BHTelekom vs Eronet vs Mtel vs ostali mobilni operateri
Moderator: Benq
-
vojopd
- beni-bu-man
#6627 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
zato predjes na pretplatu i rahatvojopd wrote:Klosari kao i mtel, fuj!
-
kazo
#6628 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Ljudi nemaju nikakvih akcija, nikakvih informacija o njima, mobitela ili pretplate u ponudi. Jedino sto stavljaju neke gluposti po FB profilu. Kasnije ce se cuditi sto su propali.dejang93 wrote:NEGO, svi nešto pokušavaju, prave akcije, promovišu... samo Gofree! ni da makne skoro godinu dana...
-
vojopd
#6629 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Na pretplati sam preko 12 godina i to na mtelu, prosle godine presao na eronet. Zato sam pitao hoce li biti akcija oko produzenja ugovora.beni-bu-man wrote:zato predjes na pretplatu i rahatvojopd wrote:Klosari kao i mtel, fuj!
- beni-bu-man
#6630 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
pametno, koju pretplatu koristis na eronetu ?vojopd wrote:Na pretplati sam preko 12 godina i to na mtelu, prosle godine presao na eronet. Zato sam pitao hoce li biti akcija oko produzenja ugovora.beni-bu-man wrote:zato predjes na pretplatu i rahatvojopd wrote:Klosari kao i mtel, fuj!
-
vojopd
#6631 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Super 25 net. Ne zalim se, u Banjaluci internet leti, ali su uvijek dobrodosli bonus gigabajti
.
- beni-bu-man
#6632 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Naravno da su uvijek dobrodosli bonusivojopd wrote:Super 25 net. Ne zalim se, u Banjaluci internet leti, ali su uvijek dobrodosli bonus gigabajti.
Al spor ovaj net nesto jutros

