UEFA Champions League

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#6626 Re: UEFA Champions League

Post by mali_milojica »

Logovan wrote:Jebo te ovakav prolazak, jebo te ovakav fudbal. Ovo što je sudija radio igračima PSG-a je velika bruka i sramota. Fuj, fuj, fuj. Tačno sam se podsjetio na polufinalnu utakmicu između Chelseaja i Barcelone 2009. godine kada su Katalonci uz veliku pomoć sudija prošli u finale.

Svaka čast igračima Barce na pritisku, na borbi i želji da prođu dalje, ali ono padanje, simuliranje u šesnaestercu svaki put kada im se pruži šansa da odglume je idiotski. Neymar i Suarez su govna od igrača. Ako se sere po onom Ronaldu zbog glume, hajmo onda srati i po ovoj dvojici. Isti su kurac.

Neymar pada preko glave od protivničkog igrača i traži penal, u drugoj situaciji pada kao da si ga pajserom opalio po leđima i traži penal, Suarez podapinje sam sebi i traži penal, itd. Jebo te ovo. Da nije bilo ovog navlačenja, Barcelona bi prošla, al' u kurcu.

Prije utakmice sam bio mišljenja da ako Barcelona ostvari prolazak da će sigurno doći do finala. Međutim, ovo navlačenje mi je promijenilo mišljenje. Da ih hoće neko nalupati sa recimo 4-5 razlike samo da im se ova sramota vrati. Neko ih nalupa bilo ko, Bayern, Juve, bilo ko.
Sad ce pritisak raznih klick bite stranica,zutih novina kako su penali izmisljeni,padavicari,PSG pokraden,pritisak na UEFA i fino ce im ista UEFA objasniti da sljedeci krug ispadaju,tamam dobili Leicester za protivnika. Zbog gola u gostima.
BHF_Manijak

#6627 Re: UEFA Champions League

Post by BHF_Manijak »

Ja ba ne mogu da vjerujem da vi i dalje zalite one futavce?!?! :shock: :shock: :shock:

Halo bolan, imas CETIRI gola prednosti iz prve utakmice, dajes gol u gostima i imas TRI minute do kraja utakmice i ti primas tri jebena gola! Pa ti nisi vise za zalit, ti si za streljati, objesiti, zapaliti, ugasiti kao klub i rasprodati imovinu!

To je ba fudbalska sramota, a ovi jos bruje o penalu... Jebo te penal, imas 90 minuta da igras, ti k'o picketina najveca ne prelazis svoju polovinu!
omar little

#6628 Re: UEFA Champions League

Post by omar little »

BHF_Manijak wrote:Ja ba ne mogu da vjerujem da vi i dalje zalite one futavce?!?! :shock: :shock: :shock:

Halo bolan, imas CETIRI gola prednosti iz prve utakmice, dajes gol u gostima i imas TRI minute do kraja utakmice i ti primas tri jebena gola! Pa ti nisi vise za zalit, ti si za streljati, objesiti, zapaliti, ugasiti kao klub i rasprodati imovinu!

To je ba fudbalska sramota, a ovi jos bruje o penalu... Jebo te penal, imas 90 minuta da igras, ti k'o picketina najveca ne prelazis svoju polovinu!
:D
LSD

#6629 Re: UEFA Champions League

Post by LSD »

jbt kralj, ispadnu nakon 4-0 (halo 4-0 :lol: ) iz prvog meča i ovdje pojedinci krive sudije nakon svega :lol: :lol: samo na Klixu.

Da su Rudar Kakanj ne bi sebi dozvolili 3 gola u roku od 5 minuta.
Logovan

#6630 Re: UEFA Champions League

Post by Logovan »

edo_79 wrote: Pa to je poenta cijele priče drug moj .... al hajd ti to dokaži ovdje ....
Ma ni stida, ni obraza, fuj.

