Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Melbourne_Australia
#66151 Re: Premijer liga BiH
Kakvi likovi pisu o navijanju ovdje
Kaze lik hladno, robija se bolje cula od malenih
Pa sta je trebalo par stotina ljudi da se bolje cuje od par hiljada
To bi isto bilo kad bi ja napisao, manijaci se bolje culi od robije na Grbavici a vas dodje 50
:lol:I onda jos napise, euforija jer su maleni 1 na tabeli
druze kod nas u Sarajevu nema euforije na tabeli kad smo prvi, jer to se cesto i skoro svake godine desava kroz prvenstvo, vi kad bi barem 2 kola bili prvi , e to bi bila euforija...Strasno sta sve ljudi pisu..E cuj euoforija nakon par kola
To se moze desiti samo kod Slobode i Celika u ovoj ligi...Jer tu niste bilo 200 godina 
-
channel10
#66152 Re: Premijer liga BiH
Boga mi niste tako često na prvoj poziciji, tako da se komotno moze nazvati euforijom
.
Nije vas odavno ovoliko bilo u Ze, tako da i to ide u prilog tome.
A ostatak se nema sta komentarisati. Kompleksi su čudo
Nego gdje je Amar veličanstveni? Nema ga na klupi reprezentacije. Sta kažu u Savezu, ima li kakvih dojava
A ostatak se nema sta komentarisati. Kompleksi su čudo
Nego gdje je Amar veličanstveni? Nema ga na klupi reprezentacije. Sta kažu u Savezu, ima li kakvih dojava
-
Melbourne_Australia
#66153 Re: Premijer liga BiH
Ja sam Zeljovac i skoro svake godine Zeljo bude kroz prvenstvo prvi, ne pricamo o kraju prvenstva .....A maleni su veliki klub da bi bili euforicni jer su prvi nakon par kola sa nikakvom prednoscu....Kontas??channel10 wrote:Boga mi niste tako često na prvoj poziciji, tako da se komotno moze nazvati euforijom.
Celik je mali klub , rezultati su mjerilo a tu su skoro svi u ligi veci od vas....Vi nikad nista niste uradili od 98 , halo nikad nista....
-
Nadzorna_ploca
#66154 Re: Premijer liga BiH
Euforija je kad te u Gradacac ode da popunis cijelu tribinu ili u Banovice sto se nama desavalo. Ovo nije euforija posebno sto nam je Zenica uvijek brojno gostovanje.
- decko_sa_kovaca
#66155 Re: Premijer liga BiH
Nisu euri u pitanju nego marke.
Celik svakako ima vrhunske navijace o tome se nema sta raspravljat
Celik svakako ima vrhunske navijace o tome se nema sta raspravljat
-
channel10
#66156 Re: Premijer liga BiH
Pa nije problem biti prvi kad sudije silje za tebe, bas kao sto su sinoć siljile za gosteMelbourne_Australia wrote:Ja sam Zeljovac i skoro svake godine Zeljo bude kroz prvenstvo prvi, ne pricamo o kraju prvenstva .....A maleni su veliki klub da bi bili euforicni jer su prvi nakon par kola sa nikakvom prednoscu....Kontas??channel10 wrote:Boga mi niste tako često na prvoj poziciji, tako da se komotno moze nazvati euforijom.
Celik je mali klub , rezultati su mjerilo a tu su skoro svi u ligi veci od vas....Vi nikad nista niste uradili od 98 , halo nikad nista....
Ne slažem se sa tobom oko mjerila za veličinu kluba. Tačno je da Celik nije ništa napravio u zadnjih 15 godina, ali nije ni to mjerilo veličine kluba.
Kažeš nikakva prednost? Pa kakvu su prednost mogli napraviti u par kola? Mišljenja sam da će je u narednih nekoliko kola napraviti jer su sigurno najkvalitetnija ekipa u državi. Oni odnesose bod sa BP, a vi i dalje mashete ušima. U derbiju se vidjelo da su bolji od vas, da mogu vazdan trcati.....
