REDDEVILS wrote:Nekim forumasima ne odgovara sto je BHT ubacio SK United Media paket, samo nek oni nastave sa ubacivanjem kvalitetnog sadrzaja i sve ce biti uredu![]()
Sljedeci potez BHT bi trebao biti ubacivanje sto vise HD kanala u ponudu i naravno redizajn Moja Tv Aplikacije za smart tv uredjaje
BHTelecom All About
Moderator: Benq
- shape of despair
#66101 Re: BHTelecom All About
-
kakaljin
#66102 Re: BHTelecom All About
Dobra konkurencija je dobra za korisnike, jer ce dobijati bolju uslugu za iste pare ili manje. Korisnik onda bira sta mu je bolje i isplativije.Benq wrote:Ovo svima moze samo dobro donijeti!REDDEVILS wrote:Nekim forumasima ne odgovara sto je BHT ubacio SK United Media paket, samo nek oni nastave sa ubacivanjem kvalitetnog sadrzaja i sve ce biti uredu![]()
- Benq
- Moderator
#66103 Re: BHTelecom All About
Upravo takokakaljin wrote: Dobra konkurencija je dobra za korisnike, jer ce dobijati bolju uslugu za iste pare ili manje. Korisnik onda bira sta mu je bolje i isplativije.
-
sencobih
#66104 Re: BHTelecom All About
Navikli smo na ligu prvaka i evropa ligu na arenama, a ni Džeko više nije u Engleskoj već u Italijidrug_profi wrote:Pa na MojaTV sigurno i nema previše ljubitelja SK kanala. Logično. Na Telemahu su.
Dok na MojaTV ima mnogo više ljubitelja live kamera nego na Telemahu.
Svako odabere ono što više voli gledati.
- fusion_ba
#66105 Re: BHTelecom All About
Ima Total TV CinemaniuMTV wrote:Nece ici ni Mini TV ni Cinemania jer ni to nema niko u BiH.
- drug_profi
#66106 Re: BHTelecom All About
Meni pase Engleska liga i americki fudbal, tako da je SK jedina opcija za sport.sencobih wrote:Navikli smo na ligu prvaka i evropa ligu na arenama, a ni Džeko više nije u Engleskoj već u Italijidrug_profi wrote:Pa na MojaTV sigurno i nema previše ljubitelja SK kanala. Logično. Na Telemahu su.
Dok na MojaTV ima mnogo više ljubitelja live kamera nego na Telemahu.
Svako odabere ono što više voli gledati.
I ako gledam TV, najcesce gledam samo to.
A i za to ostalo ima se Arena.
Ono sto je poenta priče je da svaki provajder treba da nudi jednako atraktivne kanale, a da borba bude na polju cijene paketa i mogućnosti kombinacija.
Zato velike nade polažem u 4G i buduću 5G mrezu da vise ni lokacija tj. dostupnost usluge nece biti ogranicavajuci faktor.
- _Reds_
#66107 Re: BHTelecom All About
Ma filmovi se lahko rješavaju, kodi i cao.
Samo jos da što više ide u HD.
Doduše i sport moze preko box-a, ali nekad radi, nekad ne radi.
- PajaELdin
#66108 Re: BHTelecom All About
Hoce li biti kakvih promjena interfejsa na STB-u ili teme??? Kako da dodjem do ovog novog Aris STB i jel' bolji od ZTE?
-
kakaljin
#66109 Re: BHTelecom All About
_Reds_ wrote:Ma filmovi se lahko rješavaju, kodi i cao.
Kodi jeste za sada, al to je u sivoj zoni, da hoce svi imati legalno videoteke sa velikim brojem atraktivnih filmova i serija,
Naravno trebaju ubaciti sto vise HD kanala, makar za pocetak u poseban paket radi onih koji jis ne mogu imtai za to tehnicke uvjete.
