Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Logovan

#66126 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

channel10 wrote: De bolan, kad su specijalci dosli, sjedili ste ko djeca u obdanistu :mrgreen:. Niste smjeli nijedne progovoriti :lol:

Ono bilo bas smiješno za gledati :mrgreen:

A sto ste bacali uopšte? Jel to bila kakva naredba da se baca oko golmana?
Pa nisi u pravu, bio si na drugoj tribini, tako da griješiš što se tiče ovoga. Ne znaš jebi ga. :D

Da golman ima veze sa onom pirotenhikom, ne samo da bi padalo bliže, nego bi padalo i više pirotehnike.
channel10

#66127 Re: Premijer liga BiH

Post by channel10 »

Logovan wrote:
channel10 wrote: De bolan, kad su specijalci dosli, sjedili ste ko djeca u obdanistu :mrgreen:. Niste smjeli nijedne progovoriti :lol:

Ono bilo bas smiješno za gledati :mrgreen:

A sto ste bacali uopšte? Jel to bila kakva naredba da se baca oko golmana?
Pa nisi u pravu, bio si na drugoj tribini, tako da griješiš što se tiče ovoga. Ne znaš jebi ga. :D

Da golman ima veze sa onom pirotenhikom, ne samo da bi padalo bliže, nego bi padalo i više pirotehnike.
Nemoj mi reci da ste bili mirni ko bubice iz nekog protesta :mrgreen: sto je ušla milicija na tribinu i rastavila vas na tri dijela :mrgreen:

Hajde priznaj sta su vam rekli, pa ste se smirili :)
condy

#66128 Re: Premijer liga BiH

Post by condy »

Celik bi mogao malo poraditi na organizaciji...ona guzvara na ulazu je bas kriticna...stavite ogradu pa da ide neki red a ne đuture...hebo ih onaj brojac karata...vristi lik i govori pozurite zena trudna u redu...drugi dosli sa djecom...treci vicu gurajte ice brze...jedan vice ako ne otvorite druga vrata glasacu za Bakira...cetvrti se u guzvari slika sa Giletom i dogovara svadbu....i tako nije bas ni dosadno bilo guzvat se :mrgreen:
Logovan

#66129 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

condy wrote: Ma uvijek se gadja golman nema ko drugi jer nikog drugog nije bilo kad ste ih bacali osim golmana...
Prvo ste gadjali sudiju prije pocetka utakmice dok je provjeravao mrezicu...onda su pale dvije pored golmana kojeg su frcnule i uhvatio se za glavu...poslije je jedna pukla u zraku...ne navija se tako za klub! Trebala vas je ispalit murija...djete stoji i kupi lopte ispod sjevera do vas a vi se gadjate.

I dodje te nam jednu loptu...koju niste vratili :mrgreen:
Ma dobro eto, golman se gađao. :lol: Ne znamo ni ko je, ni šta je, ništa oko njega, samo eto gađali ga. :lol:

Za sudiju ne znam, nisam tada ušao na tribinu.
condy

#66130 Re: Premijer liga BiH

Post by condy »

Logovan wrote:
condy wrote: Ma uvijek se gadja golman nema ko drugi jer nikog drugog nije bilo kad ste ih bacali osim golmana...
Prvo ste gadjali sudiju prije pocetka utakmice dok je provjeravao mrezicu...onda su pale dvije pored golmana kojeg su frcnule i uhvatio se za glavu...poslije je jedna pukla u zraku...ne navija se tako za klub! Trebala vas je ispalit murija...djete stoji i kupi lopte ispod sjevera do vas a vi se gadjate.

Ma dobro eto, golman se gađao. :lol: Ne znamo ni ko je, ni šta je, ništa oko njega, samo eto gađali ga. :lol:

Za sudiju ne znam, nisam tada ušao na tribinu.
Ok. Nemojte to bacati...jer da frcne golmanu ili djetetu u oko a ne mozes sa tribine bas ni ciljati gdje ce pasti kad je bacis i sta onda ??? Zapali baklju sta me briga navijaja ali ono...
Logovan

#66131 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

condy wrote: Ok. Nemojte to bacati...jer da frcne golmanu ili djetetu u oko a ne mozes sa tribine bas ni ciljati gdje ce pasti kad je bacis i sta onda ??? Zapali baklju sta me briga navijaja ali ono...
Ne pitam se, šta drugo da ti kažem. :D
channel10 wrote: Nemoj mi reci da ste bili mirni ko bubice iz nekog protesta :mrgreen: sto je ušla milicija na tribinu i rastavila vas na tri dijela :mrgreen:

Nebitno više, da ne pametujem zbog čega. :D
Logovan

#66132 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

Ovo mora da je neko sa foruma, @phillie možda. :? :D
https://www.radiosarajevo.ba/sport/nogo ... ika/311400
Nadzorna_ploca

#66133 Re: Premijer liga BiH

Post by Nadzorna_ploca »

