Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Logovan

#66176 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

Distortion wrote:Brojnost pitara sinoc je dokaz euforije jer vas je znalo doci manje. Nabrijavali ste atmosferu u Sarajevu uoci utakmice, palili baklje (vidjelo se na klipu) i pricas da nema euforije.
Koliko znam, situacija na tabeli zadnje 3 godine kaze da je svinjski prvi a ne vi. Prema tome, nemoj da pises gluposti i omalovazavas drugacije misljenje.

Niko ne ocekuje da nadjacate stadion navijanjem al nisam nista pogresno rekao kad sam napisao da se ocekivalo vise od vas na tribini i da je bilo nedovoljno da ne kazem lose.

Druze channel, nemoj bezveze ulaziti u diskusiju sa Melbournom. Vidis da lik ismijava sve sto se napise za fcs.

P.S. Sarajevo mnogo bolje i hrabrije odigralo od Zelje i Zrinjskog. Sinoc su zasluzili da pobjede po prikazanoj igri i to niko ne spori.
Mi smo u dosta slučajeva znali u velikom broju dolaziti u Zenicu. Ništa novo za nas i našu brojnost. Nabrijavala se atmosfera sa parolama po gradu i bakljama, ali nije to to kao što je kod Zeničana.
channel10

#66177 Re: Premijer liga BiH

Post by channel10 »

Znali ste dolaziti, ali vas odavno nije bilo kao sinoc. Ima i par godina kako vas nije bilo 1000 na BP.
decko_sa_kovaca

#66178 Re: Premijer liga BiH

Post by decko_sa_kovaca »

Previse se vremena ubacivalo u teren. Svakako sam protiv bacanja na teren protiv bakljada nisam
avetinja

#66179 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

Ako nas sudije guraju, zašto smo izvisili za Evropu i dva puta zijanili titulu? Nemojte tu provjerenu priču za izvlačenje guraju nas sudije. Guraju svakoga, ako ćemo gledati sa strane navijača. Niko ne vidi kada tvoj klub poguraju, ali kada je neka greška na tvoju štetu onda je smak svijeta. To što je trenutno bodovna razlika mala, ne znači da se situacija neće iskristalisati na kraju. Kada podvučeš crtu, vidiš da je malo drugačije.
channel10

#66180 Re: Premijer liga BiH

Post by channel10 »

avetinja wrote:Ako nas sudije guraju, zašto smo izvisili za Evropu i dva puta zijanili titulu? Nemojte tu provjerenu priču za izvlačenje guraju nas sudije. Guraju svakoga, ako ćemo gledati sa strane navijača. Niko ne vidi kada tvoj klub poguraju, ali kada je neka greška na tvoju štetu onda je smak svijeta. To što je trenutno bodovna razlika mala, ne znači da se situacija neće iskristalisati na kraju. Kada podvučeš crtu, vidiš da je malo drugačije.
Pa kazem ti gore fino da zadnej tri godine guraju vise Zrinjski. Znaci mozes se ebat i imati kvalitet i ulagati u ekipu kad ti sudija muhur na kraju udari.
avetinja

#66181 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

channel10 wrote:
avetinja wrote:Ako nas sudije guraju, zašto smo izvisili za Evropu i dva puta zijanili titulu? Nemojte tu provjerenu priču za izvlačenje guraju nas sudije. Guraju svakoga, ako ćemo gledati sa strane navijača. Niko ne vidi kada tvoj klub poguraju, ali kada je neka greška na tvoju štetu onda je smak svijeta. To što je trenutno bodovna razlika mala, ne znači da se situacija neće iskristalisati na kraju. Kada podvučeš crtu, vidiš da je malo drugačije.
Pa kazem ti gore fino da zadnej tri godine guraju vise Zrinjski. Znaci mozes se ebat i imati kvalitet i ulagati u ekipu kad ti sudija muhur na kraju udari.
Ja kao Željovac kažem da ne guraju. U redu, penal u Bijeljini jeste kriminalan, ali ostalo nije ništa više ili manje što se ne radi Želji, Sarajevu i ostalim. Ljudi igraju najbolji fudbal. Nemanja Bilbija je nepravedno bio zakinut za nagradu najboljeg igrača. Stevanović dobio nagradu, a ovaj imao dvostruki broj asistencija i golova.
Logovan

