Sebija All about

Post Reply
Tito_i_Partija

#6626 Re: Sebija All about

Post by Tito_i_Partija »

Image
Toffee karamela

#6627 Re: Sebija All about

Post by Toffee karamela »

da se ukoriči i ne zaboravi

ovo je čovjek koji je prvi prije 4-5 godina dok je ovu stuhu šira javnost još zvala samo Bakirovica provalio da je namjera SDA da ona bude naredni izetbegović u predsjedništvu

svi su ga ismijali i skoro pa u Jagomir poslali

Image
arzuhal

#6628 Re: Sebija All about

Post by arzuhal »

kmirsad wrote:Naravno... treba pustit postače da bar rahat i bez sikiracije iftare...
Ipak se ružne vjesti lakše podnose kad si sit...
Da raja može zapalit, srolat šta, nešta...
kmirsad

#6629 Re: Sebija All about

Post by kmirsad »

Zna se da je Bakir prvak nepotizma... da može da zaposli bilo koga od familije u bilo koju instituciju BiH... pa i u Predsjedništvu BiH... ali kao člana Predsjedništva... pa jebo te... da mu je barem rodica...
arzuhal wrote:
kmirsad wrote:Naravno... treba pustit postače da bar rahat i bez sikiracije iftare...
Sad će ispušit, izdudlat... ko nargilu...
GandalfSivi

#6630 Re: Sebija All about

Post by GandalfSivi »

Matzan wrote:Kad vidim koliko su pojedinci zabrinuti za SDA kandidata i ovdje na forumu i na portalu, pomislio bih sve vjerni SDA glasači, pa brinu za budućnost stranke.
Zabrinut sam za buducnost drzave, briga me za SDA...
GandalfSivi

#6631 Re: Sebija All about

Post by GandalfSivi »

kmirsad wrote:Zna se da je Bakir prvak nepotizma... da može da zaposli bilo koga od familije u bilo koju instituciju BiH... pa i u Predsjedništvu BiH... ali kao člana Predsjedništva... pa jebo te... da mu je barem rodica...
arzuhal wrote:
Sad će ispušit, izdudlat... ko nargilu...
Ja zapalio, poravnio :D
volta dzontra

#6632 Re: Sebija All about

Post by volta dzontra »

Prpa.ba wrote:Fahra 8 godina potrosi nadmecuci se sa gacanima a Sebija ih otrese rekreativno uz vodjenje KCUS-a. Za ocekivati je plebiscitarnu podrsku za najkonkretnijeg milicionerskog kandidata u historiji BH demokratije. :D
pa mogao je Zvizdic malo pruziti otpor. cisto da radnja bude napetija a kraljicina pobjeda spektakularnija.... ono autsajder, pa svi protiv njega, pa odjednom zaokret, prelomni govor na konvenciji koji sve ostavlja bez daha, jedan krene pljeskati i lagano se pljesak siri dvoranom, ustaju jedan po jedan i pocinju govoriti SE BI JA .....Zvizdic shvaca kako je u zabludi, prilazi i sagne se da joj poljubi ruku ona ga sprijeci i zagrli ga i kaze ti si moja desna ruka....gori sve ...trijumfalan ulazak u kampanju...

vako brate jednosmjerna radnja, predvidivo....ko dnevnik ftv
animus

#6633 Re: Sebija All about

Post by animus »

Mislim da je ideja Sebije u predsjednistvu krenula sa ovog foruma, druge teme doduse. Nakon toga se to pitanje pojavilo i kod senada u face tv. I tako malo po malo postalo stvarnost. Jednostavno narod trazi vodju kojeg nemamo od Harisa.
GandalfSivi

#6634 Re: Sebija All about

Post by GandalfSivi »

animus wrote:Mislim da je ideja Sebije u predsjednistvu krenula sa ovog foruma, druge teme doduse. Nakon toga se to pitanje pojavilo i kod senada u face tv. I tako malo po malo postalo stvarnost. Jednostavno narod trazi vodju kojeg nemamo od Harisa.
Koji ba narod? Mozda porodica...
asker