Zamal' 3-1 za likCe.
mirza_15

#66134 Re: Premijer liga BiH

Post by mirza_15 »

Ne kontam vise ovo spominjanje Slobode. Kazu vratilo nam se za promasaje protiv Radnika, pa smo se nafulali protiv GOSK-a, e to nam se vratilo za Slobodu. Onda se Zeljo provuce na derbiju, opet se vratilo za Slobodu, sada se ispromasivalo protiv Celika, vratilo se opet za Slobodu... Kada ce nam se prestati vracati za Slobodu? Nevjerovatno je koliko ovakvih utakmica ima Sarajevo svake sezone gdje smo trebali dobiti, a izgubimo ili odigramo nerjeseno. Drugi konkurenti redovno dobijaju utakmice gdje jednom odsutaju po golu. Mi kao da smo ograjisali negdje.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#66135 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

mirza_15 wrote:Ne kontam vise ovo spominjanje Slobode. Kazu vratilo nam se za promasaje protiv Radnika, pa smo se nafulali protiv GOSK-a, e to nam se vratilo za Slobodu. Onda se Zeljo provuce na derbiju, opet se vratilo za Slobodu, sada se ispromasivalo protiv Celika, vratilo se opet za Slobodu... Kada ce nam se prestati vracati za Slobodu? Nevjerovatno je koliko ovakvih utakmica ima Sarajevo svake sezone gdje smo trebali dobiti, a izgubimo ili odigramo nerjeseno. Drugi konkurenti redovno dobijaju utakmice gdje jednom odsutaju po golu. Mi kao da smo ograjisali negdje.
Ma to smo Logovani i ja raspravljali treba li srece za pobjedu. Nema veze sa Slobodom.
phillie

#66136 Re: Premijer liga BiH

Post by phillie »

Logovan wrote:Ovo mora da je neko sa foruma, @phillie možda. :? :D
https://www.radiosarajevo.ba/sport/nogo ... ika/311400
Pa ti mislis da su forumasi tamo neki likovi koji prvi put loptu sutaju :D Momak je ocito nespreman dosao na utakmicu i nije svez'o dobro opremu :D :D :D :D

Ja sam bio vise prema jugu. Dijete vodio, pa rekoh da vam ne padne na pamet dalekometno gadjanje :razz:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#66137 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

phillie wrote:
Pa ti mislis da su forumasi tamo neki likovi koji prvi put loptu sutaju :D Momak je ocito nespreman dosao na utakmicu i nije svez'o dobro opremu :D :D :D :D

Ja sam bio vise prema jugu. Dijete vodio, pa rekoh da vam ne padne na pamet dalekometno gadjanje :razz:
Sta bi s nasim dogovorom da pobijedite? Sad vas mi moramo pobijediti :mrgreen:
phillie

#66138 Re: Premijer liga BiH

Post by phillie »

Dogovor je bio da i vi pobjedite u Kaknju, a vi ni nerijeseno...pih :roll: :-D
decko_sa_kovaca

#66139 Re: Premijer liga BiH

Post by decko_sa_kovaca »

na izlazu iz zenice pronadjen navijac sarajeva koji je cijeku noc ponavljo "sta je tu je"
condy

#66140 Re: Premijer liga BiH

Post by condy »

lesko wrote: Jesu li oni papci sa zapada isto gađali golmana?
Sa zapada su isto letili neki predmeti plasticne flase sa vodom....ko god baca na teren bilo sta papak je.
Grean

#66141 Re: Premijer liga BiH

Post by Grean »

Citam C. Zvijezda ima budzet 20 miliona €.

Kontam na ona pitanja kad ce premijerligasi ovako. Koliko imaju najbogatiji u ligi, tipa Sarajevo, Zeljo, Zrinjski, Siroki?

Slabo ima oficijelnih podataka, Zeljo zadnji put prijavio 1,8 miliona € prihoda cini mi se, Sarajevo zadnji put prijavilo prihod oko 3,5 mililona € u onoj sezoni kad je prodat Cimirot bez objasnjenja sta tu ulazi.

Kako god vjerujem da nema kluba sa vecim budzetom od 2 do 2,5 milona €.
avetinja

#66142 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

channel10 wrote:Nemoj mi reci da ste bili mirni ko bubice iz nekog protesta :mrgreen: sto je ušla milicija na tribinu i rastavila vas na tri dijela :mrgreen:

Nije tako bilo. Došla murija i kaže: "Sjedi dole". Isprsi se vođa i odgovara: "Neće nema niko govoriti kada ćemo sjesti, nego ćemo to uraditi kada je nama ćejf", i nastavi: "Hajde sjednite, raja, izbacali smo se, dobro je bilo". :mrgreen:
decko_sa_kovaca

#66143 Re: Premijer liga BiH

Post by decko_sa_kovaca »

Imaju izmedju 3-5 miliona budzet
phillie

#66144 Re: Premijer liga BiH

Post by phillie »

lesko wrote:
condy wrote:
Logovan wrote: 1. Golman se nije gađao.
2. Specijalci nas nisu natjerali da sjednemo (druga si tribina, pa nisi ni upratio). :wink:
Ma uvijek se gadja golman nema ko drugi jer nikog drugog nije bilo kad ste ih bacali osim golmana...

