BHTelekom vs Eronet vs Mtel vs ostali mobilni operateri

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply

ko nudi najbolje usluge po najnižim cijenama ?

bhtelecom
14
20%
eronet
6
9%
mtel
7
10%
haloo
4
6%
Novotel
38
55%

Total votes: 69

beni-bu-man

#6627 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by beni-bu-man »

vojopd wrote:Klosari kao i mtel, fuj!
zato predjes na pretplatu i rahat
kazo

#6628 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by kazo »

dejang93 wrote:NEGO, svi nešto pokušavaju, prave akcije, promovišu... samo Gofree! ni da makne skoro godinu dana...
Ljudi nemaju nikakvih akcija, nikakvih informacija o njima, mobitela ili pretplate u ponudi. Jedino sto stavljaju neke gluposti po FB profilu. Kasnije ce se cuditi sto su propali.
vojopd

#6629 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by vojopd »

beni-bu-man wrote:
Na pretplati sam preko 12 godina i to na mtelu, prosle godine presao na eronet. Zato sam pitao hoce li biti akcija oko produzenja ugovora.
beni-bu-man

#6630 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by beni-bu-man »

vojopd wrote:
beni-bu-man wrote:
Na pretplati sam preko 12 godina i to na mtelu, prosle godine presao na eronet. Zato sam pitao hoce li biti akcija oko produzenja ugovora.
pametno, koju pretplatu koristis na eronetu ?
vojopd

#6631 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by vojopd »

Super 25 net. Ne zalim se, u Banjaluci internet leti, ali su uvijek dobrodosli bonus gigabajti :D.
beni-bu-man

#6632 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by beni-bu-man »

vojopd wrote:Super 25 net. Ne zalim se, u Banjaluci internet leti, ali su uvijek dobrodosli bonus gigabajti :D.
Naravno da su uvijek dobrodosli bonusi :mrgreen:

Al spor ovaj net nesto jutros :(
Image
bumerangss

#6633 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by bumerangss »

kazo wrote:
dejang93 wrote:NEGO, svi nešto pokušavaju, prave akcije, promovišu... samo Gofree! ni da makne skoro godinu dana...
Ljudi nemaju nikakvih akcija, nikakvih informacija o njima, mobitela ili pretplate u ponudi. Jedino sto stavljaju neke gluposti po FB profilu. Kasnije ce se cuditi sto su propali.
Ne znam sta bi GOfree promovirao i izmišljao akcije kad za mene imaju najbolju ponudu na principu ultre a za korisnike kojima je internet prioritet u odnosu na pozive. Ja dopunim 15 KM i za cenera aktiviram 3 gige koje mi važe 30 dana a koje nemogu ni potrošiti pa sad imam oko 11 giga neta a na pozive potrošim 3 4 km i to vrlo povoljno po minuti i obracunska je 1 sekunda. Meni bolje netreba!
Tesla Edison

#6634 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Tesla Edison »

bumerangss wrote:
kazo wrote:
Ne znam sta bi GOfree promovirao i izmišljao akcije kad za mene imaju najbolju ponudu na principu ultre a za korisnike kojima je internet prioritet u odnosu na pozive. Ja dopunim 15 KM i za cenera aktiviram 3 gige koje mi važe 30 dana a koje nemogu ni potrošiti pa sad imam oko 11 giga neta a na pozive potrošim 3 4 km i to vrlo povoljno po minuti i obracunska je 1 sekunda. Meni bolje netreba!
:thumbup:
getriba

#6635 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by getriba »

bumerangss wrote:
kazo wrote:
Ima i malo bolje :)
Na hej slagalici za 10KM dobiješ 3,5GB
bumerangss

#6636 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by bumerangss »

getriba wrote:
bumerangss wrote:
Vjerovatno je to neki vid pretplate? Ovdje je na principu koliko ti treba toliko i dopuni pa jedan mjesec potrošim 2 km na razgovore a drugi 6 i plus onih 10 km za net to znaci da mi troskovi mobilnog jedan mjesec budu 12 a drugi 16 km i volim tu slobodu :thumbup:
getriba

