To neki "poskok"MLI wrote:Škutor_Mate...ili oliverov klon ili...![]()
![]()
![]()
![]()
Pozdravi te moderator...sto li Boze?
Tako ti je kod njih, banuju ako napises istinu koja im ne odgovara...
Evo pogledajte samo sta mod pozdravlja:
Škutor_Mate je napisao:
Pozdrav svima, tek sam se registrirao, a za ovaj forum sam saznao na jednom
drugom forumu, inače forum bosanskih šovinista i nacionalista koji ne podnose kritike
i činjenice na njihovog favorita, izvjesnog Memu, i ne biraju riječi za one koji se suprostave
čoku. U bosni to prati staro i mlado, citiraju vas često i tjerate im suze na oči pošto lagano se topi maska nevinog slikara kojeg možeš na ranu previti.
Nadam se da će paćenik ostati što duže i da će na kraju izvisiti za nagradu,
inače Tarot mi je favorit, ostali su ok,
pozz iz herc.
dobro dosao
Farma
Moderator: anex
- lazni liberal
#6626 Re: Farma
- MLI
#6627 Re: Farma
Ambrozija wrote:Je li moguce da su toliki bolesnicifidoremilienko wrote:Eto, i mene su![]()
A sve zbog "cuke caj caj". Meni se pjesma bas svidjela, a oni me banovase![]()
Bolesni nego sta...
E zamislite samo kako je Memi tamo?
Ma iz inata bi glasala ili pisala peticiju PinkBh da reaguju...oni su ga tamo poslali.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#6628 Re: Farma
Oliver heroj, a ne zločinac!DoZeN wrote:Memo je ljigava osoba,zalosno je da ga neko ovdje brani I povezuje to sa Sarajevom
- fidoremilienko
#6629 Re: Farma
Ova mi karana u nekim momentima djeluje cak i gore od irvasa. Cudo od zene!
- Neradnik
#6630 Re: Farma
to mogu konstatovat kad budem sa njim na kafi a ovo je rialiti svak se svacim sluzi zarad jebenih 50 hiljada...DoZeN wrote:Memo je ljigava osoba,zalosno je da ga neko ovdje brani I povezuje to sa Sarajevom
- fidoremilienko
#6631 Re: Farma
"Igras ti, igram ja, igra cela farmica"DoZeN wrote:Memo je ljigava osoba,zalosno je da ga neko ovdje brani I povezuje to sa Sarajevom
-
Ripicipi
#6632 Re: Farma
Sta, i Bajaga post'o cetnik??klavirdžija wrote:Sad pjevaju onu Bajaginu četnjikavu i značajno se osmjehuju na ono "… i kad se puca". Srbiji izgleda samo atomska pomaže, nema druge.Partijaner wrote:Ma ovo iskreno ljudi treba ukinuti, prevelik je ovdje naboj, moze past i mrtva glava jbt, pametni su ovi iz Hrvatske sto ne emituju PINK i sto ne salju svoje neke predstavnike na farmu.
- Picajzla
- Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png
#6633 Re: Farma
Ma lagano se samo vratite na forum, novi account rgistrujte sa starom mail adresom samo ubacite negdje tacku nasumicno u mailu i to se prepoznaje kao nova mail adresa a ustvari vam mailovi stizu na tu "staru" pa da ih kolektivno zaspamamo 
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#6634 Re: Farma
Mislim da nije. Po sklopu rečenice i po nekim riječima.. mislim da je neki iz PC.. nije mi ovo hercegovački čok nikako..lazni liberal wrote:To neki "poskok"
- lazni liberal
#6635 Re: Farma
Ona je jaka zena a Shah je na zenu udariofidoremilienko wrote:Ova mi karana u nekim momentima djeluje cak i gore od irvasa. Cudo od zene!
- MLI
#6636 Re: Farma
DoZeN wrote:Memo je ljigava osoba,zalosno je da ga neko ovdje brani I povezuje to sa Sarajevom
I ti si na onom forumu...mislim stari forumas...
Ostali pobjegli, kukali da nemaju prostora da brane Vesnu, pase im sve sto je kontra...bio cega samo da je onog sa cim se oni ne slazu!
- klavirdžija
#6637 Re: Farma
Samo ove smradove prikazuju, očito će njih forsirati čitavu sedmicu...
-
Igbala
#6638 Re: Farma
Banovaše i mene, koji kompleksaši majko draga, istina boli, ja rekoh forum im neuredan i tukne nešto, a samo sam bodrila Memu i Ekrema, ponegdje pisala hairli, amin i tako 
čudila se ljudima kojima je irvaska favorit i to je to
čudila se ljudima kojima je irvaska favorit i to je to
-
obmana
#6639 Re: Farma
MLI wrote:Škutor_Mate...ili oliverov klon ili...![]()
![]()
![]()
![]()
Pozdravi te moderator...sto li Boze?
Tako ti je kod njih, banuju ako napises istinu koja im ne odgovara...
Evo pogledajte samo sta mod pozdravlja:
Škutor_Mate je napisao:
Pozdrav svima, tek sam se registrirao, a za ovaj forum sam saznao na jednom
drugom forumu, inače forum bosanskih šovinista i nacionalista koji ne podnose kritike
i činjenice na njihovog favorita, izvjesnog Memu, i ne biraju riječi za one koji se suprostave
čoku. U bosni to prati staro i mlado, citiraju vas često i tjerate im suze na oči pošto lagano se topi maska nevinog slikara
kojeg možeš na ranu previti.