Ja da sam navijač Barcelone, bilo bi me stid. Pokrio bih se jorganom od sramote.
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#6631 Re: UEFA Champions League

Post by mali_milojica »

Nasi bi klubovi ovo izvukli na iskustvo zadrzavanja :D
avetinja

#6632 Re: UEFA Champions League

Post by avetinja »

Gori tema, nema umora. Zamišljam šta bi bilo da Željo i Sarajevo odigraju slično. To bi pola foruma u Banoviće otišlo za stalno.
Last edited by avetinja on 09/03/2017 00:28, edited 1 time in total.
BHF_Manijak

#6633 Re: UEFA Champions League

Post by BHF_Manijak »

omar little wrote: :D
Pa mame mi moje ne mogu da vjerujem ba ljudi 10 stranica u penalu pisu, a Pariz nije na ter Stegena pogled'o dva puta za 95 minuta. Nisu centra presli dok se lafo nisu nakostrijesili u onoj 96 minuti. Lafo se 10 debila na centar poredalo, kao idemo sad... :mrgreen:
Ma mrs kuci, bagro.
sizifinho

#6634 Re: UEFA Champions League

Post by sizifinho »

:?
BHF_Manijak wrote:Ja ba ne mogu da vjerujem da vi i dalje zalite one futavce?!?! :shock: :shock: :shock:

:thumbup:

apsolutno niko ne gleda ovaj aspekt
kao i ovaj:
izgubio si 4-0
udjesnu u utakmicu sa 4 gola i dadnes 3
primis jedan i sve ponistis
3 minute do kraja i ti idalje igras

jebem mu mater historija se ne pise na stil psg-a vec na mentalitet koji je barca pokazala

treba li reci da je 6 goliva zavrsilo u mrezi? Jel barca igrala sa desetkovanim psgom? Jesul igrali brez golmana? Ili je na terenu bila ista ekipa koja je naguzila barcu 4-0?
Kemal Malovčić

#6635 Re: UEFA Champions League

Post by Kemal Malovčić »

mali_milojica wrote:Nasi bi klubovi ovo izvukli na iskustvo zadrzavanja :D
Sloboda bi izvukla 0-0. :mrgreen:
kory_galaktikos

#6636 Re: UEFA Champions League

Post by kory_galaktikos »

Logovan wrote:Jebo te ovakav prolazak, jebo te ovakav fudbal. Ovo što je sudija radio igračima PSG-a je velika bruka i sramota. Fuj, fuj, fuj. Tačno sam se podsjetio na polufinalnu utakmicu između Chelseaja i Barcelone 2009. godine kada su Katalonci uz veliku pomoć sudija prošli u finale.

Svaka čast igračima Barce na pritisku, na borbi i želji da prođu dalje, ali ono padanje, simuliranje u šesnaestercu svaki put kada im se pruži šansa da odglume je idiotski. Neymar i Suarez su govna od igrača. Ako se sere po onom Ronaldu zbog glume, hajmo onda srati i po ovoj dvojici. Isti su kurac.

Neymar pada preko glave od protivničkog igrača i traži penal, u drugoj situaciji pada kao da si ga pajserom opalio po leđima i traži penal, Suarez podapinje sam sebi i traži penal, itd. Jebo te ovo. Da nije bilo ovog navlačenja, Barcelona bi prošla, al' u kurcu.

Prije utakmice sam bio mišljenja da ako Barcelona ostvari prolazak da će sigurno doći do finala. Međutim, ovo navlačenje mi je promijenilo mišljenje. Da ih hoće neko nalupati sa recimo 4-5 razlike samo da im se ova sramota vrati. Neko ih nalupa bilo ko, Bayern, Juve, bilo ko.
Od tih odvratnih grača su mi debilniji ovi koji slave ovako nešto. Zamisli te psihe.
lakilaka

#6637 Re: UEFA Champions League

Post by lakilaka »

Logovan wrote:
edo_79 wrote: Pa to je poenta cijele priče drug moj .... al hajd ti to dokaži ovdje ....