#6637 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by getriba »

bumerangss wrote:
getriba wrote:
bumerangss wrote:
Vjerovatno je to neki vid pretplate? Ovdje je na principu koliko ti treba toliko i dopuni pa jedan mjesec potrošim 2 km na razgovore a drugi 6 i plus onih 10 km za net to znaci da mi troskovi mobilnog jedan mjesec budu 12 a drugi 16 km i volim tu slobodu :thumbup:
Nije pretplata. Isto je sve na dopunu i sam sebi aktiviraš šta ti treba.

http://hej.ba/slagalica/
probook

#6638 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by probook »

Ja bih najsretniji bio da zazivi 4G i da imamo televiziju i net flat sve preko 4G. Tada bi bas mislim borba bila jer ne bi bio problem infrastrukture da ne mozes na nekom podrucju uzeti operatera.
avaks

#6640 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by avaks »

Mtel opasno krenuo u akciju :thumbup:
Sanjarko

#6641 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Sanjarko »

Ne kontam ja ovo. Koliko traju. Pise evo ovo 20 giga, 24 sata a ispod, 3 dana trajanje. Dok 30 giga, 3 dana, a ispod 24 sata trajanje. Jedino ovo 7 dana kontam i ovo mjesecno.
MTV

#6642 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by MTV »

Vjerovatno su zamijenili tamo gdje pise 24 sata treba 24 sata a tamogdje je 3 dana da oise 3 dana.

Nego jel ovo neki vid pretplate ili je na dopunu?!
Sanjarko

#6643 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Sanjarko »

Dopuna. Ukinuli Fejsbuk jedino kako vidim iz ponude. Bila i ta opcija. Sad imaju mjesecnu i fejsbuk zajedno kao ponudu.
dejang93

#6644 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by dejang93 »

Vizionar 1985 wrote:Dopuna. Ukinuli Fejsbuk jedino kako vidim iz ponude. Bila i ta opcija. Sad imaju mjesecnu i fejsbuk zajedno kao ponudu.
Nisu ukinuli Facebook opciju od 3KM. Inače, sad su popravili haos na ovom linku što je bio... Definitivno, mtel sada odskace od svih drugih operatera i po pitanju postpaid-a i po pitanju prepaid-a... Ova opcija 30GB za 3KM je super! Dakle 10GB po danu ili ti 300GB mjesečno za 30KM pa to je TOP!
Sanjarko

#6645 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Sanjarko »

Sto li ovo. Da nije sto su uveli 4G u Srbiji. :shock:
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#6646 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by un1ted »

Vrh ponuda, kako prepaida, tako i postpaida. Kada dodje 4G biti ce raznih ponuda, to je sigurno :)

Za sada, MTEL :bih: :bih: :bih:
beni-bu-man

#6647 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by beni-bu-man »

un1ted wrote:Vrh ponuda, kako prepaida, tako i postpaida. Kada dodje 4G biti ce raznih ponuda, to je sigurno :)

Za sada, MTEL :bih: :bih: :bih:
kad su najavili taj famozni 4G u nas
avaks

#6648 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by avaks »

LJudi imali 2013te spremno :lol: :
Image

Jebe politika, standardno, ništa se što ide u korist nas (korisnika) ne mogu dogovoriti...
Izvor nije kung fu: Mart 2018te LINK
beni-bu-man

#6649 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by beni-bu-man »

avaks wrote:LJudi imali 2013te spremno :lol: :
Image

Jebe politika, standardno, ništa se što ide u korist nas (korisnika) ne mogu dogovoriti...
koje smo mi fukare
avaks

#6650 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by avaks »

A ti imaš i na H+ predobre brzine, ali bi s 4G i nas pokrili gdje struže taj 3G jbg :lol:
Post Reply