#66182 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

channel10 wrote:Znali ste dolaziti, ali vas odavno nije bilo kao sinoc. Ima i par godina kako vas nije bilo 1000 na BP.
Ma odavno, ima 8-9 godina. :oops: :D
U većini slučajeva dobro se popuni onaj dio što nam date. :thumbup:
Nadzorna_ploca

#66183 Re: Premijer liga BiH

Post by Nadzorna_ploca »

Ima fino google pa izbaci razne slike Hordi u Zenici. Sve u plus/minus 100 ljudi. To sto ste vi u euforiji pa mislite da smo i mi..druga stvar. Ovo je realno stanje Hordi za tekmu u Zenicu i nista vise.
channel10

#66184 Re: Premijer liga BiH

Post by channel10 »

Gdje ono ima slika gdje se horde pozivaju na tekmu u Zenici?
Nivelacija

#66185 Re: Premijer liga BiH

Post by Nivelacija »

Nadzorna_ploca wrote:Ima fino google pa izbaci razne slike Hordi u Zenici. Sve u plus/minus 100 ljudi. To sto ste vi u euforiji pa mislite da smo i mi..druga stvar. Ovo je realno stanje Hordi za tekmu u Zenicu i nista vise.
A zbog cega vas nema 300 kuci a ide vas 800 u Zenicu?

Konkretno zbog cega je veci kop Hordi u Zenici protiv Celika nego na Kosevo protiv Zrinjskog prvaka drzave?
Nadzorna_ploca

#66186 Re: Premijer liga BiH

Post by Nadzorna_ploca »

Nivelacija wrote:
Nadzorna_ploca wrote:Ima fino google pa izbaci razne slike Hordi u Zenici. Sve u plus/minus 100 ljudi. To sto ste vi u euforiji pa mislite da smo i mi..druga stvar. Ovo je realno stanje Hordi za tekmu u Zenicu i nista vise.

Konkretno zbog cega je veci kop Hordi u Zenici protiv Celika nego na Kosevo protiv Zrinjskog prvaka drzave?
Zato sto u Zenicu idu ljudi i koji nisu pripadnici grupe. Idu penzioneri, istocnjaci i oni sa zapada. Idu ljudi iz Ze Do kantona kojima je Zenica dosta blize nego Sarajevo. Nije Zenica jedini slucaj gdje nas je vise bilo nego na Sjeveru.
avetinja

#66187 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

Bezvezna vam je priča oko euforije. Zenica - najbliže gostovanje, odlična pozicija na tabeli, stari rivalitet, ne razumijem šta je problem? Sad kao priča "Eto, vi se nafurali došli u Zenicu, mi smo vam insiracija za furku". Ko kaže da su se nafurali na Čelik i Zenicu? Možda su se ljudi nafurali na sebe, na svoju furku, pošto navijačke skupine uglavnom imaju svoju priču i ne obaziru se previše na klub. Bila je epoha na Vitez, pa to ne znači da su se zbog Viteza nafurali.
Logovan

#66188 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

Nivelacija wrote:

Pa na gostovanja ne idu samo oni sa sjevera. :facepalm: :lol: Idu ljudi i sa istoka i sa zapada, idu stariji ljudi (jučer na tribini dedo od 70 godina :D ), itd. Zar se ovo mora crtati.... :-)
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#66189 Re: Premijer liga BiH

Post by Pitar sa Kariba »

Cuj @nadzorne "istocnjaci"'! :lol:
Dobra... :thumbup:

Da li u vecerasnjoj poslastici kone mogu do X-a?
Valjalo bi nam....
animus

#66190 Re: Premijer liga BiH

Post by animus »

Pitar sa Kariba wrote:Cuj @nadzorne "istocnjaci"'! :lol:
Dobra... :thumbup:

Da li u vecerasnjoj poslastici kone mogu do X-a?
Valjalo bi nam....
Bolje je da ih Listica mlatne, svakako ce na kraju izvisiti. Realan je x i da mi ostanemo na vrhu. Dobra atmosfera sinoc. Uzivanje cisto. Po meni je sinoc bila najbolja utakmica poslije derbija. Ne mislim na kvalitet igre nego na atmosferu. Steta sto nema vise ovakvih utakmica u toku sezone. Ovo bi podiglo kvalitet nase lige. Igraci sazrijevaju na ovakvim utakmicama. Dodje im ovo ko sunce povrcu.
decko_sa_kovaca

#66191 Re: Premijer liga BiH

I ja bi bio zadovoljan sa nerjesenim rezultatom
phillie

#66192 Re: Premijer liga BiH

Post by phillie »

