara rasplet situacije, sto se vise uvali u sranje to skuplje.

Ovo je predobar biznis na crno da bi se sprijecio. Bilo koje ubistvo u bosni je prilika za dobar biznis. Da se kupi novo auto ili da se dogradi kucetina.

Mislite da odredjeni nisu trljali ruke kad su culi da je pomeo ne samo jednu vec dvije osobe? Pa to je dupla "dnevnica" ispod stola. Omar je garant izdrkao na ovu vijest. Pomeo dva komada mesa, bice para.

Znam da ovo ruzno zvuci ali jebite me ako nije istina i ako ne razmisljaju ovako ovi sto kroje sudbinu sitnoj buraniji koja je samo komad mesa i nista vise.
FreakyStyley

#6640 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by FreakyStyley »

dezurni_ucenik wrote:
KatarinaKosaca wrote:
:thumbup:

E jesu i cmizdrili bili za arhivom. Niko pojma nema sta se tamo nalazi, ali svejedno plakali su :lol: . Sjeti im se samo price "papci ruse grad", "ovo ce sve od nasih plata oduzeti".
Ti su protesti bili najveca historijska sansa za BiH, od rata. Nije ih ugusio drzavni apart, nego ljudi. Jadovi i bijednici, koji su spinovali radi vlastite redovne milje i po.
jao_situacije

#6641 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by jao_situacije »

KatarinaKosaca wrote:Dakle, od juce poslijepodne se zna da je u zoru usao u Srbiju (informaciju je , valjda nosio golub pismonosa) i jos nije Srbiji poslana, odnosno svima medjunarodna potjernica? Sta reci? Ovo je u normalnoj zemlji za ostavke kompletnog policijskog vrha i operativaca u igri...obje policije. Ali, kako, nazalost nije prvi slucaj bez takvog ishoda, javnost ce sad pusiti spin ko.mu je otac, a ko mati... Mene to ne zanima, disfunkcionalnih porodica ima svugdje, ali organi reda rade svoj posao, pa nemaju protagonizam.
kako ne kontaš da ima protekciju lik, kao i rastoder
samo nisam skontao čiji je
dezurni_ucenik

#6642 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by dezurni_ucenik »

Mora biti neciji proteŽe. Da je kakav bijednik on bi vec juce poceo sa sviranjem klavira u cz-u.
dezurni_ucenik

#6643 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by dezurni_ucenik »

FreakyStyley wrote:
Ti su protesti bili najveca historijska sansa za BiH, od rata. Nije ih ugusio drzavni apart, nego ljudi. Jadovi i bijednici, koji su spinovali radi vlastite redovne milje i po.

Ti isti jadovi i bijednici ce sutra, kad pukne MMF balon, da izadju na ulice i da pozivaju na buntove i revolucije. A ja cu sjediti kod kuce i pisat im se od smijeha. :lol:
Pryda

#6644 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Pryda »

_BataZiv_0809 wrote:Nazovite me paranoicnim, ali otkud to da ga evidentiraju ako ga vec pustaju da prodje "na kafu". Samim tim uvaljuju i sebe i njega. Sebe jer ostavljaju pisani trag da mi je lik pred nosom presao granicu, a i njega ofiraju u Srbiji.

Zar nije logicno da su granicni policajci trebali samo okrenuti glavu i ne vidjeti lika koji prelazi granicu?

Meni se tu nesto ne uklapa.
O istoj stvari razmisljam citav dan. Da li je moguce da su prosli na blef, pozvali ovog taksistu koji stalno prelazi taj granicni prelaz (samim tim zna policajce). Da li je moguce da policajci neradnici nisu pogledali faks koji su primili, ujutro onako uspavani jebu mater ko se sad sjetio da predje granicu itd.. Opet se postavlja pitanje kako kad su skenirali licnu kartu nije izaslo neko upozorenje velikim crvenim slovima NE PUSTAJ OSUMNJICENI ili tako nesto? I to sto ti kazes ako su vec placeni ili rade uslugu iz bilo kojeg drugog razloga sto su evidentirali prelazak?
Last edited by Pryda on 12/10/2016 17:12, edited 1 time in total.
Logovan

#6645 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Logovan »

http://www.klix.ba/vijesti/bih/taksista ... ook+status

Taksista se prijavio policiji, izgleda da nije znao glavatog monstruma.
KatarinaKosaca

#6646 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by KatarinaKosaca »

dezurni_ucenik wrote:
FreakyStyley wrote:

Ti isti jadovi i bijednici ce sutra, kad pukne MMF balon, da izadju na ulice i da pozivaju na buntove i revolucije. A ja cu sjediti kod kuce i pisat im se od smijeha. :lol:
Upravo i ismijavati na forumu....Kako kazes, to je bila povijesna sansa da,se stvari u svakom segmentu malo posloze i poboljsaju, posebice sto su tad vlastodrsci bjezali u zavicaj glavom bez obzira (svojim ocima vidjela) i drhtali u podrumu TV1
KatarinaKosaca

#6647 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by KatarinaKosaca »

Logovan wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/taksista ... ook+status

Ma i da jeste...covjek zaradjivao komad kruha djeci i drzavi porez. Nije njegovo da isljedjuje i ispituje.
Logovan

#6648 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Logovan »

KatarinaKosaca wrote:

Ma i da jeste...covjek zaradjivao komad kruha djeci i drzavi porez. Nije njegovo da isljedjuje i ispituje.
Ako je znao da je ubio djevojke, onda bi i on trebao biti kažnjen.
KatarinaKosaca

#6649 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by KatarinaKosaca »

Pryda wrote: O istoj stvari razmisljam citav dan. Da li je moguce da su prosli na blef, pozvali ovog taksistu koji stalno prelazi taj granicni prelaz (samim tim zna policajce). Da li je moguce da policajci neradnici nisu pogledali faks koji su primili, ujutro onako uspavani jebu mater ko se sad sjetio da predje granicu itd.. Opet se postavlja pitanje kako kad su skenirali licnu kartu nije izaslo neko upozorenje velikim crvenim slovima NE PUSTAJ OSUMNJICENI ili tako nesto? I to sto ti kazes ako su vec placeni ili rade uslugu iz bilo kojeg drugog razloga sto su evidentirali prelazak?
Ja mislim da nisu bili svi u talu, mego jedan ili dva, pa su radi carinika i ostalih evidentirali. Da li je nemar ili mito, rezultat je isti
Bullet Tooth Tony

#6650 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Bullet Tooth Tony »

KatarinaKosaca wrote:

Cuj "Ma i da jeste .... " Bili ti povezla ubicu ... taksista ima pravo odbit voznju :-) :-) :-)
Post Reply