Jes glup ovaj skutor mate![]()
![]()
Pa evo ja prvi navijam da memo ispadne.
Da se covjek rijesi belaja.
Skutoru Mate,dobro dosao..........al pameti![]()
![]()
Nadam se da će paćenik ostati što duže i da će na kraju izvisiti za nagradu,
inače Tarot mi je favorit, ostali su ok,
pozz iz herc.
dobro dosao
- Partijaner
#6640 Re: Farma
Mahanje za banirane kliksovce Memo napolje Tarot do pobjede
Ovo se zove čišćenje ali ne etničko.
Eto sta vele oni preko.
Ovo se zove čišćenje ali ne etničko.
Eto sta vele oni preko.
- fidoremilienko
#6641 Re: Farma
Jaka, nego sta!lazni liberal wrote:Ona je jaka zena a Shah je na zenu udariofidoremilienko wrote:Ova mi karana u nekim momentima djeluje cak i gore od irvasa. Cudo od zene!![]()
Aloooo bre, aloooooo
- DoZeN
#6642 Re: Farma
Da mu guzice nisu zinule za pare ne bi bio tamo na Farmi kao I Nazif, kao I uostalom i Goca,kao i Vesna itdNeradnik wrote:to mogu konstatovat kad budem sa njim na kafi a ovo je rialiti svak se svacim sluzi zarad jebenih 50 hiljada...DoZeN wrote:Memo je ljigava osoba,zalosno je da ga neko ovdje brani I povezuje to sa Sarajevom
-
dječak sa šibicama
#6643 Re: Farma
Neki Radivoje koji mislie da ako ubaci registrirao, da mu se nece vidjeti ostali srbizmi.KatarinaKosaca wrote:Mislim da nije. Po sklopu rečenice i po nekim riječima.. mislim da je neki iz PC.. nije mi ovo hercegovački čok nikako..lazni liberal wrote:To neki "poskok"
Taktika je, svi su protiv Sulejmana
Koji pacenici... na chatu ovom na omiljenoj, vec danima citam ove domace smradove iz pi sija, oni su najveci huskaci.
Oliver i kompanija.
- MLI
#6644 Re: Farma
E jadna li si @Sarajka kada te Oliver hvali!
- karanana
#6645 Re: Farma
ma ne dam ni feninga. sta vam je ba, ko je memo? sta on ima braniti bosnu u nekom srpskom selu tamo? uopste ne gledam sa nacionalne strane, istina da mi ga je veceras bilo zao, ali sve je ovo igra da vas naloze da i one najradikalnije neglasace natjeraju da glasaju i trose pare na svog bosnjaka/bosanca. jebo to. nisu isusove muke. ako mu se ne svidja, nek izadje. on onu jednu shkrabotinu proda za 2-3 hiljade eura, zena mu ima jednu od najprometnijih cevabdzinica i opet ja trebam od svoje crkavice izdvajati da on ostane. bosne radi. jasta cu.
-
dječak sa šibicama
#6646 Re: Farma
Ja sam fakat mislio da je kupacica normalna.... kako sam ja naivan u pm
-
dječak sa šibicama
#6647 Re: Farma
Glas razumakaranana wrote:ma ne dam ni feninga. sta vam je ba, ko je memo? sta on ima braniti bosnu u nekom srpskom selu tamo? uopste ne gledam sa nacionalne strane, istina da mi ga je veceras bilo zao, ali sve je ovo igra da vas naloze da i one najradikalnije neglasace natjeraju da glasaju i trose pare na svog bosnjaka/bosanca. jebo to. nisu isusove muke. ako mu se ne svidja, nek izadje. on onu jednu shkrabotinu proda za 2-3 hiljade eura, zena mu ima jednu od najprometnijih cevabdzinica i opet ja trebam od svoje crkavice izdvajati da on ostane. bosne radi. jasta cu.
- Artest
#6648 Re: Farma
Pjeva. Rani radovi.Igbala wrote:karanana wrote:shahu volim tvoje pjesme, ona tange sestro razvaljuje.
kad ti iduci cd izadje kupit cu ga legalno.
Ona "Lepota balkanska" prejaka
evo sad vidim ne pjeva on daj malo tange sestro, nego neki Sha-ila
Ša+Ila
- kisni indijanac
#6649 Re: Farma
Artest wrote:Sha je Ayatolah. Kraj price. Uspio je svakog poklopit i ubost srz generisane mrznje spram Meme.
Jovana, carica. Nema sekunde zlobe o sebi. Ne samo zbog ovog veceras, nego od prvog dana. Cura je drugar, vrijedna, pozitivac /Kad bi Stanu nagovorili da ukrade bubicu i plus ne uzrujava se kad je kazne? Nikad./
Kako mogu ljudi posrat pa lizat, nije mi jasno...Sta su sve nagovoril jedni drugi ali se sve zaboravlja kad se treba udruzit protiv najveceg konkurenta?![]()
Karakter kakav je Sha , nema niko na farmi. Ne mogu ga zavadit s Memom. Dzaba im je sve. I ako vratite film, on je prostacio samo kad se pominjala njegova majka, sto je skroz legitimno. Vise puta je pruzao drugu sansu podmukloj smradini Tarotu, Akiju i kompaniji. A ocito nije trebao....Kaze da je zaljubljen u Gocu.
- Neradnik
#6650 Re: Farma
normalna je ko i ja sto samdječak sa šibicama wrote:Ja sam fakat mislio da je kupacica normalna.... kako sam ja naivan u pm
ma hajde pusti neka misli ko sta hoce....