Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- omega369
#66101 Re: Premijer liga BiH
Salcinovic, Jamak pa i Sisic..ako tu dodamo bevaba i livaju, galaktikosi
i mi nista ne mozemo. Pa ti vidi koji smo mi odron
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#66102 Re: Premijer liga BiH
Zeljo i Zrinjski su zijanili u Zenici, vi jos držite X 
- apsidejzi
#66103 Re: Premijer liga BiH
Daj boze da taj X ostane. Nije mi nesto celik stabilan... Sreca pa ni Sarajevo nema nekih dobrih napadaca.
- shbc
#66104 Re: Premijer liga BiH
Realno mi smo odron posljednje 3 godine. Nije to nista novo. A kako je sezona krenula, mi ako osvojimo titulu treba definitivno ugasiti bh fudbal.omega369 wrote:Salcinovic, Jamak pa i Sisic..ako tu dodamo bevaba i livaju, galaktikosi
- omega369
#66105 Re: Premijer liga BiH
Pa X je ocito nas cilj.mali_milojica wrote:Zeljo i Zrinjski su zijanili u Zenici, vi jos držite X
Ah nije, evo handzica u 84
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#66106 Re: Premijer liga BiH
Celik ne treba da ode da da hedije u 7 brace nego u "14 brace"
Nisu ih vile pronosale nego nosale medjutim kilavost i filozofiranje napadaca Sarajeva im je pomoglo da ostane nerjeseno. Celik se jedino relativno dobro brani a napad nije ni amaterski nego poluamaterski. I takvi kakvi su uzese i nas i Zrinjski pa i bod Sarajevu na kraju. Jedino im je Siroki izgleda pokazao gdje im je stvarno i realno mjesto. Ali dobro guzva na vrhu je malo vise nego zesca i interesantno je prvenstvo sto jest jest.
- omega369
#66107 Re: Premijer liga BiH
Ma zasluzili smo bod. Napadali smo u drugom

- Capajebo
#66108 Re: Premijer liga BiH
Husref spasio Celik. A koliko je tvrodoglav, nastavljat ce spasavati i ostale ovakve karinaske ekipe...
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#66109 Re: Premijer liga BiH
Rekoh ja Logovanom, nekad i srece treba imati. Imali ste je u Tz, ali u Zenici niste.
Cini mi se da je onaj prekid poremetio obje ekipe, inace ste bolji, i jedni i drugi.
Cini mi se da je onaj prekid poremetio obje ekipe, inace ste bolji, i jedni i drugi.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#66110 Re: Premijer liga BiH
Sto ti je fudbal.
Pitari odnesu 3 boda sa Tusnja ni oni sami ne znaju kako.
Danas su ofulali sve sto se moglo fuliti, lako je petarda mogla puci, ali ni sami ne znaju kako ne udje nijedna.

Pitari odnesu 3 boda sa Tusnja ni oni sami ne znaju kako.
Danas su ofulali sve sto se moglo fuliti, lako je petarda mogla puci, ali ni sami ne znaju kako ne udje nijedna.
- phillie
#66111 Re: Premijer liga BiH
Nisu drug tri baklje, nego nesto dosta jace od petarde (nesto kao topovski udar) 2 x Ruzicu u visini glave eksplodira, sreca pa nije bilo bas blizu, inace bi ga iznosili kao i onog momka sa sjevera. Ni meni nije jasno zasto je onoliko trajao prekid. Jesu li mozda cekali specijalce da se pozicioniraju ili sta vec. Sto se utakmice tice, izvukli smo se. U zadnjih 15-tak minuta nasi nisu imali vise snage, sto je fizicki spremnije Sarajevo iskoristilo i preuzelo inicijativu. Srecom katastrofalna zavrsnica im se osvetila. Mozda se njima vratila tuzla, mozda se nama vratio kakanj, ko bi ga znao.omega369 wrote:Na stranu sav debilizam i bacanje, ali prekid 10 min zbog cega???? Kakav je ovo novi fazon, igraci u tunelu cekaju, ne kontam
Ovo nema nigdje ba, nisu bombe bacali, tri baklje![]()
Celikov napad nista posebno. Jurina je trcao, gradio poziciju, borio se kao lav, ali slaba vajda. Moramo pocinjati utakmice sa dva napadaca, Salcinovic mora na klupu kao i Sisic. Srecom slijedi pauza, pa ce valjda poraditi na tome. Prije pocetka prvenstva najvise nas je brinula odbrana, a eto ona se pokaza kao bolji dio tima.