Ma uzece ih Siroki.
phillie

#66193 Re: Premijer liga BiH

Post by phillie »

lesko wrote:Ja se ne sjecam,jel Čelik napravio ijednu jedinu priliku sinoć?
Bile su dvije situacije kad su Livaja (1.pol) i Jurina (2.pol) istrcali kontre..U prvom slucaju cini mi se da je Livaja bio blokiran, a u drugom, Jurina uposlio Jazvina koji je slabo sutao (ili je htio vratiti pas). Uglavnom, ofanzivno je odigrano katastrofalno.
phillie

#66194 Re: Premijer liga BiH

Post by phillie »

lesko wrote:
phillie wrote:
Bile su dvije situacije kad su Livaja (1.pol) i Jurina (2.pol) istrcali kontre..U prvom slucaju cini mi se da je Livaja bio blokiran, a u drugom, Jurina uposlio Jazvina koji je slabo sutao (ili je htio vratiti pas). Uglavnom, ofanzivno je odigrano katastrofalno.
Ma nije ništa bilo specijalno u te dvije situacije zato se i ne sjecam....nikad gori Celik protiv FKS nije bio u Zenici :roll:
Jest, prosle sezone, al ta se ne racuna :D

Kao sto trener turcin rece, Celik ima skromnu ekipu koju krasi srcanost. Prije pocetka prvenstva strahovali smo za odbranu, jer po imenima napad je bio daleko jaci (Nikolic, Dilaver, Okic, Dedic, Jamak, Jurina). Centarfori su totalno van forme, srecom Jurina se vratio iz Belgije pa imamo bar nekog na devetki. Odatle i taktika naseg trenera da se svjesno povlacimo (pogotovo protiv jacih ekipa) i da pokusavamo preko brze tranzicije i kontra napada nesto uraditi. Nadam se da ce iskoristiti ovih 14 dana da dodju do sebe i da ove cetiri malo laganije utakmice odrade kako treba, a onda opet Jovo nanovo :D
Vi stvarno morate poraditi na realizaciji. Skoro slicnu situaciju ste imali i protiv GOSK-a napravili ste milion sansi a izvukli samo egal. Al sta je tu je :D ipak mislim da Sarajevo odavno nije jace izgledalo u prvenstvu.

Nego dje kolega sumir, da ga nije kakva DobojKakanjka prevarila :D :D :D
Last edited by phillie on 02/09/2018 17:11, edited 1 time in total.
channel10

#66195 Re: Premijer liga BiH

Post by channel10 »

lesko wrote:
phillie wrote:
Ma nije ništa bilo specijalno u te dvije situacije zato se i ne sjecam....nikad gori Celik protiv FKS nije bio u Zenici :roll:
KAko nije nista specijalno, covjek utrcao u 16 i nikog ispred njega nema i onda uleti neki indijanac u posljednji tren i blokira, ali je zato nesto specijalno kad igrac Sarajeva suta sa 16 dok u 16 ima barem 5 igraca ispred njega :run:
channel10

#66196 Re: Premijer liga BiH

Post by channel10 »

Nije nista sa visine napisano, samo ti fino objasnjavam kako rezonujes. Vase su sanse specijalne i sa 16 metara, dok nasa koja se s pravom moze nazvati stopostotnom i ne postoji nikako.
Nema sumnje da ste bolji bili i da ste imali dosta vise sansi, ali treba reci onako kako je.
smartXL

#66197 Re: Premijer liga BiH

Post by smartXL »

lesko wrote: Ma ok sve :thumbup: suta niste imali po golu,to je sva suština price :oops:
Ako cemo objektivno i sanse Sarajeva su izuzetno kilavo zavrsene, vecina suteva daleko iznad okvira gola, a i one 100% prilike, ko da su amateri igrali.
decko_sa_kovaca

#66198 Re: Premijer liga BiH

Vala nesto ne znam da je golman celika moro branit sve je haman van okvira bilo sto se tice ozbuljnih sansi. Znam da je jedan lob proso prema golu i igrac spasio. Vise se ne sjecam da je islo u go a da je bilo opasno
smartXL

#66199 Re: Premijer liga BiH

Post by smartXL »

Ma da su znali ubacit u mrezu, ubacili bi, u tome je poenta. Sve je to kilavo bilo, realan rezultat.
decko_sa_kovaca

#66200 Re: Premijer liga BiH

Pa jeste ih razbili zadnjih deset minuta nema sta
Locked