Sporta sa arenama i sport klubom ima vise nego dovoljno, jer koliko vidim skoro sve je zastupljeno sto se gleda, samo trebaju poradti ti kanali da kako imaju vise tih kanala da sve utakmice budu zastupljene na tim kanalima, a ne da nekih prenosa ne bude.
- _Reds_
#66110 Re: BHTelecom All About
Nece nikad u legalnoj zoni biti filmova zadnje produkcije, ili ce biti ali za svaki film da platiš.kakaljin wrote:_Reds_ wrote:Ma filmovi se lahko rješavaju, kodi i cao.
Kodi jeste za sada, al to je u sivoj zoni, da hoce svi imati legalno videoteke sa velikim brojem atraktivnih filmova i serija,
Naravno trebaju ubaciti sto vise HD kanala, makar za pocetak u poseban paket radi onih koji jis ne mogu imtai za to tehnicke uvjete.
Sporta sa arenama i sport klubom ima vise nego dovoljno, jer koliko vidim skoro sve je zastupljeno sto se gleda, samo trebaju poradti ti kanali da kako imaju vise tih kanala da sve utakmice budu zastupljene na tim kanalima, a ne da nekih prenosa ne bude.
Imaš i sada ovu videoteku koja se placa, flix ili kako li, dopunjavaju je stalno.
-
sencobih
#66111 Re: BHTelecom All About
meni je važno da ima Moja TV Sport , da mogu pratiti BHT Premijer ligu 
- MTV
#66112 Re: BHTelecom All About
Sam znas da to ide ispod pulta. Ne vidim je na Telemachu ni na Eronetu a ni na mtelu. BHT je IPTV a ne satelitski operater.fusion_ba wrote:Ima Total TV CinemaniuMTV wrote:Nece ici ni Mini TV ni Cinemania jer ni to nema niko u BiH.
- tovarish
#66113 Re: BHTelecom All About
Ako niko ne gleda Viasat kanale, zašto ih imaju svi drugi operateri. To što nam je većina stanovništva neobrazovana, primitivna i zatucana stoka, ne znači da se onima koji to nisu, ne treba ponuditi sadržaj koji žele gledati. To što se u ovoj državi već 30 godina ugađa maloumnima, dovelo nas je u situaciju da su dm sat, izvorna, pinkovi i igman najgledaniji . I to će, između ostalog, tako ostati sve dok se auditoriju ne ponudi i neki pametniji sadržaj.holle wrote:
U zemlji gdje na uzorku od 200.000 korisnika, među Top 10 najgledanijih kanala imaš Izvornu TV i MTV Igman, neki pričaju o Viasat History kanalu. Odgovorno tvrdim da taj Viasat History ne zanima 99,90% pretplatnika Moje TV. Također, ruku o vatru dajem da 99,50% pretplatnika nema minimalno 55'' Android/Smart TV sa 4K rezolucijom. To što na forumima 10, 50 ili 100 ljudi prdi da želi neke kanale koji sam njih zanimaju, ne možeš svrstati ni u statističku grešku.
- irac300
#66114 Re: BHTelecom All About
Ma bez obzira kolika je gledanost, ozbiljan provajder kakav je BH Telecom mora na svojoj platformi imati sve popularnije TV pakete. Telecom ne treba da se usporedjuje sa znj provajderima, nego sa najboljima ili da on bude taj na kojeg ce se drugi ugledati po pitanju bogatstva ponude. Nadam se da je ovo sa SK samo pocetak.tovarish wrote:Ako niko ne gleda Viasat kanale, zašto ih imaju svi drugi operateri. To što nam je većina stanovništva neobrazovana, primitivna i zatucana stoka, ne znači da se onima koji to nisu, ne treba ponuditi sadržaj koji žele gledati. To što se u ovoj državi već 30 godina ugađa maloumnima, dovelo nas je u situaciju da su dm sat, izvorna, pinkovi i igman najgledaniji . I to će, između ostalog, tako ostati sve dok se auditoriju ne ponudi i neki pametniji sadržaj.holle wrote:
U zemlji gdje na uzorku od 200.000 korisnika, među Top 10 najgledanijih kanala imaš Izvornu TV i MTV Igman, neki pričaju o Viasat History kanalu. Odgovorno tvrdim da taj Viasat History ne zanima 99,90% pretplatnika Moje TV. Također, ruku o vatru dajem da 99,50% pretplatnika nema minimalno 55'' Android/Smart TV sa 4K rezolucijom. To što na forumima 10, 50 ili 100 ljudi prdi da želi neke kanale koji sam njih zanimaju, ne možeš svrstati ni u statističku grešku.