Ja da sam navijač Barcelone, bilo bi me stid. Pokrio bih se jorganom od sramote.
ja da sam navijac reala ne bi mi ovako bilo krivo. ili mozda, sudeci po pojedinima, bi.
da li ramos moze veceras spavati. koji moron.
Logovan

#6638 Re: UEFA Champions League

Post by Logovan »

To je već druga stvar. Istina je da su imali prolaz, istina je da su za streljati, za objesiti, istina je da su pičketine, ali.... :roll: :-)

Kako ba nećeš govoriti o penalu, pa dva penala su im navučena. Dva. I to nisu penali gdje se možeš dvoumiti da li su regularni penali, nego očito simuliranje od strane Katalonaca. Igrači Barce su padali svako malo u šesnaestercu, svako malo neko na leži i traži penal. Plus još spomenimo, igranje rukom igrača Barcelone u prvom poluvremenu.
r_faruk

#6639 Re: UEFA Champions League

Post by r_faruk »

Bruka od fudbala. Zgadilo mi se ono padanje i konstantno trazenje penala, ali to sam ocekivao od barcelone. Jos vise mi se zgadila igra psg-a i ne mogu da vjerujem kakvu su prednost prokockali. Istina, penal nije bio. Ali to se vidi na usporenom snimku... Ko zna kako to izgleda na terenu..... Sve u svemu psg se pored svega ne moze zaliti na sudiju. Onakva prednost.... Ne izlazi mi iz glave..... Cavani sam s golmanom, dimarija, sta mu bi, kako je pao, nisu prikazali?
jao_situacije

#6640 Re: UEFA Champions League

Post by jao_situacije »

i meni isto pade na pamet čelzi

ovo takmičenje je baš teška karina
Logovan

#6641 Re: UEFA Champions League

Post by Logovan »

lakilaka wrote:
Logovan wrote:

ja da sam navijac reala ne bi mi ovako bilo krivo. ili mozda, sudeci po pojedinima, bi.
da li ramos moze veceras spavati. koji moron.
Ne okreći raspravu navijač Reala - navijač Barcelone, ostavi se toga u startu.

Jebe mi se i za jedne i za druge. Ovo nije bio fudbal, nego takmičenje ko će bolje simulirati da mu sudija može svirati penal.
kory_galaktikos wrote: Od tih odvratnih grača su mi debilniji ovi koji slave ovako nešto. Zamisli te psihe.
Ma nek' slave, kada se ovako nešto dogodi Barceloni, isto će srati.
Last edited by Logovan on 09/03/2017 00:30, edited 1 time in total.
fazer

#6642 Re: UEFA Champions League

Post by fazer »

r_faruk wrote:Bruka od fudbala. Zgadilo mi se ono padanje i konstantno trazenje penala, ali to sam ocekivao od barcelone. Jos vise mi se zgadila igra psg-a i ne mogu da vjerujem kakvu su prednost prokockali. Istina, penal nije bio. Ali to se vidi na usporenom snimku... Ko zna kako to izgleda na terenu..... Sve u svemu psg se pored svega ne moze zaliti na sudiju. Onakva prednost.... Ne izlazi mi iz glave..... Cavani sam s golmanom, dimarija, sta mu bi, kako je pao, nisu prikazali?
Drug, drugi penal cist ko suza. Sve koreknto. O cemu pricas?
kory_galaktikos

#6643 Re: UEFA Champions League

Post by kory_galaktikos »

sizifinho wrote::?

:thumbup:

apsolutno niko ne gleda ovaj aspekt
kao i ovaj:
izgubio si 4-0
udjesnu u utakmicu sa 4 gola i dadnes 3
primis jedan i sve ponistis
3 minute do kraja i ti idalje igras

jebem mu mater historija se ne pise na stil psg-a vec na mentalitet koji je barca pokazala

treba li reci da je 6 goliva zavrsilo u mrezi? Jel barca igrala sa desetkovanim psgom? Jesul igrali brez golmana? Ili je na terenu bila ista ekipa koja je naguzila barcu 4-0?
Cuj nije bitno, kako bolan nije bitno kad su golovi na taj nacin. Djubretarski i bezobrazno. Imali su i oni finih šansi, cuj nisu zaslužili eto ovi jesi na ovaj način. Hjoj razmišljanja. Ovo je veća pljačka od utakmice za celzijem.
p206

