Nivelacija wrote:Zenicani hvala vam na sinocnjem ambijentu, ovo samo vi u drzavi mozete napraviti zato sto imate ovaj cudesni stadion, ja sam iz travnika i bilo nas je 6 sinoc, ono sto mi vidimo na tv jer ne mozemo dolaziti svaki put je razlicito od onoga kako je uzivo na stadionu. Jos jednom hvala i iduci put nas dolazi jos vise.
Sarajevo je bilo bolje u drugom poluvremenu 3x ali celik nije bio los u prvom dijelu meca.
Ovog stadiona ambijenta i posjete se ne bi postidile ni lige petice, zato svaka cast i jednim i drugim.
Sinoc je ambijent bio za pozelit. Rijetke su utakmice nase lige sa ovakvim ambijentom i to treba dozivit. I kad dodju padobranci i raduju se ispadanju Čelika iz lige.
Po meni odlicno izdanje Robije, konstantnije i bolje navijanje od protivnika. Grmilo je i sa zapada i istoka
Ocekivao sam vise od pitara s obzirom da ih je doslo dosta i da su prvi na tabeli (euforija i ostalo). Bilo je smijesno gledat ih kako sjede na sjeveru kraj kornjaca.
Ne znam da li je neko primjetio, nakon skandiranja sjevera Vedran Puljic, isao je aplauz zapada. Nakon tog Robija je skandirala Vedran Puljic.
Na terenu gosti puno bolji. Prekid im vise odgovarao. Čelik je pao fizicki nakon 60 minuta jer smo se previse potrosili u prvom poluvremenu. Reklo bi se sreca prati hrabre. Imali smo srece sinoc, to se mora reci. Da je bilo malo vise lukavosti i smirenosti u napadu, mogli smo i dat taj gol.