-
channel10
#66115 Re: BHTelecom All About
tovarish wrote:Ako niko ne gleda Viasat kanale, zašto ih imaju svi drugi operateri. To što nam je većina stanovništva neobrazovana, primitivna i zatucana stoka, ne znači da se onima koji to nisu, ne treba ponuditi sadržaj koji žele gledati. To što se u ovoj državi već 30 godina ugađa maloumnima, dovelo nas je u situaciju da su dm sat, izvorna, pinkovi i igman najgledaniji . I to će, između ostalog, tako ostati sve dok se auditoriju ne ponudi i neki pametniji sadržaj.holle wrote:
Holle kralju
Sta kazu, imaju HD kanale pa izbace onaj spisak
Ispast ce.da provociram, ali szvarno treba imati obraza pa izbaciti onakav spisak i hvaliti se tim kanalima
-
sencobih
#66116 Re: BHTelecom All About
ne znam zašto ovi sto ne koriste Moja TV toliko razglabaju na ovoj temi, te ne valja, te nema ovo, kritikovati ono što nemaš je nebulozno
- shape of despair
#66117 Re: BHTelecom All About
Majkemi se dvoumim između operatera, šta uvesti, ali kada pogledam ponutu Telecoma izgleda da ništa od njih. Kako ih nije stid reći da nude HD kanale a ono smiljurija od ponude.
Nisam zadnjih godina koristio usluge Telecoma ovo tv i slično, al vidim da se nisu pomakli sa mrtve tačke.
[/quote]
Ja bi se crvenio
Nisam zadnjih godina koristio usluge Telecoma ovo tv i slično, al vidim da se nisu pomakli sa mrtve tačke.
[/quote]Ja bi se crvenio
-
mirza_15
#66118 Re: BHTelecom All About
Nije to kompletan spisak. To je spisak kanala koji su u sklopu svih paketa i ne plaćaju se dodatno.
-
kakaljin
#66119 Re: BHTelecom All About
Kako ljudi ne citaju sta im pise, ovaj spisak HD kanale je u osnovnoj ponudi, ima posebni paket HD kanala gdje ulazi i arena HD koji je jeftiniji nego sama HD paket arene na telemachu.
Slazemo se telecom kaska sa kanalima ali raspravljati detaljno o onome sto ne koristis je bez predmetno.
Slazemo se telecom kaska sa kanalima ali raspravljati detaljno o onome sto ne koristis je bez predmetno.
-
duffy_duck
#66120 Re: BHTelecom All About
Moja tv Full 3 moze li spisak HD kanala ?mirza_15 wrote:Nije to kompletan spisak. To je spisak kanala koji su u sklopu svih paketa i ne plaćaju se dodatno.
-
hipija
#66121 Re: BHTelecom All About
Imaju i Arene HD, ali ipak u odnosu na konkurenciju to izgleda preskromno.
Nadam se da će sa SK paketom krenuti nabolje i sa ponudom HD kanala, pa neka krenu od ovoga što već imaju u SD verziji tipa ES, HBO, Cinemax, NGC, Animal Planet.
Mislim da je ovo sa SK kanalima., najveća akvizicija, poslije čega može samo ići na bolje a nikako u suprotnom smjeru.