-
Melbourne_Australia
#66158 Re: Premijer liga BiH
Cuj uzeli bod na BIlinomchannel10 wrote:Pa nije problem biti prvi kad sudije silje za tebe, bas kao sto su sinoć siljile za gosteMelbourne_Australia wrote:Ja sam Zeljovac i skoro svake godine Zeljo bude kroz prvenstvo prvi, ne pricamo o kraju prvenstva .....A maleni su veliki klub da bi bili euforicni jer su prvi nakon par kola sa nikakvom prednoscu....Kontas??channel10 wrote:Boga mi niste tako često na prvoj poziciji, tako da se komotno moze nazvati euforijom.
Celik je mali klub , rezultati su mjerilo a tu su skoro svi u ligi veci od vas....Vi nikad nista niste uradili od 98 , halo nikad nista.....
Ne slažem se sa tobom oko mjerila za veličinu kluba. Tačno je da Celik nije ništa napravio u zadnjih 15 godina, ali nije ni to mjerilo veličine kluba.
Kažeš nikakva prednost? Pa kakvu su prednost mogli napraviti u par kola? Mišljenja sam da će je u narednih nekoliko kola napraviti jer su sigurno najkvalitetnija ekipa u državi. Oni odnesose bod sa BP, a vi i dalje mashete ušima. U derbiju se vidjelo da su bolji od vas, da mogu vazdan trcati.....
- phillie
#66159 Re: Premijer liga BiH
Koliko ste ono vi uzeli bodova ove sezone u Zenici?
Zeljo ce sigurno i ove godine biti u borbi sa titulu, ali po meni veci favoriti su Sarajevo pa i Zrinjski.
Zeljo ce sigurno i ove godine biti u borbi sa titulu, ali po meni veci favoriti su Sarajevo pa i Zrinjski.
-
channel10
#66160 Re: Premijer liga BiH
Pa sta mislis sto sam ti tako napisao? Vidis li ti koliko si ti zaslijepljen i ubijen tim kompleksima da nisi u stanju procitati normalno nesto i da ti mozak to svari na sasvim normalan nacin. Celik-Zeljo 1:0, Celik-Zrinjski 1:0, Celik-Sarajevo 0:0. Primjecujes li ti ista ovdje? Ima li kakve razlike?Melbourne_Australia wrote:Cuj uzeli bod na BIlinomchannel10 wrote:Pa nije problem biti prvi kad sudije silje za tebe, bas kao sto su sinoć siljile za gosteMelbourne_Australia wrote:Boga mi niste tako često na prvoj poziciji, tako da se komotno moze nazvati euforijom.
Nije vas odavno ovoliko bilo u Ze, tako da i to ide u prilog tome
Ja sam Zeljovac i skoro svake godine Zeljo bude kroz prvenstvo prvi, ne pricamo o kraju prvenstva .....A maleni su veliki klub da bi bili euforicni jer su prvi nakon par kola sa nikakvom prednoscu....Kontas??
Celik je mali klub , rezultati su mjerilo a tu su skoro svi u ligi veci od vas....Vi nikad nista niste uradili od 98 , halo nikad nista.....
Kažeš nikakva prednost? Pa kakvu su prednost mogli napraviti u par kola? Mišljenja sam da će je u narednih nekoliko kola napraviti jer su sigurno najkvalitetnija ekipa u državi. Oni odnesose bod sa BP, a vi i dalje mashete ušima. U derbiju se vidjelo da su bolji od vas, da mogu vazdan trcati.....![]()
ko vi ste sad neko mjerilo ko ce biti prvak?? jeli ti vidis sta pises ti? bili bolji u derbiju od nas? pa sto nas nisu dobili godinama? koliko je tebi godina pa pises ovakve gluposti? sve sto se pika na kraju je titula...A opet ce Zeljo biti tu na kraju u borbi....Cuj uzeli bod na Bilinom polju
![]()
![]()
![]()
znaci placem
![]()
ko da su igrali na San Siru
![]()
Dalje, pogledaj tabelu i vidi razliku izmedju navedenih klubova u bodovima. Jesi li tu ista primjetio?