Eto druze sumire, zelja ti se ispunila i dodje iks, al vi napraviste kiks.
- duminjo
#66112 Re: Premijer liga BiH
Opet ga celik nije primio.
Dže su oni sto su Se smijali i neka kazu da je opet slucajno
Dže su oni sto su Se smijali i neka kazu da je opet slucajno
-
channel10
#66113 Re: Premijer liga BiH
Hajde idu umij se hladnom vodom...Sarajevo je najspremnija ekipa u ligi i samo zato su bili bolji u zadnjih 20 minuta. A vi, vi kasnite barem godinu...hrasno38 wrote:Celik ne treba da ode da da hedije u 7 brace nego u "14 brace"Nisu ih vile pronosale nego nosale medjutim kilavost i filozofiranje napadaca Sarajeva im je pomoglo da ostane nerjeseno. Celik se jedino relativno dobro brani a napad nije ni amaterski nego poluamaterski. I takvi kakvi su uzese i nas i Zrinjski pa i bod Sarajevu na kraju. Jedino im je Siroki izgleda pokazao gdje im je stvarno i realno mjesto. Ali dobro guzva na vrhu je malo vise nego zesca i interesantno je prvenstvo sto jest jest.
- Logovan
#66114 Re: Premijer liga BiH
Zna Logovani to, u sportu treba imati i sreće, a sreću trebaš zaslužiti.plain vanilla wrote:Rekoh ja Logovanom, nekad i srece treba imati. Imali ste je u Tz, ali u Zenici niste.
Jest da je priča šta bi bilo, kad bi bilo, ali mislim da bi pobijedili najmanje sa 2:0 da smo konstantno napadali, da nije Husref igrao nekako povučenije, odnosno nije tokom čitavih 90 minuta napadao.
Igrači Čelika ne da nisu mogli trčati veći dio drugog poluvremena, nego nisu mogli hodati.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#66115 Re: Premijer liga BiH
Pa Sloboda je bila bolja puno, pa ste nas dobili. Imali ste srece, ne znam cime ste je zasluzili.Logovan wrote:Zna Logovani to, u sportu treba imati i sreće, a sreću trebaš zaslužiti.plain vanilla wrote:Rekoh ja Logovanom, nekad i srece treba imati. Imali ste je u Tz, ali u Zenici niste.
Cini mi se da je onaj prekid poremetio obje ekipe, inace ste bolji, i jedni i drugi.![]()
Jest da je priča šta bi bilo, kad bi bilo, ali mislim da bi pobijedili najmanje sa 2:0 da smo konstantno napadali, da nije Husref igrao nekako povučenije, odnosno nije tokom čitavih 90 minuta napadao.
Igrači Čelika ne da nisu mogli trčati veći dio drugog poluvremena, nego nisu mogli hodati.I mi ovo nismo iskoristili, a mogli smo lagano, što se i vidjelo iz aviona. Jebi ga, dva boda koja su izgubljena na glup način.
Veceras su Celik vile nosale, racunala sam da ce biti puno bolji
-
condy
#66116 Re: Premijer liga BiH
Sad se vratio sa utakmice Celik-Sarajevo
Sarajevo bolje, mora se priznati. Fizicki kondiciono spremniji, brzi... drugo poluvrijeme dominantni. Onaj tamnoputi je jako smiren igrac na lopti.
Celik borben, defanzivno organizovani, skinuli su par lopti na sutu, dvije cini mi se na liniji, ali prema naprijed sredina i napad dosta rastimani slabo drze posjed na suprotnoj strani
Navijaci! Navijaci Sarajeva ovi koji su bili na stadionu su klosari. Gadjati onakvom pirotehnikom golmana je bas papanski. Kasnije su ih specijalci natjerali da sjednu svi...mirni ko bubice. Navijaci Celika seljakluk i sve se svodi na *ebem te sa...zalosno je koliko se na utakmicama ali obostrano da se razumije izljeva mrznje izbaci iz navijaca iz dva grada
Uglavnom, igra nista posebno slabo...a navijaci krkanjac...