#6635 Re: Sebija All about

Post by asker »

GandalfSivi wrote:
animus wrote:Mislim da je ideja Sebije u predsjednistvu krenula sa ovog foruma, druge teme doduse. Nakon toga se to pitanje pojavilo i kod senada u face tv. I tako malo po malo postalo stvarnost. Jednostavno narod trazi vodju kojeg nemamo od Harisa.
Sjeba Adisu, prokletnica!
Matzan

#6636 Re: Sebija All about

Post by Matzan »

GandalfSivi wrote:
Matzan wrote:Kad vidim koliko su pojedinci zabrinuti za SDA kandidata i ovdje na forumu i na portalu, pomislio bih sve vjerni SDA glasači, pa brinu za budućnost stranke.
Zabrinut sam za buducnost drzave, briga me za SDA...

Ja ni najmanje nisam.
Demokratija, vecina odlucuje ko ce mu biti vlast i sve uredu. Nista puno gore ni bolje nego dosad sto je bilo.
sandzokan

#6637 Re: Sebija All about

Post by sandzokan »

E moj Alija sto ne odvede i stranku na onaj svijet.
GandalfSivi

#6638 Re: Sebija All about

Post by GandalfSivi »

asker wrote:
GandalfSivi wrote:
Sjeba Adisu, prokletnica!
Moze je samo pogurati, kako ce je sjebati svega ti?
megaman4

#6639 Re: Sebija All about

Post by megaman4 »

sandzokan wrote:E moj Alija sto ne odvede i stranku na onaj svijet.
Sebija je na dobrom putu da ih sahrani, kad narod ne zna ili nece.
SmokingMan

#6640 Re: Sebija All about

Post by SmokingMan »

megaman4 wrote:
SmokingMan wrote:Ovo mi nekako ide da ne bude previše ofirno,eliminirajući postepeno jednog po jednog kadidata.
Bas SDA zeli da izgubi izbore, a trenutno su na dobrom putu. Ovu papanku niko ne zeli u predsjednistvo ali oni silom guraju.

Zvizdic je bio favorit zapada, to se znalo od pocetka. Ova spodoba ce ukopati zelene a pored toga, otjerat ce mnoge potencijalne glasace zelenih koji su bili spremni glasati za Zvizdica.

Bakir je ionako retardiran i sa svojom sekom Alijinu stranku nakon izbora salje u historiju.
U svakom slučaju bošnjo neće izvaditi svoju glavu iz pijeska. :D
sandzokan

#6641 Re: Sebija All about

Post by sandzokan »

megaman4 wrote:
Recimo da SDA i propadne, da se nekim čudom svede na SzBiH, u ovoj zemlji postoji dovoljno stranaka u koje će se instalirati sdaovci. Mi smo u zadnjih par godina dobili 4-5 malih stranaka demokratske akcije. SDA može samo promijeniti oblik ali ne može biti uništena, jedino da ulicom poteku potoci krvi-ako i tad.
megaman4

#6642 Re: Sebija All about

Post by megaman4 »

sandzokan wrote:
megaman4 wrote:
Recimo da SDA i propadne, da se nekim čudom svede na SzBiH, u ovoj zemlji postoji dovoljno stranaka u koje će se instalirati sdaovci. Mi smo u zadnjih par godina dobili 4-5 malih stranaka demokratske akcije. SDA može samo promijeniti oblik ali ne može biti uništena, jedino da ulicom poteku potoci krvi-ako i tad.
E to bi bio uvod u revoluciju i tek bi se tada svijet ukljucio da sprijeci katastrofu jer bi se prelilo i na susjedne drzave.
sandzokan

