BHTelecom All About

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
aditon

#66026 Re: BHTelecom All About

Post by aditon »

oldtajmer wrote:
mulderm wrote:
aditon wrote:ako bi uzeo do 21 septembra paket moja tv full 6, to je ovaj paket s netom od 200/40, s ugovorom na 24 mjeseca, prvih 12 bi plaćao 49 KM. Koliko bi plaćao drugih 12 mjeseci ovaj paket?
79KM.

Za ovaj paket trebas imati optiku.
da uletim klizeci :D
kako se moze provjeriti da li ima ta optika
ja sam vidio kad su je uvodili u moj ulaz a možeš provjeriti i na šalteru telecoma u svom mjestu
channel10

#66027 Re: BHTelecom All About

Post by channel10 »

sencobih wrote:
channel10 wrote:Pa neka paketiraju, izjednace usluge, uvedu iste kanale i iste cijene i ja odmah prelazim na Mojatv. Sigurno nisam jedini. Znaci hocu barem 70 posto HD kanala koje nudi TM, iste filmske i dokumentarne kanale, internet barem 30-40 u osnovnoj ponudi i potpuno iste cijene i odmah dolazim na potpis.
hoćes možda i cvaju za kafe?
Pa kako onda tvrdite da ste bolji i u najmanju ruku izjednaceni :D

Logika ti nije jacna strana, cim tako komentarises moj post. On nije bio u fonu pod.ebavanja nego cisto da ljudi znaju sta im je ciniti ukoliko zele nove korisnike. Za ovakva i slicna misljenja korisnika, firme placaju da se izvrse ankete istih.

Znaci bez obzira na uvodjenje SK paketa, BHT itekako zaostaje za TM sto se tice punude kanala. Kako da neko na 55inchnom tv-u 4k nema HD kanala u ponudi? Hajde manje vise sirina ponude, ali nemati HD kanale, dok konkurencija ima 50 i vise....Jbg, nije do mene.
oldtajmer

#66028 Re: BHTelecom All About

Post by oldtajmer »

aditon wrote:
ja sam vidio kad su je uvodili u moj ulaz a možeš provjeriti i na šalteru telecoma u svom mjestu
hvala ti :thumbup:
Cossack

#66029 Re: BHTelecom All About

Post by Cossack »

Konkurencija pometena sa 4G+ ponudom i extra paketima a sada još besplatno ide SK. Uz opcije Moja TV Moj izbor i Bonus plus program ni ovdje im sada nema ravnog. Respect za novog direktora u svakom slučaju.
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#66030 Re: BHTelecom All About

Post by un1ted »

Cossack wrote:Konkurencija pometena sa 4G+ ponudom i extra paketima a sada još besplatno ide SK. Uz opcije Moja TV Moj izbor i Bonus plus program ni ovdje im sada nema ravnog. Respect za novog direktora u svakom slučaju.
Cuj rispekt za novog direktora. Jbem i direktora i sve prijašnje...to što su sada uveli ne treba čestitati, već tražiti JOŠ!
channel10

#66031 Re: BHTelecom All About

Post by channel10 »

Cossack wrote:Konkurencija pometena sa 4G+ ponudom i extra paketima a sada još besplatno ide SK. Uz opcije Moja TV Moj izbor i Bonus plus program ni ovdje im sada nema ravnog. Respect za novog direktora u svakom slučaju.
Tacno sve :thumbup: , samo neka se sad pozabave izjednacavanjem ponude kanala sa TM i povecanjem broja HD kanala i eto love. Znaju koliko TM ima korisnika i ogromna vecina tih korisnika su ljudi koji bi sigurno prije dali svoj novac BHT nego susjedima i komsijama, s obzirom na politike koje vode i jedni i drugi prema ovoj drzavi.