Ne znam ima li smisla vise ista pisati. Vjeruj da nije do mene, nego je sasvim sigurno do tebe.
-
Melbourne_Australia
#66161 Re: Premijer liga BiH
Decko na cemu si ti?? kakve veze imaju rezultati vasi sa tim ko ce biti prvak??? sta hoces da kazes??? da onaj ko je bod izvukao protiv vas ce da bude prvak? i da je on kvalitetniji?? o cemu ti pricas??? znaci ja ne vjerujem sta pises....Znaci onaj ko je prvi na tabeli nakon par kola ce da bude i prvak i da je najkvaliteniji...Na kraju se gleda samo, znas li ti da je moguce da vi dobijete Zelju i Zrinjskog recimo 4 puta u sezoni a da Zrinjski bude prvak opet a vi recimo da ispadanete, znas li ti da je to moguce u fudbalu...Nemas ti pojma, jer da znas ne bi se provaljivao ovoliko...Beze trosim vrijeme kad pises ko da si na horsu 
-
channel10
#66162 Re: Premijer liga BiH
Hocu da ti kazem da su oni najvise pokazali od te tri ekipe koje se bore za titulu. Jedini su licili na tim, jedini koji su nadtrcali domacina, sto dalje kaze da su najspremniji, najbolji itd.Melbourne_Australia wrote:Decko na cemu si ti?? kakve veze imaju rezultati vasi sa tim ko ce biti prvak??? sta hoces da kazes??? da onaj ko je bod izvukao protiv vas ce da bude prvak? i da je on kvalitetniji?? o cemu ti pricas??? znaci ja ne vjerujem sta pises....Znaci onaj ko je prvi na tabeli nakon par kola ce da bude i prvak i da je najkvaliteniji...Na kraju se gleda samo, znas li ti da je moguce da vi dobijete Zelju i Zrinjskog recimo 4 puta u sezoni a da Zrinjski bude prvak opet a vi recimo da ispadanete, znas li ti da je to moguce u fudbalu...Nemas ti pojma, jer da znas ne bi se provaljivao ovoliko...Beze trosim vrijeme kad pises ko da si na horsu
Ja znam na sta ti ides i znam vrlo dobro da sudije odredjuju ko ce biti prvak, pa eto nastavite se boriti ko ce imati najbolju podrsku sudija do kraja prvenstva. Ja ti govorim onako realno, a ti nastavi pucati suplje i mene "uciti" sta i kako. Znam ja to vrlo dobro, ali ti ipak malo bolje znas jer imas vezu u Savezu
- decko_sa_kovaca
#66163 Re: Premijer liga BiH
Buraz i mi smo mlatnuli gosk oni ga nisu uspjeli mlatnut na svom terenu
Ako vec to tako gledas
I kae pogledaj tabelu a ljudi imaju bod vise sa utakmicom vise i kae po tabeli ces vidjet ko je gdje
I kae pogledaj tabelu a ljudi imaju bod vise sa utakmicom vise i kae po tabeli ces vidjet ko je gdje
Last edited by decko_sa_kovaca on 02/09/2018 14:12, edited 1 time in total.
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#66164 Re: Premijer liga BiH
Neka 'vakih utakmica. Treba i tenzija iako nam nije trebao onaj prekid. Nisam protiv baklji ali bez ubacivanja na teren, pogotovo ne bacanja na druge tribine.
Steta bodova radi trke za titulu. Opet gledajuci BP mi smo dole od 50 utakmica samo 10 puta pobijedili u istoriji, tako da remi moze proci (3 kuci, 1 na strani). Nek' Celik drzi euforija imaju jos utakmica (za nas) odigrati.