Sarajevo bolje, mora se priznati. Fizicki kondiciono spremniji, brzi... drugo poluvrijeme dominantni. Onaj tamnoputi je jako smiren igrac na lopti.
Celik borben, defanzivno organizovani, skinuli su par lopti na sutu, dvije cini mi se na liniji, ali prema naprijed sredina i napad dosta rastimani slabo drze posjed na suprotnoj strani
Navijaci! Navijaci Sarajeva ovi koji su bili na stadionu su klosari. Gadjati onakvom pirotehnikom golmana je bas papanski. Kasnije su ih specijalci natjerali da sjednu svi...mirni ko bubice. Navijaci Celika seljakluk i sve se svodi na *ebem te sa...zalosno je koliko se na utakmicama ali obostrano da se razumije izljeva mrznje izbaci iz navijaca iz dva grada
Uglavnom, igra nista posebno slabo...a navijaci krkanjac...
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#66117 Re: Premijer liga BiH
Cuj bili bolji u zadnjih 20 minuta a niste loptu odsutali prema golu citavo drugo poluvrijeme....ali ok.channel10 wrote:Hajde idu umij se hladnom vodom...Sarajevo je najspremnija ekipa u ligi i samo zato su bili bolji u zadnjih 20 minuta. A vi, vi kasnite barem godinu...hrasno38 wrote:Celik ne treba da ode da da hedije u 7 brace nego u "14 brace"Nisu ih vile pronosale nego nosale medjutim kilavost i filozofiranje napadaca Sarajeva im je pomoglo da ostane nerjeseno. Celik se jedino relativno dobro brani a napad nije ni amaterski nego poluamaterski. I takvi kakvi su uzese i nas i Zrinjski pa i bod Sarajevu na kraju. Jedino im je Siroki izgleda pokazao gdje im je stvarno i realno mjesto. Ali dobro guzva na vrhu je malo vise nego zesca i interesantno je prvenstvo sto jest jest.
-
smartXL
#66118 Re: Premijer liga BiH
Prvi dio drugog poluvremena se igralo na polovini terena, igra je bila izjednacena.hrasno38 wrote: Cuj bili bolji u zadnjih 20 minuta a niste loptu odsutali prema golu citavo drugo poluvrijeme....ali ok.
- Logovan
#66119 Re: Premijer liga BiH
1. Golman se nije gađao.condy wrote: Navijaci! Navijaci Sarajeva ovi koji su bili na stadionu su klosari. Gadjati onakvom pirotehnikom golmana je bas papanski. Kasnije su ih specijalci natjerali da sjednu svi...mirni ko bubice. Navijaci Celika seljakluk i sve se svodi na *ebem te sa...zalosno je koliko se na utakmicama ali obostrano da se razumije izljeva mrznje izbaci iz navijaca iz dva grada
2. Specijalci nas nisu natjerali da sjednemo (druga si tribina, pa nisi ni upratio).
Vaša igra je naprednija verzija igre Čelika, ali ništa posebno ni vaša nije bila.plain vanilla wrote: Pa Sloboda je bila bolja puno, pa ste nas dobili. Imali ste srece, ne znam cime ste je zasluzili.
A sreća se zna zaslužiti i na osnovu prethodnih utakmica.
Last edited by Logovan on 02/09/2018 00:43, edited 1 time in total.
-
channel10
#66120 Re: Premijer liga BiH
Zadnjih 20 minuta su resetali po Celikovoj lijevoj strani. Imali su 4-5 šansi i sve preko Bevapa.
Nije ni meni jasno sto su se domaći povukli od početka drugog poluvremena. Svjesno prepustili igru Sarajevu. Tamo negdje od 70 i neke, većinu igrača Čelika nisi mogao prepoznati. Vukli se ko prebijene mačke, dok su ovi mogli još jedno poluvrijeme komotno. Uglavnom domaći se provukli i uzeli bod. Sarajevo je stvorilo one šanse zbog nespremnosti domaće ekipe i to je to.
Sta je bilo dole na autobuskoj? Jel bilo kakvog belaja?