Ruzno je sto se tako gleda na te stvari, ali je haman doslo vrijeme. Sad je sve do BHT.
sencobih

#66032 Re: BHTelecom All About

Post by sencobih »

channel10 wrote:
sencobih wrote:
channel10 wrote:Pa neka paketiraju, izjednace usluge, uvedu iste kanale i iste cijene i ja odmah prelazim na Mojatv. Sigurno nisam jedini. Znaci hocu barem 70 posto HD kanala koje nudi TM, iste filmske i dokumentarne kanale, internet barem 30-40 u osnovnoj ponudi i potpuno iste cijene i odmah dolazim na potpis.
hoćes možda i cvaju za kafe?
Pa kako onda tvrdite da ste bolji i u najmanju ruku izjednaceni :D

Logika ti nije jacna strana, cim tako komentarises moj post. On nije bio u fonu pod.ebavanja nego cisto da ljudi znaju sta im je ciniti ukoliko zele nove korisnike. Za ovakva i slicna misljenja korisnika, firme placaju da se izvrse ankete istih.

Znaci bez obzira na uvodjenje SK paketa, BHT itekako zaostaje za TM sto se tice punude kanala. Kako da neko na 55inchnom tv-u 4k nema HD kanala u ponudi? Hajde manje vise sirina ponude, ali nemati HD kanale, dok konkurencija ima 50 i vise....Jbg, nije do mene.
od tebe kao dezurnog pljuvaca, i ubjeđivanja nas da moja tv ne valja,nisam ni oćekivao ništa nego scenario tipa ,te ne valja šema, te nevalja 4G, te nema sport klubova, ne valja internet, a cijenu nam nisu digli od kada postoje. A kada bi nakon svakog "unaprijeđenja" poskupljivali svaki put za tri marke onda bi se ti javio i rekao kako šupci dižu cijene blablabla
channel10

#66033 Re: BHTelecom All About

Post by channel10 »

Nista ja ne pljujem, samo ukazujem na neke stvari koje mogu sigurno popraviti.

Za 4g i dalje tvrdim da je u Zenici za vrijeme veceg okupljanja gradjana nula ziva. Moguce da je u Sarajevu bolje, jer je to ipak Sarajevo i tu ce pokriti ko zna koliko puta isti kvart, dok druge ko j. A to tako ne moze i nece se presutiti. Ako hoce pare, neka uloze.
Cossack

#66034 Re: BHTelecom All About

Post by Cossack »

un1ted wrote:
Cuj rispekt za novog direktora. Jbem i direktora i sve prijašnje...to što su sada uveli ne treba čestitati, već tražiti JOŠ!
Koliko je tu odlican je posao uradio. Prijasnji su svakako past tense.
_Reds_

#66035 Re: BHTelecom All About

Post by _Reds_ »

channel10 wrote:Nista ja ne pljujem, samo ukazujem na neke stvari koje mogu sigurno popraviti.

Za 4g i dalje tvrdim da je u Zenici za vrijeme veceg okupljanja gradjana nula ziva. Moguce da je u Sarajevu bolje, jer je to ipak Sarajevo i tu ce pokriti ko zna koliko puta isti kvart, dok druge ko j. A to tako ne moze i nece se presutiti. Ako hoce pare, neka uloze.
ja ti rekog da je navece okupšljanje u Zenici bila utakmica Sarajeva i da je 4G radio bez problema, što je potvrdio još neko.

Sada taj tvoj moguće da je imao telefon koji podržava samo jedan bend na kojem je 4G ili pak samo 4G ne i 4G+.

Sa druge strane postoji nešto što de zove optimizacija, BHT još nije ni završio 4G mrežu, kad je završi onda se ide sa optimizacijom.

I ova priča Sarajevo, ovo i ono je smiješna zaista.

BHT je istovremeno počeo recimo sa 4G mrežom i i Zenici i u Sarajevu.
kakaljin

#66036 Re: BHTelecom All About

Post by kakaljin »

channel10 wrote:Nista ja ne pljujem, samo ukazujem na neke stvari koje mogu sigurno popraviti.

Pa ja sam u Zenici kada je utakmica bila sa Bateom imao 4G bez ikakvih problema i radio video poziv bez ikakvog sjeckanja slike i tona.
zomri

#66037 Re: BHTelecom All About

Post by zomri »

Dosad mi je znalo štekati kad je neki popularan događaj na nekom kanalu, npr. igra repka kvalifikacije. Vidjećemo kako će se sada na SK ponašati. Do sad mi je bilo mrsko zvati ih i zezati se kad sam mahom imao alternativu na satelitu, ali sad bogme hoću 8)
channel10

#66038 Re: BHTelecom All About

Post by channel10 »