#6643 Re: Sebija All about

Post by sandzokan »

megaman4 wrote: E to bi bio uvod u revoluciju i tek bi se tada svijet ukljucio da sprijeci katastrofu jer bi se prelilo i na susjedne drzave.
Francuzima je trebalo 5-6 velikih krvoprolića u nekoliko decenija da se riješe Burbona i Bonaparti i ostale gamadi. A sad pitanje je koliko bi trebalo nama revolucija, koliko bi nas puta zajebali?
ExNihilo

#6644 Re: Sebija All about

Post by ExNihilo »

sandzokan wrote:
megaman4 wrote:
Drugim riječima, SDA nije tek pitanje stranke već svjetonazora, mentaliteta, prosvjećenosti i ideologije. Bojim se da bi mogao biti u pravu. Vidjelo se to i na prošlim lokalnim izborima u Zenici.

I poslije SDA, SDA.
insomnia78

#6645 Re: Sebija All about

Post by insomnia78 »

sandzokan wrote:
megaman4 wrote: E to bi bio uvod u revoluciju i tek bi se tada svijet ukljucio da sprijeci katastrofu jer bi se prelilo i na susjedne drzave.
Francuzima je trebalo 5-6 velikih krvoprolića u nekoliko decenija da se riješe Burbona i Bonaparti i ostale gamadi. A sad pitanje je koliko bi trebalo nama revolucija, koliko bi nas puta zajebali?
Pa opet su imali Sarkozija do neki dan
sandzokan

#6646 Re: Sebija All about

Post by sandzokan »

ExNihilo wrote:
Drugim riječima, SDA nije tek pitanje stranke već svjetonazora, mentaliteta, prosvjećenosti i ideologije. Bojim se da bi mogao biti u pravu. Vidjelo se to i na prošlim lokalnim izborima u Zenici.

I poslije SDA, SDA.
Ma nema više ideologije na tim stranačkim visinama, kada nema morala kako će biti ideologije. Ideologija se prosipa po općinskim odborima, forumima mladih, predizbornim skupovima i sličnim mjestima gdje se skupi kukavelj.
ExNihilo

#6647 Re: Sebija All about

Post by ExNihilo »

sandzokan wrote:
ExNihilo wrote:

I poslije SDA, SDA.
Ma nema više ideologije na tim stranačkim visinama, kada nema morala kako će biti ideologije. Ideologija se prosipa po općinskim odborima, forumima mladih, predizbornim skupovima i sličnim mjestima gdje se skupi kukavelj.
Pod svim nabrojanim i mislim na obični puk.
sandzokan

#6648 Re: Sebija All about

Post by sandzokan »

insomnia78 wrote:
sandzokan wrote:
Pa opet su imali Sarkozija do neki dan
Ma jebat Sarkozija, svakome narodu se desi zajeb. Ali oni su izgradili sistem koji ne može jedna budala da sruši ili da poremeti ravnotežu moći.
Nero Histrion

#6649 Re: Sebija All about

Post by Nero Histrion »

Jest' Senad to pitao licno Baketa, ovaj se ko dzoja ibretio, te kakvi, te nema veze, te et' zena ima svoj posao koji odlicno radi. Kad odjednom, bum- kandidovali mu zenu, :roll: a nije ni znao, pa sad svi je hoce, al et' ona nece, al' ostali samo nju traze.
Nisu ovi ni namazani vise nego su bezborazni do boli. Cuj Zvizdicevo odustajanje prihvatili premda je osvojio najvise glasova, a Gospodjino nisu, a i ona et' htjela odustat, al' joj nije baza dala. Baza koja je, navodno, najvise glasala za Zvizdica, ali su prihvatili njegovo odustajanje. Zemljo, otvori se. :-)
sandzokan

#6650 Re: Sebija All about

Post by sandzokan »

ExNihilo wrote:

Pod svim nabrojanim i mislim na obični puk.
Običan puk će dobiti litar ulja i dva selama i ako budu dobri svake 8. godine će im zakrpiti rupe na cesti.
Post Reply