Svidjeli su mi se i komentari Zenicana u vezi utakmice, prilicno realno, nisu k'o Tuzlaci.
Steta bodova radi trke za titulu. Opet gledajuci BP mi smo dole od 50 utakmica samo 10 puta pobijedili u istoriji, tako da remi moze proci (3 kuci, 1 na strani). Nek' Celik drzi euforija imaju jos utakmica (za nas) odigrati.
Svidjeli su mi se i komentari Zenicana u vezi utakmice, prilicno realno, nisu k'o Tuzlaci.
-
channel10
#66165 Re: Premijer liga BiH
Hej, ima se jos dosta igrati, ali su u ova tri meca pokazali najvise. U vjecitom su pokazli vise, Zrinjski su dobili.... Moje misljenje je da su najbolji i ligi, a vrijeme ce pokazati ko je "najbolji". Problem je sto ce sudije odrediti ko je najbolji.decko_sa_kovaca wrote:Buraz i mi smo mlatnuli gosk oni ga nisu uspjeli mlatnut na svom terenuAko vec to tako gledas
-
channel10
#66166 Re: Premijer liga BiH
P`da. Sarevo prvo, veliki klub, 3 plus naspram Celika malog. Zhelo, nesto slicno, a gore pita pa sto nije razliku napravilodecko_sa_kovaca wrote:Buraz i mi smo mlatnuli gosk oni ga nisu uspjeli mlatnut na svom terenuAko vec to tako gledas
Last edited by channel10 on 02/09/2018 14:17, edited 1 time in total.
-
channel10
#66167 Re: Premijer liga BiH
A vi jos nista skontali da nije zbog baklji prekid bio?Pitar sa Kariba wrote:Neka 'vakih utakmica. Treba i tenzija iako nam nije trebao onaj prekid. Nisam protiv baklji ali bez ubacivanja na teren, pogotovo ne bacanja na druge tribine.
Steta bodova radi trke za titulu. Opet gledajuci BP mi smo dole od 50 utakmica samo 10 puta pobijedili u istoriji, tako da remi moze proci (3 kuci, 1 na strani). Nek' Celik drzi euforija imaju jos utakmica (za nas) odigrati.![]()
- decko_sa_kovaca
#66168 Re: Premijer liga BiH
I mi smo zrinjskog dobili. Uglavnom ovdje ne postoji kvalitetniji i ako neko jest to je toliko mala razlika da ona nista ne znaci bukvalno. Pa pogledaj prvih 7 pozicija razloka 3 boda izmedju prvog i sedmog
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#66169 Re: Premijer liga BiH
Kako bolan, pa i ja rekoh da ste bili bolji od CelikaPitar sa Kariba wrote:Neka 'vakih utakmica. Treba i tenzija iako nam nije trebao onaj prekid. Nisam protiv baklji ali bez ubacivanja na teren, pogotovo ne bacanja na druge tribine.
Steta bodova radi trke za titulu. Opet gledajuci BP mi smo dole od 50 utakmica samo 10 puta pobijedili u istoriji, tako da remi moze proci (3 kuci, 1 na strani). Nek' Celik drzi euforija imaju jos utakmica (za nas) odigrati.![]()
- Distortion
#66170 Re: Premijer liga BiH
Brojnost pitara sinoc je dokaz euforije jer vas je znalo doci manje. Nabrijavali ste atmosferu u Sarajevu uoci utakmice, palili baklje (vidjelo se na klipu) i pricas da nema euforije.
Koliko znam, situacija na tabeli zadnje 3 godine kaze da je svinjski prvi a ne vi. Prema tome, nemoj da pises gluposti i omalovazavas drugacije misljenje.
Niko ne ocekuje da nadjacate stadion navijanjem al nisam nista pogresno rekao kad sam napisao da se ocekivalo vise od vas na tribini i da je bilo nedovoljno da ne kazem lose.