Nadam se da će sa SK paketom krenuti nabolje i sa ponudom HD kanala, pa neka krenu od ovoga što već imaju u SD verziji tipa ES, HBO, Cinemax, NGC, Animal Planet.
Mislim da je ovo sa SK kanalima., najveća akvizicija, poslije čega može samo ići na bolje a nikako u suprotnom smjeru.
- fusion_ba
#66122 Re: BHTelecom All About
SK jeste korak naprijed ali ako ih zaista bace u dodatni paket koji bi bio skuplji od recimo 4 KM opet bi nastala frka medju korisnicima.
-
duffy_duck
#66123 Re: BHTelecom All About
Poštovani forumaši i kolege zelio bi da postavim par pitanja,jer se premisljam da predjem na BHT sa telemacha(ne reklamiram konkurenciju, vec kazem gdje sam trenutno)
Ovako znaci
1. Mene zanima paket moja tv full 3 vidio sam da on sadrzi sve sto moja tv ima. Ali mene zanima u vezi interneta ovo 100/4 da li je to tacno ? I da li pada brzina, utice li na kvalitetu slike ? I slicno.
2. Mene takodjer zanima da li BHT ima resivere koji obicnu lcd televiziju mogu pretvoriti u Smart nesto kao Android STB kao sto konkurencija ima.
3. Gledao sam neke uredaje ako bi recimo uzeo neki tv placao bi 13 % jeftinije ako se odlucim za ovaj paket ? Da li je to tacno ili ne?
4. 79 km je paket a prva 3 mjeseca je 50 % jefitinije? Da li je i to tacno ili ne ?
5. U moja tv full 3 koji svi kanali dodju, da li dodju svi iz HD paketa?
6. Koliki protok signala bi trebao biti da internet bude bez prekida i dobre konekcije ?
7. Da li na podrucju Dobrinje 3 ima mogucnost optike BHT ? Ako ima moze li lista paketa ?
8. I za kraj da pitam korisnike da li u BHT ima modem koji podrzava obadvije frekvencije 2,4 Ghz, i 5 Ghz ?
Ovako znaci
1. Mene zanima paket moja tv full 3 vidio sam da on sadrzi sve sto moja tv ima. Ali mene zanima u vezi interneta ovo 100/4 da li je to tacno ? I da li pada brzina, utice li na kvalitetu slike ? I slicno.
2. Mene takodjer zanima da li BHT ima resivere koji obicnu lcd televiziju mogu pretvoriti u Smart nesto kao Android STB kao sto konkurencija ima.
3. Gledao sam neke uredaje ako bi recimo uzeo neki tv placao bi 13 % jeftinije ako se odlucim za ovaj paket ? Da li je to tacno ili ne?
4. 79 km je paket a prva 3 mjeseca je 50 % jefitinije? Da li je i to tacno ili ne ?
6. Koliki protok signala bi trebao biti da internet bude bez prekida i dobre konekcije ?
7. Da li na podrucju Dobrinje 3 ima mogucnost optike BHT ? Ako ima moze li lista paketa ?
8. I za kraj da pitam korisnike da li u BHT ima modem koji podrzava obadvije frekvencije 2,4 Ghz, i 5 Ghz ?
-
bitangeIprinceze
#66124 Re: BHTelecom All About
Ja bi se crvenio[/quote]shape of despair wrote:Majkemi se dvoumim između operatera, šta uvesti, ali kada pogledam ponutu Telecoma izgleda da ništa od njih. Kako ih nije stid reći da nude HD kanale a ono smiljurija od ponude.
Pa crveni se, sta cekas
-
bitangeIprinceze
#66125 Re: BHTelecom All About
Ti nemoj ni slucajno na MojaTV dok dobro ne razaberes i skontas sta je u ponudi. A nemoj ni poslije togaduffy_duck wrote:Poštovani forumaši i kolege zelio bi da postavim par pitanja,jer se premisljam da predjem na BHT sa telemacha(ne reklamiram konkurenciju, vec kazem gdje sam trenutno)
Ovako znaci