Istovremeno poceli, ali nisu sigurno Zenicu pokrili, kao sto su Sarajevo. Sigurno ni druge gradove. Kod mene nije radio prenos, bez obzira na 4G. Pisao sam vec koji je tel.
prelivoda

#66039 Re: BHTelecom All About

Post by prelivoda »

Kada BH Telecom uvede MojuTV preko 4g+, onda ide raspršoj. Uništiće sve ove operatere koji nude očajnu i skupu uslugu preko bežičnih repetitora.
kakaljin

#66040 Re: BHTelecom All About

Post by kakaljin »

prelivoda wrote:Kada BH Telecom uvede MojuTV preko 4g+, onda ide raspršoj. Uništiće sve ove operatere koji nude očajnu i skupu uslugu preko bežičnih repetitora.
Po hrvatski receno, pokucni internet sa uslugom TV-a :-D :-D :-D :-D :-D :-D
gold'n'brown

#66041 Re: BHTelecom All About

Post by gold'n'brown »

channel10 wrote:
Tacno sve :thumbup: , samo neka se sad pozabave izjednacavanjem ponude kanala sa TM i povecanjem broja HD kanala i eto love. Znaju koliko TM ima korisnika i ogromna vecina tih korisnika su ljudi koji bi sigurno prije dali svoj novac BHT nego susjedima i komsijama, s obzirom na politike koje vode i jedni i drugi prema ovoj drzavi.

Ruzno je sto se tako gleda na te stvari, ali je haman doslo vrijeme. Sad je sve do BHT.
Meni je licno jako bitna stavka i BHT premijer liga, tako da je Moja TV Sport velika komparativna prednost BHT.
velijaa

#66042 Re: BHTelecom All About

Post by velijaa »

kemox wrote:
Meni je prestalo skidati od kako sam prešao na pretplatu :lol:
ja mislim da ovo oni nama naplacuju putarinu za 4G kao i za Koridor 5C
crnivrag

#66043 Re: BHTelecom All About

Post by crnivrag »

Del_Boy1

#66044 Re: BHTelecom All About

Post by Del_Boy1 »

.
REDDEVILS

#66045 Re: BHTelecom All About

Post by REDDEVILS »

Mene interesuje dali je BHT uzeo citav paket kanala od United Media Grupe :D
Image
Image
crnivrag

#66046 Re: BHTelecom All About

Post by crnivrag »

REDDEVILS wrote: Mene interesuje dali je BHT uzeo citav paket kanala od United Media Grupe :D
Image
Image
Na slikama nedostaje kanal SK Esports HD.

Mislim da su nabavili sve osim kanala: Nova TV HR, Nova S, Nova M, Doma TV, Mini TV i Cinemania.
Last edited by crnivrag on 29/08/2019 16:56, edited 1 time in total.
REDDEVILS

#66047 Re: BHTelecom All About

Post by REDDEVILS »

crnivrag wrote:
REDDEVILS wrote: Mene interesuje dali je BHT uzeo citav paket kanala od United Media Grupe :D
Image
Image

Mislim da su nabavili sve osim kanala: Nova TV HR, Nova S, Nova M, Mini TV i Cinemania.
Zar ne ide sve u paketu :)
crnivrag

#66048 Re: BHTelecom All About

Post by crnivrag »

REDDEVILS wrote: Zar ne ide sve u paketu :)
Ne ide, ni mi nemamo kanale: Doma TV, Nova M HD, Mini TV i Cinemania.
Last edited by crnivrag on 29/08/2019 17:06, edited 1 time in total.
mulderm

#66049 Re: BHTelecom All About

Post by mulderm »

crnivrag wrote:
Image
Image

Mislim da su nabavili sve osim kanala: Nova TV HR, Nova S, Nova M, Doma TV, Mini TV i Cinemania.
Dobro ste skuzili. Tu je kvaka.
REDDEVILS

#66050 Re: BHTelecom All About

Post by REDDEVILS »

crnivrag wrote:
REDDEVILS wrote: Zar ne ide sve u paketu :)
Ne ide, ni mi nemamo kanale: Doma TV, Nova M HD, Miji TV i Cinemania.
Ok,ali bi bilo dobro da ubace Doma TV HD i Novu TV HD nebitno kod kojeg operatera bio to BHT ili Telemach svejedno mi je :thumbup:
Locked