Jesu li oni papci sa zapada isto gađali golmana?
Jbt pa nisu Jan Zelezni.... sa zapada su bacani prehrambeni proizvodi, da se igraci i klupe oporave od iscrpljenosti, sokici kikiriki i tako to :) :) u svakom slucaju krkanluk.
channel10

#66145 Re: Premijer liga BiH

Post by channel10 »

avetinja wrote:
channel10 wrote:Nemoj mi reci da ste bili mirni ko bubice iz nekog protesta :mrgreen: sto je ušla milicija na tribinu i rastavila vas na tri dijela :mrgreen:

Nije tako bilo. Došla murija i kaže: "Sjedi dole". Isprsi se vođa i odgovara: "Neće nema niko govoriti kada ćemo sjesti, nego ćemo to uraditi kada je nama ćejf", i nastavi: "Hajde sjednite, raja, izbacali smo se, dobro je bilo". :mrgreen:
:D
Nivelacija

#66146 Re: Premijer liga BiH

Post by Nivelacija »

Zenicani hvala vam na sinocnjem ambijentu, ovo samo vi u drzavi mozete napraviti zato sto imate ovaj cudesni stadion, ja sam iz travnika i bilo nas je 6 sinoc, ono sto mi vidimo na tv jer ne mozemo dolaziti svaki put je razlicito od onoga kako je uzivo na stadionu. Jos jednom hvala i iduci put nas dolazi jos vise.

Sarajevo je bilo bolje u drugom poluvremenu 3x ali celik nije bio los u prvom dijelu meca.

Ovog stadiona ambijenta i posjete se ne bi postidile ni lige petice, zato svaka cast i jednim i drugim.
phillie

#66147 Re: Premijer liga BiH

Post by phillie »

Ziv bio i dodjite nam opet :thumbup:
Grean

#66148 Re: Premijer liga BiH

Post by Grean »

decko_sa_kovaca wrote:Imaju izmedju 3-5 miliona budzet
Pa dobro, da je i toliko to je veliki napredak ako pricamo u eurima u zadnjih 7-8 godina jer u to vrijeme Siroki, najstabilniji klub je imao 800 hiljada, Sarajevo isto tako ali se islo u minuse.

Opet sa druge strane da bi dosli na nekih 5-6 miliona mora se desiti cudo a i s tim bi bili daleko iza klubova iz komsiluka, pogotovo onih najjacih.
Distortion

#66149 Re: Premijer liga BiH

Post by Distortion »

Nivelacija wrote:Zenicani hvala vam na sinocnjem ambijentu, ovo samo vi u drzavi mozete napraviti zato sto imate ovaj cudesni stadion, ja sam iz travnika i bilo nas je 6 sinoc, ono sto mi vidimo na tv jer ne mozemo dolaziti svaki put je razlicito od onoga kako je uzivo na stadionu. Jos jednom hvala i iduci put nas dolazi jos vise.

Sarajevo je bilo bolje u drugom poluvremenu 3x ali celik nije bio los u prvom dijelu meca.

Ovog stadiona ambijenta i posjete se ne bi postidile ni lige petice, zato svaka cast i jednim i drugim.
:thumbup:

Sinoc je ambijent bio za pozelit. Rijetke su utakmice nase lige sa ovakvim ambijentom i to treba dozivit. I kad dodju padobranci i raduju se ispadanju Čelika iz lige. :-)

Po meni odlicno izdanje Robije, konstantnije i bolje navijanje od protivnika. Grmilo je i sa zapada i istoka :thumbup:
Ocekivao sam vise od pitara s obzirom da ih je doslo dosta i da su prvi na tabeli (euforija i ostalo). Bilo je smijesno gledat ih kako sjede na sjeveru kraj kornjaca.

Ne znam da li je neko primjetio, nakon skandiranja sjevera Vedran Puljic, isao je aplauz zapada. Nakon tog Robija je skandirala Vedran Puljic. :thumbup:

Na terenu gosti puno bolji. Prekid im vise odgovarao. Čelik je pao fizicki nakon 60 minuta jer smo se previse potrosili u prvom poluvremenu. Reklo bi se sreca prati hrabre. Imali smo srece sinoc, to se mora reci. Da je bilo malo vise lukavosti i smirenosti u napadu, mogli smo i dat taj gol.
phillie

#66150 Re: Premijer liga BiH

Post by phillie »

Ma mi o nekoj nasoj Zvezdi ili Dinamu, kao ucesniku LP ili EL mozemo samo sanjati. Cak ni u narednih 10 godina mislim da necemo dostici taj nivo.
Locked