-
bumerangss
#6633 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Ne znam sta bi GOfree promovirao i izmišljao akcije kad za mene imaju najbolju ponudu na principu ultre a za korisnike kojima je internet prioritet u odnosu na pozive. Ja dopunim 15 KM i za cenera aktiviram 3 gige koje mi važe 30 dana a koje nemogu ni potrošiti pa sad imam oko 11 giga neta a na pozive potrošim 3 4 km i to vrlo povoljno po minuti i obracunska je 1 sekunda. Meni bolje netreba!kazo wrote:Ljudi nemaju nikakvih akcija, nikakvih informacija o njima, mobitela ili pretplate u ponudi. Jedino sto stavljaju neke gluposti po FB profilu. Kasnije ce se cuditi sto su propali.dejang93 wrote:NEGO, svi nešto pokušavaju, prave akcije, promovišu... samo Gofree! ni da makne skoro godinu dana...
- Tesla Edison
#6634 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
bumerangss wrote:Ne znam sta bi GOfree promovirao i izmišljao akcije kad za mene imaju najbolju ponudu na principu ultre a za korisnike kojima je internet prioritet u odnosu na pozive. Ja dopunim 15 KM i za cenera aktiviram 3 gige koje mi važe 30 dana a koje nemogu ni potrošiti pa sad imam oko 11 giga neta a na pozive potrošim 3 4 km i to vrlo povoljno po minuti i obracunska je 1 sekunda. Meni bolje netreba!kazo wrote:Ljudi nemaju nikakvih akcija, nikakvih informacija o njima, mobitela ili pretplate u ponudi. Jedino sto stavljaju neke gluposti po FB profilu. Kasnije ce se cuditi sto su propali.dejang93 wrote:NEGO, svi nešto pokušavaju, prave akcije, promovišu... samo Gofree! ni da makne skoro godinu dana...
-
getriba
#6635 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Ima i malo boljebumerangss wrote:Ne znam sta bi GOfree promovirao i izmišljao akcije kad za mene imaju najbolju ponudu na principu ultre a za korisnike kojima je internet prioritet u odnosu na pozive. Ja dopunim 15 KM i za cenera aktiviram 3 gige koje mi važe 30 dana a koje nemogu ni potrošiti pa sad imam oko 11 giga neta a na pozive potrošim 3 4 km i to vrlo povoljno po minuti i obracunska je 1 sekunda. Meni bolje netreba!kazo wrote:Ljudi nemaju nikakvih akcija, nikakvih informacija o njima, mobitela ili pretplate u ponudi. Jedino sto stavljaju neke gluposti po FB profilu. Kasnije ce se cuditi sto su propali.dejang93 wrote:NEGO, svi nešto pokušavaju, prave akcije, promovišu... samo Gofree! ni da makne skoro godinu dana...
Na hej slagalici za 10KM dobiješ 3,5GB
-
bumerangss
#6636 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Vjerovatno je to neki vid pretplate? Ovdje je na principu koliko ti treba toliko i dopuni pa jedan mjesec potrošim 2 km na razgovore a drugi 6 i plus onih 10 km za net to znaci da mi troskovi mobilnog jedan mjesec budu 12 a drugi 16 km i volim tu slobodugetriba wrote:Ima i malo boljebumerangss wrote:
Ne znam sta bi GOfree promovirao i izmišljao akcije kad za mene imaju najbolju ponudu na principu ultre a za korisnike kojima je internet prioritet u odnosu na pozive. Ja dopunim 15 KM i za cenera aktiviram 3 gige koje mi važe 30 dana a koje nemogu ni potrošiti pa sad imam oko 11 giga neta a na pozive potrošim 3 4 km i to vrlo povoljno po minuti i obracunska je 1 sekunda. Meni bolje netreba!![]()
-
getriba
#6637 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Nije pretplata. Isto je sve na dopunu i sam sebi aktiviraš šta ti treba.bumerangss wrote:Vjerovatno je to neki vid pretplate? Ovdje je na principu koliko ti treba toliko i dopuni pa jedan mjesec potrošim 2 km na razgovore a drugi 6 i plus onih 10 km za net to znaci da mi troskovi mobilnog jedan mjesec budu 12 a drugi 16 km i volim tu slobodugetriba wrote:Ima i malo boljebumerangss wrote:
Ne znam sta bi GOfree promovirao i izmišljao akcije kad za mene imaju najbolju ponudu na principu ultre a za korisnike kojima je internet prioritet u odnosu na pozive. Ja dopunim 15 KM i za cenera aktiviram 3 gige koje mi važe 30 dana a koje nemogu ni potrošiti pa sad imam oko 11 giga neta a na pozive potrošim 3 4 km i to vrlo povoljno po minuti i obracunska je 1 sekunda. Meni bolje netreba!![]()
http://hej.ba/slagalica/
-
probook
#6638 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Ja bih najsretniji bio da zazivi 4G i da imamo televiziju i net flat sve preko 4G. Tada bi bas mislim borba bila jer ne bi bio problem infrastrukture da ne mozes na nekom podrucju uzeti operatera.
-
dejang93
#6639 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Izgleda da uskoro kreću XY Net tarife sa PUNO GB interneta... https://mtel.ba/oec/xy-net/kupi-internet
- avaks
#6640 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Mtel opasno krenuo u akciju 
- Sanjarko
#6641 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Ne kontam ja ovo. Koliko traju. Pise evo ovo 20 giga, 24 sata a ispod, 3 dana trajanje. Dok 30 giga, 3 dana, a ispod 24 sata trajanje. Jedino ovo 7 dana kontam i ovo mjesecno.
- MTV
#6642 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Vjerovatno su zamijenili tamo gdje pise 24 sata treba 24 sata a tamogdje je 3 dana da oise 3 dana.
Nego jel ovo neki vid pretplate ili je na dopunu?!
Nego jel ovo neki vid pretplate ili je na dopunu?!
- Sanjarko
#6643 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Dopuna. Ukinuli Fejsbuk jedino kako vidim iz ponude. Bila i ta opcija. Sad imaju mjesecnu i fejsbuk zajedno kao ponudu.
-
dejang93
#6644 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Nisu ukinuli Facebook opciju od 3KM. Inače, sad su popravili haos na ovom linku što je bio... Definitivno, mtel sada odskace od svih drugih operatera i po pitanju postpaid-a i po pitanju prepaid-a... Ova opcija 30GB za 3KM je super! Dakle 10GB po danu ili ti 300GB mjesečno za 30KM pa to je TOP!Vizionar 1985 wrote:Dopuna. Ukinuli Fejsbuk jedino kako vidim iz ponude. Bila i ta opcija. Sad imaju mjesecnu i fejsbuk zajedno kao ponudu.
- Sanjarko
#6645 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Sto li ovo. Da nije sto su uveli 4G u Srbiji. 
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#6646 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Vrh ponuda, kako prepaida, tako i postpaida. Kada dodje 4G biti ce raznih ponuda, to je sigurno 
Za sada, MTEL

Za sada, MTEL
- beni-bu-man
#6647 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
kad su najavili taj famozni 4G u nasun1ted wrote:Vrh ponuda, kako prepaida, tako i postpaida. Kada dodje 4G biti ce raznih ponuda, to je sigurno
Za sada, MTEL![]()
![]()
- avaks
#6648 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
LJudi imali 2013te spremno
:

Jebe politika, standardno, ništa se što ide u korist nas (korisnika) ne mogu dogovoriti...
Izvor nije kung fu: Mart 2018te LINK

Jebe politika, standardno, ništa se što ide u korist nas (korisnika) ne mogu dogovoriti...
Izvor nije kung fu: Mart 2018te LINK
- beni-bu-man
#6649 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
koje smo mi fukareavaks wrote:LJudi imali 2013te spremno:
- avaks
#6650 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
A ti imaš i na H+ predobre brzine, ali bi s 4G i nas pokrili gdje struže taj 3G jbg