Nije ni meni jasno sto su se domaći povukli od početka drugog poluvremena. Svjesno prepustili igru Sarajevu. Tamo negdje od 70 i neke, većinu igrača Čelika nisi mogao prepoznati. Vukli se ko prebijene mačke, dok su ovi mogli još jedno poluvrijeme komotno. Uglavnom domaći se provukli i uzeli bod. Sarajevo je stvorilo one šanse zbog nespremnosti domaće ekipe i to je to.
Sta je bilo dole na autobuskoj? Jel bilo kakvog belaja?
-
channel10
#66121 Re: Premijer liga BiH
De bolan, kad su specijalci dosli, sjedili ste ko djeca u obdanistuLogovan wrote:1. Golman se nije gađao.condy wrote: Navijaci! Navijaci Sarajeva ovi koji su bili na stadionu su klosari. Gadjati onakvom pirotehnikom golmana je bas papanski. Kasnije su ih specijalci natjerali da sjednu svi...mirni ko bubice. Navijaci Celika seljakluk i sve se svodi na *ebem te sa...zalosno je koliko se na utakmicama ali obostrano da se razumije izljeva mrznje izbaci iz navijaca iz dva grada
2. Specijalci nas nisu natjerali da sjednemo (druga si tribina, pa nisi ni upratio).
Ono bilo bas smiješno za gledati
A sto ste bacali uopšte? Jel to bila kakva naredba da se baca oko golmana?
-
condy
#66122 Re: Premijer liga BiH
Za Celik je ovaj bod uspjeh jer je Sarajevo imalo dosta prilika. Al na Bilinom polju, Sarajevo vala bolje odigra od Zelje...

-
il dottore
#66123 Re: Premijer liga BiH
Ti se bas svezala te utakmice. Sarajevo nista napadacki u toj utakmici nije odigralo pa se nadam da zato tako mislis. Nije Sloboda sanse napravila osim one greske Dupovca ni iz cega, sto je naravno lahko mogao biti golplain vanilla wrote:Pa Sloboda je bila bolja puno, pa ste nas dobili. Imali ste srece, ne znam cime ste je zasluzili.Logovan wrote:Zna Logovani to, u sportu treba imati i sreće, a sreću trebaš zaslužiti.plain vanilla wrote:Rekoh ja Logovanom, nekad i srece treba imati. Imali ste je u Tz, ali u Zenici niste.
Cini mi se da je onaj prekid poremetio obje ekipe, inace ste bolji, i jedni i drugi.![]()
Igrači Čelika ne da nisu mogli trčati veći dio drugog poluvremena, nego nisu mogli hodati.I mi ovo nismo iskoristili, a mogli smo lagano, što se i vidjelo iz aviona. Jebi ga, dva boda koja su izgubljena na glup način.
-
channel10
#66124 Re: Premijer liga BiH
Prilike nisu stvorili nekim znanjem, nego čisto trkom i spremom. Sreća pa ne znaju
i ostade 0:0.
-
condy
#66125 Re: Premijer liga BiH
Ma uvijek se gadja golman nema ko drugi jer nikog drugog nije bilo kad ste ih bacali osim golmana...Logovan wrote:1. Golman se nije gađao.condy wrote: Navijaci! Navijaci Sarajeva ovi koji su bili na stadionu su klosari. Gadjati onakvom pirotehnikom golmana je bas papanski. Kasnije su ih specijalci natjerali da sjednu svi...mirni ko bubice. Navijaci Celika seljakluk i sve se svodi na *ebem te sa...zalosno je koliko se na utakmicama ali obostrano da se razumije izljeva mrznje izbaci iz navijaca iz dva grada
2. Specijalci nas nisu natjerali da sjednemo (druga si tribina, pa nisi ni upratio).![]()
Prvo ste gadjali sudiju prije pocetka utakmice dok je provjeravao mrezicu...onda su pale dvije pored golmana kojeg su frcnule i uhvatio se za glavu...poslije je jedna pukla u zraku...ne navija se tako za klub! Trebala vas je ispalit murija...djete stoji i kupi lopte ispod sjevera do vas a vi se gadjate.
I dodje te nam jednu loptu...koju niste vratili