Druze channel, nemoj bezveze ulaziti u diskusiju sa Melbournom. Vidis da lik ismijava sve sto se napise za fcs.
P.S. Sarajevo mnogo bolje i hrabrije odigralo od Zelje i Zrinjskog. Sinoc su zasluzili da pobjede po prikazanoj igri i to niko ne spori.
Koliko znam, situacija na tabeli zadnje 3 godine kaze da je svinjski prvi a ne vi. Prema tome, nemoj da pises gluposti i omalovazavas drugacije misljenje.
Niko ne ocekuje da nadjacate stadion navijanjem al nisam nista pogresno rekao kad sam napisao da se ocekivalo vise od vas na tribini i da je bilo nedovoljno da ne kazem lose.
Druze channel, nemoj bezveze ulaziti u diskusiju sa Melbournom. Vidis da lik ismijava sve sto se napise za fcs.
P.S. Sarajevo mnogo bolje i hrabrije odigralo od Zelje i Zrinjskog. Sinoc su zasluzili da pobjede po prikazanoj igri i to niko ne spori.
-
channel10
#66171 Re: Premijer liga BiH
Izjednacena kvaliteta lige i davno sam rekao da nije odavno liga bila izjednacenija po kvalitetu.
- avetinja
#66172 Re: Premijer liga BiH
Sarajevo i Zrinjski su prvi favoriti, prema mom mišljenju. Željo je odmah za njih. Ima još da se igra, bit će vezanih pobjeda i kikseva, ne treba žuriti. Titula se osvaja na "malim" utakmicama.
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#66173 Re: Premijer liga BiH
Ama znam da je prekid bio zbog topovskih udara. Ta budalastina ni ne zasluzuje komentar, to bi tretirao kao krivicno djelo. Hocu da kazem da dobra bakljada tokom utakmice ima svoju car. Pa neka izazove kratki prekid utakmice, vrijedi. Ali bez gadjanja bakljama.
-
channel10
#66174 Re: Premijer liga BiH
Ma znam ja ko je mali sa Skenderije. Davno je on oznacen kao bacac bombi jos od vremena postavljanja selektora. Ima lik dojave iz Saveza, samo ne znam sto nam ne javi da ce sudija malo siljiti protiv nas u sinosnjoj tekmi. Mogao bi javiti kad se bude igralo na Grbavici da ce po ko zna koji put siljiti protiv nas itd. Sve je dobro bilo dok je sudija siljio samo za njih, a sad kad su peruanci tri godine zaredom prvaci i kad ih sudije guraju maksimalno, onda ide kuknjava i ono mali i veliki klub. Lako je biti veliki klub kad te sudija gura. Treba biti realan i priznati to.Distortion wrote:Brojnost pitara sinoc je dokaz euforije jer vas je znalo doci manje. Nabrijavali ste atmosferu u Sarajevu uoci utakmice, palili baklje (vidjelo se na klipu) i pricas da nema euforije.
Vidis melbourne, dokle je to doslo da sad recimo imas kvalitet za prvaka, a ne mozes biti jer te sudije ebu na svakom koraku, a dobro je bilo dok su vas gurali. Kurva sudbina.....
-
channel10
#66175 Re: Premijer liga BiH
Pitar sa Kariba wrote:Ama znam da je prekid bio zbog topovskih udara. Ta budalastina ni ne zasluzuje komentar, to bi tretirao kao krivicno djelo. Hocu da kazem da dobra bakljada tokom utakmice ima svoju car. Pa neka izazove kratki prekid utakmice, vrijedi. Ali bez gadjanja bakljama.
Sinoc sam bio protiv vaseg istjerivanja sa tribine jer onda to ne bi bio derbi. Jebes tekmu bez gostujucih navijaca jer zbog toga se i igra utakmica i zbog toga se dolazi na utakmice. Ja bih dopustio bakljade, ali ko me pita.