#6644 Re: UEFA Champions League

Post by p206 »

hahahah
jao šta ljudi i s kojim žarom pišu, s ovim žarom ni Bosnu ne bi branili... hajd ohladite glavu i dođite za 2 dana i pročitajte šta ste pisali, biće vas sramota
omar little

#6645 Re: UEFA Champions League

Post by omar little »

BHF_Manijak wrote:
omar little wrote: :D
Pa mame mi moje ne mogu da vjerujem ba ljudi 10 stranica u penalu pisu, a Pariz nije na ter Stegena pogled'o dva puta za 95 minuta. Nisu centra presli dok se lafo nisu nakostrijesili u onoj 96 minuti. Lafo se 10 debila na centar poredalo, kao idemo sad... :mrgreen:
Ma mrs kuci, bagro.
meni nije barca aman odigrala, spretno i sretno aj ges, ali lega ovi se dosli branit ko da imaju 1 0 iz prve tekme i jos kao kurcev neki pretendnet i konkurent za titulu, mocnu barcu rastavili, i onda fulaju dva MRTVA zicera da mrtviji bit ne mogu, cuce u svom sesnestercu, ono...i sudija je kriv. ja bila sve prekrizila, pomirila se sa ispadanjem nakon prve tekme, ali ova zuc i ovo sranje o nekakvim nepravdama po temi je smijesno. bas smijesno. tjeraju me da im udaram kontru namjerno.

edit:

ja po treci put se pitam sta je unai u glavi imao i sta je on mislio i kako je on to mislio meni stvarno nije jasno. ali stvarno. on je meni drag trener bas, ali ovo danas sta covjek uradi....
Last edited by omar little on 09/03/2017 00:31, edited 1 time in total.
avetinja

#6646 Re: UEFA Champions League

Post by avetinja »

Svi na temu Barcelone!

Nema spavanja!

:mrgreen:
5korpus

#6647 Re: UEFA Champions League

Post by 5korpus »

avetinja wrote:Gori tema, nema umora. Zamišljam šta bi bilo da Željo i Sarajevo odigraju slično. To bi pola foruma u Banovićima otišlo za stalno.
Lendric = Cavani
Navikli smo da promasuje 1na1 :D
edo_79

#6648 Re: UEFA Champions League

Post by edo_79 »

Logovan wrote:Ne okreći raspravu navijač Reala - navijač Barcelone, ostavi se toga u startu.

Jebe mi se i za jedne i za druge. Ovo nije bio fudbal, nego takmičenje ko će bolje simulirati da mu sudija može svirati penal.
Image

Mali kanibal da se pokrije po ušima .... njemu da se ovo desilo odnijeli bi ga u sanduku s terena ....
rage_guy

#6649 Re: UEFA Champions League

Post by rage_guy »

Logovan wrote:

To je već druga stvar. Istina je da su imali prolaz, istina je da su za streljati, za objesiti, istina je da su pičketine, ali.... :roll: :-)

Kako ba nećeš govoriti o penalu, pa dva penala su im navučena. Dva. I to nisu penali gdje se možeš dvoumiti da li su regularni penali, nego očito simuliranje od strane Katalonaca. Igrači Barce su padali svako malo u šesnaestercu, svako malo neko na leži i traži penal. Plus još spomenimo, igranje rukom igrača Barcelone u prvom poluvremenu.
Ne mozes za prvi penal reci da je ocito simuliranje. Meunier se Neymaru bacio u putanju. Mislim mozes raspravljat o tome da li je penal ili nije, ali onde nista nije "ocito". De malo objektivnosti. I to igranje rukom ako nije bilo namjerno, onda nije penal. Ni tu nista nije ocito. Ima li iko ovdje kakav umjeren stav. Sve iz krajnosti u krajnost. :D
jao_situacije

#6650 Re: UEFA Champions League

Post by jao_situacije »

:lol:
Post Reply